Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SubZero911
Mi a tököm van ezzel az MW2-vel?

Senki nem játszik már vele, alig tudok csatlakozni....

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

Antal99
minden ami "zöld" megmarad.

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

bauer15
Hello annyi lenne a kérdésem hogy a prestige-s challengek megmaradnak vagy lenullázódnak ha uj prestige-be lépek? gonndolok itt a fegyverekre meg a többi zõldre.

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Brolly28
ezen a zenén behaltam 😄

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

Brolly28
hát én a gl-tõl a fejem a falba vágom... lövöm a gyereket meghal de még halála elõtt képes volt ellõni azt a sz*rt és engem is visz magával

| #23427- hasonlófelállás csak Sleight of Hand és silenced AA-12<#idiota>

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

"gl az egyik legjobb taktika a játékba mármint a leghatékonyabb"
hát nekem pl. az jött be, amikor

Marathon
lightweight
commando volt perknek beállíŧva, másodlagos fegyvernek pisztoly késsel, elsõdlegesnek valami könnyû, mondjuk p90 akimbó és az egész játékban rohangáltam, és vágtam le az embereket, annyi killem sose volt mint akkor ha ezt toltam.
Frank99
minden esetben kéri, 1 percen belül küldenek egy emailt egy kóddal, azt kell beírni.....

a gyerek gépére feltettem az én accomat hogy tudjon játszani a játékaimmal, és megkérdezte az induláskor, hogy új gépen van az accom, mi a jelszó? Egy idõben 2 géppel nem lehet fenn lenni egy accal.

a beállítások alatt lévõ mail-re küldi a jelszót.

Értelmes védelem, a lopott accot, és/vagy password-cserét lehet vele védeni, nincs ezzel baj.....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Antal99
bocs segíteni nem tudok,de engem is érdekel,hogy ilyenkor mi van?

amit az elõbb írtam az nemjó.aztírja a steam hogy új számítógéprõl jelentkeztem be és hogy menjek fel az e-mailemre hogy szerezek egy kódot...ezt ellehetne kerülni????????mer nincs meg az a rohadt e-mail
hellósztok.azlenne a gondom hogy újraraktam a gépemet,feltenném a játékot,elindítom a steamet és mikor bejelentkeznék akkor kéri a kódot amit e-mailre küldtek el.az a gond hogy már nincs meg az az e-mailem :/ asszem törölte a citromail.és hogy mostmár nemtudom felrakni a játékot :S valami segítséget ha kaphatnék...
Brolly28
kösz...
meglepõdtem akkor megláttam hogy maxos szintû lettem, össze vissza volt gányolva a pálya...és a szép az hogy eredeti játék de vki még is meg hackeli😄

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Antal99
felül

"MW2 Config Utility leírás, hogy mit csinálj, ha gond van pl. hacked szintlépés...."

ebben valahogy vissza lehet állítani

"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz"
A.H.= Adolf Hitler?

Boldog volt e világ s e hiú szó: Szenetség Nem volt a legnagyobb gonoszságra mentség?

Brolly28
vki megtudná mondani hogy hogy lehet a map-ot eredeti állapotába visszaállítani
már jó ideje ilyen, és kezd idegesítõ lenni

Brolly28
akárhány "szerverre" felmegyek mindig találok gl-eseket...
mindenki szidja a fajtájukat de nem hallgatnak a szép szóból

(én is gl.eztem de csak a challlenge erejéig, szittak is)

nem a gl az egyik legjobb taktika a játékba mármint a leghatékonyabb én személy szerint ritkán csinálom
de igen mûködik tehtá ha ellövöd a 2 gránátot ha találsz vehetsz fel hullától

Boldog volt e világ s e hiú szó: Szenetség Nem volt a legnagyobb gonoszságra mentség?

gömbgiliszta
GL-ezni õsi román szokás...

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

theshark
Sziasztok !

Én azt szeretném kérdezni hogy a Scavenger perk GL-el nem mûködik (csak Thrumperrel) ?

Full HD 1920x1080, ATI Radeon HD5770, Win 7 x64

nekem ha sokat játszok jól megy de kkor tényleg sokat kell játszani ha kizökkenek akkor annyi

Nekem se megy annyira 😄 vagyis élvezhetetlenné teszik a csalók a játékot. Ezérthagytam abba a 4 et online 😄 Akkor jó csak ha van admin a szerveren. Ami sokszor ritkaságszámba megy

Én is szarul játszom mégse csalok.<#ejnye1>

AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun

a csítelés sajnos nem életkorhoz hanem gerinchez van kötve aki szarul játszik és próbálkozások helyett csítel

atinq
Akkor én meg se szólalok.😊

No.

