Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megvettem eredeti a MW2-t haverral, felraktuk normálisan fut vagy 2 órán át, aztán 1 demolotion végén fogta és kilépett windowsba modnom hmm... aztán visszaléptem és onnantól nem megy a játék , amikor belépek 1 szerverre és miután betölt a pálya rögtön kilép windowsba, újraraktam a steamet cod-t utána se lett jó, haver gépén meg fut rendesen az én felhazsnálómmal is, nekem meg minden inditás elõtt krédezi h akarom e futtatni safe mode-ban
vki segitsen pls mert eléggé felbasz h ennyi pénzért is szar
Átmentem yo neked csomagba de a debilék nem mondták h nem jó a 360T hozzá...
Az is csoda h megy a net.. CSak szakadozik folyamatosan.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
szerve hamar talál játékot?...stb...
eddig tökéletesen ment a játék,de pár napja volt olyan,hogy rányomtam az ikonra,majd homokóra és semmi.Nem indult a game.Gép ujraindít akkor meg elindul.De ma már ez sem mûködik.Ráklikk és semmi.Se single,se multi,se steam.A gép sem kapar,csak áll alapjáraton.Valami ötlet,hogy mi lehet a gond?rühelném újratelepíteni,bár lehet azt kellene.
Játékban: Anrael Kill or be killed!!!
Azonnal kiléptem.
Ilyen történt régebben is, amikor beléptem, és látom az alsó sarokba, hogy 10.000 valamennyi pontja van az ellenfélnek, meg az én csapatomnak is. Na ott sem maradtam sokáig.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
te is regelsz, haverod is.
majd ezután bejelölitek egymást, és ezt ha elindítod az mw2 elõtt, akkor ezen keresztül látni fogja ha játszol, vagyis ahhogy elindítod az alkalmazást.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ebben kellene a segítség hogy adhatok friend listában akinek nincs steam játka csak steam szerepel a gépen.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
mindenesetre meg lett erõsítve hogy jön minden platformra http://twitter.com/fourzerotwo/status/10246851297
csak arra nem emlékeznek már hogy az elõzõ 2 cod játékkal is ezvolt, konzolos dlc bejelentve, megjelenik, pc-rõl egy szó se, aztán 1 hónapra rá jött a patch a pályákkal.
Csak ez az egy játék van steamen. Prestige 3 ban van 45 körül már egy ideje.
Csak személyes budapesti átvétel. 7k
A többit privátban.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
March 9, 2010 – Infinity Ward has finally put a date on the first Modern Warfare 2 map pack. Those anxious for an expansion to Modern Warfare 2 will only have to wait until March 30th…if you have the XBOX 360 version of the latest Call of Duty instalment.
As announced at last year’s E3 trade show, the downloadable content will come to XBOX Live first. The announcement of the release date was given through the cleverly named mapathy.com, which gives no indication as to when the maps will be coming to the PS3 or how much this download will cost.
IGN made no mention of the PC version. So either they forgot that there is a PC version, or (paid?) DLC won’t be coming to the PC. I truly can’t pick which one is more likely.
How much will this DLC cost? $10? $20? Free?
Source: http://xboxlive.ign.com/articles/107/1076111p1.html
hagyom a mûsort, amíg megy gond nélkül :-)))
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
inkább hagyjuk.
ma még nem töröltem senkit, wazzeg.....
ha magadnak tudod, kiegészítheted átszerkeztheted, csak magamnak gyors összeraktam, hogy pikk-pakk kitudjam szedni a mentésemet.
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
ez akkor abban az esetben fontos, ha isten ments lenullázódna a mentésetek, amit megszereztetek, valami bug, illetve steam hiba folytán.
ha valami kérdés van irhattok, de jobb ha privátba, akkor hamarabb észreveszem valszeg.
aki akarja használja, aki nem az nem, nem kötelezõ.
mw2_profile_manager
nálam kijött egy ablak, hogy ha folytatom, akkor elveszhetnek az adataim...
nemigaz hogy mindenbe beleszólsz ráadásul megint személyeskedsz, még véletlenülse normálissan válaszolnál...grat nagyapó 😊.
de úgyemlékszem ezekszerint rosszul, hogy már letárgyaltuk, hogy én engedek, cserébe ha személyes illetve sértõen tudsz csak hozzámszólni, akkor inkább figyelmen kívül hagyod az üzeneteimet.
gondolom arra megy ki a játék hogy hergelj, de feleslegessen, nevekkel énis tudok viccelni, de szánalmassan venné ki magát, inkább hagyom ennyibe...fátylat rá.
Végre.Valami.
én is jártam ilyen pályán, tipli volt!
most léptem ki, én több mint 1 órát játszottam akkor léptem fel, amikor te írtál, hogy nem megy...
biztos vannak sötét szektorok a játékban, amikor te belépsz.....
😊