Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

drogosgeci
asszem cs1.4-et tesztelték ezen. én dodoztam akkoriban, de abból nem volt rajta új változat csak érdekességképp néztem. letöltötte a játék menüjét, aztán amikor beléptél vhova a pályákat egyesével szedte iszonyat lassan 😄 a friends meg tracker néven volt és vista style átlátszó volt az ingame felülete

drogosgeci
más game nem is volt rajta akkor, vagy 2 évet kellett várni mire asszem elsõ külsõs játékként a darwinia rákerült.
de igazából 2002 óta van még az eredeti zöld elõtti steambõl accountom, de azokat nem vitték át az újba 😊 ennek már nyoma sincs, itt még a login ablakról látszik 1 kép a webarhívumban: http://web.archive.org/web/20020322000733/steampowered.com/support/HTML/Install.html

DarkSector
bújkálósabb ez igaz, de területre nem sokkal nagyobb pl afgantól, vagyis nem XXL-es.
egyezzünk ki L-ben...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

bigapó
igy van, legalább van levegõ, nem állandó ölés-halás...fõleg ha gl-eznek is..

The Matrix has you...

DarkSector
igen a topikokban is ezt írják, hogy még véletlenül se dõljenek be ien dolgoknak.
ez egy könnyebbik módja hogy megszerezzék az accountokat, és ahhogy hallom még máig is sokan vannak akik bedõlnek ien üzeneteknek.
hogy kisorsoltak meg tökömtudja és akkor kapsz egy ingyen játékot, ha beütöd a felhasználódat meg jelszavadat stb...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Szega87
személyes véleményem szerint mikor ground warba bejön a scrapyard és a többi "S"-es meg "M"es map az egy vicc, Derail, Wasteland, Afghan nagyságú pályák mellett elfog férni egy ilyen XXL map

Szega87
2003 óta van steam accountod? <#idiota> Mi volt az elsõ gamed rajta HL/ CS 1.6 ?

DarkSector
ez is egy olyan dolog, amit sajnos nem irtak le, hogy a forrás honnan származik, de én személyszerint inkább azon gondolkodom, hogy miért pont az overgrown.

Szega87
most a DLC IW módra = 5 pálya ? semmi más? még patchnek is szar

drogosgeci
a steam accountokat 99.9%-ban nem feltörik, hanem átverik a felhasználokat, pl. emailben v. friendsen hogy steam admin vagyok kapsz 5 játékot ha itt bejelentkezel, aztán egy fulltisztán steamcommunity.com-ra hasonlító oldalra mutat a linkje, sok barom meg belép és 10 sec múlva nincs accountja. az a legundorítóbb hogy ezt a magyaroknak is egy több fõs csoportja munkaként végzi, egész nap irogatnak egymás után az embereknek a magyar groupokban..
aztán ha elloptak egyet akkor a következõ kör az, hogy annak a nevében az összes barátjától megpróbálják kölcsönkérni "csak egy warra" az accountját vmi olyan játékra ami azon nincs, aztán máris sokszorozzák a bevételt.

én egy sima betûkbõl álló pár karakteres jelszót használok 2003 óta a steam accountomon, ami ráadásul kikövetkeztethetõ is volt sokáig a friends nevembõl, fõleg az ismerõseim körében, mégse "törték" fel soha, pedig már több mint 50 game van rajta amit lehetne ebayen árulgatni egy rakat pénzért.

DarkSector
nah látod ez jó kérdés, én meg 1 helyen láttam a Vacant-ot is mint lehetséges map-ot

DarkSector
ez most egyenlõre x360-as lesz, irták a szövegben hogy ps3 és pc-rõl még nincs pontos dátum, és infó az anyagi oldaláról.

Szega87
irtam mailt a cikk szerzõjének, hogy honnan van a forrás, meglátjuk válaszol-e

drogosgeci
xbox marketplacere kirakták tegnap

bigapó
Õk honnan vették ezt az infot? egy másik, külföldi gamer-oldalról, magától az infinity-tõl vagy errõl a facebook-os csodáról?

The Matrix has you...

