Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jó lenne,mert kezd kicsit unalmas lenni.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

DarkSector
frakkomtudja miez eredetibe bementem és ezzel fogadott minket félidõben, azt kb 2perc után disconnect

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ez hivetalos dolog lesz vagy valaki megoldotta okosba'?

Adná az ég hogy mûködjön már tölteném is le a warezt csak legyenek szerverek..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Lesz PC-re,de várni kell.

DarkSector
nah bazzeg ien se volt egésszen mostanáig!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Köszi,akor lesz pc-re vagy akkor még egy hónapot várni kell az xbox exkluzivitás miatt?
Április.Ugy tudom

Nem tudja valaki, mikor jelenik meg a map pack pc-re?
Szega87
Elindultak a nevezések a ClanBase által idén tavasszal is megrendezésre kerülõ hagyományos szezonális kupákra. A 7 különbözõ EuroCup Spring 2010 Cup és a 65 OpenCup Spring 2010 Cup küzdelmei április elején indulnak 27 játék ötvennél több módozatában. Az EuroCup XXI-be az európai top csapatok szerepelhetnek, míg az OpenCup minden kihívásra vágyó csapat és egyéni induló elõtt nyitva áll.

A kupák idõrendje a következõképpen alakul:
2010. február 21. - A ClanBase bejelentette a kupákat
2010. február 28. - A nevezés kezdete
2010. március 14. - A nevezés vége, a szabályváltozások végsõ határideje
2010. március 29. - Az EuroCup bejelentési ceremóniája
2010. április 4-11. - EuroCup kvalifikációs hét
2010. április 12. - Kihirdetik az EuroCup és az OpenCup csoportbeosztásait
2010. április 12. - OpenCup elsõ meccshét kezdete
2010. április 17. - EuroCup elsõ meccshét kezdete
Linkek
ClanBase EC/OC Spring 2010 Cup
A tavaszi játékok ( csak a cod sorozatot másolom be ):

EuroCup XXI - Call of Duty 2 S&D
EuroCup XXI - Call of Duty 4 S&D

Az OpenCup versenyek ( csak a cod sorozatot másolom be ) :

Call of Duty - CoD S&D
Call of Duty 2 - CoD2 S&D OC; CoD2 CTF
Call of Duty 4 - CoD4 S&D HC; CoD4 S&D; CoD4 SAB
CoD World at War - CoD WaW S&D
Modern Warfare 2 - MW2 2on2 S&D; MW2 5on5 S&D; MW2 3on3 CTF; MW2 2on2 HC

1-2 hetet nem játszottam. Nem tudom miért gondoltam, hogy valami jó irányba változott azóta.
10 perc szerver keresés 1 perc játék. Aztán host migr. Amibe bele hal az egész. Aztán 5 perc keresgélés. Majd egy játszhatatlan hostra betesz. Lépni kell.
Jó fél óra után sikerül pár kört játszani. Mindezt négyen egy csapatba.
Persze, ha egyedül van az ember akkor valamivel jobb a helyzet.
Amikor bejut végre az ember és minden stimmel. (nem rossz a host, jó a ping, nincs sok idióta commandomarathonglakimbonoob) akkor jó a játék, de a körítés miatt egyre kevésbé van kedvem elindítani is. <#shakehead>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

bigapó
gondoltam, hogy lesz olyan akinek meg kell mutatni az emblem-et. vagy azért, mert nem hiszi el vagy azért, mert lusta kikeresni a linkek közül 😊
úgy kb ezek a gondolatok futottak át az agyamon és ezért írtam, hogy vicces😊 ja, meg igazam is lett 😄

The Matrix has you...

mascarun
AZIGEN 1 lövéssel 4 hedi grat!
DarkSector
biztos másban is, csak nem voltam a közelben hogy igazoljalak...

Frank99
másban is soxor, de most EZEN ne vitázzunk!

peace

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

az szep grat <#vigyor2>
még a jatek legelején sokat snipereztem de inkabb ilyen rush módban ami neha rohadt nagy fun tud lenni, rohansz es quickscopeokkal szeded a népet de egy ido utan tele lett a hócipõm a sok hitmarkerrel ami utan persze bedöglöttem altalaban. egy nagyon picit kene csak hogy erosebb legyen az intervention de gondolom ezzel sokan nem ertenenek egyet velem <#buck>

F E R I
Na "lenúboltak" Ground Warban, mert Highrise-on Intervention-el kezdõ pozícióból egy lövéssel 4 Headshot, ráadásul First blood és kaptam vagy 750 pontot egybõl <#hehe>
Kérdezem én, minek állnak be pont egymás mögé?<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Csirkemell nélkül nincs élet!

