Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
linkeld már be pls hogy már megint kiket oltottam le?
mutasd meg azt a hozzászólást.
amúgy meg téged ki kérdezett?
mi közöd ahhoz hogy hány topicba írok be?
látod te se tudod mirõl beszélsz.
bc2-õt kipróbáltam, nem tetszett utána letöröltem ennyi azota nem is irtam, na és ha utána is irnék?
AVP topic-ban szintúgy nem foglalkozok vele...szerintem keversz valakivel.
Ebbõl is látszik, ha itt nem találsz kifogást a hsz-saimban mész utánam és keresel
kár pazarolnod erre a drága idõdet.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Az osszes tobbi jatekmod kivaloan mukodik, meg a Teamdeath match express is.
Tapasztalta ezt meg valaki, vagy egyedi hiba nalam??
A jatekom termeszetesen eredeti, eddig problemamentesen mukodott....
Koszi
mert itt nincs konzol, ja és alapból 50-rõl indulunk. 😊
The Matrix has you...
ezeket a parancsokat ird be a cfg-be
seta cg_ScoresPing_Interval "25" -> alap ping (de jó is lenne )
seta cg_ScoresPing_MaxBars "10" -> 10 skálás lesz a grafikon
seta cg_drawLagometer "1" -> ha te vagy a szerver nincs lagometer
tehát ha látod a teljes grafikont akkor 25 ös a pinged ha csak 9 akor 25-50 ig van a pinged 8 nál már 50-75 a pinged ha csak 1 kicsi piros pötyszerüt látsz 250 vagy az feletti a pinged
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Usain Bolt sprinter reakcióideje 0,14 masodperc (átlagban!) ami brutalis. <#wow1>#wow1>
The Matrix has you...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
pont ma néztem, tele van a topic a neveddel.....
ha törölted, akkor miért oltod ott a népet?
Itt szintúgy.
meg az itteni warez topicban..
amíg normális keretek között megy, nem érdekel.
de te mindenhol oltod a népet, nem akarok újabb flamet!!!
Csirkemell nélkül nincs élet!
The Matrix has you...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
érdekes mindig ha leülök játszani, akkor kezdõdik a baszakodás a rendszerben...ez hihetetlen.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
en ezt a taktikat probaltam ki favela demolitionbe, neztek is hogy hulye gyerek hogy csinal ennyi multit mikor ott ücsörög a sarokba es azt a szar shieldet szorongatja <#vigyor3>#vigyor3>
hosszutavon unalmas,gl ellen eselytelen amugy par körre eleg fun tud lenni 😄
Ügyesen bekempelik a védendõ pontot valahonnan, ha nincs kezedben a pajzs akkor ugye a hátadon van, odarohansz, hátat fordítasz nekik és szépen leteszed / hatástalanítod a bombát amíg ok szarrá lövik a pajzsot a hátadon. 😄
Ez fõleg akkor jó taktika ha csapattársad is van a közelben és az esetleg rádrontó enemyket leszedi. Igaz egy GL vagy gránát is megoldás lehet de az ugye nem mindig van az embernél... 😊
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
aki akarja az menjen a BC2 topicba, onnan kiszórják az MW2 témát, itt meg én a másikat!
fõleg, hogy lassan megint anyázásba kezd hajlani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ment privátba az üzenet.
on
Pár napja írtátok a riot shield használatot. 2 napja elkezdtem használni, nagy fun!😄 Csomó játékosnak annyi esze nincs, h ha ketten jönenk, akkor egyik jobbról másik balról kerüljön meg, h egyiknek háttal legyek.Inkább beállnak és lövik telibe a pajzsot, aztán ha leállnak v tárat cserélnek már repül is feléjük a kés! ^^ Aztán persze kezdik a noobozást... 😄
Játékban: Anrael Kill or be killed!!!
@
Játékban: Anrael Kill or be killed!!!
@
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
"Nézzetek át a Liverpool topikba. Asszem Manchesternek bebaszták az ajtót."
valószínû elküldenének a halálba.
Szóval kedves Boron Power, ajánlom, hogy szurkolj a saját csapatodnak és légy boldog.
Remélem értetted...
You\'ll Never Walk Alone
The Matrix has you...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
The Matrix has you...
ha pontszám>8.5 akkor hiteles
ha pontszám=<8.5 akkor fingja.sincs.az.egészrõl
értem én 😊
@