Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Emlékszem egyszer rohamoztunk egy ház felé, én át akartam dobni a ház felett a gránátot, de nem dobtam elég magasra, úgyhogy az ereszrõl visszapattant a csapat közepébe és volt friendly fire. Akkor ott elég hamar ki lettem szavazva...
Itt már tényleg nem lenne értelme, simán kiszavaznák mindig az ellenfél legjobbjait. De mintha lennének pletykák, hogy az új COD kijövetele után ebbe újra visszateszik majd a dedikált szervereket.
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
Invite-val éljetek, haverokkal toljátok a gameket.
Van egy accom, amit használhatok, de nem az enyém.
Vegyetek föl plíz, aztán majd ütközünk. Irisz666
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
Votekicket látja a steam.
Feltûnõen sok votekick, eltiltás.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
@
Ha mégis bejönne, akkor hálából megveszem a dlc-t.
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
Csirkemell nélkül nincs élet!
bár ez se jelent semmit, mert elõzõ ingyen hétvégén egyik steames barátlistámon lévõ egyén feltolta magát sima 70-re, hiszen nincs kockázat..
Kumiho #2179
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
Azért szomorú, hogy egy elvileg egy írásos kommunikációra épülõ valamirõl lenne szó fórum esetében, és hát olyan borzalmakkal találkozom.. Miért hiszik azt az emberek, hogy a helyesírás hanyagolható egy ilyen helyen? Szerintem nem különb a kötelezettsége itt, mint más írásos tevékenységnél, amik publikusak.
Ja és legyen má vége az ingyérhétvégének, duplaxp ide vagy oda, nem éri meg...
Kumiho #2179
Csapd fejbe magad a Kis Magyar Nyelvtan legújabb kiadásával, utána várunk vissza.
CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
az ilyen gyökerek ne is vegyék meg, van mar igy is elég.
a sok tapló -aki sztem soha nem veszi meg- most élvezkedik.
nem is játszom vele hétvégén, 2 hete is így volt...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Lehet leszarom a title-eket + emblemeket (már 9. prestige-t nyomom) kellene privát meccset szervezni, vagy ha már vki benne van vmi okos bandában írjon priviben 😊
The Matrix has you...
ez jó ötlet, meg még nézd meg elõtte, hogy mit írnak fórumokon, más külföldi oldalakon.
The Matrix has you...
PS3 ID: SDani456
The Matrix has you...
megmondta a készítõ, hogy az ilyen kulcsáruló oldalak kulcsával gondok lesznek...és ezért lehet le is vannak tiltva az ilyen kulcsok....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
ja és mint említettem, ha Blast Shield-ed van, akkor még a semtex-et is túl tudod élni! felezi a sebzését, tehát csak nagy piros pacád lesz, de nem halsz meg közvetlenül attól. számtalan alkalommal megcsináltam már, sõt, azon a bizonyos pályán is amikor ez a furcsa dolog történt velem. az az egy ember bármit megcsinált velem.
The Matrix has you...
ez mit jelent, mi nem jo?
nem vagyok tul jártas ebbe a játékba még.
segitséget elõre is kõszõnõm
Egyszer fenn, Egyszer lent.
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
jah, ami még feltûnt, hogy a semtex Blast shield-el megölt, holott a másiktól meg nem haltam meg. szóval valamit buherált a kiscsávó, csak nemtom mit.
The Matrix has you...
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
The Matrix has you...
Vettem a playcdkey.com ról egy kulcsot, de amikor be akarnék menni egy szerverre akkor azt írja, hogy: patch-mp.ff is different from the server
Az oldalon volt egy patch-mp.ff fájl azt leszedtem és beraktam ahova kell de így sem megy. Valaki találkozott már ezzel a problémával ?
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
Én ma Skidrow pályán dobtam rá egyik sprintelõ tactical knife-s csapattársra a semtexet és berohant vele az egyik kisebb szobába és egybõl triple kill 😄 Meglepõdhetett, amikor berohant és mindenki meghalt körülötte 😄
nekem legutóbbi tapasztalatim azok, hogy átlõnek rajta 😊 nem tudom mitõl van, mert killcambe full pofán lõ és mégis meghalok. ja, nem HC-ben volt, hanem simában, de elég idegesítõ és valószínû cheat volt, mert a másik emberke már nem tudta ezt velem megcsinálni...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
itt csinálnak neked