Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
Arab money
Szóval leszophat az IW... azért ez már pofátlanság😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
illetve majd év vége felé lesz game of the year kiadása a játéknak amiben benne lesz a 2. dlc-vel együtt, csak az megint teljes áron vehetõ 😊
Arab money
The Matrix has you...
megjegyzem, hogy a Pro-k állitása szerint közel sem olyan jó, mint a cod4 volt WAR szempontjából, de Én nem vagyok nagy játékos ilyen téren, nem sok a tapasztalatom. Azért elég sok csapat van akik nyomják CB-n is pl, szóval annyira nem rossz ez😊
The Matrix has you...
errõl már volt korábban hozzászólás, ha jól emlékszem steam-rõl kell letölteni, de a menetét nem ismerem. fent a bannerban van egy ilyen, hogy hibagyûjtemény, ott megtalálod a megoldást, persze angolul van, de talán nem nehéz követni az utasitásokat.
The Matrix has you...
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
Blast az robbanással kapcsolatos szó.
The Matrix has you...
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
Én arra spórolok.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
amikor lemérem akkor nálam is jó, jóval 50 alatti szokott lenni, de ettõl függetlenül laggolok. cod4 alatt nem volt gondom, persze érthetõ okokból😊
The Matrix has you...
The Matrix has you...
ha be lehetne állitani legalább azt, hogy mekkora legyen a max ping amin még akarok játszani, az már dobna valamit a dolgon, igy csak idegbeteg leszek tõle, azt meg nem szeretem.
Nagyritkán van jó meccs, akkor élvezetes, tényleg adrenalin-bomba a játék. Akkor van ez ha sokan vagyunk egy csapatból, elõbb-utóbb minket rak be hostnak, de néha ez sem segit. Országon belül is eléggé eltérõek a pingek, az meg lol 😊
Valószinûleg nem veszem meg a DLC-t, most másra kell a lóvé, majd ha lesz akció vagy nagyon õrült leszek akkor megveszem. ki tudja, két üveg tequila csodákra képes 😄
The Matrix has you...
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
dlchez: ha csak steamen lesz elérhetõ, akkor passzolom szerintem én is, 1 dollár = 1 euró -> nem menõ.
2. nemtuom feltûnt-e, de csak poén volt, mivel arra utaltam hogy 20 óra alatt sikerült, és az elég gyors, ha azt nézem hogy a 3.közepén vagyok már majdnem 9-10 nap eltelt.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
mitõl függ az emberem ruhája,lehet változtatni?
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
nem azt mondom,hogy tökéletes,de mégis itt vagytok!!!
a panaszkodás nagyon megy!
megveszem a dlc-t,ha boltba meglehet venni!
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
Az elmúlt hónapok megmutatták az Activision hozzáállását....a játékhoz.
Az IWneten nem javítanak, legalábbis látványosan nem, a csalókat továbbra se szûrik.
Továbbá mindent elárul egy cégrõl amikor "szakaszalakzatban" hagyják el azok az emberek akik sikerre vitték a játékot, és már tettek le vmit az asztalra.
Egyáltalán az XBox -os játékos miért kapta meg korábban a DLC -t, én is fizettem az alapjátékért!!
A többség véleményem szerint megveszi, talán én is....ezzel legalább szórakozom. Van még annyi minden amin idegeskedhetem😊
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Igencsak soványka csomag ez 15 dollárért!
Sokat képzelnek már magukról ezek a játékgyártók....
------LINK------
Arról már ne is beszéljünk hogy egyes kiadók már a demókat is fizetõssé fogják tenni!
bár játék közben biztos le levelehekkereznélek...
ezek a rohadék csíterek elveszik az értékét
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Játékban: Anrael Kill or be killed!!!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy ha a killstreak-eknél az elsõ a Precison airstrike (amihez 6 gyilok kell) és a második meg a HArrier Strike (ehhez 7), akkor ha mondjuk a Precision Airstrike-al kinyirok több embert és beadja a harriert akkor azt tovább számolj a killstreak vagy 7töl kezdi el. Mert ugye a harriert 7nél hivom be, de közbe a sima airstrike-val is lezuztam pár embert. Még nem probáltam azért kérdem.
köszi a válszat.
Kb 2 hete még ok volt...
Multi megy frankón.
PLÍZ hELP
‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/
Arab money