Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
While the player who drops the Care Package can't add to their killstreak with it, if a team mate picks up the package, it counts to theirs.
ezen iromány szerint a Care Package jutalom nem számít bele a killstreak-be, de ha azt egy csapattárs (vagy hát akár az ellenfél) veszi fel, akkor neki már számolja.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
elvileg white-hot és black-hot képek között lehet váltani. errõl eddig nem tudtam.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
As of the patch released alongside the Stimulus Package, Pave Lows now count toward the user's killstreak. Pave Lows are also easily destroyed by Harriers like all other Helicopters in the airspace.
akinek kevesebb az angoltudása: a Stimulus Package-el együtt érkezõ új patch következtében most már beleszámolja a rendszer a killstreak-be a Pave Low-al elért killeket. - ez ugye elég régi és sarkalatos probléma volt korábban.
valamint a Harrier könnyedén végez a Pave Low-al és egyébb helikopterekkel is. - errõl meg láttuk a videót illetve saját szemmel is 😊
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Kumiho #2179
The Matrix has you...
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
The Matrix has you...
The Matrix has you...
van egy rohangálósabb klasszom kis területû pályákra, ump red dottal vagy fmjvel, maraton, lájtvejt, kommando, de miért jobb az a pityu szájlenszerrel, hiszen a távolságból is levesz?
Kumiho #2179
Kumiho #2179
ennél már csak audio optionsban a "mute all" hasznosabb. : D
akikkel együtt játszom, azokkal úgyis fent vagyok team speaken.
Kumiho #2179
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
Egyszer én is belefutottam egy ilyen magyar csapatba. Nyilvánvalóan lehet hallani hangomból hogy sokkal idõsebb vagyok nála, de éppen csak nem kurvaanyázot le mert le mertem lõni, amikor ellentétes csapatba voltunk. Aztán kicsit rápörköltem, hogy tudja már, hogy hány kiló. Aztán a kis pöcs haverjai állították le.
Na ez betett a kiskaput, és egy darabig nem játszottam.. de mostmár lepereg. Próbálok ehelyett a játékra koncentrálni, mint minden normális játékos.
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
a magyarok többsége ien menj külföldiek közé, egy szot nem szolnak.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Csirkemell nélkül nincs élet!
Egyébként meg nem is volna rossz, szerintem 😊
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune