Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Accaury: pontosság
Damage: sebzés
Rang:lõtávolság
Fire rate: tûzgyorsaság, tûzerõ (?)
Mobility: ?
Egy kis segítséget kérnék, az angol tudásom 0
Bocs a helyesírásért.
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!
Tudna valaki segíteni??
Az lenne a gondom hogy vagy másfél éve megvettem a Call of Duty MW2-õt eredetiben felraktam játszottam multiban semmi baj nem volt de gépem nemrég beszart újra kellett rakni minden letörlõdött. Most próbálnám megint felrakni de nem tudom mert mikor kéri a termékaktiváló kódot akkor beírom de nem enged tovább mert azt írja hogy már egyszer használtam ezt a kódot és így nem tudom feltelepíteni..😞
Amúgy Steadi Aim ( nemtudom, jól írom-e) egy SMG-s Akimbo-nál jelentõsen növeli a célzást nem?(pontosságra)
Amúgy a Scrambler nem valami jó perk mert, ha közel érsz egy ellenfélhez, folyamatosan megy el a radarról a kép, és tudja, hogy a közelben vagy.
One Man Army Pro
Hardline Pro
Scrambler Pro
Smoke Grenade
C4
😄DDDD (Haverral megpróbáltuk a legszarabb classt összehozni, aztán valahogy nagyon daráltunk vele 😄)
@
Kumiho #2179
No.
Kellene pár új tipp, mert a mostaniakat már unom és valami tõlem független (ízlés) class kellene 😄
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Ha extended mag-ot használok akkor az + 1,5x-re növeli a tár méretét vagyis + 10db töltény?
És ha ehhez még scvanger pro-t használok akkor 40db töltény 1(az is Extra mag-ot ad) tárban, nem? (Scar-H ra értem)
a gl után a második kedvencem amikor at-4essel lövöldöznek <#wow3>#wow3>
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Kumiho #2179
amúgy a gl a legundorítóbb az egész játékban szerintem, remélem a 3-ban nem lesz egyáltalán (multiban), vagy nem az elsõ kiegészítõ lesz amit meg lehet szerezni. ennek kellene a 40 falon át lövéses kill, lehet kevesebb ember használná...
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
undorító, és nagyon el tudja toszni az ember játékát.
ami hq-n megy mostanában , az förtelem, de sd-n is elõszeretettel veszik elõ a gl-t sajnos. kezd forogni a gyomrom az emvékettõtõl mostanság.
Kumiho #2179
aki tud segítsen
bocs a felesleges linkekért
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
Van olyan magyar oldal ahol vannak kezdõ tippek, mert nemrég játszom, de elég béna vagyok 😄 13/26 k/d arány 😄 Olyan 26os szinten vagyok.
Más kérdés. Kell 40 kill SCAR-Hnál FMJvel hogy meglegyen a kirtérium. Ezt hogy érti? Falon át, vagy elég csak ha lelövöm... mivel úgy vettem észre hogy nem számolja a killeket.
Köszi.
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
Ezt a hibaüzenetet kapom "iw4mp.exe mûködése leállt" csak multinál fordul elõ,valaki tud rá megoldást?<#rolleyes>#rolleyes>
(saját magadnak válaszolsz?)
Kérlek jelezd, ha sikerült.
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
néhány vga-nál szokott lenni hogy nem elég hogy csak az alaplapba rakod bele hanem a tápra is rá kell dugni, ha nincs rádugva akkor megy amolyan safe mod-ba,
szerintem nézd meg hátha nincs bedugva, ha be van akkor nincs egyéb ötletem
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)