Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigapó
nah, pont most akartam irni, kicsit várhattál volna😊 ez egyébként hogy sikerült? volt valami különleges a pályán késõbb? úgy értem, hogy extra xp vagy ilyesmi.

The Matrix has you...

bigapó
Neked ilyenkor hol fáj?

The Matrix has you...

robotnyk
csak a pálya név, mást ne láss bele :p
neked meg mi bajod? ez egy modern warfare 2 topic és itt kell felvágni a fasza statokkal a játékkal kapcoslatban és mivel nincs lan lehetõség mast nem tud senki se felmutatni.

FSpofon
eléggé azvagy mert egy fórumra jössz villogni a szar pub screenshotjaiddal
nyerjél pénzt vagy egy medált (ne ingame 😄) valahol a nagy cod tehetségeddel aztán azzzal keménykedj
ajánlom: lanseries.hu június elején
melléd biztos nem is kell 4 ember csak 1-2 olyan jó vagy 😄😄

Arab money

elitehun
Ez sajnos teljesen normális szokott ilyet csinálni de szerencsére ritkán
Hello mindenkinek,én megvettem az MW2-t eredetiben és megy rendesen a multi is de van amikor rámegyek ,hogy play akkor azt írja ki, hogy connection to IWNet és nem lép be már vártam 10 percet is és ha utána kilépek elmegyek netezni vagy valami mást csinálni és visszalépek akkor szokott menni de nem mindig mi lehet a gond?
Grove4
Akkor noob vagyok.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

DarkSector
az szép....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

elitehun
Amúgy ja. A noob az (tudtommal) a newbie-nak azaz az új fiúnak az egyik formája.
armageddon666
79-4 ...
Én idõmben a kezdõket hívtuk noobnak... :\

@

elitehun
Nem értek veled egyet mert a tac knife-hoz például kell ismerni a pályát, trükkösnek, ügyesnek kell lenni stb.
Akkor már egy g18 akimbo százszor noob-abb
elitehun
Nálam eddig és most is megy a print screen-es módszer
Jaka923
Ennél nagyobb noobság nem igazán van a játékban!

DarkSector
hát a pálya neve, meg a darun az a fehér szar folt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

brazil <#nemtudom>

Get a life!

robotnyk

mi a hiba a képen? <#idiota>
Nem támogatja , és kb semmi értelme nem lenne , hisz az egér+bill kombináció vs xbox 360 kontrollerbõl tuti a egér+bill kombináció jönni ki gyõztesként !

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

a játékot lehet játszani xbox 360-as kontrollerrel?
DarkSector
jah már kb egy éve én is ezt vettem észre a játékokban régen sima képlopás müködött, egy jó ideje csak xfire vagy fraps-al megy, erre jó lenne tudni megoldást.
de addig ajánlom fraps-ot.

attiGT
off vmennyire:

miert van az, hogy csinalok egy printscreent a jatekban,( valamikor sima printscreen valamikor alt+printscreen) es a paintbe beillesztve egy fekete kepet kapok... csinaltam egy 46-5ös statot TDM afghanon es gondoltam megorokitem.

tényleg sok van<#boxer><#boxer><#violent><#violent><#mf1>

AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun

DarkSector
akkor mégiscsak egy helyen vannak a warez+origisek ?

Jacek
Ennyi cheater mint ma volt jesszum pepi😄

morphologu
köszi a segítséget csak tetszik a burger town emblema <#smile>

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

elitehun
Az tudtommal az hogy nem dobod el rögtön a gránátot hanem egy kis ideig még tartod a kezedben. sztem elég annyi ideig hogy egyet pulzáljon a célkereszt
morphologu
Kill 20 enemis with cooked grenades

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

elitehun
Mármint angolul
elitehun
Mit ír?
morphologu
sziasztok pontosan hogy kell csinálni a master chefet? Tartva kell dobni a gránátot?

Akkor nem<#wow3><#violent>

böröczk
én a "peros" perkek közül csak stopping powert meg cold blooded-et használom, utóbbit kizárólag hc-n. Mert ott úgyis gyak egy lövés, cold blooded meg ugye rengeteg elõnnyel jár.

Kumiho #2179

attiGT
Ilyenek komolyan elofordulhatnak? En csak egy jatekba lepodtem meg, mikor nagyobbat lehetett ugrani a szokasosnal, gondolom az is ilyen host volt.
Kezdem megszeretni a jatekot, famasra visszatertem, sokkal jobban fekszik nekem mint a scar, rajottem 😊 csak assault fegyokkal mentem eddig, semmi mast nem probaltam ki, ami biztos hogy a snipereket fogom a legkevesbe se hasznalni, mert az szerintem nagyon szarul van megcsinalva, najo kimondom en sosem tudnek vele loni 😊

ACR-hez majd kell stopping power vagy rakhatok cold bloodedet is ? Mert arra rajottem hogy cold blooded nagyon de nagyon hasznos, de a +dmg nelkul erezhetoen tobb kell az ellenekbe. Egyaltalan melyk fegyokhoz nem kell a stopping power?

