Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
maradék könyvtár letöröl
registry bejegyzéseket kipucol --> regcleaner
újraindít
újratelepít
ha nem megy, akkor videodriver frissít
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
@
Nem akarsz csinálni egy SZABÁLYZATOT a banner alá? 😊 Megengedett témák, tiltott témák... Mert kb. az jön le, hogy annyit szabad itt, hogy "Tegnapi statom ennyi meg ennyi. Ma ilyet lõttem. Jött egy marha jó Emergency Drop. Yeah"
Sõt... elsõ 2 mondatból jó eséllyel flame lesz. Kicsit lazíthatnál. 😊
No offense.
@
vagy felraksz egy uj video drivert...
csinálsz egy töredezettségmentesítést....
leszeded a felesleges audio kodek packokat.
stb.
nem hiszem, hogy nem volt olyan, hogy valami nem indult el a gépeden, csak ez.
nem vagyok egy nagy Guru, de eddig mindent sikerült elindítanom....
ha meg nem megy, vegyél konzolt.
@
Igazából kizárólag emiatt írtam... Mert TE vagy aki a kákán is keresi a csomót, aki kiakad azon hogy "szerver"... Mikor host, p2p, etc... De egyébként definiáld már kérlek, hogy mi az a szerver 😊
@
Az MW2 P2P rendszert használ, nincs fizikai értelemben vett szerver, de a felhasználókat a Steam rendszeren keresztül fogja össze. A bejelentkezett játékosokat a játékmódok, partyk és a latency alapján válogatja össze egy játékba (12-14fõ) és a Lobby-ban lévõ játékosok közül választja ki azt, hogy ki lesz a host (akinek a legkisebb a latency-je az összes közt).
Ha a "Server disconnected" üzenet fogad akkor a Steam account szerverével szakadt meg a kapcsolatod pillanatnyilag, ha maga a játék áll meg akkor a host omlott össze.
Vannak még hibaüzenetek, de azokat kár boncolgatni.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
The Matrix has you...
Miért szakadna le a Steam szerverérõl?
Miért csak ez szakad le a Steam szerverérõl?
@
pár olyan dologtól függ amirõl fogalmunk sincs. milyen szerver van neked beállítva ahonnan szedi, az éppen mennyire terhelt, milyen a Te neted és még biztos van más is. türelem Cod-ot terem. addig sétálj egyet a parkban 😊 de vigyél esernyõt, már ha nálatok is esik 😊
The Matrix has you...
az a kérdésem, hogy ugye nem kell két óra hosszat várnom még leszedi a frissítéseket a multiplayerhez, mert ingyenes hétvégén próbáltam, és 5 óra alatt szedte volna le...
The Matrix has you...
steam, origin: ACE_hun
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
The Matrix has you...
The Matrix has you...
- chopper gunner
- harrier
- sentry
- uav
meg még vmi csak az sztem leesett a mapról (highrise)
Intel Core 2 Quad Q8400, Radeon HD4870 1GB, 2GB DDR2 RAM, win7
Azért rendesen mázlim volt mert 2 ami fennragadt a tetõn csak ammo volt 😄
A Title meg Emblem megmarad...
Am tök gáz, mikor meglett tök büszke voltam magamra, be is raktam, erre jön egy ismerõsöm, ugyanaz az Emblem van nála... fuck :\
@
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
hungary
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Már biztos hogy nem kezdek újabb prestiget
Antal99:úgymond még kell egy szintet lépni
ak47 a király <#violent>#violent>
prestige mode mikor lesz aktív nem tudja valaki?
steam, origin: ACE_hun