Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szega87
csak kilógnak a végtagok <#zavart2>

armageddon666
felnézel

De az is mûködik, hogy a hátadra veszed és lehasalsz, és akkor még lõni is tudsz a földi ellenfelekre 😄

@

Szega87
nem szabad szemközt rohanni, kiv ha csapattársakat fedezel, érdemes pl épületekbe, sarkokba behúzodni, elfussanak meletted és lesbõl támadni, ilyenkor az elsõ smash a tied a második hit meg már ügyesség kérdése. Ajánlom blast shield vagy dobókés használatát. Késsel könnyebben ölsz de robbanások ellen kiszolgáltatott vagy , blast shieldel meg lassú vagy nagyon. Terminalon a legegyszerûbb, a többi pályán csak vegetálsz vele inkább. Marathon+lightweight+commando. Másodlagosnak bármi, nálam akimbo raffica m93 jött be

Szega87
felfelé nézel ? ( egérrel ) <#vigyor1>

shieldhez van valami jó jatekstrategiatok, mert igy hogy meseltek rola kezd megjönni a kedvem hozzá <#vigyor2>

Frank99
hogy tartod fejed fölé???

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Szega87
ma csináltam olyat rundownon hogy folyómederbe leugrottam és és a harrier révén 11 500 damage-t védtem ki útólag visszanézve barackból

F E R I
3 pályán nyomtam riot shield-el és valóban rohadt sok pontot, title-t, meg emblem-et ad, szinte minden szart számol a rendszer, hogy hányszor lõnek rád stb.
Beálltam egy ellenséges sentry gun elé és már 1500 pontnál járt 😄 aztán megállt pihenni, gondolom túlforrósodott, harrier szintén zenész, befog, fejem fölé tartom, addig végig csak engem lõ, számolja a pontokat a csapattársak meg kényelmesen leszedik 😄

Csirkemell nélkül nincs élet!

drogosgeci
rakd fel dvd-rõl és ne az új steamet betat használd

hát az elõfordulhatott amugy grund warban ,sabotagetben és a abban a 3d izé mindenfajta modban szoktam nyomni.
cumpy1337
na végre megvan életem elsõ nuke-ja.
fúú highrise-on domination, megyek ump + silencer komóval, nézem egyszer csak megvan a harrier. na mondom kell valami fedezék, lehívtam. egyébként társam pont elõtte hívott harriert és pont az övét lõtték le elõbb. aztán megvolt a chopper és hát domination miatt mindenki középen szaladgált. aztán hoppá megvan a nuke<#mf1>

Intel Core 2 Quad Q8400, Radeon HD4870 1GB, 2GB DDR2 RAM, win7

csumkox007
aki tud segíteni vegyen fel xfirere : csumkox007 vagy steamre : ROBI20000

___@_/``

csumkox007
én is jelentkezem
csak elõtte segítsetek megcsinálni a játékomat :S 😄 már elég nagy szintû vagyok !

___@_/``

Diktator74
Már 3-an jelentkeztek a csoportomba király!Ha leszünk elegen privát game is lehetséges!STEAM: diktatorhun xfire:diktator74

csumkox007
Valaki segítsen HELP PLS !!!!!!!!!!!!!!

___@_/``

csumkox007
hát a játék fentvan 😊

___@_/``

a játékot akarja nem?<#email>

csumkox007
Hy letöröltem a cod6-ot és most újra fel raktam és most amikor játszani akarok vele elindítom bejön a steam és valami frissitést akar lefelé szedni ami kb 18 órába telne azt írja milyen frissítés ez ? :S
olyan mint ha a játékot szedné lefelé..:S meg azt írja ki hogy "a játék nem elérhetõ légyszíves próbálja meg késõbb" lehet nem pontosan de vmi ilyesmi elõre is köszönöm a válaszokat !!!! :S

___@_/``

nem lehet<#shakehead>

NEOreg3
jut eszembe, mivel én soha az életben nem fogom a prestige 10-et megcsinálni, ezért nincs rá mód, hogy eltüntessem azt a csíkot? teljesen felesleges mert több szintet nem fogok lépni

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

az aktuális szinted xp-je...

magyarul fejlödés

Shodan
Kurva hülye kérdések következnek:
Ti számoljátok a killstreaket vagy kiírja valahova? <#vigyor3>
Meg csak most tûnt fel hogy alul van egy ilyen narancsárga csík, az mi?

