Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frank99
nem kell a fesztivál. írjad nyugodtan mi fáj, komolyan!

nehogy már +szûnjön a topic!!!!!!!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

F E R I
egy végletekig egyszerû megjegyzésbõl mekkora filozófiai vihart generálsz...
Rendben igazad van, semmirõl sem kell itt beszélni, senki se írjon, megszûnik a topic és végleg peace lesz...

Csirkemell nélkül nincs élet!

Frank99
Milyen látomások?

én nem képzeltem oda semmit. de tényleg hihetetlen, hogy mindig van valami, ami nem jó. És? Nem azért van egy játék, hogy játccc'?

Láttál már tökéletes játékot? És mi is a tökéletes? Amit én annak látok? És a másiknak ha nem az, akkor az nem tökéletes?
Ne filozofáljunk ezen, jó?

lehet róla beszélni, de annyira felesleges.

De ilyen a ded szerver téma is...sajnos ahogy nézem lefelé cseng a játék, a pénzt lekaszálták róla, és ha gondok vannak az IW körül nagyon nem is fognak foglalkozni vele, bár ne legyen igazam.

így lesz majd a BC2-vel is, csak még friss az élmény az emberekben...

peace

F E R I
"És mit csináljunk, hogy így legyen? Tüntessünk az IW elõtt?" -ezt már csak te képzelted az írásomhoz, ilyet nem írtam...

Frank99
jól van, értjük!

És mit csináljunk, hogy így legyen? Tüntessünk az IW elõtt?

tesznek ránk, ennyi.

F E R I
Most nézzük kicsit magyarázottabban:
"nem arról van szó, hogy kilépnék, ha nekem nem tetszõ pálya jön, csak van amikor szívesen játszanék egymás utánban 5 Skidrow-t, vagy Terminalt, nekem ez a 2 a best of..."

van amikor szívesen játszanék egymás utánban - tehát nem mindig, csak ha olyan kedvem van, ez most olyan hogy ízlik neked egy x csoki és azt mondod megennél belõle még 2-t is, és nem azt mondod, hogy márpedig te csak x csokit eszel állandóan, hanem y vagy z csoki is ízlik, csak te adott pillanatban arra az egyre vagy ráállva és tömnéd arcba...

Frank99
ua. nem???

Szega87
most ugyanazt mondod csak másképp, kilépsz hogy a 2db sablon pályádon játszál <#bee1>

F E R I
nem arról van szó, hogy kilépnék, ha nekem nem tetszõ pálya jön, csak van amikor szívesen játszanék egymás utánban 5 Skidrow-t, vagy Terminalt, nekem ez a 2 a best of...

Frank99
szerintem is jó ez így.
nekem is vannak pályák, amelyek nem fekszenek, de nem lépek ki, játszom rajta. max kevesebb pont jön...

Szega87
szerintem az egyetlen jó dolog a p2pbe ilyen formában hogy minden pályán játszunk, nem pedig a sablon 3 pálya fut

F E R I
vagy legalább pályát lehessen választani

armageddon666
nem lesz, fölösleges reménykedni...

@

Akkor legalább Dedikalt szerver legyen

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Szega87
Valaki CB 1on1 SD #EU ladder? /pm

Szega87
egyes portálok szerint a maradék IW csapat gõzerõvel dolgozik rajta, mások szerint már kész van, harmadik portálok meg szerint nem lesz DLC a balhé miatt .... Lehet választani

DLC-röl semmi hír?

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Barrett 50 Cal
XP?
Vista-m van.

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

Barrett 50 Cal
Kösz a helpet<#eljen><#idiota>

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

armageddon666
És ha XPje van ?😄

@

én steam-em csatlakoztam egy ilyen group(csoport)-hoz van pl:400 tagja de egyikkel sem látom amikor private meccsekhez belépek a játékon belül, belépek szóval nem látom azokat akik ehhez a private match-hez csatlakoztak
mi a hiba?
Barrett 50 Cal
Nah végre<#eljen>
Nem olyan rossz,de lehetne jobb is<#nyes>

Barrett 50 Cal

és steam-em csatlakoztam egy ilyen group(csoport)-hoz van pl:400 tagja de egyikkel sem látom amikor private meccsekhez belépek a játékon belül, belépek szóval...nem tom ?
gömbgiliszta
hmm...

megnéztem az oldalt, de nem vagyok annyira jó angolból, hogy értsem az "érdekes dolgokat" a témáról.

valaki segítene?

