Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grove4
Kipróbáltam azt a programot(WeGame), amit ajánlottál.Hát nekem nem jött be,mert elve hang nem volt,másodszor szarakodott a videók lementésénél, a játékból való kilépésnél.Amikor megnyitottam egy lementett videót,akkor hibaüzenet fogadott, meg úgy vettem észre, a játék is beröccent tõle néha-néha.Szóval nekem nem jött be, meg nem tudtam olyan kört futni amikor ment a program,hogy azt mondjam, ezt érdemes feltenni, pedig próbálkoztam.

Viszont tegnap sikerült "pályafutásom" legszebb statját elérnem.(kép mindjárt)

De elõször elmondom a taktikám.Bevallom Tactical Knife-al értem el ezt a szép statot, tudom, hogy sokan nem csípik ezt a stílust,de ezzel (is) lehet magas statokat elérni.

Szóval a felszereléseim:
-Perks: Marathon, Lightweight, Commando
-Killstreaks😛redator, Attack Helicopter, Pawe Low
-Weapons:ACR, M9 TK
-Grenades:Flashbangs, Semtex

Ami a lényeg(ha valakit érdekel ez a taktika):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

-Mindig maradj mozgásban.
-Ismerd jól a térképet.
-Fél szemed mindig a radaron legyen(ha van - radar).
-Téveszd meg az ellenfeled (ha van pl egy tereptárgy, amit teljesen meg lehet kerülni, pl. egy kisebb ház, és az ellenfél jön a jobb oldalon, bemész a ház háta mögé és azt várja, hogy a bal oldalon fogsz kijönni,én ilyenkor vissza szoktam fordulni és a jobb oldalon jövök ki. Lényeg a gyorsaság)
-Adott esetben használd a pisztolyt (M9, Magnum etc.) is, ha látod,hogy nem éred utól, vagy észrevett.Ugyanígy a flashel.
-A semtexet jól és pontosan használ,szûk helyeken. Szemtõl szemben is eldobhatod de próbáld meg fedezék mögül rögtön,aztán vissza a fedezékbe.
-Ne félj magad hasrabaszni.Hasznos.
-Távolabbi ellenfeleket az elsõdleges fegyverrel iktasd ki(gondolom ez egyértelmû)
-Ha késsel mész és lõnek cikk-cakkban fuss.
-Ne félj leugrani magasabb helyekrõl lenti ellenfelekre (mint Batman 😊 -de csak akkor,ha be van téve az a Perk amivel nem sebesülsz.)
-A késelés lényege a jó idõzítés.Ennek érdekében a melee gombot ajánlom valami könnyen elérhetõ gombra tenni.Nálam az egéren van a hüvelykújjnál.
-Gyakorolj.Ne vegye el a kedved,ha nem megy.Vannak olyan napok.

Na nagyjából ennyi

Itt a kép:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Még mielõtt azzal jönnének egyesek, NEM CSALTAM, csak sokat gyakoroltam.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Antal99
ha nincs bankszámlám,akkor
mit kell tennem,hogy a dlc-t
kifizessem
?

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

nyugi, nem steamen nyomják..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Antal99
na de a dlc?
az is megy?

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

DarkSector
jah mert tudtommal nem krekk van hanem csak megint átverik a klienst... de lehet igazad van nemtuom ennyire pontossan de nem krekkel megy az biztos ez más megoldáson alapszik.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ozimak
Bocsánat: "Gabesz R10"
ozimak
AlterIWnet a neve,szerinted velünk játszanak? Megvannak még a warezos kapcsolataim 😊 Ennek a mostani "cracknek" semmi köze hozzánk!!! Nem steam-es hanem önálló! Ez az amit a teknogods igért aztán b*szta megcsinálni! Gyakorlatilag egy steam mentes szerver alapú cucc,most hogy úgyis vitáztatok: szerver nem szerver 😊 Meg lehet nyugodni az IWnet-hez semmi köze nincs! GabeszR7-et(aki ezt írta,szerezte a netrõl) nagyon jól ismerem olyannyira,hogy eggyütt focizunk 😊 ugyanis 1 megállóra lakik tõlem 😊 Csak én nem bírtam kivárni ezt a megoldást ezért vettem meg... õ meg nem bírja elviselni a sok gl noobot meg campert úgyhogy kivárta amíg jön egy ilyen verzió ahol kirúghatja a se**fejeket... igaza van 😞
Ez komoly?

AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun

DarkSector
hallom megy megint a warez cod6 akkor gondolom sok a full prestige nem? 😄DDDDD

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

armageddon666
Majd ha Stimulus Packagedzsel együtt odaadják ingyen a dedikált szerverek mellé akkor talán fog érdekelni 😛

@

Hogy azt is kitudja esetleg lõni ? 😄

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

Még a régi sem 😊

armageddon666
Az igen 😄 Ezt még sosem láttam élõben 😄 Wow 😄 szerintem kevesen ismerik ezt 😄 Még egy indok harrier mellett...

Attack Helinek van valami elõnye Harrierekkel szemben? :\

@

morphologu
én is szeretem az ACRt szerintem is nagyon jó, bár mostanában umpre kattantam rá

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

ozimak
Tegnap én is kipróbáltam az UMP-t! Egész jó! Bár messzire már nagyon rúg,fölfelé hord :S kicsit olyan érzés mint a seregben az AK 😊 "alsó széle közepe" 😊 Közelre viszont nagyon jó! Meg a P90 akimbo-t is! Az is komoly! A srác akitõl vettem szerethette mert megvan hozzá szinte mindenem 😊
ozimak
Én is az ACR+FMJ-re esküszök 😊 Mindíg azt használom! Snipereket szoktam vele leszedni pl. az afghanon a dombtetõrõl 😊 de minden más pályán is megállja a helyét,mert univerzális,egyetlenegy hátránya,hogy tényleg nem olyan erõs,de nagyon pontos és gyors!
kBagyula
Próbáld ki az UMP-t is.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Jacek
Az a BC2, szerintem azzal keverte...

Törölt felhasználó
mert egy haverommal vitatkoztunk ezen a kérdésen...
szerinte: szerveren fut és azt az IW szolgáltatja, és ö ezt kezdte el fikázni h ezért rossz a játék mert nála mindig akadt... <#zavart2><#idiota><#wink>
de most h megkaptam a választ kiderült h mégiscsak nekem volt igazam <#worship><#vigyor3><#ravasz1><#idiota>
Jacek
Az elso sem izgatott fol 15 euroert😄 a 3 map pack ara egy BC2😊

Jacek
scar buzi vagyok😊 de kiszerettem belole😊 pedig airsoftban az lesz a kovetkezo fegyverem😄

M4+FMJ utanna ACR+FMJ szerintem assault stilusban gyilkos nagyon😊

bigapó
már elég régóta kiderült, hogy a heliket lelövi a harrier.

Harrier vs. Chopper

The Matrix has you...

bigapó
úgy látom nem nagyon izgatott fel titeket a az új mappack híre😊

The Matrix has you...

bigapó
szerintem TAR-21. erõs és pontos fegyver. van aki az ACR-re esküszik, mert hogy nincs visszarúgása, de ennek ellensúlyozására kicsi a sebzése, szóval ezt majd neked kell eldönteni, hogy melyik lesz szimpi. Scar is jó fegyver, csak kevés bele a lõszer.
a végén még kiderül, hogy a G-18 a kedvenc 😊 igaz, hogy az viszonylag rövid hatótávval rendelkezik,de brutális ereje van - már persze ha párban használod (akimbo, megfelelõ számú ellenség megölése után lehet ilyenre állítani a fegyvert, egyszerre kettõt visz magával, elég jól néz ki és halálos a páros😊 )

The Matrix has you...

ozimak
Lesz még ott más is 😊 csak gyõzd gyûjteni a pontokat 😊 szvsz: a scar pontosabb viszont kisebb a tûzgyorsasága mint a tar-nak... Én mondjuk soha nem használtam ezt a 2 fegyvert,csak talán még az elején.
attiGT
Nah hali!

Kezdem megszeretni a jatekot, komolyan😊 20as vagyok es lehet azert volt nehezkes a kezdet mert alap cuccokkal kellett hogy harcoljak.
Tippeket vagy otleteket szeretnek. Az a helyzet, hogy az elejen famasal toltam, ami nagyon tetszik, viszont miota van scar-h azota csak azzal. Most mar van tar-om is, melyik a jobb scar vagy tar? 😊

F E R I
én csak a harci helikoptereknél figyeltem meg, a care package-et hozó kis helit viszont nem lövi le

Csirkemell nélkül nincs élet!

F E R I
múlt vasárnap óta nem toltam a gémmel, vannak még 70-es prestige-el nyomulós vérpisti csítersenkik?

Csirkemell nélkül nincs élet!

armageddon666
Harrier tényleg kilövi a Supportokat? 😄 Videót! 😄

@

goodgamer
De a pro változata már jó snipernek mert + lélegzet visszatartási idõt ad!

Játékban: Anrael Kill or be killed!!!

tehát nem szerveren fut a játék, hanem a host "szolgáltatja"..

ha game közben a host kilép, megáll a játék és másik játékost választ ki

összegyûjti a steam a játékra várókat, nyilván játéktípusnak megfelelõen, aztán kiválasztja közülük kinek a legjobb a netje meg a konfigja..

õ lesz a host..

Garou
Oregon 1987:

A Steady Aim csak akkor "aktív", ha nem vállnál van a fegyver, hanem csípõbõl tüzelsz. Ergo snipernél sok hasznát nem veszed...

Ma próbáltam figyelni, hogy a közelébe legyek a Nuke-nak, Predator Missile csak egyet ölt, viszont elügyeskedtem 11 kill-re, jöhet az Apache. Erre nem lelõtt az a rohadék ellenséges harrier már ahogy berepültem? Nem is tudtam, hogy ilyen van, azóta figyeltem és láttam, hogy rakétázik a kis szemét minden supportra ami bejön...

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

Hát ez szuper. haza jövök erre látom h uj prestigebe lvl 3as vagyok... Öcsem bekerult vmi hack szerora, es uj prestiget kezdett...én meg hogy vártam az AK_t... vki nem tud segiteni hogy 70es legyek?
Igaz ez szemet dolog, de AK val akarok már menni...pls vki help...

Törölt felhasználó
ezt a hosztolós dolgok elmagyarázni vki?
Ninja proval életbe nem hallanak meg én is mindig azt használok! Egyedül Sniper mellé teszek Steady aimot!

jaaaa. így mar vilagos😊
Egyebkent most en is UMP silencerrel nyomom, mellette scavenger, stopping, meg aim, de most majd ninja zok kicsit😊

robotnyk
silencer + coold blooded + ninja pro, és gyakrlatilag csak szabadszemmel láthatnak. meg wallhackkel persze...
DarkSector
nem. Nem jobb.

goodgamer
Ninja+silencer a fegyóra és nem hall senki (+ a hearbeat se érzékel. Könnyû az ellenfél közelébe kerülni és ha ott vagy akkor már neki késõ. <#hehe>

Játékban: Anrael Kill or be killed!!!

Vki mondja már meg hogy miert hasznalja mindenki a ninja perket? Most az vedelmet ad a sentik ellen, meg ha +os, akkor nem hallani a trappolast...
Ennel nem jobb az aim?? Mikor sokszor celozni se kell...

bigapó
Úgy látom még nem nyomta be senki: Második Map Pack

várható érkezés Xbox360-ra Június 3.-a, PC-re nem tudni mikor várható, gondolom megint 1 hónapal késõbb, mint ahogy az elõzõnél.

The Matrix has you...

kBagyula
GL-t akkor használok, ha láthatóan sokan vannak egy kupacban, ill, ha a másik fél is azt használja többnyire/kizárólag. Egyszerre 5 ellent bírtam egy lövésre jobblétre szenderíteni, egy korábbi alkalommal. Amúgy értelmetlen.
Mostanában az MP5-t tolom ezerrel. Van olyan jó, mint az UMP, szerintem.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Gl-es faszokat én is szidom! Én csak akkor használok gl-t mikor felveszem véletlenül másik fegyóját és rajta van! Amúgy ki nem állhatom!
A másik a painkiller jó dolog ha rajtad van de máson rohadt idegesítõ! 😄 Szépen sorra lövöm õket már csak egy kell a Harrierhez erre painkiller van rajta és lelõ! 😄

kBagyula
Túl alacsony az ingerküszöböd.
Én pl. oda sem nézek többnyire. Írkál a kisvérpisti, ahelyett, hogy játszana, én meg csak röhögök a gép elõtt rajtuk. Írkáljon, ha kedve van, nem zavar.
Az jobban idegesít, amikor a pályák elõtt a lobby-ban a "votuplíz"-t nyomatják ezerrel, mert nem tud játszani a soronköv. pályán...
Na akkor jobb klikk a sikítóson, azt mute, jellemzõen 6+ éves kiscsókák ezek. 😄

balee4
Na igen, ha jól nyomod, már cheater vagy, ezt én is megfigyeltem, pedig kb 10 meccset nyomtam eddig.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

attiGT
A másik dolog ami még rettentõen zavar, az a chat. Nem lehet kikapcsolni valahogy? Nem túlzok ha azt mondom, hogy minden jatekba amiben voltam, nem egyszer elhangzott a noobtuber, noob, cheater, fuck you és társai...szánalmasak az emberek

balee4
Na tegnap nyomtam pár órácskát a játékot és ahhoz képest, hogy most játszottam vele elõször, egész jól ment, kis 5-ös szintûként, nem egyszer 3. helyen végeztem az 50-70-es szintûek ellen. Egyelõre nagyon élvezetesnek tûnik, és nekem eddig jó gyorsan talált játékot.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord