Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. már beregelték a serial kulcsot
3. reklamálj
4. irj levelet a steamnek fényképes meléklettel
ilyenkor mit csináljak?nem enged tovább pedig a kódot jól irtam be
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
1.Ha nincs hitelesítve az e-mail-ed steam-ben akkor hitelesítsd, ha igen akkor próbálj másik e-mailt megadni.
2.Változtass jelszót is
3.Kijelentkezve töröld a 2 mappát userdata és a players.
4.Ha mindezzel készenvagy lépj be és nyomj le legalább 1 menetet.
ezeket mind csináld meg 1x. Valamiért az a tippem hogy még mindig valakinél szinkronizálja a mentésedet.
ha ezeket végig megcsinálod kizárt hogy visszaállítsa a mentéseket, vagy akkor valami extra törés lehetett a fiókodon.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
programfiles/steam/userdata
programfiles/steam/steamapps/common/call of duty modern warfare 2/players
sztem ezután tucc' új gamet indítani.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Trance&Friends nothing more..
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Az ellenséges sniper -ek mindig észre fognak venni, neked kell gyorsabbnak lenni....ha fedezékbõl kinézel mindig megcsillan a fény a távcsövükön, onnan tudod az elhelyezkedésüket.
Ha õrjáratot látsz, mindig a hátsóval kezd a likvidálást, azt kell elõször kilõni😊
Ha együtt van 2-3 enemy akkor oda tudsz lopózni hasalva és a másodlagos fegyverrel (MP5) szépen megoldod.
Ha nem segítettem akkor: youtube, üsd be a pálya címét és kiad egy rakat megoldást.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
le töröltem a játékot és csináltam új felhasználót.mikor aktiválni kell a játékot és be írom a cd kulcsomat akkor azt írja ki hogy ez a cd kulcs már használatban van:S
magyarul most oda veszett 12 ezer forintom.....mert nem tudom fel rakni a játékot:'(
ha valakinek volt már ilyen és meg oldotta az szóljon már pls.
mert nagyon kéne a game
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
megvettem a MW2-t PCre és mindennap más baja van xD
elsõnek felraktam toltam avgy 3 órát utána kilépett a játékból mikor a pálya betöltött ezt nem tudtam sehogyse megoldani pedig reinstall minden volt
tegnap este ránéztem még1x és magától helyre jött, jó.. 😄 játszottam megitn avgy 3 órát utána mentem este aludni
ma délbe elinditom és mostmár a játék se indul el 😄 rányomom hogy indista bejön windowsba a MW2 kép mielõtt belépne játékba és leáll nem csinál semmit vkienk ötlete?😄
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
vége megy a cod 6 miután ujratettem a gépemet. 1 baj van hogy orosz ... nem tudjátok hogyan lehene angolosítani viszonylag könnyen? máshol azt a tippet kaptam hogy tegyek fel e1 törtet és annak a mapáját másoljam át a steam steamapps common ba... szerinteteK?
próbáltam már.....win7 alá is feltettem, semmi..ugyanaz
valamiuj tipp?, esetleg patch? fix látezik hozzá??
Ati X1950Pro 512 kártya
Nézd meg ezt: 84.2.76.13:28960 SupraKTV, HC mod, felváltva gyári és custom mapokkal, új szerver, jó társasággal, normális adminokkal.
Jobbára este megy a játék. Egyelõre.
DLC nélkül is lehet majd játszani? vagy a szerón ha bejön az egyik újabb map egyszerûen szól hogy, bocs, no DLC no game?
DFTBA ಠ_ಠ