Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
de trollokat ki nem állhatom. túlságosan is enyhék a moderátorok itt.
a Haldoradon kínlódtam egyszer az egyik topicban, 4-5* visszamásoltam egy commentet, aztán megúnták, és kirúgtak, mint a xart.
ennyi.
a szándékos trollkodást (nem a témába vágó állandó vita, törölt commentek visszamásolgatásért bizony szinte mindenhol) - figyelmeztetés után- ban jár.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
tegnap este csak nekem szórakozott a steam?
ugatott valamit arról, hogy ha másik gépen akarom játszani a gémet akkor mittudomén, aztán felajánlotta hogy play, de amikor azt választva beléptem, akkor nem hagyott játszani, mert hogy õ most offline.
miaaszar?
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
holnap találkozunk.
a többi h*lye (ahogy látom már legalább 3-an vannak, szaporodik az IP) majd pótollya' a kiesést :-)))
nekem ennyim nincs játékra bevallom, hogy 2x megvegyek 1-et.
amúgy van egy jó kis trükk, mégpedig olyan haverokkal játszom akik megvették.
vagyis nem 2 haverom van csak ha így átláthatóbb a rendszer. 😊
akkor ezekszerint aki steam-en megvetee 60euroért, annak nagyobb szava van mint aki 9990-ért vette meg...ez akkor valahogy így mûkszik?
nah mindegy nemlényeg akkor ezekután nem beszélünk hibákról oks...nem érdemes belemnni, mert nem akarok vitázni.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
a fiamnak vettem 1 db-ot, és magamnak is 1-et!
és az elején együtt (co-op) játszottunk, úgyhogy arról regéljél, hogyan is játszottatok 3-an a barátaiddal 1 pédánnyal? Egyébként bárki ha viszzaolvas, a warez topicban téged megtalál... akkor mirõl beszélünk?
az tulzas hogy jatszhatatlan de könnyen át tud csapni baromi nagy lagba.
Fõleg hogy a változatossák kedvéért,ismét steam behalás van
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
a többi kis embernek meg: olvasom a moderátor topicot (is).
ha nem lesz nekem válasz , ti akkor törölve lesztek innen trollok.
ha használtam elcserélem egy doboz sörre valakivel a játékot, akkor is van.
ha 12-en vesszünk 1-et akkor is van, én se tudom hogy neked honnan van meg hogy van-e egyeltalán, és ennek ellenére te velem együtt még pár tagot is akarsz erre fel bírálni, akkor nekem ne lenne jogom a játékról irni?
amúgy nem értem mi a baj ezzel, én nem azt mondtam hogy full szar, hanem megjegyeztem hogy kellett volna néhány opcióval kiegészíteni, ennyi.
de ha ez baj, akkor nem haragszom meg.
csak én nem írok hibákról te meg nekem...és akkor így a korrekt...😄
amúgy észrevetted hogy eddig 1x se voltam veled bunkó, levéve azt az 1 esetet, és nem is leszek, ezt most elárulom én ezek ellenére se rád haragszom ez egy szar tulajdonságom, könnyen felejtek. 😊
jah és a fiaddal is 1 példányt használtok, nem elsajnálni akarom a fiadtól isten ments, de ezt vedd figyelembe.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ettõl függetlenül töröllek a csába, így egyszerûen (elnézést, de az ilyennek mit mondjak Kandurex???) .... de legközelebb majd holnap reggel, de ha ez neked magömlést okoz, örüljél, aztán majd újra másold be.
aztán delete...
a hülyegyereknek üzenet:
én még dolgozom, és ránézek még.....
nem hiszem el, hogy ezt lehet....
aztán majd folyt köv.
és még sokan irigylik a házigazdákat.... naja
akkor szted van bármilyen jogalapod bírálni, anyázni? szted van?
csak ennyi
amúgymeg az jó dolog volt hogy itt az MW2 single-ban hálisten a könnyû szint se annyira easy, és kellõen nehézkes a játék.
Az a begugolok-ikihajolok mindent látok kempelek lelógok és társai,elvesztette a skillt és hár arról nem is beszélve,kemény fps lag volt
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
,ég hardcore emberkéknek is...
nemrég írtad, hogy te egy régen regelt vagy, nem új....
bár a témában nem sokat módosít, de te itt állandóan jelen vagy, hülyének nem kellene nézni a népet.... úgy egy órája nem írt neoreg3, aztán jöttél te..
megnézetem az sg-n hogy nincs-e IP átfedés véletlenül?
Aztán sikerült hazavágniuk egy hires sorozatot A Rainbow Six-et az utóbbi 3 résszzel,ami csúnyán minuszos lett
itt igen soxor hangzik el a lopott, meg a warez multi és tsai.
akik itt megvettük jogosan ugathatnánk, de nem tesszük (vagy halkan) mert vannak dolgok, amik nem rajtunk múlnak, pláne a pofázók JÓ része az életben nem vett meg semmilyen játékot( ezt sem) és úgy okoskodik.
ennyi.
