24218
Modern Warfare 2
-
OWEN24 #23724 Valakinek nincs kedve csinálni egy kommentált gameplay videót? ( Persze magyarul) :D -
#23723 konzolos fórumon érdeklődj -
#23722 Engem olyanok érdekelnének akik PC-n tolják hétköznap délután és hétvégén, mert egyedül néha unalmas
TS3 szerverrel tudok szolgálni -
Pengn #23721 Sziasztok. Vannak köztetek akik rendszeresen játszanak az MW2-vel PS3-on? Csak azért kérdezem mert jó lenne játszani csapatban, taktikusan. Nem kéne állandóan a sok noobal tolni. Gondolok itt főleg SD-re de akár más játékmód is lehet. Írjatok neveket ha gondoljátok aztán felveszek mindenkit PSN-re.
-
OWEN24 #23720 amúgy a 3-as lövésű fegyvereknél miért van az,ha célzok akkor a 3 töltény libasorban megy egymás után de ha csípőből lövök már összevissza mennek?
nem ugyanúgy kéne lőnie, mindkét esetben? Elvégre a fegyver nem változik csak másképp tartjuk. -
#23719 na akkor azért halok ritkán mert rátok lőnek -
#23718 nekem is hasonló a tapasztalatom xD -
OWEN24 #23717 egyre inkább unom a játékot minden 3. halálomat egy UMP45 okozza és minden 4.et pedig egy predator rakéta, hiába van a pálya másik felén egy kupacba minden csapattársam azért én kellek... Az esetek 90%-ban úgy halok meg, hogy tökegyedül vagyok és közben meg ha másra lövi letarolna 2-3-at. Hovatűnt a logika??? -
OWEN24 #23716 Sikerült megcsinálni a 2. NUKE-mat :D
-
OWEN24 #23715 rámentem az optional video and audio settings-re és megoldódott a probléma. -
OWEN24 #23714 Baj ha egy picit bevibrál a játék amikor épp sprintelek? ilyen kis sötét csíkok formájában nem vészes, elég átlátszóak de azért elég sűrűn van ez. -
#23713 Mivel írtam, hogy pár napja játszok már vele....
Steam accountot kaptam meg, majd letöltöttem, eddig minden jó volt és ez ma jelentkezett. Neten 100 különféle megoldást találtam rá, most próbálgatom őket. Eddig nem nagyon jött be egyik se -
#23711 De haverod oda adott mindent? Steam account + játék? előbbi nélkül nem megy, mert gondolom ha eredeti akkor nyílván beregelte azt a kódot Steamre... -
#23709 hát pedig tényleg csak várni kell egy picit...aztán mehetsz is a find game-re -
#23707 Pár napja MW2zök havertól kaptam ő abbahagyta.
Ma játszottam már de egy kis szünet után mentem volna újra és "Connecting to IWNet..."
Valahol olvastam, hogy várni kell és megoldódik. Na de mégis mennyit kb ? Mert mennék már hentelni :D -
OWEN24 #23706 igen, neked ment a a kérdés. Köszi a választ. -
66zio #23705 Csá ha codos újdonságokat akartok látni kattintsatok ideide (itt az összes codról hírek vannak pc illetve konzolra is. (nagy codos közönság nagy a klánok listája ráadásul szervert is lehet kapni ott. -
#23704 mármint ki? ha engem kérdezel, én acr+acog+silencer, magnum, bling+ninja+lightweight ha jól emlékszem vagy aughhbar+silencer, shoti -
#23703 Aimot -
OWEN24 #23702 terminal-ra mit használsz?(kedvenc map-om) -
#23701 én szinte mindegyik pályán más és más összeállítást használok... -
OWEN24 #23700 Nekem valahogy az AK ad sok headshot-ot annak ellenére, hogy fejre céloztam volna ( gondolom a visszarúgás miatt sok megy fejre is ha testre célzok)
Elkezdtem játszani ugyanazzal a class-al amivel még régen toltam.
Szerintem elég jó
Acr silencer, stinger, sleight of hand, cold blooded, commando -
#23699 én ezt nem tapasztaltam -
koocos #23698 UMP + silencer szinte mindent fejre ad.. -
OWEN24 #23697 mini uzi sokkal jobban szór hangtompítóval. (Bár én is hangtompítva használom :D) -
Sforzan #23696 A TAR-21-nél én nagyon úgy érzem, hogy pontosabb hangtompítóval. Nem véletlenül használom az assault osonós összeállításban:)
Ugyanez SMG változatban a Vector, csak ott a tűzgyorsasága miatt scavangert kell használnom, mert pikk-pakk kifogy a lőszer... -
#23695 én a mini uzinál is szeretem használni a silencert, mert kicsivel lassítja a golyókat, jobban lehet célozni. -
#23694 de nem 23 féle különböző fegyverrel!!! -
#23693 én pont azt vettem észre, hogy a hangtompítóval jobb pl. az acr, az ump ezer százalék, és ezen a videón jól látszik, hogy a tar21 is. -
Sforzan #23692 Az egyetlen célzó eszköz, amivel nem tudok megbékülni az ACOG. Egyedül a FAL-ra pakolva szeretem használni.
A holographic viszont mindenhol jól szól, még szerencse, hogy az EMP nem egy favorizált killstreak:) -
Sforzan #23691 jaja:) de ha már témánál vagyunk ez elég jó gyűjtemény első blikkre (mondjuk nem kellett sokat keresgélni)
recoil -
OWEN24 #23690 igaz a videó, kipróbáltam privát meccs ben oma.-val. több távolságról is lőttem mini uzi val és mini uzi silencerrel. a hangtompítottnál sokkal jobban szórta a lövéseket mint ha nem lenne rajta semmi.
AK-t is próbálgattam és ott is, ha nincs rajta semmi pontosabb.
AK-nál nem olyan nagy az eltérés mint az uzi-nál. Ott lényegesen jobban szór hangtompítóval. -
#23689 vagy ennyire vissza fogja -
OWEN24 #23688 http://www.youtube.com/watch?v=qDMRhRmkWcM
Ennyit dobnának a pontosságra a fegyvertartozékok? -
OWEN24 #23687 a szép szavad alatt nemtudom mit értesz, a visszarúgást? :D
-
Sforzan #23686 Lehet, hogy csak én érzem úgy, de mintha a TAR-21-nek kisebb lenne a recoilja (de szép szó).
Miért FAMAS? Őszintén szólva nem tudom megmagyarázni. Valamiért sokkal jobban fekszik. Mondjuk mindkettő be van rakva egy-egy classhoz, de a FAMAS-t sokkal többet használom. -
OWEN24 #23685 a TAR21 lényegében olyan mint az ak47. És miért épp a famas? Miértnem M16? -
#23684 nekem is
-
#23683 2 Assault, 2 SMG, 2 LMG, 2 Sniper és Riot -
#23682 nekem 10k fölött van a hs-em :DdDD