Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaffa 2843
http://www.youtube.com/watch?v=HUmj9TkN6hA

ha volt már akkor bocs 😄

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Frank99
sajnos ez megy, csak este 10 után játszom már egy ideje, akkor is van, de ritka..

amúgy rájöttem, hogy elsõsorban nem a prestigesek csalnak, hanem lvl 5-30-ig sima játékosok, gondolom az újoncok, meg akiket korábban letiltottak, és újraindul a statjuk minden játék kezdéskor....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

FSpofon
játssz stimulus playlistekben, ott nincs sok

Arab money

Hülye kérdés, de ingyen hétvége van? Életemben nem láttam még ennyi hackert egy rakáson. Bármilyen lobbyba megyünk, színte mindig akad egy aimos, vagy wh-s, mi a fuck ez? Nem lehet egy értelmeset játszani ezzel a szutyokkal így.
robotnyk
tegnap este nekem is nagyon tré volt valamiért, lagos meccsek, host migration fail, lobby closed, véget ért meccsre rakott be vagy 3szor, meg ilyenek.
Sziasztok!

Mostanában kezdtem el újra "játszogatni" az MW2-vel, de döbbenettel olvasom, hogy van "hackelt szero"?
Az tiszta, hogy a csalók nem mentek el melegebb éghajlatra, sõt, finomodtak is a módszereik, de mit takar ez az állandó "lag"?
Ma is frissített a steam-em és ez már a 4.ik az elmúlt öt napban. Csak egyszer jelezte, hogy a TF2-höz töltött le valamit, a többiben halvány gõzöm sincs mit kaptam.
A mai (vagy tegnapi) frissítés óta borzalmasan megy az iw. 1 órából jó ha 10 percet tudok játszani a meccs végéig.
A DLC a pályákon kívül ad valami segítséget ehhez?
robotnyk
cheaterrel igen
F E R I
Két perc játék után (10-szer beléptem és mind a 10-szer...)belassul a játék valakinek ötlet? Ja és mellékesen akárhová lépek be hackelt host...

Dlc-n találkozott már vki cheaterrel, vagy hackelt host-tal?

Csirkemell nélkül nincs élet!

böröczk
új presztízs lehetõségeket nem akarnak beledobni az egyik dlc-be? : D nem mintha még szükségem lenne rá, meg legalább azt az ótvar halálfejes emblémát lecserélhetnék..

Kumiho #2179

böröczk
Én eddig nem értettem, mirõl beszélnek itt az emberek, elég baj volt azzal a pár adócsalóval, akikbe belefutottam egy nap.
De az utóbbi 1-2 hétben, majdnem minden nap egy hekkelt szeróra is bedob, ez má tûrhetetlen. Lehet, tényleg, meg kõne venni a dlc-t...

Kumiho #2179

F E R I
Igen, mert még a hangok is úgy voltak megcsinálva!

armageddon666
a mátrixos belassulós az hekkelt host? 😄 Mert olyanon voltam én is... Azt hittem a lag egy speckó megnyilvánulása 😄

@

elitehun
Ja 😄
igen csak a nikotint meg a THC-t masképp dolgozza fel a szervezeted és a nikotinnal mint mentalis és testi függõségrõl lehet szó addig a THCnál inkabb csak mentális hatást érzel. Viszont egy biztos, ha van akaraterõd akarmit abba tudsz hagyni csak egy-két dolog nehezebb a többinél.<#vigyor4>

elitehun
Az lehet de a mentális függõség személyiségtõl függ. Nekem pl van olyan ismerõsöm aki cigizett de egy nap elhatározta hogy leszokik és attól a naptól kezdve nem nyúlt cigihez és nem használt semmi tapaszt vagy vmit
Azt szeretném megkérdezni,hogyan lehet az hogy egyszer az mw2 felbontását be tudom állítani 1600x1200-ra máskor viszont csak 1440x900-ra tudom a max felbontást beállítani
aha, nekem is ezt mondtak egyes emberek és 3 éven belül olyan kába személyiségük lett hogy az valami hihetetlen. Egy rövidebb sorozatot ha megnéznének nem tudnák elmondani, hogy kb mirõl szólt. <#levele>
A mentális függõség mindennél szarabb.

Garou
A Cannabisos cucc egy Challenge, ha eltolsz 15 Jojcit 5 meccs alatt, akkor a gép megadja. A táp ventilátora szívja be a füstöt a gépbe, és feldolgozás után hitelesíti a Steam.

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

F E R I
na lenne egy kis idõm, erre akárhová belépek hackelt host... az egyikben csak ilyen matrixos belassulós host volt és csak intervention-t lehetett használni acog-al, meg repkedés a halál faszára... ááááááá... és utána olyan szépen belassítja a játékot meg a menüt, hogy ki kell lépnem belõle és újra vissza... egyszerûen tele van a faszom az egésszel...<#boxer><#boxer>

kBagyula

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

elitehun
A fûre nem lehet rászokni max 10-20 év után ha minden nap betépsz
A cannabis levél a függõségedet jelképezi? 😄

steam, origin: ACE_hun

cumpy1337
heh szép gg 😊 nekem is 2 a döntetlen és 38 a streak 😄

Intel Core 2 Quad Q8400, Radeon HD4870 1GB, 2GB DDR2 RAM, win7

Hali. Lehet hülye kérdés és lehet volt róla szó: a Gamerverse méri a MW2õt? Köszi a választ

AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun

Mit meg nem adnék, ha a win meg loss arányom is pluszos lenne, mint egyeseknek, de sajna legtöbbször gyenge teamet kapok 😞
Így nekem csak ez jutott. Remélem megjeleníti majd xd

böröczk
Egyszer már azt hiszem, dobott össze veled egy lobbiba, aztán azzal a lendülettel ki is vágott minket : D

Kumiho #2179

bigapó
köszönöm, mindkettõ igaz 😄

The Matrix has you...

