Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor majd holnap meglesem.Hagyom nyugodni.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

DarkSector
jah megint disconnect, ebbõl ÚJ PECCS lesz szerintem...1.186....😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

megint nem jó.Amikor van kedve játszani az embernek,akkor beszarik.Rohadt USA

DarkSector
Megjavult, lehet játszani!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

nem, mert mondjuk stopping powerrel könyebben ölsz mert többet sebzel, összeszedsz 5 killt de 2 kéne a harrierhez, átváltasz hardlinera es eleg mar csak 1, behivnad a harriert de szomoru vagy mert nincs bent a danger close pro perked amivel többet sebezne a harriered, de nem esel kétségbe berakod azt a slotot aminel az a perk2 es csak aztan hivod be a harriert.

Balyy
Engem meccs közbe dobott ki. :S

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

Shodan
szintén

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

DarkSector
jah "CONNECT TO IWNET....."

DarkSector
jah használtam már, de arra érted pl, hogy berakom a hardline-t 6 ölés után, és 7-nek fogja utána felismerni?
de akkor egyszerübb már alapon a hardline-t berakni nem?
😄

Már megint Döglödik az IW-Net?

Nekem nem megy a Steam. Ezt írja ki: Must be signed to Steam in online mode to play.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Azt tudja valaki hogy kell az airstikeoknal beallitani hogy melyik iranybol jöjjön mert nalam nem jön fel a zöld kör szélén a zöld nyilacska jobb klikkel. Nalatok hogy van?<#nemtudom>

onemanarmy perkkel nem lesz masodik fegyvered de lesz egy táska a hátadon es ha megnyomod a 2es gombot vagy amivel a masodik fegyveredre tudsz váltani akkor feljönnek a beallitott összealliatsaid aminek az a lenyege hogy jatek közbe szabadon tudsz akarmikor valtani a fegyver es perk összeallitasaid között anélkül hogy meg kene halnod. Igy mondjuk ha van 6 killed berakod azt az összeallitast ahol a perk2 hardline akkor ölsz 1et es mar van harriered peldaul. Vagy ha kezdesz kifogyni csak siman berakod ujra az adott összealliatsod es tele a tár.

Lcapitant
#15691 Neked is thx

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Lcapitant
köszi szépen srácok!

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

DarkSector
most ennek mi a trükkje?
ennek az Army-nak, mert nem értem.

DarkSector
THX nem használtam eddig még snipert, de lehet megnézem majd.

DarkSector
11 embert megölsz, de nem 1 meccs alatt, hanem 1 élettel!!!!
és F4

mascarun
megölsz 11 embert úgy hogy nem halsz meg!

Lcapitant
hello!
beállítottam multiban h 11 "emberölés" után repülõt lehessen irányítani. ezt hogy kell?

Could not start process 'iw4mp_ceg.exe'
A hozzáférés megtagadva. nekem ezt irja pls help!!!
Kly
Ezt a One Man Army-s trükköt én is próbáltam már, csak hamar meguntam a kasztváltogatást - OMA nálam nem nyerõ. 😊

Scientia potentia est.

Darksector legegyszerübb wasteland-en a nagyobb házba pont az elsõ ablaknál rálátsz mindenre kicsit hátrébb ott a másik ablakból a hátadmögé,claymore a ház jobb hátuljához a sarokba ahol befordul rögtön robban,igazából onnan lekempeled a 7-et,utána átszalad a kisházba a szakadt lépcsõhöz,és lehivod megvárod még kidarája a 4embert ha nem visszamész az eredeti helyedre a többit kikapod,ha megvan a chopper vagy ac130 megint visszamész kicsit megdarálod õket és összejön,ha nem az szopás a javából neked kell a maradékot kipattintani,érdemes 7-re harrier,esetleg helikopter,wastelanden inkább chopper gunner,mert ha olyan szögbe fordul nem tudsz lõni az ac-vel hogy eltaláld,naggyából ennyi,ezen a pályán 2nuke sikerült,m21 ebr hangtompitó m93 raffica fmj,scavenger pro,cold blood pro,ninja pro (ha nagyon akarod hallani hogy jönnek sitrep pro),ja és HC TDM-en sokkal könnyebb mivel nem néznek vissza kill camból igy lehet normálisan sniperezni😊,a Sub Base-n is elmondom ha gondolod ott 1-et csináltam,sok sikert dark sector!
Szega87
wastelanden a legegyszerûbb nuke-ra gyúrni

HD JOHNNIE
Mondjuk azt észrevettem h demolitionban viszonylag könnyebb összehozni a dolgot. Pláne mikor megvan a chopper, mivel akkor a spawn helyet lövöd, ami persze nem szép de kit érdekel 😊 Domiban meg ugye oda spawnolnak ahol a zászló van. Én legalábbis dominationban nehezebben hoztam össze.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

HD JOHNNIE
áájjjj 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

ugyan ez, jatszik az ember nem is figyeli a killeket hirtelen feljön hogy meg van a harrier, nah akkor menjunk fedezekbe es akkor jönnek a baromsagok es lövik le az embert vagy egyszeruen hiaba van meg a harrier annyian vannak ott hogy muszáj lõni tovabb vagy hatba lövik az embert.
Bar volt mar olyan szerencsem dominationbe hogy amikor az ellenfélnek 192 pontja volt összejott a chopper pont bemondta hogy minden zaszlo a mienk elkezdek daralni erre visszaszereznek nem tudom hány zaszlot pont összejön a nuke pont lelövik a choppert es egybol nyomtam a 4est mint a vadállat és kb 0,1 masodpercen múlott de nem tudtam behívni. Olyan is volt hogy meg volt a nuke es gondoltam minek behivni van meg csomo idõ,jah aztan le is vágott a hostrol. <#circling>

HD JOHNNIE
1 semtex ölt négyet. szerencsém volt. Eldobtam abba az irányba amerre az ellent sejtettem és bejött. Eddig 3 volt a max amit egy granyóval tudtam ölni. Ez az elsõ ilyen szerencsés dobásom.

DarkSector
rá kell tapasztani valakire, és a többiekhez futva tádáám, vagy ha bekempelnek egyik sarokba, az is lehet.

DarkSector
😄
majd lehet várok vele 1 évet, mert a buzernyák challange-eket hiába csinálom meg, szintlépéskor prestigenél lenullázza a kecseg rendszer.

Érdekes egy kép!0:0 Azt a 4 semtexet hogy csináltad?

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

HD JOHNNIE
Itt van a szerencse amirõl beszéltem

HD JOHNNIE
Cingar írta lentebb hogy védeni valamit. Az valóban jónak tûnik. Bevált nekem is sokszor. Hogy éppen mit védesz az megint a pályától és az ellentõl függ.
Az olyan ellenfeleket szeretem akiknek nincs egy cseppnyi eszük se 😊 Pl: védek egy házat bentrõl jönnek 5-sével mind be ugyanazon az ajtón én meg ülök oszt szedem õket 😊 Sokuknak még annyi eszük sincs hogy gránátot dobjanak vagy vmi. De mint sok mindenhez ehhez is szerencse kell.

HD JOHNNIE
😊

Nekem van hogy úgy jön össze a nuke hogy kempelek mint egy hülegyejök de van hogy rohangálok. Függ a pályától és az ellentõl is.

Milliószor fordult elõ hogy megvan a harrier na mondom megyek elbújok, erre lelõnek... Az jobban tud idegesíteni mintha 24 killnél ölnek meg. Vagy mégsem? 😊

DarkSector
jah egyik tag 21-1-es statot csinált úgy hogy skidrow-on bebújt az a kezdõhelyen, a bal felsõ épületbe, és a lépcsõn mászkált fel-le, és simán mindegyikünket kilõtt, pedig tudtuk hogy bentvan, de 3-asával támadtuk, gránátok meg fegyókkal, vakítókkal és semmi.
aztán felszaladtam végre, és amíg a haverjaimat szedte, a lépcsõn háttal mentem lõvöldözve, és úgy meghalt.
lol
és mikor beszóltam neki, én nem tudtam játszani, mondom igazad van nem vagyok retek csaló kemper....választhat meik a 2 közül.

HD JOHNNIE
gyakorolni gyakorolni 😊 Persze van hogy nekem se jön össze egyáltalán. Ez ilyen.

HD JOHNNIE
szerencsédnek is kell lenni persze. pl pont most volt hogy elvittem chopperig a high risen, demolitionban. Geci volt az ellen mert teljesen bebújt. Pár kill kellett volna a nuke-hoz de persze aztán megöltek.

DarkSector
a 16 nem mindennapos, a 7 az kb 30meccsbõl 1x vagy 2x.

