Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

windowst is újra raktam :S

Alonso forever :) Amd athlon64 x2 6000+,8800GTS G92,4GB DRR2,Gigabyte MA69G-S3H,Logitech G25

Minden régi drivert le szedtél? Driver sweepert próbáld meg.

AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun

Sziasztok! Olyan problémám lenne hogy eddig minden jó volt a játékkal csak közben elromlott a videókártyám (8800gts ) és helyette vettem egy ati 5770-et...ami elvileg erõsebb is...igen ám de amióta betettem a gépbe azóta a cod úgy akad mint az állat:S ötlet? athlon x2 5600+,ati 5770, 4gb ddr2,450w chieftec, win7 64bit.

Alonso forever :) Amd athlon64 x2 6000+,8800GTS G92,4GB DRR2,Gigabyte MA69G-S3H,Logitech G25

Gollo
bug, laggolt az egész szerver az meccs elején és akkor ilyen lett.

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

A képeken bug vagy csalás látható?? 😄( #23471 hozzászólás)
Antal99
velem ilyen mééé nincs?

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

ozimak
<#mf1>
soo277
Köcsög csaló!! ennyi!!<#banplz><#banplz>

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Igen, arra gondoltam és köszi 😊
gömbgiliszta
lehet a range-ra gondolsz, a fegyver jellemzõi között?

akkor lõtávolságot jelent.

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

A fegyvereknél a "Rang" mit jelent?
ozimak
Hihihi <#idiota> Ilyet még életemben nem láttam,de nem volt rossz buli 😊 bár a többieknek kevésbé <#eplus2>
Gollo
Üdv!
Mai lagg(?) eredménye: láthatatlan ember az egész map hosszon.Mindenesetre jól bebuggolt, csak a nevet lehetett látni,se a csapat, se az ellenfél nemlátta, és 30-0 lett a statja Highground barátomnak. 😊
Utolsó képen jól látszik mit láthatott az enemy, én zöld célkeresztet, õk vöröset. 😊

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

Brolly28
nekem mondod... 2 nap alatt 3al találkoztam

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Antal99
a sírba tesznek a szétbaszott szerverekkel,
állandóan vissza kell mennem miattuk!!!

FSpofon

Arab money

Hát mondasz valamit, köszi az infót. Azért optimistán állok hozzá 😉

Fabio Capello
Ez itt viszont nem így mûködik, benne van a Steam felhasználói szerzõdésében, hogy a te accountod a te felelõsséged, ergo ha a macskád/kisöcséd/kiskutyád/nagymamád csal a te accountodon, hiába magyarázod, attól még bannolva lesz, nincs kivételezés (illetve, egyszer volt de az rendszerhiba miatt).

Ha neadjisten csalt vele az, aki eltulajdonította, a VAC valószínüleg már bannolta, és használhatatlan a játék, ez esetben csak annyit tudsz tenni, hogy megveszed megint, és új felhasználóra regisztrálod, és figyelsz arra, hogy ne tudják megint ellopni.

Új serialról pedig ne is álmodj, az Activisionrõl beszélünk... 😛

Azt mondták az EA-sek, hogy elõ szokott (bár ritkán) fordulni, hogy egy serialt 2x adnak ki. Ezért adtak újat. Küldtem nekik képet a dvd-rõl, kódról és a blokkról és 2perc múlva már játszottam is.

armageddon666
meg amúgy fogd fel úgy hogy ellopják az autódat és totálkár lesz. és persze nem volt biztosításod.

@

armageddon666
Haha, közhiedelemmel ellentétben nem az EA a leggecibb cég 😊 Hanem az Activision. (vagyis nem kapsz új serialt)

@

Na annak nem örülnék...Battlafield Bad Company is meghülyült a napokban, nem tudtam bejelentkezni, azt hidtem ellopták az accountomat. Ma beszéltem az EA supporttal és adtak új serialt mind az alap, mind pedig a vietnámhoz is. Jó lenne ha legalább egy új serialt kapnék...

armageddon666
Készülj fel rá, hogy már csaltak vele, úgyhogy banolva lesz.

@

FSpofon
itt van leírva hogy mit kell elküldened hogy bebizonyítsd hogy tied volt a játék: https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2347-QDFN-4366
a jobb oldali képre kattintva tudsz írni belépés után

Arab money

Tudnál egy linket mutatni arra, hogy hova kell eljutnom?

most itt járok: https://support.steampowered.com/kb_cat.php?id=5

rájöttem...sajna 😞

FSpofon
email nem jó

Arab money

[email protected] címre küldem levelet

FSpofon
hol irtál levelet? support.steampowered.com oldalon ha regisztrálsz és ott írsz akkor pár napon belül szoktak válaszolni.

Arab money

Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Néhány hónapja ellopták a steam accountomat. Csak a MW2-volt regisztrálva rá. Van vkinek vmi ötlete, hogy hogyan tudnám visszaszerezni, vagy esetleg egy újat kapni? Már írtam levelet a valve-nak, de semmi válasz.
Elõre is köszönöm!

gömbgiliszta
ok, tizedjére is leírtad ugyanazt, utálod az mw2-t, viszlát.

newszepiking
amit leírtál, az semmi mást nem jelent, minthogy az mw2 nem igazán hardcore játékosoknak készült.
és ez alapján a játéknak nem az sd a fõ része.
az pedig, hogy a "legtöbb ökör géppisztollyal,végtelen sprinttel és az 5méteres késelés lehetõséggel rohangál" ugyanez miatt van. ha te hardcore játékos vagy felbaszod az agyad ezen, én meg megvonom a vállam, és konstatálom, hogy rohangál a hülyegyerek, és valamivel nehezebb lelõni.
ráadásul dominationban pl. nem is olyan zavaró ez.

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

Skynet
Mw1: 1-2 norecoil fegyver,mérföldekkel jobb hitreg, a legidegelõbb perkek a last stand és a martyrdomnál kimerültek.
Mw2: Szinte egytõl egyig norecoil fegyverek,csak látszatra rántanak, számtalan gl lehetõség, ritkagyenge hitreg (elég megnézni a "pro" csipavideókat neten ahol ilyen félméterrel mellé fölé lõve is számtalanszor headshoot), perkek kitömve ovodásokat segítõ lehetõségekkel.
Mw2 jól balanszolva? Egy frászt, a legtöbb ökör géppisztollyal,végtelen sprinttel és az 5méteres késelés lehetõséggel rohangál, nem véletlenül.
A játék fõ része a SD pedig gyakorlatilag mára teljesen halott.
Nincs semmi elfogultság,az MW1hez még kellett némi tudás és taktika SD módban az MW2-ben a perkek és az autistákat segítõ lehetõségek kiütik a normal játék esélyét.
newszepiking
hát a Treyarch nekem sem a szívem csücske....
bár a waw-ot fel akarom rakni most egy kis zombihentelés ürügyén, amikor annak idején megnéztem, az valahogy kimaradt. (és zombifan vagyok 😊)

egyetértek Veled a perkek és killstreakek ügyében is mw2-nél.
úgy gondolom, ezekkel együtt is meglehetõsen kiegyensúlyozott a játék, nem nagyon van olyan összeállítása a lehetõségeknek, ami túl nagy különbségeket okozna játékosok között.

