Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elitehun
Ja errõl én is hallottam meg is kérdeztem itt fórumon de nem sokan reagáltak rá 😄
Garou
Régi Cod-ban is volt votekick (a második részben tuti).

Emlékszem egyszer rohamoztunk egy ház felé, én át akartam dobni a ház felett a gránátot, de nem dobtam elég magasra, úgyhogy az ereszrõl visszapattant a csapat közepébe és volt friendly fire. Akkor ott elég hamar ki lettem szavazva...

Itt már tényleg nem lenne értelme, simán kiszavaznák mindig az ellenfél legjobbjait. De mintha lennének pletykák, hogy az új COD kijövetele után ebbe újra visszateszik majd a dedikált szervereket.

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

RoyalPredator
Ez mondjuk igaz, nagyon káromkodnak, amikor nem tudnak lelõni, én pedig már a 25-ös nuke killstreakon gondolkodom. Sajnos nem a játékosok esze miatt szeretjük a COD multikat.

Invite-val éljetek, haverokkal toljátok a gameket.
Van egy accom, amit használhatok, de nem az enyém.
Vegyetek föl plíz, aztán majd ütközünk. Irisz666

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

Warton
Sokan rámondják valakire, hogy csal, pedig elképzelhetõ, hogy csak jobb náluk. A votekick sajnos nem járható út. Az meg aztán pláne nem, hogy néhány ilyen vérpistike miatt valakit bannoljanak.

Gollo
szerintem nemépp a legjobb megoldás.. ha véletlen jó napod van és túl jól játszol akkor is ki votekickelnének.. elvenné a játékélményt.. mert épp tökjólmegy.. mindjárt nuke aztán ki kickelnek.. szerintem szar. de ez csak ez én véleményem.

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

RoyalPredator
Votekick kell a játékba és ennyi...
Votekicket látja a steam.
Feltûnõen sok votekick, eltiltás.

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

kBagyula
Nincs a VAC-al semmi baj, csak nem az MW2-hez van optimalizálva.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

SubZero911
A DLC-t be lehet szerezni valahonnan olcsóbban, vagy csak a STEAM-rõl?

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

ozimak
automatikusan szar... 😞
De manuálisan is bele lehet vinni bannokat 😊

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

armageddon666
VAC teljesen automatikus ha minden igaz... Szóval szerintem kár reménykedni 😊 csak csalódnátok...

@

Garou
Túl szép, hogy igaz legyen.

Ha mégis bejönne, akkor hálából megveszem a dlc-t.

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

F E R I
Egy csomó meccsen beírták (legalább 20 (igen ma sokat játszottam 😊 ), hogy jövõ héten minden csalót bannolni fognak. Ez most pletyka, vagy lehet reménykedni?

Csirkemell nélkül nincs élet!

böröczk
vagy csak simán 40 szint alatt.
bár ez se jelent semmit, mert elõzõ ingyen hétvégén egyik steames barátlistámon lévõ egyén feltolta magát sima 70-re, hiszen nincs kockázat..

Kumiho #2179

Antal99
azért free for all-ban így is tudok néha elsõ lenni

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

elitehun
Ja azt tom csak nem tudtam hogy böröczk hszének az utolsó sorára válaszol
armageddon666
ingyen hétvége
prestige nélkül
most kezdte
ingyen
nincs mit veszteni
potenciális csaló

😊

@

elitehun
Hogy a fenébe jön ide a prestige? És mért érdemesebb kilépni ha vki prestige nélküli?
jah, vége lehetne mert eddig az a tapasztalat,hogy ha van valaki prestige nelkul akkor erdemesebb kilepni.

ka

böröczk
Vagy nem. Én regisztrációt valamiféle teszttõl tenném függõvé.
Azért szomorú, hogy egy elvileg egy írásos kommunikációra épülõ valamirõl lenne szó fórum esetében, és hát olyan borzalmakkal találkozom.. Miért hiszik azt az emberek, hogy a helyesírás hanyagolható egy ilyen helyen? Szerintem nem különb a kötelezettsége itt, mint más írásos tevékenységnél, amik publikusak.
Ja és legyen má vége az ingyérhétvégének, duplaxp ide vagy oda, nem éri meg...

Kumiho #2179

Miley Cyrus
'eggyüt'?
Csapd fejbe magad a Kis Magyar Nyelvtan legújabb kiadásával, utána várunk vissza.

CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD

morphologu
csatlakozok a hszedhez mennyen a pi** ez a sok nyomi <#kocsog> ezért elcseszni más játékát ez már vicc amit mûvel némely ember.

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

engem elobb rakott be sd alatt rustra aztan mapcsere hirtelen global thermonuclear war <#dumcsi>
az ilyen gyökerek ne is vegyék meg, van mar igy is elég.

Frank99
ingyen hétvégén ez megy...
a sok tapló -aki sztem soha nem veszi meg- most élvezkedik.

nem is játszom vele hétvégén, 2 hete is így volt...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

bigapó
ingyen hétvége van, most nincs mit veszteniük (amúgy sem 😊 )

The Matrix has you...

F E R I
Na most már tényleg kezd értelmetlenné válni az egész... Ground war, már az gyanús, hogy a Rush pályát tölti, és amikor belépek 5-en is fekete névvel, god mode-al rohangálnak fel alá, természetesen unlimited gl és tsi is befigyel. oké mondom gyerünk hdtm-ezni, ott 2 köcsög aimboter teszi tönkre mások játékélményét (arányból és a barret egy másodperc alatti tárkilövésbõl + az arányuk növekedésébõl simán látni)...
Lehet leszarom a title-eket + emblemeket (már 9. prestige-t nyomom) kellene privát meccset szervezni, vagy ha már vki benne van vmi okos bandában írjon priviben 😊

bigapó
például cdgalaxis, 576kbyte vagy maga a steam is árul COD-ot. meg egyébb külföldi webboltok, amik általában jóval olcsóbbak mint hazai társaik. például itt van a Zavvi, itt csak bankkártyával, esetleg Paypal-on keresztül lehet fizetni, valamint a The Hut, ami szintén bankkártyás. elõbbiben most olcsóbb, elvileg 2 hét mire megjön.

The Matrix has you...

itamragy
honnan lehet akkor beszerezni rendes kulcsot?

Egyszer fenn, Egyszer lent.

bigapó
kulcsot bármikor bannolhatnak, nem tudom mennyire divat, mert ugye a csalók még mindig sokan vannak, de erre lehet ráállítottak egy kommandót 😄

ez jó ötlet, meg még nézd meg elõtte, hogy mit írnak fórumokon, más külföldi oldalakon.

The Matrix has you...

SD456
Nem hiszem, hogy a key rossz mert tegnap elõtt még játszottam vele. A fájlokat már nem tudom hányszor le ellenõriztem, szerintem újra rakom aztán hátha úgy megy.

PS3 ID: SDani456

bigapó
robbanás az más, lövéstõl ami szembõl jön nem mozdul el annyira, hogy kiforduljon a kezedbõl. Sentry Gun-nak is nekimegyek, az meg aztán adja, Harrier is köpi a skulót és az sem tudja kicsavarni.

The Matrix has you...

Frank99
ha minden igaz, a kulcs használatban van, ha így van, nem fogsz tudni játszani....
megmondta a készítõ, hogy az ilyen kulcsáruló oldalak kulcsával gondok lesznek...és ezért lehet le is vannak tiltva az ilyen kulcsok....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

multiba is elmozdul a shield ha mondjuk robbantanak egy gl-t rajtad. Valami hasonlo törtent velem is egyszer, en nem lattam semmi valtozast csak killcamban, hogy elmozdult. De lehet nem gl volt, de valamit robbantottak, nem emlekszem.

bigapó
nem mozdult el, a single az más, mert ott az ellenfél még pisztolyt is ki tud dugni mögüle😊
ja és mint említettem, ha Blast Shield-ed van, akkor még a semtex-et is túl tudod élni! felezi a sebzését, tehát csak nagy piros pacád lesz, de nem halsz meg közvetlenül attól. számtalan alkalommal megcsináltam már, sõt, azon a bizonyos pályán is amikor ez a furcsa dolog történt velem. az az egy ember bármit megcsinált velem.

The Matrix has you...

ezert vannak a title-k, mert azok nem vesznek el. mondjuk ha kiirna minden title-nel, hogy milyen challenge-ert kapod, akkor nem kellene a wikit bujni, hogy tudd melyik miert hianyzik meg...

itamragy
Hali.mikor belépnék a szervere ezt irja ki:Key codein use.Please try reconneding later.
ez mit jelent, mi nem jo?
nem vagyok tul jártas ebbe a játékba még.
segitséget elõre is kõszõnõm

Egyszer fenn, Egyszer lent.

nem lehet hogy annyit lott, hogy elmozdult a pajzs? vagy az csak single-ben van? tutira emlekszem, hogy ha lmg-vel lovom oket, akkor egy ido utan nem birja tartani a pajzsot. ber legjobb ellenuk a semtex, "az ellen nem ved" 😄

Shodan
nektek megy a steam?

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

bigapó
na ez egy jó felvetés, de szerintem az FMJ sem viszi át a pajzsot..elvileg golyóálló😊 most szó szerint értve, tehát szembõl semmi nem megy át rajta, se golyó, se rakéta, sem GL. le lett tesztelve. ha már kicsit kilóg a könyék vagy a lábujjad vagy melletted robban a gránát az már más.
jah, ami még feltûnt, hogy a semtex Blast shield-el megölt, holott a másiktól meg nem haltam meg. szóval valamit buherált a kiscsávó, csak nemtom mit.

The Matrix has you...

morphologu
Lehet FMJ löszere volt de én is ezt tapasztaltam hogy sokkal gyorsabban megölnek, mintha nem lenne pajzs a pofám elõtt így meg baromi nehéz.

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

bigapó
hát ha patch, akkor javítással van gondja, talán nem a legfrissebb van felrakva. szerintem indits újra a steam-et, ellenõrizd a játékfájlokat a steam-en belül, van egy ilyen funkció ha megnyitod a telepitett játékok tulajdonságait. ott molyol és elvileg frissit mindent ami nem jó vagy hiányzik. 1.1.195 a legutolsó patch száma. ha nem mûködik, akkor rossz a key amit vettél...szerintem.

The Matrix has you...

SD456
Hi all!

Vettem a playcdkey.com ról egy kulcsot, de amikor be akarnék menni egy szerverre akkor azt írja, hogy: patch-mp.ff is different from the server
Az oldalon volt egy patch-mp.ff fájl azt leszedtem és beraktam ahova kell de így sem megy. Valaki találkozott már ezzel a problémával ?

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

F E R I
Hehe nem semmi 😄

Én ma Skidrow pályán dobtam rá egyik sprintelõ tactical knife-s csapattársra a semtexet és berohant vele az egyik kisebb szobába és egybõl triple kill 😄 Meglepõdhetett, amikor berohant és mindenki meghalt körülötte 😄

bigapó
próbáld ki. normal módban sem egyszerû, de lehet vele szórakozni😊

nekem legutóbbi tapasztalatim azok, hogy átlõnek rajta 😊 nem tudom mitõl van, mert killcambe full pofán lõ és mégis meghalok. ja, nem HC-ben volt, hanem simában, de elég idegesítõ és valószínû cheat volt, mert a másik emberke már nem tudta ezt velem megcsinálni...

The Matrix has you...

Antal99
köszönöm

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

bigapó
ahogy fórumtársam már elmondta, ehhez a care package-el vagy az Emergency Airdrop-al kell ellenséget ölnöd. ha ez éppen az utolsó kill (azaz game winning killcam) akkor egy másik challenge-et is megkapsz.

The Matrix has you...

morphologu
sziasztok a riot shieldet lehet valahogy HTDban használni vagy felesleges.

morphologu
igaz ez nem ide tatozik de csak, most csak neked
itt csinálnak neked