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

NEOreg3
ma csak 4-szer nukeoltak le és találkoztam cod6-os pályafutásom második csíterével

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Szega87
azt hiszem veled már játszottam <#wave>

Morfi
Próbáld vízszintes csíkozással a piros-fehér-zöld festést 😄

Nem vagy egyedül nekem Cs3ry Hun a nevem a Hun az piros fehér zöld, és nem egyszer kérdeztek meg engem is magyarok ,hogy magyar vagyok-e.<#banplz>
csumkox007
1.Hy letöröltem a cod6-ot és most újra fel raktam és most amikor játszani akarok vele elindítom bejön a steam és valami frissitést akar lefelé szedni ami kb 18 órába telne azt írja milyen frissítés ez ? :S
2./ja és bocs hogy ide írom ezt is , de a cod2 installálom és mindig megáll a telepítés a 16.iwd fájlnál és nem megy tovább, mi a teendõ ? :S

elpre is köszi mind a kettõre a választ .!

___@_/``

Mondjuk ha egy Magyar kérdezi meg az tényleg érdekes, de mondjuk egy Lengyel nem biztos hogy képben van a magyar nevekkel 😊

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

pisztácia
😊, hát azért ha magyar szinekkel van kiírva egy magyar név... szerintem egyértelmû, na de mind1

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

DarkSector
igen mert lehet piros-fehér zöld színnel más nemzetiségû is.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

pisztácia
az a komoly, hogy nekem Z$olt a nevem, a magyar lobogó színeivel, és multkor megkérdik, hogy magyar vagyok-e..😄 és ez nem egyszer fordult elõ😊

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pisztácia
én föl is vettelek.

DarkSector
jah közbe rájöttem nem megdobni kell, az ellent hanem 2 embert 1 tárral kell megölni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
jah közbe rájöttem hogy félreolvastam.

Vannak sokan,csak nem mindenkinek van kiirva hogy{HUN}

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Diktator74
JA és persze PC-verzió

Diktator74
Sziasztok! Játékosokat keresek magyar klán kialakításához! Sajnos kevés magyarral hoz össze a game!!Steam: diktatorhun

bigapó
ja, nem is gratuláltam. Szép siker😊 Este majd élõben is, már ha játszunk. 😊

The Matrix has you...

az szép aktív egy nap lehetett 😊

pisztácia
jaja, én is arra gondolok.

bigapó
szerintem Te arra gondolsz, hogy üres tárral késelj. Mármint nincs lõszered és akkor késelsz. Nem?

The Matrix has you...

bigapó
mindig a szintednek megfelelõ pontot kapsz, azzal arányosan. Utolsó, tehát 60-70 szint között akár 4-5000 pontot is kaphatsz bónuszként, attól függõen, hogy mit csináltál meccs közben. Sok kill, sok plantolás, sok defuse, tehát mennyire vagy aktív játékos (ez logikus is gondolom😊 )
mindezt szorozd be 2-vel, de ugye néha van 3-ik menet is és persze nem mindig sikerül egyformán a meccs sem. Azért 10-15k között lehet gyûjteni jó esetben.

The Matrix has you...

pisztácia
na az már nagyon korrekt😊

Tegnap este voltam a haverral 3d pároson,ott adott 7000-t😊

goodgamer
Tudomásom szerint nem lehet eldobni.Pontosan melyik challenge-nél látod h kéri?

Játékban: Anrael Kill or be killed!!!

DarkSector
az üres fegyvertárakat nem tudod hogy kell eldobni?????<#help><#help><#help>

pisztácia
Na ja, en sub base és favela fan vagyok.

DarkSector
Estate, Rundown és Underpass pályákat kéretik kivenni a multiból!!!!
Faszom kivan már a buzi rendszer vagy ledob vagy ha nem akkor egybõl berak játékba, de 90%-ban erre a 3 szar pályára, amit rühellek.<#banplz>

pisztácia
45 felett mar adhat akar 4500 at is.

KB-menyit ad:3-ezret?