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

armageddon666
Black Ops-t én csak másodkézi tapasztalatok alapján ismerem, és azok alapján nem tetszik. Szóval szerintem a killstreakek nagyon gázok benne, a fegyverek egy részéért sem vagyok oda. No meg Treyarch... elfogultság, ez van 😊

MW2-ben azóta már van Barebones játékmód, ki lett sírva, mégsem használják az emberek. Nekem bejöttek a killstreakek. Jó érzés egy abszolút vesztesnek tûnõ meccset megfordítani velük, meg csak simán gyûjtögetni is 😄 Szerintem +1 taktikai elem, és abszolút nem túl erõsek. Legalábbis haverommal elég gyorsan ki szoktuk szedni õket 😊

@

szabii98
UO egy ISTEN! A legeslegjobb COD! Az kell nekünk! UO2-t akar a nép. CODot nem MW-t -.- :/
Igaz nekem bejön az MW téma is...a kutyákat nembírtam a multiban egyedül...De az a feeling, ami az UOban volt...visszahozhatatlan...éjszakai bázisozások :$ hmmm mindjárt fel is teszem 😄

I met God. She's black

FSpofon
cod4-ban akkor is találhattál fosperk fosstreak mentes servereket, ha nem pro voltál és nem csak waroztál, egy csomó rendesen beállított server volt (van is gondolom).
konzolon persze az is konzolos szar volt már 😄
mw2ben ugye esélytelen, minden alap (ennek van elõnye is mondjuk) és minden idõk legelfajultabb killstreakjei vannak. blackopsban meg unranked serveren ki lehet szedni a szarságokat, de azon meg senki se játszik csak úgy. de abban legalább egy kicsit visszavettek, az alap gameplay egy lépés volt a jobb irányba, nem is értem miért szólhatják le annyian.

a single meg személy szerint az mw2-ben jött be legjobban élményileg, legjobb story viszont blackopsban volt (bár ezt csak azok értékelték így akik néztek lost/heroes féle sorozatokat anno 😊 ) de ezekkel egy élet alatt 3x játszik az ember legfeljebb, multiplayerrel meg naponta többet mint egy végigjátszás. már ha lenne olyan.

Arab money

armageddon666
Majd talán egy Battlefield 3-ra beruházok 😊 Mindig is akartam BF-ezni, de a Bad Company nem túlzottan jött be.

@

armageddon666
Sosem értettem miért van a MW1 agyondicsérve multi terén. Már az is tele volt fos perkekkel, meg fejlõdési rendszerrel. Persze, jó dolog látni hogy "Double Kill +200 XP" meg "Level Up! Master Sergeant Shooter Sergeant Person", csak eltévesztették a játék kategóriáját. Ehhez képest a szerverek hiányán túl miben szarabb a MW2? Kicsi elfogultságot érzek.

MW2-t megvettem, mert tetszett az 1 meg a 2 is. Hármat már nem fogom, mert pofátlanság, hogy zéró support jár érte. Ellenben a single-player tagadhatatlanul jó. Bár inkább az interaktív film / railshooter kategóriába esik.

(meg már a CoD2 is szar volt multiban, de mindegy. 😄 UO-t istenítették mindig, azt nem próbáltam.)

@

Apaa, kezdõõdik...<#banplz>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

FSpofon
egy kiadós pofont kéne annak adni aki így látja
idegesítõen beteg emberek vannak

Arab money

armageddon666
MW1 = Cool campaign
MW2 = Awesome campaign, fun multi
BO = Treyarch shit, no one cares
MW3 = Epic closure of MW trilogy!!!!

😊

@

MW1 = Awesome Game, Medium Money, Some Kiddys

MW2 = Awesome Cash, Bad Game, More Kiddys

Black Ops = Bill Gates Money, Worst Game, Most Kiddys

MW3 = Money Money Money, Worst Game, More than Most Kiddys
gömbgiliszta
csak ha használod a fegyvered

Már rég óta kiváncsi vagyok erre: Ha használom a cool blooded perket de nem hangtompítós a fegyverem, akkor is látszol az ellenfél UAV-Ján?
AkAfinucsi
(konzolon tökéletesen mûködik <#banplz><#banplz><#banplz> )

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

Brolly28
elõször nekem is nagyon lassa csatlakozik... miután egyszer behív vhova és onnan át akarok menni máshova akkor már gyorsabban talál új játékot

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

armageddon666
Ez a hátránya a hostrendszernek, nem az adminok hiánya 😊

@

Antal99
22021 játékost van most