Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szega96
eddig is ez volt a nevem 😛

Szega87
1. ne lopd a nevem
2. már beregelték a serial kulcsot
3. reklamálj
4. irj levelet a steamnek fényképes meléklettel

szega96
hello fel akarom rakni a cod 6 ot és a cd-key megadása után ezt irja:"the product code you've entered has already been activated by an existing steam account,and is therefore invaild.your activation of call of duty:mw 2 retail has not been completed"
ilyenkor mit csináljak?nem enged tovább pedig a kódot jól irtam be

Aragorn10
Én viszont a hardcore tdm-et szeretem. Igen voltak csalók na de ennyi? Régen ha felléptem egy szeróra csak ritkán találkoztam egyel-egyel, de most szinte mindenhol belefutok egybe azért ez eléggé le tud lombozni. A Cod4-ben nem volt ennyi csaló, mondjuk ott volt ugye admin itt meg nincs.

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

EnZsolt
Én idáig egy csalóval találkoztam, az is "csak" wh-zott, de a semtex mindig megoldotta a problémát, pedig nem vagyok pro játékos. Mondjuk inkább sabotage módon szoktam játszani, ott nem tapasztaltam, hogy valaki csalna.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Csalók mindig voltak, mindig is lesznek, nekem tegnap pl sikerült bekerülnöm egy végtelen ammo, low gravity serverre, ahol más se ment, csak az ugrabugra, meg a gl. Mondom lol, ki is léptem, keresek új game-t, visszadob hozzájuk. De néztem más mode-t és mindjárt jobb volt. Am ha sok a csaló egy mode-ban, menj 1-2 körre másra, aztán már sanszosabb, hogy megúszod
Aragorn10
Hát ez hihetetlen. Nem sokat játszok ezzel a cod-al mostanában de amikor, játszok szinte minden pályán van egy csaló! Ma is bementem játszani máris egy csaló mindenki szidta õ meg csak nevetett rajtunk. Na gondoltam átmegyek egy másik csapathoz, erre ott is egy csaló szintén mindenki szidta teljesen egyértelmûen csalt õ is. Hihetetlen, hogy nem lehet normálisan játszani mert ilyen büdös csalók tönkreteszik a játékot!

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

zooleeh
ugynez ki vissza kaptam az acounttom <#pias>ugy hogy koszi a segitseget Draksector<#law>

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

DöflingR
csak képzelõdtél <#vigyor>

DarkSector
próbáld ezt:
1.Ha nincs hitelesítve az e-mail-ed steam-ben akkor hitelesítsd, ha igen akkor próbálj másik e-mailt megadni.
2.Változtass jelszót is
3.Kijelentkezve töröld a 2 mappát userdata és a players.
4.Ha mindezzel készenvagy lépj be és nyomj le legalább 1 menetet.

ezeket mind csináld meg 1x. Valamiért az a tippem hogy még mindig valakinél szinkronizálja a mentésedet.
ha ezeket végig megcsinálod kizárt hogy visszaállítsa a mentéseket, vagy akkor valami extra törés lehetett a fiókodon.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Na hát megint nem jó ugyan az a hiba nem tom miért volt jó legutóbb most próbálom nem lett jobb és újra is tettem és ugyan az.Mindent próbáltam de most már elegem van.Kérlek segítsetek!!!!!De csak úgy egy vélemény:Régen sokkal jobb volt a Cod amikor nem volt steam-es de most már mindegy.Remélem,hogy lesz rá valami megoldás.PLZ HELP!
DarkSector
csak akkor mükszik ha kilépsz elõtte a steambõl, lehet másodszorra kiléptél és azért jött össze....😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

morphologu
értem

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

Köszi Frank sikerült ezt 1-szer már próbáltam,de ugyan az maradt,de most sikerült köszi😄 Na akkor most irány kockulni<#idiota>
Kly
Néha még hardcore-ban sem elég egy headshot.

Scientia potentia est.

morphologu
szerintetek miért van az hogy célozva fejre lõttem láttam hogy megbillent a feje az csókának mégsem halt meg persze ö lelõt. És ezt már többször tapasztaltam.

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

Frank99
sztem kitörlöd a steam mappában a vonatkozó könyvtárakat....

programfiles/steam/userdata
programfiles/steam/steamapps/common/call of duty modern warfare 2/players

sztem ezután tucc' új gamet indítani.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Sziasztok!Az a problémám,hogy régebben feltörték az accom(4 nap múlva kaptam viszza)és aki feltörte ez felhackelte max levelre a mutit.Hogy lehet újra kezdeni 1-es szintrõl?Mert én szeretek maxra felfejlõdni és nem össze vissza hackelni.Kérlek segítsetek a válaszokat elõre köszönöm
DarkSector
visszaszerezni nem lehet kiszedni a cd-kulcsot és átvinni a más profilba csak a steam-esek tudják.

Szega87
írtam véleményt youtube kommentben

nah most mivan? acc stb stb....nem értek én ehez :S
vegyetek már fel msn re. [email protected]

Diktator74
Csá! 1-kis AKIMBO Gameplay: http://www.youtube.com/watch?v=05M8Gho9MVg

xotyi
Ja, az én esetemben be tudok lépni az acc-ba de a játék telepítésnél nem fogadja el a kódot merthogy márt fel van használva,így nem is telepíti a játékot, írtam a steam-nek, még nem válaszolt, az activision meg átküldött h a steam-nél próbálkozzak, jó kis rendszer..:S

Trance&Friends nothing more..

Solid Snake
Ez úgy mûködik a Steam-en hogy ha egy acc-hoz berendeled a játékot/játékokat, akkor az örök életre ahhoz rendelõdik, kizárt más acc-hoz a használata. Mivel itt telepítésnél elkéri a cd kulcsot, leellenõrzi, elfogadja és nincs tovább. <#integet2>
Szega87
anno mikor megjelent a játék azért töröltek komplett acountokat, mert onlinekeystore meg minden más egyéb helyrõl szerezték be a kulcsokat az embereket. Holott csak retail, meg steam a hivatalos partner...

Frank99
Miért törölték, csaltál? Akkor nem fogják visszaadni....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Ha jól sejtem a Spec Ops -ban a Hidden nevû pályával próbálkozol.

Az ellenséges sniper -ek mindig észre fognak venni, neked kell gyorsabbnak lenni....ha fedezékbõl kinézel mindig megcsillan a fény a távcsövükön, onnan tudod az elhelyezkedésüket.
Ha õrjáratot látsz, mindig a hátsóval kezd a likvidálást, azt kell elõször kilõni😊
Ha együtt van 2-3 enemy akkor oda tudsz lopózni hasalva és a másodlagos fegyverrel (MP5) szépen megoldod.

Ha nem segítettem akkor: youtube, üsd be a pálya címét és kiad egy rakat megoldást.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

V43 1105
Vidd vissza a boltba valami kamu dumálval és cseréltesd ;D

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Szega87
Valaki 1on1 CB EU SD ladder?

nekem nemrég törölték a Steam felhasználómat...
le töröltem a játékot és csináltam új felhasználót.mikor aktiválni kell a játékot és be írom a cd kulcsomat akkor azt írja ki hogy ez a cd kulcs már használatban van:S
magyarul most oda veszett 12 ezer forintom.....mert nem tudom fel rakni a játékot:'(
ha valakinek volt már ilyen és meg oldotta az szóljon már pls.
mert nagyon kéne a game
Nem az IW-net a szar,hanem ugy van megcsinálva hogy a legszarabb Net a host,és azért laggol a szerver mindig.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

lenne eyg kérdésem singel playerrel kapcsolatban: végigtoltam és ezeket a pontos szarokat nyomom és van a csernobilos sniperes na abban hogy nem vehetnek észre az ellenfeles sniperek illetve emberek mert próbálok osonni de nem megy... elõre is köszi a segítséget
Az enyém eladó.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Aki eladná a gamét írjon! 😄

Szega87
fennvagy friendslistámban, megtalálsz <#wave>

morphologu
Szemét IWnet máma nekem 1folytában hostol laggol most már nagyon tele van a tököm ezzel a játékkal <#falbav>

elinditom steambõl aztán bejön a kép leáll újra elidnul steambõl kiírja hogy telepités (pedig 100%n van) aztán megint idnul és semmi
hi
megvettem a MW2-t PCre és mindennap más baja van xD
elsõnek felraktam toltam avgy 3 órát utána kilépett a játékból mikor a pálya betöltött ezt nem tudtam sehogyse megoldani pedig reinstall minden volt
tegnap este ránéztem még1x és magától helyre jött, jó.. 😄 játszottam megitn avgy 3 órát utána mentem este aludni
ma délbe elinditom és mostmár a játék se indul el 😄 rányomom hogy indista bejön windowsba a MW2 kép mielõtt belépne játékba és leáll nem csinál semmit vkienk ötlete?😄
Jaffa 2843
van itt olyan aki ismerõsökkel szokott SD-zni? keresnék egy együttmûködõ csapatot SD-re mert egyedül katasztrófa a zöldszarokkal

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Jaffa 2843
vagy telepitésnél lett átállítva a nyelv vagy a steamben van átállítva a játék nyelve

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

nah ez már tényleg durva😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Sziasztok!
vége megy a cod 6 miután ujratettem a gépemet. 1 baj van hogy orosz ... nem tudjátok hogyan lehene angolosítani viszonylag könnyen? máshol azt a tippet kaptam hogy tegyek fel e1 törtet és annak a mapáját másoljam át a steam steamapps common ba... szerinteteK?

szia
próbáltam már.....win7 alá is feltettem, semmi..ugyanaz

valamiuj tipp?, esetleg patch? fix látezik hozzá??
Ati X1950Pro 512 kártya
remélem is mert 3-4 ezer forintot 5 pályáért tuti nem adok ki. de ha csak a boxosokra gondolok kész rablás ennyit elkérni a "semmiért". legalabb lennenek uj fegyverek kiegeszitok meg kb mindenbol lennenek uj dolgok meg meggondolna az ember. ráadásul az 5 mapbol 2vel alig ha volt dolguk. <#idiota>

Jaka923
elitehun
Tuti ingyenes lesz
Hali!
Nézd meg ezt: 84.2.76.13:28960 SupraKTV, HC mod, felváltva gyári és custom mapokkal, új szerver, jó társasággal, normális adminokkal.
Jobbára este megy a játék. Egyelõre.

Kicsikiraly
ha PC-n is képesek lesznek érte pénzt kérni...

DLC nélkül is lehet majd játszani? vagy a szerón ha bejön az egyik újabb map egyszerûen szól hogy, bocs, no DLC no game?

DFTBA &#3232;_&#3232;

DarkSector
a lényeg az elsõ bekezdésben van.

15 dolcsi lesz a DLC boxra. -.-