DarkSector
ebben igaza van.

NEOreg3
semmit?

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Wastelandon hc hqban összehoztam choppert, ellen csupa coldbloodos csipás volt. Erre mi történik, nem látok egy ici-pici piros pöttyöt sem, csak fehér komákat nagyritkán. Szétdaráltam az egész mapot, de egy tk-n kívûl nem jött össze freg. Mit lehet ilyenkor csinálni?

zotya10002
A sílécet el hagyta a srác:-)

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Firerock
micsoda?😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

hyjal
topicadminhoz képest nem rossz<#kocsog><#hehe>

www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9

bigapó
hmm, ez vicces volt 😊

The Matrix has you...

DarkSector
Metal Gear Solid-ból ez a PsyhoMantis....😄

Szega87

Szega87
új perk: levitation skill

Firerock
képt za emblemrõl

Szega87
M1014 nél nincs overpowerebb sörétespuska! <#fogmosas>

bigapó
jah, ez nem rossz ötlet, prestige-hez kötött fegyver.
egyik havernak azért összejött egy különleges emblem, mert megcsinálta a sentry gun 1000 kill-t. az azért tényleg unique, olyat még nem láttam senkinél és még szépen is néz ki😊

The Matrix has you...

bigapó
úú, az de nagy lett volna, ha megvan 😊 kár, hogy nem segíthettem 😞

The Matrix has you...

kirol
Szerintem csak öngyilkos akart lenni és a "mélybe" vetette magát!

Firerock
téliolimpia lázban ég(ett) mindenki,õ is a síugrást gyakorolta😊

Bocs,rosszat tettem be,de azért látni nagyban.<#eljen><#eplus2>

[/url][/img]

HappyHunter
Mennyivel jobban overpowered mint a Striker vagy az AA12 ?

Be happy. :) Running!

elitehun
Ugye a spas-12 nem csak sztem overpowered?
en annak orulnek ha kitalalnanak valamit hogy pl allando cuccot kapsz minden prestige befejezese utan. fegyver,ruha,barmi ami "kezzel foghato" mert hülye titelekbol meg emblemekbol van szarasig, amit meg buszken mutogathatnal szart sem er mert biztos boostoltad. uj mapok se lennenek rosszak, de en uj fegyvereknek orulnek a legjobban ami mondjuk level limites lenne hogy pl prestige 6 lvl32 tõl és afölött hasznalhato.

Szega87
minap linkelt vlki egy RIOT shield nuke-ot, na ma neki álltam hogy megcsinálom:

- scavenger pro
- danger close pro
- commando pro
- riot shield
- usp & tactical knife attachment
- c4
- flash X2

Nagynehezen megcsináltam harrierig ground waron, szépen írtott a helim 15 killnél voltam, tizenhatodikat böktem, elbújtam fedezékbe és behívtam a chopper gunnert, elkezdek vele lõni , már öltem vele 3 at kapásból ( 19-20as killstreak körül voltam ), hirtelen victory, elérte a csapatom a pontlimitet, valami 200-178 volt. Azt hittem agyhugyfaszt kapok, ha még 1 percet engedi a gép tolni, ott lett volna a tactical nukeom riottal , fakk ....

Frank99
az ilyen köcsög azt élvezi - xáradjon le tõben a pöcse- hogy másokkal baxik ki.

ennyi.

kis köcsög lúzer anyabaxó vérpisti.

DarkSector
így faxán lehet prestige-ben fejlõdni....

armageddon666
szadizmus egy formája... tönkreteszed más játékát, az meg lefejeli a monitort...

@

Szega87
hypenak nevezik a hisztériát ami pl egy nagyobb játék megjelenésekor van. Vagy pl megjelent az iphone vagy az xbox 360 és az emberek napokat! álltak sorban az utcán hogy elsõk között lehessenek! Pár héttel a megnövekedett kereslet csökken és megszûnik a hype

DarkSector
Domination az nemrossz monnyuk. 😊

V1
Mit lehet élvezni ebben ?<#conf>Semmi értelme így játszani.

M1A1 abrams néha nagyot lő :)

elitehun
reklám. Am a steames cuccokhoz általában ingyen vannak a dlc-k. Mondjuk azok eddig Valve-es játékok voltak
Kicsikiraly
hát hogy humant idézzem az egiyk filmelõzetesérõl:
"ebben alig valami látszik, de az nagyon nem."

DFTBA &#3232;_&#3232;

Firerock
miaz hype?

Frank99
ugyan a kockák úgyis elmennek majd 20-ig is
:-)

csakhogy monnyuk legyen egy alien-fejes medáljuk....
<#vigyor2>