Te tök béna vagy! 😄 Szép stat!

Fatboyz4ever!

bigapó
még egy próba, aztán nem bénázok 😊

The Matrix has you...

bigapó
nem sikerült, de azért aki kíváncsi Galériámban megtalálja a Prestige 10-es statomat, amit éppen most fejeztem be. no level hack!

The Matrix has you...

bigapó
hali!

megpróbálom beszúrni a most elkészült Prestige 10-emet😊
ha nem sikerülne, akkor Frank légyszi töröld már ezt a hsz-t😊

The Matrix has you...

Frank99
én változgatom a nevem pont az ilyenek miatt 1-2 naponta....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

ezt muszaj leirnom mert jót röhögök rajta <#idiota>
jatszottam ma pár ffa mecset és megragadt egy gyerek neve aki GL,g18 akimbo, last stand trioval nyomta terminalon. egy ideig elviseltem de aztan inkabb kileptem. sok a ffaban a g18 , last stand stb de ilyet meg nem lattam aki a 3 legfaszkalapabb dolgot egyszerre hasznalta volna. Felmegyek elõbb jatszani egy kicsit, a map most skidrow. Hátul spawnoltam a konténereknél es láttam valakit felmászni a konténerek tetejére, elindultam felé észrevett lelõtt de nem is igazan figyeltem ki volt az. Fél percre rá latom hogy a chatbe magyarul irnak nekem, hogy hagyjam már egy kicsit békén õket a konténernél. Az egészbe nem lenne semmi, de ugyan az volt ez a gyerek mint akivel delutan talalkoztam terminalon.
Sok helyen olvastam mar, hogy sokaknak az a baja a jatekkal,hogy azok akiknek van egy kis erzeke hozzá vagy ésszel szeretnenek jatszani egyszeruen nem tudnak érvényesülni mert az elõny amitõl a többi "bénább" fölé kerekedne elveszik mert tele a játék olyan dolgokkal amivel ezeket az embereket kiszolgálják, mert ki venne játékot ha minden percben szétlövik a seggét.
Van abban logika, hogy olyan ember nyeri az ffa-t aki nem képes néhány fejest vagy killt összeeszedni normális jatekmenetben es ezért boostolnia kelljen?<#buck>

bigapó
Nekem már volt ilyen, csak lestem, hogy miért jelez hátulról sebzést 😊
természetesen hackelt volt ez is.

The Matrix has you...

armageddon666
nem IW csinálja... TreyNet elég gázul hangzana... 😄

@

gondolom ennyi dlc t terveztek..

ha midenki ügyesen megvette, kapunk dedi szervert..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Hiszem ha látom! 😞

Fatboyz4ever!

Grove4

Na ilyenje kinek volt?Betett egy hackelt szerverre aztán azonnal ki is dobott ezzel a hibaüzenettel.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

ILLNeo
Nekem három classba van benne a TAR. Szerintem is jó fegyver a SCAR után a legjobb.

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

robotnyk
volt egy kutatás, hogy általában a fizetõs dlcket az eredeti vásárlók 15-20 százaléka veszi meg. ez a stimulusnál is stimmel kb. csúcsidõben láttam már 70000/8000et is.
armageddon666
Ez is a warez miatt van! A PCs játékipar halott, és mocskos kalózok, fújj! Többet nem kapunk PCre játékot!!!

vagy valami ilyesmi lesz 😊

@

DarkSector
jah amekkorát ugrott...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

39252 játékos van elméletileg a playlisten és abból 1697 játszik a stimulus dlc mapokon normál illetve HC módban egyaránt. Ezt csak az európaiakra levetítve ( feltételezve, hogy más földrészeken nem sokan jatszanak pc mw2-vel perpillanat) azt jelenti, hogy nem tul sokan vették meg az uj dlc-t pcre. Persze aki nem a stimulus mapokon jatszik attol emg megvehette a dlc-t de akkor sem hiszem, hogy ez annyival nagyobb szám lenne ha mindenki aki tudna az uj mapokon jatszana. Érdekes <#vigyor3>

EnZsolt
mea culpa maxima!

kivettem a szemeimet, megtörölgettem és visszatettem a helyére. Most már tisztán látok 😊

Majestic01-nek lett volna címezve a dolog, de hogy ezt kétszer benéztem... ehh <#nemtudom>

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Sziasztok megkaptam eredetibe a játékot, Németországból, és németül, nagyon nem tudok, valaki megtudná mondani hogy hol tudok rajta nyelvet állítani angolra?
Ha meg van hackelve, akkor van nuke benne. máskülönben nincs. De ez is csak szimpla csalás.
package nuke
Épp ez az, hogy care hacker volt a srác. Kár hogy nem mentettem le print screen-nel.

kBagyula
Care package-ban nincs nuke, EMP az van.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

mmovar
szerintem meg használd a szemed és nézd meg kinek mit írsz! 😊 ezt benézted...

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

EnZsolt
"hat sztem kibaszott jo lesz😊 a vegen amikor a helikoper daralta az embereket, csak ugy robbantak szet az emberek😊 jo véres lesz😊"

ha te ennek örülsz, és szerinted ettõl jó egy bemutató, szerintem az beteg.

egyébként meg elitehun-nak van igaza ^^

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune