24218
Modern Warfare 2
  • Sforzan
    Ugyancsak prestige 9, 10-es nem lesz mert az a koponyás embléma - szerintem - nagyon gáz. 6 assault, 2 smg, 1 lmg és 1 sniper class. Érzékelhető azt hiszem melyik a kedvenc fegyver osztály:) Az csatolható cuccosokkal operálva nekem mindegyik nagy kedvenc, de a két abszolút favorit a TAR-21 és a FAMAS.
  • OWEN24
    Én 9-es Prestige ban vagyok van 10 class-em mindben más fegyver és úgy 8 féle perk összesen. Nincs kedvenc fegyverem mivel egyik se ínyemre való, de a legjobbnak az UMP45-öt tartom annak ellenére, hogy nem igazán tetszik.
    Sajnos az assault fegyvereknek mindnek van valami jelentős hátránya.
  • Sforzan
    Szerintem ez attól függ, hogy mi az elsődleges fegyver, illetve milyen perkek vannak beállítva. Ha egy SMG-hez pakolod, és marathon, lightweight, commando (vagy ninja) kombinációval használod kb. akkora kihívás, mint a gl/rpg kombó, scavanger, danger close, steady aim perkekkel.
    Rakd egy LMG mellé és ne állíts be semmilyen sebességnövelő, vagy melee segítő perket:)
    Jómagam eddig csak az adott prestige elején használtam hébe-hóba tactical knife-ot, amíg nem volt meg a lehetőség a saját class beállítására, de kisebb pályákon csúnya mészárszéket lehet vele rendezni...
  • Antal99
    23 fegyver = 5750 fejlövés,SOHA
  • Antal99
    azért ennyire naívak ne legyetek.
    vannak olyan szerverek,ahol MINDENT meg kapsz.
  • V43 1105
    Nem sokat, 356 órát ..
  • YMan
    usp45-el szokott valaki játszani rajtam kívül? Sokszor csak azzal megyek meg késsel.. nagyobb a kihívás vele mint rácsücsülni a ravaszra és kész.
  • OWEN24
    Mennyi időt játszottál?
  • V43 1105
    Igen, mért ?
  • OWEN24
    Ez komoly? :D
  • V43 1105
    Az összesre megvan.
  • YMan
    :) bocsi de núúúúb vagyok még! teeee... :)
  • Bugi Misi
    M4 és az összes Sniper
  • koocos
    Ump45, M4A1 :))
  • OWEN24
    megszerezni*
  • OWEN24

A FAL fegyver de a FALL ( 2 L) egy szín , egy textúra amit a fegyverekhez lehet emgszerezni 250 headshot-ért cserébe.
    Na remélem értetted "teee"
  • YMan
    fegyverhez? FAL a fegyver teee... Szerintem baromi jó! Majdnem az összes profilomban az az elsődleges, különböző kombinációkban.
  • OWEN24
    úgyértem akinek már megvan valamelyik fegyverhez a FALL írja le melyik fegyver az.
  • OWEN24
    Valakinek már van Fall-os fegyvere?
  • OWEN24
    gyors? Vector?
  • Antal99
    mindenképpen gyors.IDE jó az ump
    de,ha van már ak-d más nem is kell:)

szinte csak Terminal-on játszol,hogyhogy?
  • OWEN24
    Mostanában szinte csak Terminal-on játszok.
    Szerintetek milyen class lenne a legalkalmasabb erre a mapra?
  • AkAfinucsi
    Ez már a majdnem a 2000óra játék ártalma :D
  • AkAfinucsi
    :DDDDD
  • grimm13
    na most olyan fejet vágtam mint DIcaprio az Inceptionben -.- thx a választ
  • AkAfinucsi
    =hacked lobby ő volt az host--->örökélet+spectatorból játszott :p
  • grimm13
    na ma én is találkoztam egy érdekes dologgal, az ellenfél csapatában levő gyerek az én csapatom egyenruháját viselte, a célkereszt ellenségnek jelölte a neve az ellenség listájában volt, és pirossal volt a feje felett kiírva, mégsem tudtam megölni, sőt már vagy 5 ember lőtte velem 1ütt az meg csak rohangált le fel, senkire sem lőtt csak rohangált.....
  • redmonk
    nekem is volt már ilyenem...sőt a végén kapták a nuke-t is ;)
  • armageddon666
    nekem is volt már ilyen.
    valaki megnyeri a lottót az is csal? pedig sokkal kisebb annak a valószínűsége.
    ne kiáltsatok már azért minden apróságért csalót.
  • strebacom
    Valahol olvastam, hogy van erre valami cheat....ami valami fájlok átirogatásából áll hexaeditorral....
  • OWEN24
    bakker, az elöbb kapott egy gyerek airdroppból 2 AC130-at 1 choppert és 1 pawelow-ot. Én általában UAV-okat ammo-t és minden haszontalant kapok -.-
  • redmonk
    ja az más tészta...
  • V43 1105
    Nekem megvan a BO, meg is vettem, havert lepném meg vele .. :-)
  • redmonk
    Szerintem meg add el és a pénzt tartsd meg MW3-ig. BO úgy is szarul van optimalizálva. Tudom, hogy új géped van ;) de szerintem nem éri meg már megvenni.
  • OWEN24
    szerintem add el, és az árából vegyél mert nemhiszem, hogy sokan tudnak cserélni.
  • V43 1105
    Hali!

Még anno kaptam egy bontatlan eredeti COD MW2-t, cserélné valaki eredeti Black Opsra? Ha igen akkor privát üzenetben írj rám, köszi !
  • newszepiking
    köszi.
    beszarás.
    :)
  • OWEN24
    Egyetértek veled a GL-el és az RPG-vel kapcsolatban, bár én néha használom, ha meg akarom szerezni a a mesterkulcsot.
  • redmonk
    Én eredetin tolom, de majdnem, hogy minden pályára meg van mit használok. Mostanság nagyon tetszik az LMG abból is az AUGHBAR asszem így kell írni. Azon hangtompítóval. Nekem kedvencem ACR AcogScope-pal valamint Silencerrel . Hozzáteszem én csak HC-ben tolom. Ilyen gl meg rpg egyik class-ba sincs berakva nálam, mert attól, hogy más n00b emberek elbasszák az én játékom én nem fogom a magamét és másét. Szerintem azzal nem kunszt ölni.
  • koocos
    Én azzal megyek:P