Szega87
érdekes korábban a 3új map közül 2 nek más volt a neve: compact, complex, storm

armageddon666
úgy volt, hogy eddig senkinek nem volt pofája egy mappackért pénzt kérni PCn 😊 De ki tudja mi lesz most... Egyébként szerintem betenne a multinak...

@

Kicsikiraly
nem úgy volt h PC-re biztos h ingyenes lesz?

DFTBA &#3232;_&#3232;

DarkSector
úgy néz ki a Vacant mégse lesz a DLC-ben, legalábbis most az elsõben nem.

DarkSector
Az nem számít. Csak idõ kérdése és feltörik.
ez úgy van hogy ha sima betüket írsz akkor totál feltörhetõ, aztán lehetõség szerint nehezítheted (nagy betûkkel, számokkal, írásjelekkel)
De mindegy mert minden feltörhetõ, csak idõ és gép teljesítmény függvénye.
csak ugye itt az e-mail érvényesítés után van hogy azt is fel kell törniük hogy eredményesek legyenek.

Bence94
ez jó de rohadt shitbox exkluzív... pedig kezdtem örülni neki.remélem csak pár napig mert olvastam olyat is, hogy június...ms kapja be<#boxer><#mf1>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

bigapó
Szega, Neked mennyi a pont/idõ számod? tudod, amit korábban irkáltam Frankie-vel..

The Matrix has you...

Szega87
ha más helyen azt a 10et használtad én lecsekkolnám, a többi regem meg van e ...

zooleeh
10 karakteres jelszavam volt ba...meg!<#ejnye1>

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

DarkSector
lesz az a Vacant is vagy mi....

Igy jár aki ilyen jelszavakat használ mint zidane meg 1234! 😄

drogosgeci
crash és overgrown + 3 map lesz az 1. dlc-ben
http://ow.ly/16Nrlw

DarkSector
hát én segitek a srácnak, de ezzel nem fogom magam lekötni hetekig, hogy irogassak a steam-nek.
amúgy csak x-rõl ismerem a srácot, nem személyessen, és gondoltam megpróbálok segíteni, meg legalább megtudom, hogy miképpen megy a dolog, ha netán nekem is ellopják, de asszem valszeg keresztet vethetek rá, ha majd feltörik...
monnyuk cseppet se fog meghatni, mert a cod6 kivételével csak 1-2 1000ft-os régi játék van csak beregelve...😄
ha veszek játékot ezekután tutira kerülöm a steammel való együttmûködést.

zooleeh
nagyon szepen koszonom<#worship>megprobalom

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

elitehun
Egyik ismerõsömnek egyszer visszaadták mert ott sajnáltatta magát hogy menyi ideig gyûjtött hogy meg tudja venni a játékot erre ellopták <#nyes>
DarkSector
nem mondom hogy ne próbáld meg a visszaszerzését, de azért nem szabad 100%-ig számítani a jó eredményre.
de mivel nincs mit veszítened, mindenképpen próbáld meg 1x.

próbálj meg ebbõl kiindulni:
ellopott steam fiók bejelentése.

zooleeh
na akkor kiraly baszhatom az eredeti jatekom!reggel meg jo volt ,delutan hazamentem ,es mar a steam nem jelenkezett ba automatan, es mokir irtam a passwordot nem fogata mar el ennek annyi<#szomoru1>.Hova kell irni es mit kell irni ,mert van ket haverom is akik jol beszelik az angolt?

koszi a valaszt

DarkSector
nah ha nem csináltad meg eddig, akkor azt ajánlom erõssen:

bemész: Fájl->Beállítások
és ott ahol van a jelszó megváltoztatása, meg titkos kérdés illetve e-mail megváltoztatása, nah ott kell érvényesítened, ha jól csináltad, akkor ezt kapod:

DarkSector
elõadásról nem volt baj, nem az angolon van a hangsúly, azt csak megjegyeztem hogy már rég csinálhattak volna magyarnyelvû supportot.

a baj az volt, hogy jelzem "állítólag", mert ez nem biztos, mivel nagy vonalakban irták le, nem pedig konkrét okot, hogy az aki most használja, annak is megvan eredetibe, de kibaszottul fingomnincs hogy lehet ez.
mert havernak a zsír eredeti dobozok ott vannak, és akkor kizárásos alapon nem lehet másik ember birtokában, de ez van.

