Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Adná az ég hogy mûködjön már tölteném is le a warezt csak legyenek szerverek..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A kupák idõrendje a következõképpen alakul:
2010. február 21. - A ClanBase bejelentette a kupákat
2010. február 28. - A nevezés kezdete
2010. március 14. - A nevezés vége, a szabályváltozások végsõ határideje
2010. március 29. - Az EuroCup bejelentési ceremóniája
2010. április 4-11. - EuroCup kvalifikációs hét
2010. április 12. - Kihirdetik az EuroCup és az OpenCup csoportbeosztásait
2010. április 12. - OpenCup elsõ meccshét kezdete
2010. április 17. - EuroCup elsõ meccshét kezdete
Linkek
ClanBase EC/OC Spring 2010 Cup
A tavaszi játékok ( csak a cod sorozatot másolom be ):
EuroCup XXI - Call of Duty 2 S&D
EuroCup XXI - Call of Duty 4 S&D
Az OpenCup versenyek ( csak a cod sorozatot másolom be ) :
Call of Duty - CoD S&D
Call of Duty 2 - CoD2 S&D OC; CoD2 CTF
Call of Duty 4 - CoD4 S&D HC; CoD4 S&D; CoD4 SAB
CoD World at War - CoD WaW S&D
Modern Warfare 2 - MW2 2on2 S&D; MW2 5on5 S&D; MW2 3on3 CTF; MW2 2on2 HC
10 perc szerver keresés 1 perc játék. Aztán host migr. Amibe bele hal az egész. Aztán 5 perc keresgélés. Majd egy játszhatatlan hostra betesz. Lépni kell.
Jó fél óra után sikerül pár kört játszani. Mindezt négyen egy csapatba.
Persze, ha egyedül van az ember akkor valamivel jobb a helyzet.
Amikor bejut végre az ember és minden stimmel. (nem rossz a host, jó a ping, nincs sok idióta commandomarathonglakimbonoob) akkor jó a játék, de a körítés miatt egyre kevésbé van kedvem elindítani is. <#shakehead>#shakehead>
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
úgy kb ezek a gondolatok futottak át az agyamon és ezért írtam, hogy vicces😊 ja, meg igazam is lett 😄
The Matrix has you...
peace
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
még a jatek legelején sokat snipereztem de inkabb ilyen rush módban ami neha rohadt nagy fun tud lenni, rohansz es quickscopeokkal szeded a népet de egy ido utan tele lett a hócipõm a sok hitmarkerrel ami utan persze bedöglöttem altalaban. egy nagyon picit kene csak hogy erosebb legyen az intervention de gondolom ezzel sokan nem ertenenek egyet velem <#buck>#buck>
Kérdezem én, minek állnak be pont egymás mögé?<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Csirkemell nélkül nincs élet!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9
egyik havernak azért összejött egy különleges emblem, mert megcsinálta a sentry gun 1000 kill-t. az azért tényleg unique, olyat még nem láttam senkinél és még szépen is néz ki😊
The Matrix has you...
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
- scavenger pro
- danger close pro
- commando pro
- riot shield
- usp & tactical knife attachment
- c4
- flash X2
Nagynehezen megcsináltam harrierig ground waron, szépen írtott a helim 15 killnél voltam, tizenhatodikat böktem, elbújtam fedezékbe és behívtam a chopper gunnert, elkezdek vele lõni , már öltem vele 3 at kapásból ( 19-20as killstreak körül voltam ), hirtelen victory, elérte a csapatom a pontlimitet, valami 200-178 volt. Azt hittem agyhugyfaszt kapok, ha még 1 percet engedi a gép tolni, ott lett volna a tactical nukeom riottal , fakk ....
ennyi.
kis köcsög lúzer anyabaxó vérpisti.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
M1A1 abrams néha nagyot lő :)
"ebben alig valami látszik, de az nagyon nem."
DFTBA ಠ_ಠ