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

Frank99
jaja.....

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

gömbgiliszta
ígértek új pályákat?

nem is hallottam. az királyság lenne...

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

Frank99
ez nekem is pont feltûnt tegnap, elsõre azt hittem, de írkálsz....

F E R I
Úgy látszik a vasárnapok már mindig aimboterek invázióját jelenti ground warban. 10-bõl 7-en is volt egy-kettõ, és a legborzasztóbb, hogy 2 magyar is volt, abból az egyik még folyamatosan loser-ezett... omfg...

Szega87
mér lopod a nevem? <#dumcsi>

Barrett 50 Cal
Beszúrtam volna,de nekem egy igen hülye billentyûzetem van,mert az istennek sem tudtam kivágni a képet<#sir>

mascarun
Az új mapokat mikorra ígérték?

igen meg anno néztem is hogy mi van mar hogy nem csinalok semmit csak varom hogy a harrierem összeszedje a killeket közbe irkalja ki felsõ sarokban hogy leszedtem a helikoptert <#circling>
szerencsére meg lettek már a challengek amik a nukehoz vannak es nem kell többet berakni killstreakbe. perpill predator, harrier, emergency van bent de sztem idõvel leváltom a harriert uavre vagy counteruavre mert napasag nem hasznaljak körülöttem valami sokan pedig eleg hasznos tud lenni 😊

Frank99
ha ez neked normális, akkor igen lehet...

:-(((

Frank99
képet öreg, képet....
csalás nélkül nem hiszem el.....
:-)))

F E R I
Ja és még vmi, ha vki nem nagyon akar a nuke-ra hajtani, akkor érdemes a harriert megtartani a játék 3/4-ig, mert ha vki choppert hív elõ és ráhívod a harriert, lelövi rakétákkal, mint a kóbor kutyát 😄

F E R I
Estate-nél, ha hátul a kisebb épületnél oszt be a játék, akkor egybõl fel megyek az emeletre és tuti 2-3 kill sniper-rel, itt néha thermal-al szoktam ,sokat segít. Ha Domination van, akkor megvárom még az ellenség elfoglalja a kis külön álló épületet, és ott is ki lehet szedni 2-3 ellent játszi könnyedséggel, utána elõszedem a másodlagos fegyvert és átmegyek oda, onnan is jó helyezkedéssel ki lehet szedni a harrier-hez szükséges emberkéket, aztán ráküldöm a harriert, bízom a szerencsémben, hogy a chopperig nem szedik le, addig gyorsan elrohanok, ahol nagy a fû és nem vesznek észre, ott elõhívom a choppert és mivel nagy a nyílt terep, bumm így lesz a nuke. Már jó párszor összejött így 😊

Wasteland-re érdemes Scavenger-el bevállalni a javelint, mert sok nyikhaj imád camperkedni az alagút bejáratánál és danger close pro-val lehet õket szívatni, illetve érdemes a sövény felett átdobott flash, majd az azt követõ semtexet erõltetni, érheti õket meglepi 😄

A Tar 21 nekem is örök kedvenc assault gun, nem tudom igazából is ilyen jól "muzsikál"-e a zsidóknál, de tény, hogy a játékban nagyon masszívnak mutatkozik, és sokan nem ismerik fel a képességeit és inkább az ACR-el nyomulnak...

És igen minden undorító kis hibái ellenére is best of game, akárki akármit mond, engem nem tudnak az ellenkezõjérõl meggyõzni 😄

bigapó
Na, látjátok, hogy lehet itt normálisan is eszmecserét folytatni?? 😊

Érdekes egyébként amit mondasz, mert nekem is pályafüggõ, hogy mivel megyek - általában -, de például Én Estate-n nem tudok csipázni 😊 nem megy olyan jól, mint mondjuk ezek szerint neked, nem érzem, hogy hova kéne befészkelnem magam. Wasteland-en már inkább, az nyitottabb terep, ott több helyen is hasznossá tudom tenni magam a csapatom számára. Highrise az már vegyes, csipázni is lehet, de inkább Assault vagy Runningboy amit jáccom. persze ez játéktól is függ, mert demolition-nél mást kíván a csapattaktika, mint mondjuk Domination-ben vagy mondjuk TDM-ben, utóbbinál ugye nincs is taktika😊

Favela az nagy kedvencem, elsõ nuke-om is ott volt meg, Demolition-ben nekem jobban fekszik az "A" pont, mind védésben, mind támadásban.

