Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigapó
igen, Én is ma nézegettem oldalakat és még mindig 40 euro még az ócsó helyeken is. más játék, pl settlers "csak" 26 Euro, mig az AC2 18 és egyiksem rossz gém, csak nem FPS.

The Matrix has you...

FSpofon
ha lenne egy 25 vagy 33%os akció akkor is drágább lenne mint magyar boltban, kár erre várni.

Arab money

Tyû... most indult a steamem... örültem, hogy végre bejelentették a map packet... látom a játék is le van értékelve... tök jó... aztán észreveszem, hogy az nem a játék leértékelése^^
Szóval leszophat az IW... azért ez már pofátlanság😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

FSpofon
nem lesz dobozos

illetve majd év vége felé lesz game of the year kiadása a játéknak amiben benne lesz a 2. dlc-vel együtt, csak az megint teljes áron vehetõ 😊

Arab money

elitehun
Ja én is
Szega87
Ha lesz dobozos DLC és "Véletlen" lepottyan pár darab a kamionról szívesen megvenném bontatlan állapotba

ahham értem szerintem biztos a 2. dvd a hibás most azt próbáloim hogy van egy game club ahova néha-néha benézek és elvileg ott van eredeti cod6- elkérem a 2. dvd hazhozom felrakom azt viszem vissza...sztem ha megmutatom a csávónak hogy nekem is megvan plusz adok elérhetõséget stb. oda adja...

bigapó
hát most erre csak azt tudom mondani, hogy menj be a boltba és erõsködj a cserével, mivel valószinû rossz DVD-d van. ha szerencséd van akkor beküldik a gyárba vagy hova, ami szerintem ugyanúgy 2-3 hét mire jön válasz vagy a csere DVD. a bolt maga szerintem nem fogja odaadni az újat addig. errõl is irt már valaki, hogy volt ilyen gondja. súlyosabb esetben történt olyan, hogy bement a boltba az illetõ és egyszerûen kivette a tokból a DVD-t. nem tudom hogyan és mi módon, mert általában lezárt dobozban van, feltörhetetlenül vagy csak üres DVD-tok, de már hallottam ilyenrõl.

The Matrix has you...

hiba gyüjteményben csak a tényt írja le hogy ezt csúnyán megszívtátok....

azt hiszem vagy te nem érteted meg mit írtam vagy én nem tudok fogalmazni (gyanús 😄) a gond az hogy tudom hogy kell letölteni de az közel 2-3 hét lenne...

bigapó
igy van, a Spec Ops egy szines oldala a játéknak. Már mondtam korábban, meg ugye elõzõ hsz-ben is irtam, hogy egyik, ha nem A legjobb FPS játék mostanában, csak ez a francos host-olás veszi el az ember kedvét tõle.
megjegyzem, hogy a Pro-k állitása szerint közel sem olyan jó, mint a cod4 volt WAR szempontjából, de Én nem vagyok nagy játékos ilyen téren, nem sok a tapasztalatom. Azért elég sok csapat van akik nyomják CB-n is pl, szóval annyira nem rossz ez😊

The Matrix has you...

bigapó
minek Neked non-steam ha megvan a játék eredetiben?

errõl már volt korábban hozzászólás, ha jól emlékszem steam-rõl kell letölteni, de a menetét nem ismerem. fent a bannerban van egy ilyen, hogy hibagyûjtemény, ott megtalálod a megoldást, persze angolul van, de talán nem nehéz követni az utasitásokat.

The Matrix has you...

am van már egy non steamos verziom havertól.... kódomat aktiváltam steamon letöltöttem hozzá azt a cracket vagy mi az amivel tudnak hamachin-játszani a steam automatikusan be is jelentkezik nekem de telepíteni akkarja a játékot... ha meg rámegyek hogy find match akk fél óra múlva se jönnek játékosok....

