Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Marci0115
hát egy játékkal alapbol nemlehet egyszerre ketten játszani nem?

hi, vki tudna segiteni?
megvettem eredeti a MW2-t haverral, felraktuk normálisan fut vagy 2 órán át, aztán 1 demolotion végén fogta és kilépett windowsba modnom hmm... aztán visszaléptem és onnantól nem megy a játék , amikor belépek 1 szerverre és miután betölt a pálya rögtön kilép windowsba, újraraktam a steamet cod-t utána se lett jó, haver gépén meg fut rendesen az én felhazsnálómmal is, nekem meg minden inditás elõtt krédezi h akarom e futtatni safe mode-ban
vki segitsen pls mert eléggé felbasz h ennyi pénzért is szar
Zalaegerszeg környékén nincs valakinek egy 360R es mondemje keddig?

Átmentem yo neked csomagba de a debilék nem mondták h nem jó a 360T hozzá...

Az is csoda h megy a net.. CSak szakadozik folyamatosan.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

armageddon666
Nekem már az elején sem voltak gondjaim... lehet nicket váltok... Chosen One

@

drogosgeci
kb egy héttel a megjelenés után vettem meg, azóta ugyanolyan, 10ból 8x egybõl bedob játékba, 2x unable connect és újra kattintani kell kettõt hogy berakjon 😊

érdeklõdnék a kezdeti szar szerver gondok megoldódtak?
szerve hamar talál játékot?...stb...

Segítséget kérnék.
eddig tökéletesen ment a játék,de pár napja volt olyan,hogy rányomtam az ikonra,majd homokóra és semmi.Nem indult a game.Gép ujraindít akkor meg elindul.De ma már ez sem mûködik.Ráklikk és semmi.Se single,se multi,se steam.A gép sem kapar,csak áll alapjáraton.Valami ötlet,hogy mi lehet a gond?rühelném újratelepíteni,bár lehet azt kellene.
goodgamer
Nekem is volt ilyen tegnap, HC TDM meccset indított Ground Warba és 20k pont volt a limit.

Játékban: Anrael Kill or be killed!!!

Szega87
semmitmondó más oldalakról koppintott pár soros értelme nincs hír, amit már több X HSZ-el lejebb meg is írtunk

Marci0115
nekem este játék közben irt egy angol srác steamen hogy nincs e kedvem hackelt szerverre menni, na mondom bazd

PredatorHUN
Fel kellett volna vennem.. Na most már mindegy. <#circling>

PredatorHUN
Az elõbb beléptem Ground War -ra, amint beléptem, mapot váltott, kiírta, hogy "load new map" vagy mit. Amikor beléptem, valami hardcore-t mondott a játék. (nem is mutatta sem a térképet, sem a lõszert) Csodálkoztam, mire léptem én. Egy objectiv volt a pályán, nem tudom, hogy mi, de ki volt fölé írva, hogy "Capture B". Jött egy csávó, elkezdtem lõni, de aztán abbahagytam, nehogy valami tört szerver legyen, és rögtön a prestige 10, 70. szintjén találjam magam..
Azonnal kiléptem.

Ilyen történt régebben is, amikor beléptem, és látom az alsó sarokba, hogy 10.000 valamennyi pontja van az ellenfélnek, meg az én csapatomnak is. Na ott sem maradtam sokáig.

Sehogy. Titkolják. Nehogy agyvérzést kapj.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Hy all megtudná mondani valaki hogy lehet a pinget számokkal kiíratni?
mascarun
Milyen néven játszol?Csak kíváncsi vagyok.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Köszi, de sikerült megoldani úgy, hogy nekem megvan a játék és felvettem, míg a másik steam community-n keresztül visszaigazoltam

DarkSector
ezt szedd le.
te is regelsz, haverod is.
majd ezután bejelölitek egymást, és ezt ha elindítod az mw2 elõtt, akkor ezen keresztül látni fogja ha játszol, vagyis ahhogy elindítod az alkalmazást.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nem zavar ha pl. játszik mert azt elbirja az adsl, de viszont youtuben hd tartalmat néz ki, akkor élvezhetetlenné teszi számomra a játékot. Téged is zavarna hogy egy jó játék közepén szaggatnál mint az állat, ezért találtam ki viszonylag ezt az emberbarátibb megoldás net kihúzása helyett.
Ebben kellene a segítség hogy adhatok friend listában akinek nincs steam játka csak steam szerepel a gépen.

DarkSector
x-fire

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

elitehun
Nem értem. Mért zavar ha Õ is akkor netezik? 😮
Am lehet e-mail-t is írni
Érdekes kérdésem van: nekem van egy steam accountom csak mw2 van rajta, hogy hozzak létre velem egy neten lógó srácnak egy új steam accountot mert szeretném ha nem netezne mikor tolom mw2õt (steam megmutatná mikor nyomulok, vagy irnék neki hogy szálljon le a netrõl erre az idõre). Az a gond hogy neki nincs egy steam játéka és nem tudom felvenni ismerõsnek sem, hiába van regisztrálva.

drogosgeci
ráadásul xboxos oldalt kritizálnak hogy nem írnak a pc dlcrõl <#wilting> hogy lehet ennyi vak gyûlölet pár gamerben? :/

mindenesetre meg lett erõsítve hogy jön minden platformra http://twitter.com/fourzerotwo/status/10246851297

drogosgeci
mwfail jó hírforrás.
csak arra nem emlékeznek már hogy az elõzõ 2 cod játékkal is ezvolt, konzolos dlc bejelentve, megjelenik, pc-rõl egy szó se, aztán 1 hónapra rá jött a patch a pályákkal.

