Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Senki nem játszik már vele, alig tudok csatlakozni....
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
| #23427- hasonlófelállás csak Sleight of Hand és silenced AA-12<#idiota>#idiota>
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
hát nekem pl. az jött be, amikor
Marathon
lightweight
commando volt perknek beállíŧva, másodlagos fegyvernek pisztoly késsel, elsõdlegesnek valami könnyû, mondjuk p90 akimbó és az egész játékban rohangáltam, és vágtam le az embereket, annyi killem sose volt mint akkor ha ezt toltam.
a gyerek gépére feltettem az én accomat hogy tudjon játszani a játékaimmal, és megkérdezte az induláskor, hogy új gépen van az accom, mi a jelszó? Egy idõben 2 géppel nem lehet fenn lenni egy accal.
a beállítások alatt lévõ mail-re küldi a jelszót.
Értelmes védelem, a lopott accot, és/vagy password-cserét lehet vele védeni, nincs ezzel baj.....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
meglepõdtem akkor megláttam hogy maxos szintû lettem, össze vissza volt gányolva a pálya...és a szép az hogy eredeti játék de vki még is meg hackeli😄
"MW2 Config Utility leírás, hogy mit csinálj, ha gond van pl. hacked szintlépés...."
ebben valahogy vissza lehet állítani
A.H.= Adolf Hitler?
Boldog volt e világ s e hiú szó: Szenetség Nem volt a legnagyobb gonoszságra mentség?
már jó ideje ilyen, és kezd idegesítõ lenni

mindenki szidja a fajtájukat de nem hallgatnak a szép szóból
(én is gl.eztem de csak a challlenge erejéig, szittak is)
de igen mûködik tehtá ha ellövöd a 2 gránátot ha találsz vehetsz fel hullától
Boldog volt e világ s e hiú szó: Szenetség Nem volt a legnagyobb gonoszságra mentség?
Én azt szeretném kérdezni hogy a Scavenger perk GL-el nem mûködik (csak Thrumperrel) ?
Full HD 1920x1080, ATI Radeon HD5770, Win 7 x64
AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun
kb mint ha kétszer vennéd meg de szerintem a dlc-t nem vedd meg csak 5-6 új pálya van benne ráadásul abból 2 a cod 4-ben is benne van az activion elég kapzsi egy cég majd meglátod
Ennyit a ps3 torrentekrõl<#falbav>#falbav> XD én inkább megvenném nehogy letiltsanak
Arról nem beszélve, hogy állítólag normális helyen véve nincs is 16k egy játék. Pláne ma már.
Továbbá már minden konzolra van warez... PS3-t talán még chippeltetni sem kell, hanem szoftveres megoldás van rá.
Ezeket szokták konzol vs pc vitában felhozni a konzolosok 😊 Illetve elõzõ bekezdés biztos, haverom nem rég vett.
@
azóta kellet videókait vennem ami még 20k
és most megint egy csomó mindent kéne mondom 100k környékén<#boxer>#boxer><#schmoll2>#schmoll2>
ahhoz hogy megint korszerû legyen kb 50k-t kéne költenem rá és ezt nem szívesen tenném bár ha igazán korszerû akarnék lenni akkor 105k lenne a vége az 50 k csak proci + alaplap<#schmoll2>#schmoll2>
az "ugrás" spec ops-nál van, na az diavetítés.
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni