Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fordithatod ahhogy akarod hostok.
vannak bizonyos dolgok, amik az IW szerverérõl komunikál vagyis nem beszélünk egy önáló ideiglenes host-ról, ezért nem nevezhetjük szervernek legalábbis nem helyes ez a jelzõ ha nemis könnyû elfogadni, de nyugodjatok bele.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Arab money
amúgy gartula az eredményeidhez...😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
tudom, hogy kezdetektõl van tévesztés, de 6 hónap után már igencsak illendõ lenne helyesen használni a kifejezéseket. de lehet, csak Én vagyok maximalista...
ma délelõtt egyébként majdnem végig Én voltam a host, meg is látszott a statomon 😊
The Matrix has you...
de máig keverik a dolgokat...ez nem újdonság...😄
The Matrix has you...
The Matrix has you...
régen még a warezos idõkben én is jártam így
örültem aztán már nem jobb megküzdeni érte oda az élvezet
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
én is elolvastam fõleg a második fele hangzik annak.
Mindegy nem homosexre hivom hanem sd-re. Bár néha szemét ellenfelet meggyalázom elõre-hátra kúszással.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
steam, origin: ACE_hun
Miles
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
steam, origin: ACE_hun
AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun
privátba
és,ha megadom akkor tudunk játszani is?
a tököm van ki,mikor egy meccsen 99%prestis akárhány
meg vagyok én
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
hetek óta alig játszom a sok gyökér miatt..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Kérlek nyugtass meg😊
Tudom ezeket egy korábbi mentésemmel felülírni?
Én meg rettegjek, hogy bannolnak mert vki. MÁS hackelt játékkal játszik?
38 éves vagyok, bohócnak már öreg, és lehet hogy "csak" 10e HUF volt a játék, ez már elvi kérdés, csúnya pereskedés van kilátásban....
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
De mit tegyek, most felszabadult minden perk, fegyver, challenge ?
Nem lesz ebbõl baj?😊
Nem tudom mi történt, kérlek segítsetek.
Játék közben map leáll, majd kidobott hibaüzenettel. Utána minden Class és Challenge unlock.
Azonnal kiléptem még a Steam -ból is.
Köszi srácok
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -