Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi sincs benne ami olyan nehéz lenne,amit nem lehet ismét megcsinálni.
40 ig meg holnapra simán felmész
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
-------------------dupe és kiütöttél 😞
@
Csirkemell nélkül nincs élet!
The Matrix has you...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Csirkemell nélkül nincs élet!
kompetitív:
vetélkedõ, versenyzõ; egymás hatását negatívan befolyásoló
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
kitöröltem azt a 3 mappot. nem tudja felismerni a steam, és nem pótolja a mappokat.
mindõsszesen annyi a hátrány, hogy ha az a mapp van akkor minnya kilép a játékból fekete képernyõvel, és kell nyomni egy ESC-et....😊
The Matrix has you...
The Matrix has you...
régen ez dedikált szerverekkel volt gondolom elérhetõ megvalósítható, nem értek hozzá õszintén, de pl egy re5 nevü cuccosnál van olyan hogy hostok vannak, nah ezekután bemész egy menüben, klikkelsz, hogy nehézségi szint, pályák, meg stb. és ha valamit beállítasz, akkor aszerint szüri le a gyors keresést, s akkor kidob egy csepp kis listát.
és akkor bepöccinted, hogy nah erre megyek. És tudomásom szerint azok nem dedikált szerverek.
MW2 is így jó ahogy van, nem kell LAN. Tessék megvenni a gémeket. (bár az elég fura h törttel is lehet online mászkálni:S
*ez nem neked szólt 😄
Mondjuk ha akadnak jobb angol tudású egyének, írogathatnak iwéknek nyugodtan ezügyben, talán jól fogadják és kis változtatással be is vezetik. Jó játék lett az mw2, de lehetne mégjobb is, csak ezt a hostrendszert ne ilyen alapszíntre csinálták volna meg. Én attól élvezem a game-t, vannak hibái, de melyik játéknak nincsenek, Legtöbb baj az emberekben keresendõ, akik nem tudják elfogadni úgy, ahogy van.
Na, ott is lesz warez háború, meg server szidás, mint itt volt (van), az tuti :-)))
mert Personal Achievments-ben csak a Single és a Spec.ops-os dolgok vannak bent.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
ez persze megint lokális dolog lesz, mert kishazánkban a további 99% még tud játszani. csak tippeltem, de biztos, hogy nincs nagy gond. legfeljebb alusztok még egy kicsit tovább😊
The Matrix has you...
játszunk vele, de a világot egyikünk sem váltja meg.
csak néhány commnetelõ megpróbálja +váltani, és pont itt, pont ebben a fórumban, és abnormális módon! ezzel van a gond.(néha)
én azt mondtam, hogy azért nem adják ki (még, ha egyáltalán lesz) mert azonnal megtörik, és akkor nem lesz eladás.
Ahogy elnézem, annyi játék jelenik meg állandóan, hogy már nincsen annyi elkötelezett játékos, mint régen... sztem a MW2-vel (sem) nem fognak addig jáccani' a népek, mint a CS-al anno. És ez nem (csak) az IW miatt van. Hanem mert jön a BC2, meg a többi...
Ez 1 vélemény, de így látom. Mindenki mindent lehúz, letölt, megtör, aztán elkezdi köpködni, hogy milyen xar. És abba nem gondol bele, hogy egy fejlesztõ nem azért fejleszt (a zsetont meg nem azért adja hozzá a pénzeszsák) hogy a warez elvigye a játékát (pénzét).
így elindul a dolog abba az irányba, hogy jön a kevésbé törhetõ konzolok felé megy el a dolog.
Amúgy nekem csak az a bajom ,hogy ha laggos a host akkor miért kell egybõl nuubolni. Ez rejtély <#nemtudom>#nemtudom> marad számomra attól nem lesz jobb szerintem.
mart azonnal törik, és azonnal nem veszi meg senki....
Vannak persze az egybites kis faszkalap adminok akiktõl nem csak a netet meg a gépet venném el, hanem az áramot is kiköttetném az utcájukban, erre is tudnék példát.
IWneten esélyed sincs... Kapod amit gondolunk paraszt a 10 rugódért. És elkussolsz.
Naná hogy pofátlannak érezzük.
Ha lesz dedi szerver crack mindenki warezzel fogja tolni elhiheted.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...