az hogy vac-ot kap valaki, az nc. ez egyértelmû hogy akkor nem kell ezen meglepõdni, de az a srác aki írt nekem, az szerintem még a csalás fogalmát se ismeri.
õ azt írta, hogy nem csalt, nem adta kölcsön accját senkinek, én elhiszem, és ezért írtam neki hogy a hitelesítést valszeg nem csinálta meg, mert akkor nem vagy éppen iszonyatnehezen tudták volna elvenni tõle.

nekem annyit mondtak hogy az ellenõrzés kb 1 honap is lehet.
majd kiderül.

Szega87
egyik haverom elérte 20 nap játékidõvel a prestizs 10 et <#felkialtas>

Szega87
mi az az email hitelesítés steamen?

drogosgeci
ha a haverod hozzád hasonló akkor kinézem belõle hogy nem tudta értelmesen elõadni a problémáit angolul

számtalan esetrõl hallottam hogy napok alatt visszakapta vki az accountját, egyetlen gond hogyha más csalt vele akkor a vac bant nem veszik le semmi esetben sem, de ez van.

DarkSector
valszeg nem volt az e-mail-ed hitelesítve, akkor ellopták az accountodat.
haveromnak is ez volt. erre angol nyelven kellett küldeni egy jelentést, ugye cd-kulcsokkal igazolva a megvett játékokat, és basztak visszaállítani.
küldtek egy e-mail-t hogy nem tudják visszaállítani a profilját, valami végett.

ezt a steam-et kurvajól kitalálták, beregeled a játékodat, és ien esetben baszhatod az egészet ahhogy van.
undorító egy szarság. és ugye szegény cod-ot is hálisten ebbe a rendszerbe kellett bereggelni, így most faxa, mert ezekután 0.001% hogy visszakapod a profiloddal a játékokat. és hiába van meg a cd-kulcs, nem fogja engedni a steam hogy újból használd.

sorry de ez van a havernak 5-6 játékot bezabált a steam.

Frank99
csaltál?
ha nem, írjál, hogy valszín ellopták az accountodat...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

goodgamer
Próbáld meg újabb driverrel.

Játékban: Anrael Kill or be killed!!!

Sziasztok

segitsetek...COD6 elinditom, menük és betük helyén mozaikok, olvashatatlanok..a játék viszont tökéletes
mivel lehet javitani??
zooleeh
vak= vac

zooleeh
sziasztok hogy nez ki egy vak bann vagy nem toom mi,mert me reggeltol nem tudok belepni a steambe a passwordommal.es mikor meg akarom valtoztatani passswordot nem az en emailomra kuldi...megbolondulok!

eladó cod6-os accountok, ban mentesek, elérhetõség x-fire: norbesz2030
vagy e-mail: [email protected]
Következõeket próbálnám:
haver accountjával megy e a te gépeden mw2? ha nem,
akkor géphiba vagy sérült állomány lehet a bibi
- elõször a kábeleket mindent megigazítani, vagy a konnektor szarakodik-e
- chkdsk-t vagy scandisket futtasd le játék és win partíciójára (esetleg F8 bootkor és hibakeresésre katt)
- egy érdekes módszer: rendszervisszaállítás arra a napra amikor minden jól ment (google leírja ha részletesen szeretnéd)

hát nem valószinü h nem bírja a gép mert vagy 1 hónapig toltam törttel xD
meg modnom elõtte futott vagy 2-3 órát
memóriám is van 4 giga meg a többi is jócskán meghaladja a a gépigényt :S op rendszerrel lehet nem tom leheta zal van hát de eddig végig jó volt?...
Szega87
esetleg kevés a memória? vagy hanyag módon beálított oprendszer?

elitehun
Akkor passz de mivel csak nálad van ilyen probléma akkor valszg a gépben van vmi gáz
mind2n megvettük xD nem ketten 1t csak aztán megnéztem az õ gépén a felhazsnálóm és neki jó volt
igen ha igent avgy nem-t nyomok akkor is kilép
elitehun
Az az egyik a másik meg ha kérdezi a safe modot nyomj a nemre