Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
hasonlítgassuk össze, persze, értem Én, de ettõl egyik sem lesz szebb vagy jobb 😊
The Matrix has you...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"Ritka szar egy játék, codhoz képest, igy elsõre.
A hangulata jó lenne ha nem lenne ilyen számomra élettelen, színtelen szintetikus. Meg ilyen idióta fegyverek.
Pocsék grafika/textúrák így win7 alatt dx10 el.
Kezelhetetlen szaros konzolatirat az egész.
Mar a beta is nagyon ratyi volt de, meg vártam a csodára.
Hát nem jött.
1 pozitívat tudok mondani, ha át akarsz menni egy házon, nem kell az ajtón menned hanem bárhol csinálhatsz egyet rajta."
Tehát totál cod függõ VOLTAM (elsõ cod kivételével mind megvan eredetiben), így szó nincs arról, hogy elvbõl BF párti lennék, azzal a BF 1942 óta nem is játszottam.
Még mw2-t is megvettem, de nagyon bánom. Igazából a tények alapján gondolom úgy, hogy a másik jobban sikerült, nem a hit miatt. (ésrohadjonmegazIWsohatöbbénemveszekcodot)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Sokat nézegettem a játékról videókat, mint például a nemrég belinkelt, amelyiken a csávó azt hajtogatja, hogy "I hate this game"
Nos úgy vagyok vele, hogy ez egy játék, biztos vannak benne egy Bugok, de nem tudom olyan komolyan venni, hogy néhány death miatt õrjöngjek. Ráadásul amit sokan szidnak, az IWnettel sem volt gondom(oké tudom, hogy egy este játék alatt nem biztos, hogy kijön a dolog), kapásból tudtam játszani 3 haverommal.
Nekem tetszik. Játéknak kell felfogni...
You\'ll Never Walk Alone
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
szóval most már nézd meg mit is akarsz megcsinálni, mert sehogyse fog menni, ha olyan nincs is 😄
The Matrix has you...
off:
Annyit fûznék a témához, hogy nem csak pesti rendõrök használják, mert egy csomó vidéki "suttyót" is felhoztak annak idején, itt ehhez kevesen melóznak😊
lehetne sokat beszélgetni errõl is, de nem itt.
on:
The Matrix has you...
The Matrix has you...
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
Nem tudjátok mi lehet a probléma, hogy bármelyik Cod-nak az MP exe-jét elindítom, mindegyik hibával dob ki? A Single jó, csak az MP nem.
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
ez adja jól a fraggeket <#idiota>#idiota>
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Nevünket a fõmenün belül a 'Multiplayer Options' menüpontban változtathatjuk de egyszerûbb, ha a console elõhozásával és a '/name ' paranccsal szerkesztjük. Fontos, hogy ékezetes karakter nem szerepelhet a nevünkben és sok speciális karakter sem.
Na de hogy menetközben lehet-e <#nemtudom>#nemtudom> sztem nem.
de a mai fiatalságot nézve inkább örülök, hogy 41 vok'....
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
szia!
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Fatboyz4ever!
codwaw is azért lett végül sikeresebb mint a cod4 mert tolták a nazi zombies pályákat, mindegyik dlc-bõl eladtak vagy 2 milliót
The inclusion of such things was seen as one of the plus points of the World at War installment of the franchise. Players would have to take on wave after wave of the offending undead, doubly offensive due to their personal politics.
However, despite rumours to the contrary, Bowling said to IGN:
"There will be no Nazis or zombies in any piece of Modern Warfare 2 downloadable content."
With that out the way the new rumour is now that the IW team are working on a Vietnam based Call of Duty, but that is far from official at this stage
De nem volt hülye,nem pörgött egy helyben mint a legtöbb aim-os hülye,aránylag próbált célozni,de ha egyszer elkezdett lõni mikor ugy nagyjábol az emberen volt a célkereszt,akkor aztán onnantól egy lövés se ment mellé,ha futottál,ha ugrottál,akármit csináltál...
Hiába,a cheaterek is profivá válnak idõvel.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Õ az õ csapatában én meg az egyémben elsõk lettünk, és 1x a Skidrow-on voltunk úgy elsõk, hogy neki 23-12 stat volt, nekem 23-13....
És ezt zsinorba 4 meccset egymás után csináltuk elsõre...ez így nemsemmi volt, ritka az ien...<#vigyor3>#vigyor3>
ilyet igazi katona nem használ....(max pesti rendõrök...)
:-)))))
az fut és öl (és +hal..)
megvolt a nap poénja, arcot laposba, katonák!
:-)))
alá se feküdj <#ravasz1>#ravasz1>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Csirkemell nélkül nincs élet!