Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
A 3 legjobb fegyver 😄

@

Tar az nem lótrágya én fullosra kinyomtam nagyon jó fegyver!

Tegnap egy kemény 2 percen belül nuke-t kaptunk hc hq-ban. És egy pillanatra láttam hogy egy koko nevû hörcsög kapta meg azt care-ban nuke jellel.

cumpy1337
hú olyan jó s&d meccseket mentem: 2 win 4-0 mindkettõ meccsbõl elsõ 3 winning kill az enyém 😊 intervention+magnum akimbo

Intel Core 2 Quad Q8400, Radeon HD4870 1GB, 2GB DDR2 RAM, win7

Jacek
hat az ACR az tenyleg imba a jatekban😄

böröczk
tar? az nem egy lótrágya?
én mostanában augot húúzom, csak szép sorban..

Kumiho #2179

elitehun
Azt bírom hogy mostanában mindenki UMP-vel, ACR-al vagy TAR-al van
ezzel a vectorral durva mennyire könnyen leszednek. ez mindig ilyen erõs volt?😄

köszi!

mmovar
xfire

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

kBagyula
Elég nagy BFBC2 utánérzése van. Ha annyira rosszul is játszható és bugos lesz, részemrõl cancel.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

A közelmúltban nekem is volt hasonló esetem, kicsit jobban felizgatott a dolog de itt a fórumtársak megnyugtattak.
Az aktuális Prestige végéig maradsz 70 -es, utána helyreáll az eredeti állapot.
Addig használd ki az elõnyeit😊

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Jacek
nem fognak, aki allandoan csal 8 fele hacket hasznalva azt sem tiltjak ki...

Hello!
Lenne egy problémám. Tegnapelõtt tdm-en besorsolt egy hackelt szervere. Miután öltem egyet feltünt, hogy hackelt a szerver. Kiléptem és észrevettem, hogy 70-es vagyok. Ez nem lenne akkora baj, csak attól félek bannolni fognak. Szerintetek mit csináljak?
mi az a progi, amit használsz fps mérésre? ez sztem nem Fraps... meg az idõt is kiírja.... O.o

lehet h én is eladom.. elõbb utóbb csak kiadják dlc kkel együtt dobozban.. meg addigra talán kihalnak a csiterek..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

gömbgiliszta
nekem is tetszik az elõzetes, fõleg az a nyílpuskához hasonlító fegyver, ilyennel a Timeshift nevû játékban találkoztam, király volt azzal aprítani...

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

elitehun
Mert megjött zsoca és azt mondta 😄
mmovar
És miért ha szabad tudnom?

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

EnZsolt
Te egy beteg ember vagy...

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

attiGT
En is hasonlokepp tennek... azon kivetellel, hogy szin tiszta ~10 orat hasznalt steam accounttal adnam 6000 HuFért!

mmovar
Sorry rossz képet töltöttem fel! helyesbítenék! Stat

mmovar
Üdv! Továbbra is eladnám MW2-ES Accuntomat 9k-ért DLC-vel. Az alábbi stat-al. stat

Jóra??? hat sztem kibaszott jo lesz😊 a vegen amikor a helikoper daralta az embereket, csak ugy robbantak szet az emberek😊 jo véres lesz😊

Jóra sikerült az elõzetes nekem bejön:
Call Of Duty: Black Ops

DarkSector
nem történt semmi...megbocsátva....😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Frank99
miért nem olvasol vissza?

write only e-vagy?

soxor írták már, hogy lehet ilyen, és van mentés (és visszatöltés (ahogy ÉN ás mások is) leírtuk párszor....

az anyázás helyett gondolkodjál és olvassál.

ha meg nem tetszik, repülnek innen a gondolataid és a commentjeid is....

peace

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
bocs, félrement.
18297-99-re ...

Garou
Feladom ma estére. Folyamatos a lagg, az elõbb totál fagyás, holnap folyt köv.

Pedig meg akartam nézni, hogy az ump vagy a vector a jobb, ha blingel megyek és rapid fire+fmj van betéve meg stopping power...

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

Frank99
a faszom és hasonlókat nem lehetne hanyagolni?
szinte minden beszólásodban van egy ilyen??

k*baszottul nem illik ide, a p*csába már!

balee4
Lol. <#banplz> Nem is figyeltem. 😄

Nagyon le van terhelve a steam, keményen 50 kiloval szedem a DLC-t, biztos sokan tõtik.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

DarkSector
néztem mappokat
engem csak kress érdekelt, kibaszott fílinges cod4-es mappon ezekkel a cumokkal küldeni...egyedül a nagy lagg miatt nyomja rá béllyegét a cod6....de a többi térkép is ott van a szeren...monnyuk azért overgrown helyett én a crossfire-t tettem volna be.

monnyuk van szerver ahol meg a cod6-os mappokat lehet a cod4ben tolni....😄 az is elég fura....😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Grove4
#18300---->"mert vicc kategoriaju DLC azt ki tud adni 2 havonta 15 euro-ert(hulye aki ennyit ad erte)"

#18302---->"No megvettem a DLC-t..."

lol
😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

balee4
No megvettem a DLC-t, kíváncsi leszek a mapokra. Remélem bejönnek, mert nem volt occsó. (enyhén szólva)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Jacek
En most beleptem 2 jatekot birtam.... elsoben a first kill az predatorral volt😄😄😄 aztan egybol ac130, hogy ebben mi a retek jo???

Activision meg bekaphatja bo nyallal mert vicc kategoriaju DLC azt ki tud adni 2 havonta 15 euro-ert(hulye aki ennyit ad erte) de valami ezek ellen a buzik ellen tenni mar budos....

attiGT
Áhh faszom, igy mar el is ment a kedvem az egesztol... semmi esetre sem presztizseltem volna, most meg benyomtam, es semmi fegyver, perk, pedig pont meglett a ninja pro aminek orultem... igy mar baromira nincs kedvem jatszani... es nem is hiszem h lesz

elitehun
Ahol gyanús dolgok vannak onnan le kell lépni hamar (nagy ugrás)
attiGT
Faszom, basszak meg, bedobott egy TDM meccsre, ahol mindenki rohadt nagyot ugrott, es miutan megoltem egy embert 70es lettem, pedig nem akarom igy ezt... nem lehet visszaallitani az elozore? 55ös voltam....

DarkSector
grat.

soo277
Eztmeg 90%ba kpval😊)

az elöbb!!

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

DarkSector
mi ez a nagy csitelés, nincs felügyelet? vagy valami ami anticheat? tudtommal itt nincsenek dedikált szerverek, tehát csalók sincsenek, minden egyébb csak illúzió.

csak azoknak a felkérését fogadd el akiket ismersz...

nekem nincs ilyen gondom

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

bigapó
alapból egy csík 100 ms-ot jelent, tehát elvileg az alatti, ha mind a 4 megvan. Ha mégis lagg van, akkor talán a host-al van gond. olyan elõfordult velem is, hogy nagyban játszok 4 csíkkal, aztán egyszercsak széthullott a játék és ki is rakott lobbyba.
ideiglenesen leterhelt vonalak is lehetnek, amit nem jelez, csak késõn. franc se tudja itt már mi miért van.

The Matrix has you...

az miert van , ha a pingjelzés mindenkinél zöld, de mégis szaggat mindenkinek a jatek? <#nemtudom>

bigapó
nézd meg,hogy milyen a kapcsolatod az IW szerint. Open-nek kéne lennie,ha nem az, akkor fent a hibagyûjteménynél keresd meg rá a megoldást. azt hiszem van 😊
nem biztos, hogy ez a baj, de ha eldob máshova, az szerintem vonalhiba, olyan mintha szakadozna és ezért generálja a hibákat.

The Matrix has you...

elitehun
Valszeg azért nem válaszol senki mert mi sem tudjuk mi lehet a baj
Pls válaszoljon valaki mert nem tudom mi a baj mert l akarok menni a haverokkal partyzni de õket mindig eldobja máshova engem meg nem mi lehet a baj nem értem! Pls válaszoljon már valaki!!!!!!!!!
elitehun
Jó tudni 😄