Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont tegnap sikerült "pályafutásom" legszebb statját elérnem.(kép mindjárt)
De elõször elmondom a taktikám.Bevallom Tactical Knife-al értem el ezt a szép statot, tudom, hogy sokan nem csípik ezt a stílust,de ezzel (is) lehet magas statokat elérni.
Szóval a felszereléseim:
-Perks: Marathon, Lightweight, Commando
-Killstreaks😛redator, Attack Helicopter, Pawe Low
-Weapons:ACR, M9 TK
-Grenades:Flashbangs, Semtex
Ami a lényeg(ha valakit érdekel ez a taktika):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-Mindig maradj mozgásban.
-Ismerd jól a térképet.
-Fél szemed mindig a radaron legyen(ha van - radar).
-Téveszd meg az ellenfeled (ha van pl egy tereptárgy, amit teljesen meg lehet kerülni, pl. egy kisebb ház, és az ellenfél jön a jobb oldalon, bemész a ház háta mögé és azt várja, hogy a bal oldalon fogsz kijönni,én ilyenkor vissza szoktam fordulni és a jobb oldalon jövök ki. Lényeg a gyorsaság)
-Adott esetben használd a pisztolyt (M9, Magnum etc.) is, ha látod,hogy nem éred utól, vagy észrevett.Ugyanígy a flashel.
-A semtexet jól és pontosan használ,szûk helyeken. Szemtõl szemben is eldobhatod de próbáld meg fedezék mögül rögtön,aztán vissza a fedezékbe.
-Ne félj magad hasrabaszni.Hasznos.
-Távolabbi ellenfeleket az elsõdleges fegyverrel iktasd ki(gondolom ez egyértelmû)
-Ha késsel mész és lõnek cikk-cakkban fuss.
-Ne félj leugrani magasabb helyekrõl lenti ellenfelekre (mint Batman 😊 -de csak akkor,ha be van téve az a Perk amivel nem sebesülsz.)
-A késelés lényege a jó idõzítés.Ennek érdekében a melee gombot ajánlom valami könnyen elérhetõ gombra tenni.Nálam az egéren van a hüvelykújjnál.
-Gyakorolj.Ne vegye el a kedved,ha nem megy.Vannak olyan napok.
Na nagyjából ennyi
Itt a kép:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
mit kell tennem,hogy a dlc-t
kifizessem
?
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
@
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
Attack Helinek van valami elõnye Harrierekkel szemben? :\
@
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
szerinte: szerveren fut és azt az IW szolgáltatja, és ö ezt kezdte el fikázni h ezért rossz a játék mert nála mindig akadt... <#zavart2>#zavart2><#idiota>#idiota><#wink>#wink>
de most h megkaptam a választ kiderült h mégiscsak nekem volt igazam <#worship>#worship><#vigyor3>#vigyor3><#ravasz1>#ravasz1><#idiota>#idiota>
M4+FMJ utanna ACR+FMJ szerintem assault stilusban gyilkos nagyon😊
The Matrix has you...
a végén még kiderül, hogy a G-18 a kedvenc 😊 igaz, hogy az viszonylag rövid hatótávval rendelkezik,de brutális ereje van - már persze ha párban használod (akimbo, megfelelõ számú ellenség megölése után lehet ilyenre állítani a fegyvert, egyszerre kettõt visz magával, elég jól néz ki és halálos a páros😊 )
The Matrix has you...
Kezdem megszeretni a jatekot, komolyan😊 20as vagyok es lehet azert volt nehezkes a kezdet mert alap cuccokkal kellett hogy harcoljak.
Tippeket vagy otleteket szeretnek. Az a helyzet, hogy az elejen famasal toltam, ami nagyon tetszik, viszont miota van scar-h azota csak azzal. Most mar van tar-om is, melyik a jobb scar vagy tar? 😊
Csirkemell nélkül nincs élet!
Csirkemell nélkül nincs élet!
Játékban: Anrael Kill or be killed!!!
ha game közben a host kilép, megáll a játék és másik játékost választ ki
õ lesz a host..
A Steady Aim csak akkor "aktív", ha nem vállnál van a fegyver, hanem csípõbõl tüzelsz. Ergo snipernél sok hasznát nem veszed...
Ma próbáltam figyelni, hogy a közelébe legyek a Nuke-nak, Predator Missile csak egyet ölt, viszont elügyeskedtem 11 kill-re, jöhet az Apache. Erre nem lelõtt az a rohadék ellenséges harrier már ahogy berepültem? Nem is tudtam, hogy ilyen van, azóta figyeltem és láttam, hogy rakétázik a kis szemét minden supportra ami bejön...
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
Igaz ez szemet dolog, de AK val akarok már menni...pls vki help...
Egyebkent most en is UMP silencerrel nyomom, mellette scavenger, stopping, meg aim, de most majd ninja zok kicsit😊
Játékban: Anrael Kill or be killed!!!
Ennel nem jobb az aim?? Mikor sokszor celozni se kell...
várható érkezés Xbox360-ra Június 3.-a, PC-re nem tudni mikor várható, gondolom megint 1 hónapal késõbb, mint ahogy az elõzõnél.
The Matrix has you...
Mostanában az MP5-t tolom ezerrel. Van olyan jó, mint az UMP, szerintem.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
A másik a painkiller jó dolog ha rajtad van de máson rohadt idegesítõ! 😄 Szépen sorra lövöm õket már csak egy kell a Harrierhez erre painkiller van rajta és lelõ! 😄
Én pl. oda sem nézek többnyire. Írkál a kisvérpisti, ahelyett, hogy játszana, én meg csak röhögök a gép elõtt rajtuk. Írkáljon, ha kedve van, nem zavar.
Az jobban idegesít, amikor a pályák elõtt a lobby-ban a "votuplíz"-t nyomatják ezerrel, mert nem tud játszani a soronköv. pályán...
Na akkor jobb klikk a sikítóson, azt mute, jellemzõen 6+ éves kiscsókák ezek. 😄
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord