Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alonso forever :) Amd athlon64 x2 6000+,8800GTS G92,4GB DRR2,Gigabyte MA69G-S3H,Logitech G25
AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun
Alonso forever :) Amd athlon64 x2 6000+,8800GTS G92,4GB DRR2,Gigabyte MA69G-S3H,Logitech G25
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
akkor lõtávolságot jelent.
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
Mai lagg(?) eredménye: láthatatlan ember az egész map hosszon.Mindenesetre jól bebuggolt, csak a nevet lehetett látni,se a csapat, se az ellenfél nemlátta, és 30-0 lett a statja Highground barátomnak. 😊
Utolsó képen jól látszik mit láthatott az enemy, én zöld célkeresztet, õk vöröset. 😊

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
állandóan vissza kell mennem miattuk!!!
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
Arab money
Ha neadjisten csalt vele az, aki eltulajdonította, a VAC valószínüleg már bannolta, és használhatatlan a játék, ez esetben csak annyit tudsz tenni, hogy megveszed megint, és új felhasználóra regisztrálod, és figyelsz arra, hogy ne tudják megint ellopni.
Új serialról pedig ne is álmodj, az Activisionrõl beszélünk... 😛
@
@
a jobb oldali képre kattintva tudsz írni belépés után
Arab money
Arab money
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Néhány hónapja ellopták a steam accountomat. Csak a MW2-volt regisztrálva rá. Van vkinek vmi ötlete, hogy hogyan tudnám visszaszerezni, vagy esetleg egy újat kapni? Már írtam levelet a valve-nak, de semmi válasz.
Elõre is köszönöm!
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
és ez alapján a játéknak nem az sd a fõ része.
az pedig, hogy a "legtöbb ökör géppisztollyal,végtelen sprinttel és az 5méteres késelés lehetõséggel rohangál" ugyanez miatt van. ha te hardcore játékos vagy felbaszod az agyad ezen, én meg megvonom a vállam, és konstatálom, hogy rohangál a hülyegyerek, és valamivel nehezebb lelõni.
ráadásul dominationban pl. nem is olyan zavaró ez.
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
Mw2: Szinte egytõl egyig norecoil fegyverek,csak látszatra rántanak, számtalan gl lehetõség, ritkagyenge hitreg (elég megnézni a "pro" csipavideókat neten ahol ilyen félméterrel mellé fölé lõve is számtalanszor headshoot), perkek kitömve ovodásokat segítõ lehetõségekkel.
Mw2 jól balanszolva? Egy frászt, a legtöbb ökör géppisztollyal,végtelen sprinttel és az 5méteres késelés lehetõséggel rohangál, nem véletlenül.
A játék fõ része a SD pedig gyakorlatilag mára teljesen halott.
Nincs semmi elfogultság,az MW1hez még kellett némi tudás és taktika SD módban az MW2-ben a perkek és az autistákat segítõ lehetõségek kiütik a normal játék esélyét.
bár a waw-ot fel akarom rakni most egy kis zombihentelés ürügyén, amikor annak idején megnéztem, az valahogy kimaradt. (és zombifan vagyok 😊)
egyetértek Veled a perkek és killstreakek ügyében is mw2-nél.
úgy gondolom, ezekkel együtt is meglehetõsen kiegyensúlyozott a játék, nem nagyon van olyan összeállítása a lehetõségeknek, ami túl nagy különbségeket okozna játékosok között.
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
MW2-ben azóta már van Barebones játékmód, ki lett sírva, mégsem használják az emberek. Nekem bejöttek a killstreakek. Jó érzés egy abszolút vesztesnek tûnõ meccset megfordítani velük, meg csak simán gyûjtögetni is 😄 Szerintem +1 taktikai elem, és abszolút nem túl erõsek. Legalábbis haverommal elég gyorsan ki szoktuk szedni õket 😊
@
Igaz nekem bejön az MW téma is...a kutyákat nembírtam a multiban egyedül...De az a feeling, ami az UOban volt...visszahozhatatlan...éjszakai bázisozások :$ hmmm mindjárt fel is teszem 😄
I met God. She's black
konzolon persze az is konzolos szar volt már 😄
mw2ben ugye esélytelen, minden alap (ennek van elõnye is mondjuk) és minden idõk legelfajultabb killstreakjei vannak. blackopsban meg unranked serveren ki lehet szedni a szarságokat, de azon meg senki se játszik csak úgy. de abban legalább egy kicsit visszavettek, az alap gameplay egy lépés volt a jobb irányba, nem is értem miért szólhatják le annyian.
a single meg személy szerint az mw2-ben jött be legjobban élményileg, legjobb story viszont blackopsban volt (bár ezt csak azok értékelték így akik néztek lost/heroes féle sorozatokat anno 😊 ) de ezekkel egy élet alatt 3x játszik az ember legfeljebb, multiplayerrel meg naponta többet mint egy végigjátszás. már ha lenne olyan.
Arab money
@
MW2-t megvettem, mert tetszett az 1 meg a 2 is. Hármat már nem fogom, mert pofátlanság, hogy zéró support jár érte. Ellenben a single-player tagadhatatlanul jó. Bár inkább az interaktív film / railshooter kategóriába esik.
(meg már a CoD2 is szar volt multiban, de mindegy. 😄 UO-t istenítették mindig, azt nem próbáltam.)
@
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
MW2 = Awesome campaign, fun multi
BO = Treyarch shit, no one cares
MW3 = Epic closure of MW trilogy!!!!
😊
@
MW2 = Awesome Cash, Bad Game, More Kiddys
Black Ops = Bill Gates Money, Worst Game, Most Kiddys
MW3 = Money Money Money, Worst Game, More than Most Kiddys
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)