Hali olyan gondom van hogy hibás a 2. dvd-m (boltban nem cserélik vissza mert lejárt a 3 nap gari) és olyan gondom lenne hogya netem elég szar (letölteni max 100kb-al tudok de multizni simán lehet rajta bc2-vel meg egyebekkel is...) szal a letöltés kizárva amúgy maga a gond az hogy az 1. dvd-t simán felrakja kéri a 2.-at berakom és lefegy az egész steam... van valami ötlet ? én arra gondoltam vmelyik pc clubból kölcsön kérek eggyet mert egy havernak sincs meg eredetibe....

morphologu
ááá értem

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

elitehun
Amit mondtál az mind igaz de az is igaz hogy haverral a Special Ops-nál nincs jobb. Fõleg a mesterlövészes pályák 😄
bigapó
a blast shield a robbanások erejét csökkenti, azt hiszem felére. pl ha pajzsozol (RIOT Shield) és ráddobnak egy Semtex-et, akkor nem halsz bele.
Blast az robbanással kapcsolatos szó.

The Matrix has you...

morphologu
Árulja el valaki mire jó a blast shield ha így is fejbe lõnek ezt nem értem? <#conf>

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

DarkSector
cod8-ban lesz majd dlc 25erez forintért, és 2db cod2-es mapp, 3darab cod4-es, 1 darab cod6-os, és egy uj cod8-as mapp lesz majd benne.
Én arra spórolok.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Basszus én se rajongok mostanában iwnet-ért, szívesebben venném ha azt jelentenék be hogy dedikált lesz benne a csomagban, 5 mapért nem szívesen áldozok pénzt.

Antal99
köszönöm

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

bigapó
hozzáteszem, hogy ez a drágalátos magyar szolgáltatóknak is hibája, bár erre nincs bizonyiték, mivel ha ezért betelefonálsz, hogy nagy a pingem akkor megnézik és azt mondják, hogy náluk jónak tûnik vagy pedig azt, hogy kapcsold ki a torrentet😄
amikor lemérem akkor nálam is jó, jóval 50 alatti szokott lenni, de ettõl függetlenül laggolok. cod4 alatt nem volt gondom, persze érthetõ okokból😊

The Matrix has you...

bigapó
nem lehet ruhát választani, csak a fegyvert tudod szinezni. elõttem szóló már megmondta mitõl függ a kinézeted.

The Matrix has you...

bigapó
azért ócsárolom, mert egy szar. nem tudok normálisan játszani, mert állandóan laggol az egész. egyhelyben futkosunk vagy ide-oda dobál és késik a reakció, hiába lövöm a csávót, már rég nem ott van ahova lõttem. állitólag jól játszom, de ezt nem tudom kamatoztatni, mert egy fostalicska az IWnet vagy bárhogy is hivják.
ha be lehetne állitani legalább azt, hogy mekkora legyen a max ping amin még akarok játszani, az már dobna valamit a dolgon, igy csak idegbeteg leszek tõle, azt meg nem szeretem.
Nagyritkán van jó meccs, akkor élvezetes, tényleg adrenalin-bomba a játék. Akkor van ez ha sokan vagyunk egy csapatból, elõbb-utóbb minket rak be hostnak, de néha ez sem segit. Országon belül is eléggé eltérõek a pingek, az meg lol 😊

Valószinûleg nem veszem meg a DLC-t, most másra kell a lóvé, majd ha lesz akció vagy nagyon õrült leszek akkor megveszem. ki tudja, két üveg tequila csodákra képes 😄

The Matrix has you...

Lehet áttérek a BC2-re , azon a béta nagyon bejött... Kb 3 héttel ezelött vettem meg a játékot , voltam már 3 hackelt szerón , több tucat csíter , az a lefagyott mozgásos bug is volt már többször , óriási pingek.. áhh... de legalább lvl 68 vok 0 prestige 😄

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

robotnyk
szép, asszem 1-2szer láttalak már online 😊

dlchez: ha csak steamen lesz elérhetõ, akkor passzolom szerintem én is, 1 dollár = 1 euró -> nem menõ.
DarkSector
1. nem büszkélkedtem, és ha valahol használok level patchet, vagy single-ben cheat-elek, akkor azt szoktam jelezni, és egyértelmûen nem azzal vágok fel, mert csak magamat csapnám be.
2. nemtuom feltûnt-e, de csak poén volt, mivel arra utaltam hogy 20 óra alatt sikerült, és az elég gyors, ha azt nézem hogy a 3.közepén vagyok már majdnem 9-10 nap eltelt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

PredatorHUN
Tudomásom szerint nem lehet, a Class-tól, és a fegyvertõl függ. (Sniper, Riot Shield, stb..)

Antal99
ha ezek után még van aki segítene:
mitõl függ az emberem ruhája,lehet változtatni?