Aztán igen, van egy class a repkedõ bizbazok ellen, amiben nekem is RPD van, valahogy az tetszik legjobban, pontos és erõs fegyver, Cold Blodded mellett is, hiszen a rakétázáshoz az való inkább.

Ha Terminal, akkor is több képet mutat a játék, van hogy RIOT shield-el "riogatom" a népet 😊 és van hogy assault-al megyek, de elõfordul a running technika is alkalomadtán.

Könyvet lehetne írni ezekrõl a dolgokról és még mindig mutatna újat, hiszen egy csomó fegyverrel alig mentem még. Nekem nagyon bejött a TAR-21, Õ lett a nagy kedvencem most. Mindenféle játéktípushoz jól illik, a különbözõ kiegészítõkkel sem gyengül sokat.

Jó kis játék ez, Én mondom 😊 Holnap megcsinálom a maradék single pályás challange-eket, hogy edzésben maradjak és kedden újra kilépek a frontvonalra 😊

HUUAAHHHH 😄 😄

The Matrix has you...

F E R I
Én is így vagyok vele, mint pl. a Favela nekem tipikus UMP45 Marathon, Stopping Power, és Commando mix, másodlagosnak meg SPAS12, vagy a Highrise tipikus sniper pálya, csakúgy mint az Estate, a repteres pálya meg RPD Stopping powerrel + AT4 másodlagosnak, szóval összegezve igen nekem is kellene minimum 10-12 class, mert ahány ház, annyi tokás 😊, azaz minden pályára más összeállítás kell, vagy ha néha ugye bezavar egy-két übercamper, akkor azokra is kell egy class assault gun GL-el, meg egy RPG 😄 hogy ha már jól befészkelte magát nehogy már Nuke-ig tolja...

DarkSector
szerintem nem mivel tudtommal nem indul, vagyis asszem nem támogatja a laptopokat, de ez lehet keverem egy másik játékkal.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

goodgamer
Az integrált vga miatt sztem nem vagy akadna.

Játékban: Anrael Kill or be killed!!!

szega96
Processzor: Intel Pentium Dual-Core T2390 (1.86GHz, 533MHz FSB, 1MB L2 cache)
Memória: 2 GB DDR2, 667 MHz
Videókártya: Intel GMA X3100, 358 MB (integrált)
szerintetek ezen menne?

jaa..ezt nem tudtam... akkor megéri !

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

bigapó
Én sem elsõsorban a medálokért léptem prestige szinteket, hanem a plusz class-okért. Lehet, hogy Én vagyok maximalista, de kitaláltam majdnem mindegyik játékstílusra különbözõ összeállításokat, amik szerintem elõnyösebb helyzetbe hoznak a többivel szemben (vagy legalábbis csökkentik az esetleges tudásbeli vagy éppen lagg-beli hátrányokat).
Most a 9 class már elégnek tûnik, de talán a 10-ikre is találok egy mixet😊

The Matrix has you...

amúgy ez az iw miért nem tesz semmit se ? se ez a hostos buziság megcsinlálása , se map beállítás , se dedikált szerók... am az iw csak akkor fog vmit is csinálni , ha a pénz mennyiség már naon leapadt ?

Az szép..De vannak ilyenek..
Nem egyszer volt már,hogy sárgába voltam és jopbban fogott a skuló,mint ha én Hostoltam volna,szinte minden lõvés ölt..
Van kökemény pozitiv lag is,ilyenkor van az,hogy a host alig õl és tök utolsó..
Mondjuk ez az egyettlen elõnye,ennek az iwnetes szarságnak..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

köszi a sok ajánlást !

Barrett 50 Cal
Hú bakker ma mentem egy iszonyat jó statot.97kill 17halál és ezt kemp,gl,rl nélkül egy fmj-s AK47-el.Azt hittem álmodok<#wow1><#idiota>