Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Csirkemell nélkül nincs élet!
Ma reggel végérvényesen megbizonyosodtam arról, hogy nem is olyan nagy baj a dedikált szerverek hiánya: elmesélem tanulságul😊
Hajnali kávézgatásom közben arra gondoltam nosztalgiázok egyet a jó öreg cod 4 el.
Magyar szerverre látogattam (ASE) elég régóta jártam a szerveren de nagyjából ismertem a "háziszabályokat".
Egyik pályán megálltam tárat cserélni egy hordó mögött (3 mp) + kettõt kortyoltam a kávémból (5 mp), már kickeltek is.....gondolom rossz napja volt az adminnak.
Pár órával késõbb ugyanezen a szerveren creek pályán eldobom a 3 frag -et, erre rám szólnak, hogy az admin allergiás a frag -ekre.
Jólneveltségem és életkorom okán nem válaszoltam, kiléptem.
Sajnálom igazán, régen nagyon jó kis szerver volt, jó társasággal....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
szabályosan felröhögtem 😄
DFTBA ಠ_ಠ
a BC2-ben erõssen csapatalapú taktikázás van, jármûvekkel, amiben a szimulátor jelleg is megmutatja magát
míg a cod-ban egyéni taktika,, gyorsaság, pontosság a lényeg, és a jármûvek használata csak meghívható légitámadásként funkcionál.
a battledield-et pl a Crysis-al hoznám inkább össze, nekem az ugrik be a stílusáról elsõnek.
mert ha coddal versenyztetik, akkor ennyi erõvel a bioshock multival is összemérhetnék.
az egyetlen felület ami szerint összemérhetõ, hogy fps-fps ennyi.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Viszont az sokat mond, hogy jelenleg pcn többen tolják bc2öt mint a két konzolon összesen. És mondjuk hallottuk hogy az mw2t milyen kevesen vették meg pcn az elején.
Parasite Eve 2, best game EVER!
WOW a világ legjobb, legszebb, legtöbb, legfaszább játéka, még egy percet nem töltöttem vele és nem is hiányzik nagyon"
pontossan én ezért nem nézek pontszámokat, meg értékeléseket soha.
és ez igaz a mozifilmkre is.
mw2 sem eredetiben volt meg az elején, természetesen letöltöttem, hogy egyáltalán menni fog-e a régi gépen. 1 napig meg is volt, aztán törlés és vétel, mert láttam, hogy ez nekem tecceni fog😊
az egy más kérdés, hogy azóta kibújtak a hiányosságok is, amikbõl már ugye sok nincs is azóta, szerencsére. de hát ez van, a Merci is jobb valaki szerint Én mégis a BMW-t szeretem😊
The Matrix has you...
csak azt írnák oda bazzeg hogy a listán szereplõ nagy nevek vagy címek mikor jelentek meg...😄
ez igaz volt pl olyanoknál is mint régen mikor leesett az állam, hogy a NFS Undercover mindegyik listát vezette, jah, mert jó játék lett biztos azért...😊
ezzel nem azt mondom hogy a bc2 hasonlóan szar, csak hogy sok játékot így próbálnak felnagyítani a játékosok szemében.
The Matrix has you...
"Bad company 2 100x jobb😄 Xfire-in is, sokkal többet játszottak már most bc2-vel mint cod:mw2-vel^^ "
csak az nem jutott el az agyáig hogy minek xfire mw2-höz? bf-hez viszont nemárt a kommunikácio miatt
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
Trance&Friends nothing more..
25 dollár kicsit olcsó, más hasonló oldalakon drágább csak ezért kérdem
katt
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
mert steam telepitése után nem lesz common mappa alapba, azt csak 1 letöltött játék után generál a steam.
ott valami gebasz van.
tegyük fel, bemész a c:\Program Files\Steam\steamapps\common -ba és a call of duty modern warfare 2 mappát kimásolod.
ezután letörölhetsz mindent majd ezután üres vinyóra felrakod a windows-t majd a steamet, ezután steamapps-ba visszamásolod a common mappát, majd a listán rányomsz hogy install\telepítés és a meglévõ fájlokat felismerve nem kell letölteni újból a játékot, hanem kiegészíti, és kb 5-10perc múlva már nyomhatod is.
vagy ha letöltötted már, akkor jobbegérgomb a listán a feltelepitett játékra, majd biztonsági mentés és csinál egy steam telepítõt, ez is egy megoldás és eltárolod. ez fõleg a steam-en vett játékok miatt jó, akinek lassú a net.
Egyébként így steamrõl nem lehetne letölteni, ha már aktív a kulcs. Értem, hogy nincs a játékok között most, de nem lehet valahogy rákeresni?
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
viszont iennel már találkoztam, pontossabban mesélte haverom hogy az õ ismerõse elküldte neki a cd-kulcsot meg a játékot, hogy próbálja meg ...és nekem mondta hogy, ha jól értettem akkor elsõ telepítés közben nemtudom mit csinált kilépett és átjelentkezett egy másik profilba, vagy nem tudom.
és a lényeg hogy fel akarta rakni, de a 2 beírt profil közül 1.ketse fogadta el, és amikor uj profilt akart, akkor is azt írta neki, hogy ez már aktíválva van egy másik profilba..
azóta nem tudom hogy miképpen oldották meg, ha egyeltalán megoldották.
kérdés:
amikor legelõször telepítetted, és egy profilt létrehoztál, vagy beléptél egy meglévõben, utána hozzányúltál a steam-hez?
mármint a 2 lemez telepítése alatt nem jelentkeztél ki, vagy át egy másik profilodba?????
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
The Matrix has you...
( még mielõtt valaki okos megjegyezné tudom hogy ugyanaz az engine ami a 4 alatt is, de nyílván nem azonos verziószám )
ad 1: azt írtam hogy Derail, Wasteland, Afghan nagy pályák és kell melléjük még pár hasonló nagyobb GW.re. Én a scrapyardot hoztam fel egyedül kis pályának. Ketten egyrõl beszélünk
ad 2: a két térkép szerinted ugyanakkora méretarányba van ? 😊
de mondom, hogy felesleges errõl beszélgetni addig, amig nem jön ki és nem játszunk rajta. nekem az a lényeg, hogy ne töpörtyû map legyen, hogy rögtön az ellen szájába spawnoljak, hanem legyen idõm kicsit téblábolni is 😊
ja és normálisan csipázni. most pl. a sok kilépés és game lobby closed miatt gyakran jönnek be ugyanazok a mappok. az meg unalmas kicsit, hogy 4-szer megyek egymás után az egyiken...
ez nem kötõdik ehhez, csak emgjegyeztem pluszban 😊
The Matrix has you...
gondold el afganba már a repcsinél az a sik terep mekkora, csak ott nem tünik fel, mert a bazinagy roncsok elveszik a helyet, ugyanaz igaz a sziklákra amik a mákgubós oldalon vannak, és sorolhatnánk, a barlang, és melette lévõ magaslat...stb....lemérheti lépésbe valaki ha van ideje....vagy másodpercben hogy átfuttok mindkét mappon. 😊