Antal99
azt ócsároljátok amivel játszotok,hogy van ez?
nem azt mondom,hogy tökéletes,de mégis itt vagytok!!!
a panaszkodás nagyon megy!
megveszem a dlc-t,ha boltba meglehet venni!

PredatorHUN
Jah, én már terveztem megvenni a CoD 2-õt. Inkább arra költök, mint 5 sz@ros pályára.

Szega87
kb 70 000 aktiv jatekos van és egyre jobban fogynak a jatekosok is, DLC-t is csak a töredéke veszi meg majd, szerintetek milyen pingü ellenfeleket talál majd, ha a ping már most is ****? 😊

elitehun
Az activision egy valamit bebizonyított azt hogy pénzéhes egy band
én nem veszem meg, 4000 forint sok , majdnem egy frissen megjelenõ játék árának a fele vagy ha vennék belõle cod4et vagy cs-t sem hiszem hogy hamarabb unnám meg mint azt a 3 új mapot amit nem ismerek egyaltalan. Vicces az egész, költsön a játékra az ember +4000ezer forintot és majd a gép eldönti hogy melyiken játszak? <#vigyor2>

PredatorHUN
Már van 1 ember, aki nem fogja megvenni. Én.. Ugyanis azt sem tudom, hogy hogyan lehet.

Szerinted van értelme kis hazánkban "höbörögni"?

Az elmúlt hónapok megmutatták az Activision hozzáállását....a játékhoz.
Az IWneten nem javítanak, legalábbis látványosan nem, a csalókat továbbra se szûrik.

Továbbá mindent elárul egy cégrõl amikor "szakaszalakzatban" hagyják el azok az emberek akik sikerre vitték a játékot, és már tettek le vmit az asztalra.

Egyáltalán az XBox -os játékos miért kapta meg korábban a DLC -t, én is fizettem az alapjátékért!!

A többség véleményem szerint megveszi, talán én is....ezzel legalább szórakozom. Van még annyi minden amin idegeskedhetem😊

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

mascarun
Na nem látom hogy höbörögnétek hogy a pályacsomag is fizetõs lesz!
Igencsak soványka csomag ez 15 dollárért!
Sokat képzelnek már magukról ezek a játékgyártók....
------LINK------

Arról már ne is beszéljünk hogy egyes kiadók már a demókat is fizetõssé fogják tenni!

FSpofon
csak nem ugatnék be miután lvl hackel büszkélkedtem 2 héttel a megjelenés után

Arab money

DarkSector
lassú vagy de szép azért....😊

Firerock
grat
bár játék közben biztos le levelehekkereznélek...
ezek a rohadék csíterek elveszik az értékét

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

goodgamer
Azért harrier-rel és precision airstike-kal nehéz összekaparni a nuke-ot (bár nem lehetetlen). Ajánlom inkábba harrier-chopper-nuke összeállítást.

Játékban: Anrael Kill or be killed!!!

heh zsiiir. akkor nuke-ra fel!!! XD
Összeadódik, szóval megnyugodhatsz.
FSpofon
mert szombathelyen csõtörés van a kazinczy úton

aflamin: összeszámol mindent

Arab money

Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy ha a killstreak-eknél az elsõ a Precison airstrike (amihez 6 gyilok kell) és a második meg a HArrier Strike (ehhez 7), akkor ha mondjuk a Precision Airstrike-al kinyirok több embert és beadja a harriert akkor azt tovább számolj a killstreak vagy 7töl kezdi el. Mert ugye a harriert 7nél hivom be, de közbe a sima airstrike-val is lezuztam pár embert. Még nem probáltam azért kérdem.
köszi a válszat.
bandi007
Abba tud vki segíteni, hogy miért nem indul a single player?
Kb 2 hete még ok volt...
Multi megy frankón.

PLÍZ hELP

&#8206;\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/

elitehun
Aki nem akarja megvenni az amúgy se fogja megvenni
FSpofon
nem, így is többen játszanak vele mint bármelyik coddal, többet buknának a fél perc alatt feltört servereken mint ahányan megvennék azok miatt.

Arab money

elitehun
LOL<#fogmosas>
Nem úgy értettem hogy magyar nyelven hanem a magyarult ott úgy használtam mint a tehát-ot XD
Akkor megint:Tehát lesznek szerverek?