Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
14.78% - UAV
14.78% - Ammo
13.04% - Counter-UAV
10.43% - Sentry Gun
10.43% - Predator Missile
9.57% - Precision Airstrike
6.09% - Harrier Airstrike
6.09% - Attack Helicopter
4.35% - Pave Low
4.35% - Stealth Bomber
2.61% - Chopper Gunner
2.61% - AC-130
0.87% - EMP
Be happy. :) Running!
pl barmi ami csomag formajaban érkezik a levegõbõl az nem szamit a killstreakbe(care package,sentry), pavelow tudomasom szerint csak akkor szamit bele a killstreakedbe ha addig még nem haltal egyszer sem, minden mas beleszamit de ha nem így van úgyis kijavítanak <#crazya>#crazya>
ritka szar most az IWnet, tegnap alig tudtam belepni barmiylen jatekba folyamat ledobott a hostrol vagy connection timed out stb, ma meg kilepek egy demolition jatekbol belepek egy domination utolso 3 percere persze veszitunk aztan vissza dob megint ugyan abba a demolitionbe amibol legelõször kileptem és ezt eljatszottam 2szer aminek az lett az eredmenye hogy lett +3 vesztett jatekom es kb meg se mozdultam bennük.
nem ertem ha kilepek egy jatekbol miert dob ugyan abba vissza többször is...
Lenne egy kérdésem! A COD 4-ben a killstreak azok az emberkék is beleszámítottak amit az általam hívott légitámadás vagy helikopter pusztított el! Itt nálam az ilyet nem adja hozzá a killstreakhez csak a kill-ek közt jelenik meg! Ennek így kell mûködnie??
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
amúgy meg szar megint valami mert mindenhol brutális laggolások vannak, ahhoz képest hogy 16megás nettel nyomom.
és megnéztem nem nálam szar a net.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Játékban: Anrael Kill or be killed!!!
<#idiota>#idiota><#mf1>#mf1><#hehe>#hehe><#worship>#worship><#taps>#taps>
The Matrix has you...
Szerintem is érdemes egyébként többször végigjátszani, nekem már 3. alkalommal volt meg, most a laptopokra és a hiányzó challange-ekre figyeltem. Már 47 van meg az 50-bõl, de ezek is igazából Spec. Ops-osak, tehát a single már 100%-on van 😊
Maximalista vagyok némely dologban 😉
The Matrix has you...
Csirkemell nélkül nincs élet!

Neki van igaza!
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Én lediktáltattam vele is, és így bukott ki a dolog!
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Van egy eladó MW2 accom!
Ha kell valakinek, akkor írjon 1 privet...
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Trance&Friends nothing more..
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
nincs konzol/tweakelés se, mindenki alap beállításokkal játszik. tek9 forumban van pár topic amiben összeszedték azt a pár parancsot amit cfg-ben átlehet írni,de sokra nem mész vele
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Hamar rá lehet unni sajnos. Ez a játék legnagyobb rákfenéje.
De az esõ az full kiesett nekem! Na de nembaj legalább megvan az élmény.
amugy meg van már tweakguide oldal? mert szeretenem kirakni a lagometer,fps mutatot és pár haszntalan grafikai beállitást kikapcsolni!
köszi a választ elõre is!
Az EMP után most valami jó kis zuhé van. Zuhog az esõ és villámlik rendesen! Meg az elsõ USA pályán is volt egy felakadt orosz ernyõs aki nem rémlett nekem de így most már biztos vagyok benne hogy a patch ek változtattak egy két dolgon! Így érdemes többször végignyomni!
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Frank is annyi van, hogy csak na...
de igazi Frank csak egy
<#wave>#wave>
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak