Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Core 2 Quad Q8400, Radeon HD4870 1GB, 2GB DDR2 RAM, win7
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Az aktuális Prestige végéig maradsz 70 -es, utána helyreáll az eredeti állapot.
Addig használd ki az elõnyeit😊
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Lenne egy problémám. Tegnapelõtt tdm-en besorsolt egy hackelt szervere. Miután öltem egyet feltünt, hogy hackelt a szerver. Kiléptem és észrevettem, hogy 70-es vagyok. Ez nem lenne akkora baj, csak attól félek bannolni fognak. Szerintetek mit csináljak?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Call Of Duty: Black Ops
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
write only e-vagy?
soxor írták már, hogy lehet ilyen, és van mentés (és visszatöltés (ahogy ÉN ás mások is) leírtuk párszor....
az anyázás helyett gondolkodjál és olvassál.
ha meg nem tetszik, repülnek innen a gondolataid és a commentjeid is....
peace
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
18297-99-re ...
Pedig meg akartam nézni, hogy az ump vagy a vector a jobb, ha blingel megyek és rapid fire+fmj van betéve meg stopping power...
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
szinte minden beszólásodban van egy ilyen??
k*baszottul nem illik ide, a p*csába már!
Nagyon le van terhelve a steam, keményen 50 kiloval szedem a DLC-t, biztos sokan tõtik.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
engem csak kress érdekelt, kibaszott fílinges cod4-es mappon ezekkel a cumokkal küldeni...egyedül a nagy lagg miatt nyomja rá béllyegét a cod6....de a többi térkép is ott van a szeren...monnyuk azért overgrown helyett én a crossfire-t tettem volna be.
monnyuk van szerver ahol meg a cod6-os mappokat lehet a cod4ben tolni....😄 az is elég fura....😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
#18302---->"No megvettem a DLC-t..."
lol
😄
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Activision meg bekaphatja bo nyallal mert vicc kategoriaju DLC azt ki tud adni 2 havonta 15 euro-ert(hulye aki ennyit ad erte) de valami ezek ellen a buzik ellen tenni mar budos....
nekem nincs ilyen gondom
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
ideiglenesen leterhelt vonalak is lehetnek, amit nem jelez, csak késõn. franc se tudja itt már mi miért van.
The Matrix has you...
nem biztos, hogy ez a baj, de ha eldob máshova, az szerintem vonalhiba, olyan mintha szakadozna és ezért generálja a hibákat.
The Matrix has you...