Bugi Misi
már én is xD

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Antal99
csítelnék én csak már öreg vagyok hozzá<#nyes>

Bugi Misi
mivel a fiatalabb korosztály van többségben a multiban

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Jól veszem észre hogy fõleg a fiatalabb generáció csítel multiplayer során? 😄

Frank99
valszín ott is csítelt a kis csíra.....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Le bannoltak a warezról? Mit csináltál?<#guluszem1><#conf><#wow1>

AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun

lolSL
a modern warfare 2 18 éven felülieknek való játék, majd gyere vissza ha elmúltál.

armageddon666

@

Nekem megvolt az alteriwnet és ahoz megvoltak a dlc-k csak onnan le bannoltak ha az eredetihez használnám akkor mûködne?
armageddon666
Ha fizetsz érte 😊

@

Most néztem steam-en hogy letölthetõ
nem külön kell megvenni 😄
kb mint ha kétszer vennéd meg de szerintem a dlc-t nem vedd meg csak 5-6 új pálya van benne ráadásul abból 2 a cod 4-ben is benne van az activion elég kapzsi egy cég majd meglátod

Szeretném kérdezni ha megveszem a játékot akkor megkapom hozzá a dlc-ket is?
" I downloaded this torrent a few days ago, and this morning received a "Notice of Claim of Copyright Infringement" from Comcast, presumably notified by the RIAA. Please take my advice and don't download this torrent."

Ennyit a ps3 torrentekrõl<#falbav> XD én inkább megvenném nehogy letiltsanak

így már csábítóbb az egész 😄 de x boxot nem veszek mert nincs ozzá billentyûzet és én csak azzal tudok játszani sajnos de milyen jó lenn letöltöm géppel és játszok ps3-al talán veszek is egyet<#nevetes1><#nevetes1>

armageddon666
Konzolos játékot adod-veszed, megy a cserebere, ne 16k-rel számoljatok... Igazából ha ügyes meg szerencsés vagy, egy játékot megveszel, és azt úgy cserélgeted, hogy kijátszod mind a 10-t amit szeretnél 😊 (Mondjuk ez kb. annyira legális, mint a warez... csak még kevésbé ellenõrizhetõ)

Arról nem beszélve, hogy állítólag normális helyen véve nincs is 16k egy játék. Pláne ma már.

Továbbá már minden konzolra van warez... PS3-t talán még chippeltetni sem kell, hanem szoftveres megoldás van rá.

Ezeket szokták konzol vs pc vitában felhozni a konzolosok 😊 Illetve elõzõ bekezdés biztos, haverom nem rég vett.

@

xbox360 simán megoldható, sõt nemsoká lesz egy kütyü hozzá, amivel minden, de tényleg minden másolásvédelmet kitudnak kerülni, de a ps3-mal sincsenek már gondok ha jóltudom. persze ha nem 15e forint lenne egy játék, hanem csak monjduk 5e, akkor lehet 3x annyi ember venné meg õket és nem letöltené, és akkor ugyan ottlennének és mindenki örülne 😄

figyi azért ha 10 konzolos játékot veszel és 10 játék nem sok akkor az már egy gép ára csak akkor van értelme ha lehet hozzá letölteni meg ki lehet csippeltetni tehát x-box ps3 semmiképp

ez a harmadik éve lenne a gépemnek akkor ez a beruházás 200k-mba került
azóta kellet videókait vennem ami még 20k
és most megint egy csomó mindent kéne mondom 100k környékén<#boxer><#schmoll2>

Engem ezért kecsegtet egy konzol. Ott nemkell törõdni a fejlesztéssel, akkor ha az ember tisztességesen lecsengeti a 10-16e forintot. Amúgy lehet ott is az apróságokra költeni. De nem kell évente beruházni. Bár ez nemfeltétlen tartozik ide most 😄

mondjuk ez a gép újítás elég rossz egy dolog nekem is be kéne mer szerezni pár új cuccot hogy menjenek majd az új játékok pl: bf3 vagy mw3 de talán majd a diablo 3-ra sem lesz elég
ahhoz hogy megint korszerû legyen kb 50k-t kéne költenem rá és ezt nem szívesen tenném bár ha igazán korszerû akarnék lenni akkor 105k lenne a vége az 50 k csak proci + alaplap<#schmoll2>

newszepiking
nem is emlékszem, de optimalizálva van rendesen.

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

hiányzik a cod4 hez képest hogy nemlehet finomhangolni a beálíltásokat. csak on-off opciókvannak... nah mind1 😊

newszepiking
igen, gondoltam hogy futni fog, nekem P4 3Gh-el hasonlóan fut (pici árnyékkal 😊)
az "ugrás" spec ops-nál van, na az diavetítés.

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

Elindul 😊 800x600 ban élvezhetõ, bár ami bánt hogy kikellett kapcsolnom az árnyékokat mert úgy eléggé akadt. Ezt leszámítva örülök hogy megy 😊

holnap kiderül 😊 már levan töltve próba erejéig 😊

uikka
remélem menni fog