Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigapó
az csak a bloom effect vagy mi a szar, alapból be sem kapcsoltam. ez már a cod-ban sem jött be, nem láttam tõle az ablakban lévõ célpontokat.

The Matrix has you...

bigapó
szerintem egyáltalán nem nyújták ugyanazt és pont ez a lényeg benne. persze nekem lehet egy másik beta volt leszedve...

hasonlítgassuk össze, persze, értem Én, de ettõl egyik sem lesz szebb vagy jobb 😊

The Matrix has you...

DarkSector
nekem 1 bajom van a BC2-vel, akad a gépemen, és fura a képe (mintha a Brigness ultra fokozatra lenne állítva...)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

armageddon666
Ok, a zene megvan, a stílust keresem már csak 😄

@

armageddon666
Mi a zene ami alatta megy? 😄 Meg hogy hívják ezt a stílust?

@

Szega87
Megjött az elsõ kis review:

"Ritka szar egy játék, codhoz képest, igy elsõre.
A hangulata jó lenne ha nem lenne ilyen számomra élettelen, színtelen szintetikus. Meg ilyen idióta fegyverek.

Pocsék grafika/textúrák így win7 alatt dx10 el.
Kezelhetetlen szaros konzolatirat az egész.
Mar a beta is nagyon ratyi volt de, meg vártam a csodára.
Hát nem jött.
1 pozitívat tudok mondani, ha át akarsz menni egy házon, nem kell az ajtón menned hanem bárhol csinálhatsz egyet rajta."

Solid Snake
Jó hangulat pörgös játékmenet, ez kell a népnek <#pias>
Solid Snake
Itt is megférnek békében <#hehe>
Skynet
A call of duty az 5. résztõl halott,én 2 hete adtam el. Az 5 után vártam mint a messiást de messiás helyett egy hatalmasat bukó Iwnet érkezett. Konzolra ez megfelelõ színvonal /bár ott is láttam sokkal értelmesebb címeket/. Pc-re egy nagy nulla.
Boron Power
Hát én elvileg codos vagyok. Nagyon sokat cb-ztem, uo-val, cod2-vel, cod4-el. Eredeti szervereket üzemeltettünk cod2-ben és cod4-ben is.

Tehát totál cod függõ VOLTAM (elsõ cod kivételével mind megvan eredetiben), így szó nincs arról, hogy elvbõl BF párti lennék, azzal a BF 1942 óta nem is játszottam.

Még mw2-t is megvettem, de nagyon bánom. Igazából a tények alapján gondolom úgy, hogy a másik jobban sikerült, nem a hit miatt. (ésrohadjonmegazIWsohatöbbénemveszekcodot)

Kandurex
Na igen, de pl. egy Arsenal, Arsenal marad, bizonyítottan jó csapat, míg itt egy fos taliga Ferencvárost akartok a szintjére emelni. Ha már összefüggések...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Solid Snake
Most komolyan minek ez a fikázás ill. istenítés cod vs. battlefield pl. miért ne játszhatna valaki mindkettõvel <#confused> és miért ne tetszhetne neki mindkettõ. Pazzeg mint a foci drukkerek, életemet a csapatért <#law><#hehe>
Scouser
Én tegnap vettem meg végre a Modern Warfare 2-õt és az elsõ 4-5 óra után nagyon nem bántam meg. Annak idején még a COD 1-et nyomtam multiban, azóta FPS-el szinte nem is játszottam, mert különbözõ rpg-kre függtem inkább rá. Igaz, hogy minden eddigi session után több halálom volt mint Killem, de nem érdekel, nagyon élvezetes volt így játszani. Emlékszem amikor a SOF2-vel toltuk középiskolában az is mekkora jó volt.

Sokat nézegettem a játékról videókat, mint például a nemrég belinkelt, amelyiken a csávó azt hajtogatja, hogy "I hate this game"

Nos úgy vagyok vele, hogy ez egy játék, biztos vannak benne egy Bugok, de nem tudom olyan komolyan venni, hogy néhány death miatt õrjöngjek. Ráadásul amit sokan szidnak, az IWnettel sem volt gondom(oké tudom, hogy egy este játék alatt nem biztos, hogy kijön a dolog), kapásból tudtam játszani 3 haverommal.

Nekem tetszik. Játéknak kell felfogni...

You\'ll Never Walk Alone

Kandurex
Mindenben közösek, mindkettõ ugyanazt nyújtsa, ha van értelme a játék összehasonlításoknak, akkor ez rá a legjobb példa, csak ezzel lehet összehasonlítani. Miért, mivel szeretnéd hasonlítani? 😊 Ennyire azért nem kell leépülni szellemileg, hogy védhessük az aktuális kedvencet!

...ami megjegyzem egy hatalmas csillogó szar kupacra emlékeztet, na de ez van, egyél szart, 1 milliárd légy nem tévedhet, vagy igen? 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

DarkSector
mach5 példának okáért...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

bigapó
ilyenre sem emlékszem 😄 inkább egy tárból egyse menjen mellé vagy 2 ember levegõben pl.
szóval most már nézd meg mit is akarsz megcsinálni, mert sehogyse fog menni, ha olyan nincs is 😄

The Matrix has you...

bigapó
Boldog szülinapot utólag is.

off:

Annyit fûznék a témához, hogy nem csak pesti rendõrök használják, mert egy csomó vidéki "suttyót" is felhoztak annak idején, itt ehhez kevesen melóznak😊
lehetne sokat beszélgetni errõl is, de nem itt.

on:

The Matrix has you...

bigapó
mivel itt nincs konzol, ezt nehezen tudnád megcsinálni. steam van, azon belül beállitások és ott rögtön az elsõ helyen szerepel a neved, amit bármikor átírhatsz, játék közben is.

The Matrix has you...

goodgamer
Eredeti?Ha nem akkor az lesz a gond.

Játékban: Anrael Kill or be killed!!!

Gollo
próbáld meg bedugni a mikrofont... nekem anno a régi gépemen azért nem indult el...

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

Viktor9202
Helló.

Nem tudjátok mi lehet a probléma, hogy bármelyik Cod-nak az MP exe-jét elindítom, mindegyik hibával dob ki? A Single jó, csak az MP nem.

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

Szega87
megnézem, hogy eredetisek hogy konzoloznak

Marci0115
omg 😄😄

Solid Snake
<#vigyor3>
Mw2 eladó ha érdekel vkit priv.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Solid Snake
Egyébként a cod-ban kifejezett elõny a "remegõ kéz, és a párás tekintet"
ez adja jól a fraggeket <#idiota>
Solid Snake
Mit nevetel maj Te is leszel kmkm. éltesebb korosztály <#hehe> /ezek a mai fiatalok 😊 /
F E R I
<#hehe><#eplus2>

Csirkemell nélkül nincs élet!

Frank99
köszi!<#taps>

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Solid Snake
Boldog Zülinapot <#nevetes2>
Solid Snake
FAQ-ból. idézve.
Nevünket a fõmenün belül a 'Multiplayer Options' menüpontban változtathatjuk de egyszerûbb, ha a console elõhozásával és a '/name ' paranccsal szerkesztjük. Fontos, hogy ékezetes karakter nem szerepelhet a nevünkben és sok speciális karakter sem.

Na de hogy menetközben lehet-e <#nemtudom> sztem nem.
Frank99
mondhatnám, hogy jó lenne....(lvl 18 :-)))) )

de a mai fiatalságot nézve inkább örülök, hogy 41 vok'....

Sziasztok lehet hogy már kérdezték ha igen akkor megkérdezném én ,hogy hogyan kell nevet változtatni ha megy a játék és én vagyok a host?
Solid Snake
Képt,vidit,tanukat,vagy hazucc <#hehe> /grat/
Shodan
Megszületett az elsõ nuke-om, egy laza kis 36os killstreakkel <#vigyor3>

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Firerock
HBD😄
18.?😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Frank99
THX!!!!!

Szega87
boldog szülinapot Frank99!

Firerock
ezért nem is kellet volna írnod
szia!

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

HD JOHNNIE
nem is kell ide zombi, minek? elég volt már. tavalyi évben minden zombi volt film játék még én is. kicsit unalmas már

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Sikeresebb lett? Ezt hol olvastad?

Fatboyz4ever!

drogosgeci
nem értem õket
codwaw is azért lett végül sikeresebb mint a cod4 mert tolták a nazi zombies pályákat, mindegyik dlc-bõl eladtak vagy 2 milliót

Szega87
Infinity Ward's Community Manager Robert Bowling has dashed hopes and broken hearts with the announcement that there will be no Nazis or zombies in any of the upcoming DLC for Modern Warfare 2.

The inclusion of such things was seen as one of the plus points of the World at War installment of the franchise. Players would have to take on wave after wave of the offending undead, doubly offensive due to their personal politics.

However, despite rumours to the contrary, Bowling said to IGN:

"There will be no Nazis or zombies in any piece of Modern Warfare 2 downloadable content."

With that out the way the new rumour is now that the IW team are working on a Vietnam based Call of Duty, but that is far from official at this stage

Kb egy hónap szünet után felmentem játszani ezzel a csodával,3 normál (vagy annak tûnõ) TDM kör után mi jön? Sima 4-es szinten lévõ aimbotos gyerek gyaláz mindenkit.
De nem volt hülye,nem pörgött egy helyben mint a legtöbb aim-os hülye,aránylag próbált célozni,de ha egyszer elkezdett lõni mikor ugy nagyjábol az emberen volt a célkereszt,akkor aztán onnantól egy lövés se ment mellé,ha futottál,ha ugrottál,akármit csináltál...
Hiába,a cheaterek is profivá válnak idõvel.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

DarkSector
Nah ez most zsír volt, 4x egymás után egy DamxX nevû sráccal egy host-on voltunk, nem cserélgette az embereket ahhogy szokta.
Õ az õ csapatában én meg az egyémben elsõk lettünk, és 1x a Skidrow-on voltunk úgy elsõk, hogy neki 23-12 stat volt, nekem 23-13....

És ezt zsinorba 4 meccset egymás után csináltuk elsõre...ez így nemsemmi volt, ritka az ien...<#vigyor3>

Frank99
kösz, de ne röhögjetek...
ilyet igazi katona nem használ....(max pesti rendõrök...)

:-)))))

az fut és öl (és +hal..)

megvolt a nap poénja, arcot laposba, katonák!
:-)))

olyan is van de fel nem emeled <#eplus2>

alá se feküdj <#ravasz1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

armageddon666
choppernek van szerintem splash dmge szóval valszeg nem véd.

@

F E R I
azt nem tudom még, hogy Chopper gunner ellen is véd így? mert gondolom azért az AC130 105-ös vagy 40mm-esétõl nem véd meg 😄

Csirkemell nélkül nincs élet!

armageddon666
de a légitámogatás nem a végtagra utazik <#zavart2>

@