Eladom az MW2 játékomat.
Csak ez az egy játék van steamen. Prestige 3 ban van 45 körül már egy ideje.
Csak személyes budapesti átvétel. 7k
A többit privátban.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Shodan
na menjenek a picsaba !

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

HD JOHNNIE
nawazze...

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Szega87
Congratulations to all XBOX 360 owners! IGN has announced that you will be able to download (err, purchase) the new map pack on March 30th. This map pack is likely the same one that was leaked by TheTechGame.com last week. At the moment, the release date for the PS3 and PC has not been announced yet. Or perhaps the map pack won’t even be out on the PC? As IGN said:

March 9, 2010 – Infinity Ward has finally put a date on the first Modern Warfare 2 map pack. Those anxious for an expansion to Modern Warfare 2 will only have to wait until March 30th…if you have the XBOX 360 version of the latest Call of Duty instalment.

As announced at last year’s E3 trade show, the downloadable content will come to XBOX Live first. The announcement of the release date was given through the cleverly named mapathy.com, which gives no indication as to when the maps will be coming to the PS3 or how much this download will cost.

IGN made no mention of the PC version. So either they forgot that there is a PC version, or (paid?) DLC won’t be coming to the PC. I truly can’t pick which one is more likely.

How much will this DLC cost? $10? $20? Free?

Source: http://xboxlive.ign.com/articles/107/1076111p1.html

drogosgeci
😊

Májusra talán mi is megkapjuk..

Frank99
sztem is....
hagyom a mûsort, amíg megy gond nélkül :-)))

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

DarkSector
nem kell megmagyarázni, pontossan tudod te is mire írtad és hogy ha elolvassák, mire fognak gondolni.
inkább hagyjuk.

Frank99
én csak a sötét szektorokról írtam. a többit mindenki megálmodja magának.
ma még nem töröltem senkit, wazzeg.....

DarkSector
jah, de nelég egyszerû kis bat fájl az egész.
ha magadnak tudod, kiegészítheted átszerkeztheted, csak magamnak gyors összeraktam, hogy pikk-pakk kitudjam szedni a mentésemet.

És akinek eredetije van , annak már megvan ? És mik vannak benne ?

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

Szega87
te csinaltad?

Szega87
csak 34 kommentel lejjebb írtam , phil & FAIL

Kérlek válaszoljatok a kérdésemre 😄

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

DarkSector
mindegy nemlényeg, majd meglátja mindenki, akinél elõjön...én ezután nem szólok.

DarkSector
gyors csináltam egy programot, ezzel a leírásban olvashatjátok részletessen, hogy miképen tudjátok vele könnyedén mert lehet még máig sokaknak gondot okozhat kimenteni a játék "ugymond" mentését, profilját.
ez akkor abban az esetben fontos, ha isten ments lenullázódna a mentésetek, amit megszereztetek, valami bug, illetve steam hiba folytán.
ha valami kérdés van irhattok, de jobb ha privátba, akkor hamarabb észreveszem valszeg.

aki akarja használja, aki nem az nem, nem kötelezõ.
mw2_profile_manager

nekem is ugyan ez a bajom perpill, marmint a steammel <#crazya>

DarkSector
szerintem hanyagold a személyeskedést.
nálam kijött egy ablak, hogy ha folytatom, akkor elveszhetnek az adataim...

nemigaz hogy mindenbe beleszólsz ráadásul megint személyeskedsz, még véletlenülse normálissan válaszolnál...grat nagyapó 😊.
de úgyemlékszem ezekszerint rosszul, hogy már letárgyaltuk, hogy én engedek, cserébe ha személyes illetve sértõen tudsz csak hozzámszólni, akkor inkább figyelmen kívül hagyod az üzeneteimet.
gondolom arra megy ki a játék hogy hergelj, de feleslegessen, nevekkel énis tudok viccelni, de szánalmassan venné ki magát, inkább hagyom ennyibe...fátylat rá.

mikor jön a DLC ? A hét folyamán ? esetleg a jövõhéten , vagy késõbb ?

Kicsikiraly

DFTBA &#3232;_&#3232;

Idézet. ...annnd we JUST hit 25 MILLION unique players on Modern Warfare 2. Insanity! Also, got a lot of #MW2 DLC details coming this week! FINALLY!

Végre.Valami.

Frank99
nem csodálom.
én is jártam ilyen pályán, tipli volt!

Frank99
neked

most léptem ki, én több mint 1 órát játszottam akkor léptem fel, amikor te írtál, hogy nem megy...
biztos vannak sötét szektorok a játékban, amikor te belépsz.....

Szega87
2szer meghalltam és kiléptem

magához a játékhoz mennyi ubdate van? mert most igy a semmibõl nekiállt ubdatelni de kb a sebesség/% arányt nézve kb minthogya a játékot szedné ujra...

Mi játszunk,és semmi gond.Jön a DLC? 😄

DarkSector
Steam beállt!
ne nyomjatok a játék indítására egyelõre...!