Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Játékban: Anrael Kill or be killed!!!
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
steam, origin: ACE_hun
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
bár én nem vetem meg a lvl70-eseket. ha ezt tenném és kilépnék mindig amikor látok eggyet 90%-ba semmit nemjátszanék.. mert mindig össze tesz szinte velük.. :/
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
Viszont a dlc megvételének örülök, ott hála még 1 csalóval se találkoztam, maga a kánaán 😊
ja legjobbat meg nem meséltem még el. pár napja olyanba futottam, hogy robbanó golyókkal lõttek engem😊 olyan volt mintha Chopper-bõl lõnének, csak kisebb volt az ereje, de ez még a páyla elején volt, tehát helik nem lehettek. ki is dobott a gép és kiirta, hogy exploding bullets is not allowed😊 mondom ez lol.
The Matrix has you...
16 kill....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
mert láttam ilyet én is ma, és a csapatban egy ember (a 70-es) a wallhackkel és aimbottal nyomta, a fõhõs a lista elején meg szinte alig halt....
azért én levadásztam 2x, úgy hogy nemlett nukeja....
és lehet nobbozni, de amint prtg 10-es koponyát látok, én nem játszom.
köszönje mindenki a csaló patkányoknak, akikbõl van rendesen....
és sokan vagyunk így.
@
The Matrix has you...
4 szám, gondolom RGB és alpha. Valószínûleg ilyen sorrendben.
Nézegetve a színeket gyorsan paintbe, azokat a számokat kell megadni, hogy hanyadrésze a 256-nak.
szóval az 1 0,5 1 1 az kb 255 128 255 és teljesen látható.
Remélem érthetõen írtam 😄 próbáljátok ki 😊
@
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
majd szép szines lesz a kicsi vonalkódom 😊
The Matrix has you...
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
The Matrix has you...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
seta cg_ScoresPing_BgColor "0 0 0 0"
seta cg_ScoresPing_HighColor "1 0.8 1 1"
seta cg_ScoresPing_Interval "100"
seta cg_ScoresPing_LowColor "1 0.501961 1 1"
seta cg_ScoresPing_MaxBars "4"
seta cg_ScoresPing_MedColor "0.8 0.8 0 1"
Steam/Steamapps/call of duty modern warfare 2/players/config_mp.cfg
ezt megnyitod Wordpad, jegyzettömb vagy hasonló.. és ezt bemásolod.. 😊
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
The Matrix has you...
The Matrix has you...
És kb igy játszom:

Csirkemell nélkül nincs élet!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
a legnehezebb a sima helis killek összegyûjtése lesz, mert valami bug folytán kurvára nehezen öli az ellenfeleket.
The Matrix has you...
Én meg azt nézegettem, hogy ha ki akarnám gyûjteni az összes fegyó összes fejes-ét illetve a hozzá járó title-eket, akkor baromi sokat kéne játszanom, mert nekem olyan 5% körül van az összes killek között a fejlövések aránya😊
ez fõként assault-okkal van meg, tehát mondjuk egy ezerfelé szóró Miniuzi-val nem tom mikorra lenne meg az 500 vagy 1000 vagy hány fejlövés. kicsit el van méretezve a dolog😊
The Matrix has you...
Amúgy én meg azt nem vágom,néha miért húz félre?
további szépet és jót mindenkinek!
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
programfiles/steam/userdata
meg
programfiles/steam/steamapps/common/call of duty modern warfare 2/players
én ezt idõnként mentem....
prestige elõtt is mentettemm most úk könyvtárba mentem a pr1-es mentéseimet...
már korábban tényleg le volt irva, hogy milyen könyvtárban találod meg a saját gépeden ezeket, de a steam tárol mindig mindent és a cloud systemmel mindig ellenõrzi, hogy neked mi van, meg neki mi van és frissiti ha nem egyezik, ez valószinû dátum alapján megy, pontosan nem tudom, de sosem volt még olyan, hogy elvesztettem szintet vagy ilyesmi. kapni kaptunk, de az a jobb😊 bár nem túl jó érzés igy szinteket lépni, de a fasz host-ok miatt elõfordul.
szóval gatyát felköt és lépd meg a szintet amikor lehet vagy maradj annál amiben most vagy ha éppen az tetszik. Én kiviszem mind a 10-et ha már adva van a lehetõség.
The Matrix has you...
"ha kimentetted a könyvtárakat (én igen prestige elõtt) akkor vissza tudod tölteni.
ha nem, akkor annyi..."
erre gondoltam...
Meg tudná mondani valaki hol találom a mentéseimet, illetve mit érdemes menteni prestige elõtt? (illetve ezt félve kérdezem, de mivel is jár pontosan a prestige váltás? a fegyverek elvesznek asszem...)
(#18184)
(#18179)
Én kérek elnézést.
XBOXos LAN, PCs skillel kurva sokra megy 😄
Más játéknál szintúgy sokat és a MW2 skill 😊
<#wave>#wave><#nezze>#nezze>
@
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
The Matrix has you...