95%-ban mégsem lehet találni 150-250 alattit,ami ebben a játékban fél-1mp késést is jelnet és ez a játszhatattlan kategória(a nagyrabecsült tetves IWnetnek köszönhetõen)
Fogalmam sincs hogy írták meg a netcode-ját,de valószinû keresztûl meg még az Oroszokon,meg fél Anerikán,mert máskülömben el nem tudom képzelni miért ekkora a csuszás a játékosok között..
Mondom ezt én úgy, hogy hasonlóan Frank-hez, esténként ülök le 1-2 órácskát játszani, és bizony néha én is káromkodok/anyázok, de bõven megérte azt a 10e forintot, amit kiadtam rá. És ki tudja, még meddig lesz a gépemen az elsõ számú játék! Én 1990 óta játszom pc-n, sokan közületek még meg sem születtek akkor, és bizony látom én is, hogy nem jü irányba mennek a dolgok, de sajnos nem tudok ellene mit tenni, alkalmazkodom, és próbálom élvezni az újdonságokat. Sírni valamiért, ami /már/ nincs, semmire sem jó. Amíg meg esténként tele vannak a lobbyk játékosokkal, eszük ágában sem lesz a fejlesztõknek bármiféle komoly változtatást eszközölni. Már javában dolgoznak a következõ csilli-villi projecten, hogy mire épp elfogyna az utolsó milliójuk, már a boltok polcain legyen a következõ KASZA!! ez van...sajna
@
Mert hát ugye ez azért szr mert hát ugye tört..
Külömben is valószinû nem én voltam az egyetlen,aki elõszõr a singlit próbálta..
Metacritics-en a 6 pontos felhasználók általi értékelés (és az okok a hsz-ekben) mindent elmond.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Ha már megszavaztak házigazdának,tedd amit tenned kell..
DE!ad1,Te nem vagy egy vérbeli játékos.igy lövésed sincs sokan mirõl beszélnek..
2,Az én véleményem is az,hogy egy rakat szar a multi rendszer,(ez megbukott az elsõ nap)és ebben az a borzasztó.hogy maga a játék nagyon jó is lehetne..
3.Én is szidom nem keveset,aki valamit is ad magára,az utál lagba,kamuba játszani,én meg aztán abszolúte!
4,Én sem vettem volna meg,ha tudom,ilyen a multi,most várok a csodára,hogy ez változzon,(sztem jó sokan vagyunk igy ezzel..
Cóval a lényeg: Percenként váltogatom a szervereket,mig végre minimális laggal elfogadhatóan lehet gammálni..(ez az egyik lehetõség)vagy addig ugrálok,mig bead engem Hostnak és akkor végigrohanok a pályán és megölök mindenkit..
Tehát ez igy nemigazán társasjáték és igy "teamwork" sincs egy van freeforall..
Egyébbként rendeltem 50 megás netet amit ma kötöttek be,hátha összejövünk néhányan és játszunk is végre egy kicsit...
mit rakjak be?
isten állatkertje..
elhagyott a nõd?
komolyan kérdem! 1 korona és 1 csillaggal csak erre telik????
vagy mámorban vagy????
próbálok segíteni baxod....
ne hátrálj meg😊
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
hogy a Call of Duty MW2-ben azzal szórakozz, hogy bemásolgass olyan comentet, ami nem odavaló?
csak hogy neked legyen igazad?
Tudod mi jár annak, akinek igaza van????
elmondom neked:
a szája....
na, ha ez neked jó, innentõl teljesen mindegy mit írsz ide, azt törlöm a sunyiba. nem hiszem el, hogy csütörtökön egy 18-25 évesnek (ha igaz a lapodon a korod) nincs mit csinálnia..
küldjek egy gumibabát?
tessék:
csak neked.
ahányszor idemásolja törlöm a (afrikai köztársaság)-ba
hogy épp mikor járok erre, attól függ a törlés.
sajnos a pszichiátriáról is kiengednek a betegeket, aztán ez lesz....
sztem a viselkedésbõl ítélve egy olyan old-reg, aki erre veri a faxát.
érdemes elolvasni a moderátor szabályzatot, mint írtam korábban olvasni nem tudó commentelõknek...
sajnos a Braille írást nem támogatja az SG, majd szólok, hogy a képernyõre nyomtatható formában írják már ki a szabályzatot...
lehet sokaknak nem tetszik a moderálás. teszek rá.
ragaszkodjunk az elõbb általam nem sokkal korábban leírtakhoz.(valamint a Moderálás topicban általánosságban leírtakhoz)
a flamet ne fogjátok elindítani ismét (vagy amikor ideérek hamar vége lesz)
minden héten valaki megpróbálja, legyen.
ez a topic nem arról szól, hogy pár ember, akinek nem tetszik szét floodolja a topicot.
ha akarod, csinálj egy topicot a " Kinek tetszik a MW2: Szavazás" topicot, és tedd be!
innentõl a téma (törlés terhe mellett) szigorúbb moderálás alatt mûködik!
Nem hiányzik innen több sötét szektor(sem)...