Grove4
Nem hazudtam, és nem fogom magyarázni,ennyi. Attól hogy nem hiszed el, nem csaltam.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

böröczk
komolyan magyarázni kell?
egy blöff vagy, öcsi.

Kumiho #2179

robotnyk
csak úgy lehet, ha van számlád, kártyával.
F E R I
Találkozott már más is vmi "Milkm4n" nevûvel, mert ground war-ra hozzá hostolt be és egybõl 10 prestige lvl70 lettem 😞
Egy fegyvert lehetett csak használni és játék során mindvégig ment fent egy felirat, amivel magát sztárolta... Eddig 9 prestige-es voltam, és pont nem akartam halálkoponyás lenni...
Nem igaz, hogy nem tudom normálisan végignyomni ezt a kurva játékot...<#boxer>

Csirkemell nélkül nincs élet!

bigapó
Ha nem csapatban, klántársakkal játszom, akkor az elsõ pár másodperc után meg tudom állapítani, hogy milyenek az aktuális társak, ha hülyék, akkor szarok bele én is abba mit is kéne csinálni, egyedül 6 vagy 9 ember ellen nem érsz semmit...

The Matrix has you...

bigapó
Gratula az eredményhez, szép stat.

Igen, a WeGame nekem sem jött be, de csak a hang miatt, egyéb gondom nem volt vele, de nekem jobban tetszene, ha a háborús zaj van, nem egy zene, ha ilyet nézek egyszer vissza. Fraps érdekes módon a 4 magos és 4 GB memóriás gépemet is megfogja, amit nem nagyon értek, hogy miért is? Aki tudja súgja meg.

Taktikai tanácsok jók, Én magnum-al szoktam rohangálni, 2-3 lövés elég nekik, marha erõs handgun. Tactical Knife nem csalás, egyszerûen csak gyorsabban késel, ez alapból benne van, szóval ha valaki emiatt sír le kell szarni. Igazából mindig mindenkit le kell szarni, ha olyat állít amit tudod, hogy nem igaz. Múltkor azért kaptam csíter jelzõt, mert a Terminal pályán FMJ-s fegyómmal elkezdtem lövöldözni a repcsit, persze a tipikus kempelõs helyeken, aztán mikor beadott egy-egy sebzést akkor kitartóbban lõttem azt a részt. Na, ezért lettem csíter...szánalom, hogy egyesek mennyire nem tudnak játszani.
Ezt a cikk-cakkos futást múltkor én is megcsináltam, erre is megkaptam a cheater jelzõt😊 pedig csak szerencse az egész.
A Commando Pro ami miatt nem halsz meg leesésnél, de ez ugye alap az ilyen class-hoz 😊
Nálam a késelés a görgõn van, még cod4-ben mondta egy srác és jelentõsen feljavult a statom vele, volt, hogy azon versenyeztünk ki tud többet késelni. K3 modban azt is számolta, bár kicsit bugos volt, mert néha nem jól adta be😊

The Matrix has you...

Grove4
De a zászlókat is foglalgattam, ha éppen voltak ott társak, de ha nem voltak, és többen jöttek inkább usgyi be egy közeli házba és egyesével leszedtem õket.

#18139--miért is vagyok röhejes?

Antal99
ha nincs bankszámlám,akkor
mit kell tennem,hogy a dlc-t
kifizessem?
help

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

balee4
És amikor nem vagy játékban akkor is?<#idiota>

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Jaffa 2843
van egy olyan érzésem, hogy a zászlókhoz semmi közöd nem volt.. ha egyáltalán észrevetted a játékmódot XD

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

F E R I
Na sikerült legjobb streak-t (remélem így írják) elérnem. 49 kill 😄 És pont nem volt nuke-om, mert predator-harrier-chopper volt berakva.
A sok hülye meg úgy szaladt ki nyílt terepre Estate pályán, hogy gyakorlatilag mint az agyaggalamb-lövészet 😊Persze az irigyek jöttek a csíter dumával, de úgy leszarom az ilyeneket... 😊

Taktika: sok camp és a sok szerencsétlen, aki egybõl nyílt terepre rohan és baszik lõni a chopper-ra...

Csirkemell nélkül nincs élet!

böröczk
Te röhejes vagy, ecsém : D
Ja, a frapsos felvételt én is megnézném unalmas perceimben.
<#banplz>

Kumiho #2179

Frank: <#banplz> bence27-nek!

Fatboyz4ever!

Sziasztok. Beszaggat a játék menet közben. Miért, Help.

Grove4
Ok,majd megpróbálom azokat is.Köszi.

Chris Redfield
rögzítéshez:x-fire vagy fraps