HD JOHNNIE
Killstreakek: 7 kill: harrier, 11 kill: chopper vagy ac130 ami a kedvenc és aztán a nuke.

Ha volt 16-os streaked akkor a 7 simán összehozható

DarkSector
cs leirnád pls hogy érdemes nuke-ot? mert nekem eddig 1-se jött össze, a legtöbb amit öltem eddig az 16 volt...

HD JOHNNIE
érdekes!

nah ezt akartam meg megtudni,mert lattam mar sok videon hogy beallitjak milyen iranyból legyen a támadás, no de mostmar tudom, köszi!

@tamasr77
én a múltkor kipróbáltam milyen lehet onemanarmyval összeszedni a nukeot. Igazabol ha ügyesen csinálod nem nehez. Beallitasz több fegyver meg perk összealitast. Lényege hogy mindben a perk1 az onemanarmy legyen. Legyen egy slot ahol a perk 2 az hardline, legyen egy slot ahol a perk 2 danger closepro. Lényege: elkezdesz ölni összejön mondjuk 5 kill és akkor átváltasz a hardlineos slotra megölsz még 1 embert és már 6 killnél megvan a harrier. Ezután 2 dolgot csinálhatsz vagy behívod a harriert és ha összeszed neked még 4 killt 10 killnél megvan a chopper, vagy berakod még behívás elõtt azt a slotot amelyiknél a második perk danger closepro. Ha összejött a chopper akkor én a dangercloseprot javasolnam masodik perknek mert nagyon sokat dob a légitámadások erején és chopperrel sokkal könnyebben le lehet szedni az embereket.
Nukeszerzesnek az a lenyege hogy ne kempelj mert 100 hogy kiszednek és ne is rohangalj körbe körbe mert tuti lesz valaki a hatad mögött. Legyen egy része a mapnek amit faszan be tudsz védeni, nem tudnak 100 iranybol rádjönni de azert legyen arra is mozgas. Baromi hasznos még a claymore mert be tudod véde magad egy iranybol és meg ha nem is öli meg mindig az embereket tudod hogy onnan jön valaki akibe mar nem is kell annyi golyó. Sokat dob meg a killeken ha mondjuk a harriert vagy bármit demolition masodik vagy harmadik körének elején hívod be, de manapság ha nem jó embereket ölsz chopperrel fél masodperc alatt leszednek. Igy jartam multkor Highriseon, hogy behivtam 11killnél és siekrult vele 1et ölnöm mert rögtön rámkuldtek több rakétat is. Aztán nagy nehezen felvittem 24killig ump+silencerrel és a második kör elején egybõl behaltam...Fontos még hogy a danger close az pro legyen mert csak ugy erõsíti a legitamogatasokat és ha mondjuk kifogytok a tölténybõl elég csak újra behivni azt a slotot amivel épp öltök és tele lesz a tár.

HD JOHNNIE

HD JOHNNIE
Bizony jó volt! 😊 Peterson annyira belejött a játékba, hogy az egyik meccsen még engem is késelni akart 😊
Megismételhetjük!

Hello.
leirhatnál 1 pár trükküt a nuke-hoz, mertv engem kb 10 kill után megtalálnak xD
ja ha nuke-ot akarsz csinálni ezeken a pályákon érdemes csinálni:derail,wasteland,su base,ha érdekel a többi részlet (fegyó,perk,taktika) szóljál és elmondom,nekem eddig 3nuke sikerült!😊
DarkSector
nah kössz a infót, nah ienekre gondolok, ezeket nem tudtam eddig, nah még valami érdekesség? 😊
mert játszik - játszik az ember, de ezekre mind azért nehéz egyedül rájönni...

pedig oda dobja kb. viszont ha jobbgombbal klikkelsz, akkor a legicsapas iranyat is meg tudod hatarozni. neha jol jon, ha egy hosszabb folyosot bombazol vegig, mintha a haztetoket napalmoznad keresztbe

DarkSector
thx mindenkinek.
és minek van olyan érzésem, hogy a precision strike nem oda támad, amit a zöld körrel jelölök be a térképen????
Úgy nézem mintha a zöld körnél a kis nyílhoz dobná, aami a kör vagy zöld célkereszt szélén van....:S

1es gomt a nagyüteg,2es a kisebb 40milis,3. 20milis gépágyú,ezeket váltod,1es kifogy 2es az kifogy 3as !