Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
amúgy rájöttem, hogy elsõsorban nem a prestigesek csalnak, hanem lvl 5-30-ig sima játékosok, gondolom az újoncok, meg akiket korábban letiltottak, és újraindul a statjuk minden játék kezdéskor....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Mostanában kezdtem el újra "játszogatni" az MW2-vel, de döbbenettel olvasom, hogy van "hackelt szero"?
Az tiszta, hogy a csalók nem mentek el melegebb éghajlatra, sõt, finomodtak is a módszereik, de mit takar ez az állandó "lag"?
Ma is frissített a steam-em és ez már a 4.ik az elmúlt öt napban. Csak egyszer jelezte, hogy a TF2-höz töltött le valamit, a többiben halvány gõzöm sincs mit kaptam.
A mai (vagy tegnapi) frissítés óta borzalmasan megy az iw. 1 órából jó ha 10 percet tudok játszani a meccs végéig.
A DLC a pályákon kívül ad valami segítséget ehhez?
Dlc-n találkozott már vki cheaterrel, vagy hackelt host-tal?
Csirkemell nélkül nincs élet!
Kumiho #2179
De az utóbbi 1-2 hétben, majdnem minden nap egy hekkelt szeróra is bedob, ez má tûrhetetlen. Lehet, tényleg, meg kõne venni a dlc-t...
Kumiho #2179
@
A mentális függõség mindennél szarabb.
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
Csirkemell nélkül nincs élet!
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
steam, origin: ACE_hun
Intel Core 2 Quad Q8400, Radeon HD4870 1GB, 2GB DDR2 RAM, win7
AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun
Így nekem csak ez jutott. Remélem megjeleníti majd xd
Kumiho #2179
Fatboyz4ever!
The Matrix has you...
megpróbálom beszúrni a most elkészült Prestige 10-emet😊
ha nem sikerülne, akkor Frank légyszi töröld már ezt a hsz-t😊
The Matrix has you...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
jatszottam ma pár ffa mecset és megragadt egy gyerek neve aki GL,g18 akimbo, last stand trioval nyomta terminalon. egy ideig elviseltem de aztan inkabb kileptem. sok a ffaban a g18 , last stand stb de ilyet meg nem lattam aki a 3 legfaszkalapabb dolgot egyszerre hasznalta volna. Felmegyek elõbb jatszani egy kicsit, a map most skidrow. Hátul spawnoltam a konténereknél es láttam valakit felmászni a konténerek tetejére, elindultam felé észrevett lelõtt de nem is igazan figyeltem ki volt az. Fél percre rá latom hogy a chatbe magyarul irnak nekem, hogy hagyjam már egy kicsit békén õket a konténernél. Az egészbe nem lenne semmi, de ugyan az volt ez a gyerek mint akivel delutan talalkoztam terminalon.
Sok helyen olvastam mar, hogy sokaknak az a baja a jatekkal,hogy azok akiknek van egy kis erzeke hozzá vagy ésszel szeretnenek jatszani egyszeruen nem tudnak érvényesülni mert az elõny amitõl a többi "bénább" fölé kerekedne elveszik mert tele a játék olyan dolgokkal amivel ezeket az embereket kiszolgálják, mert ki venne játékot ha minden percben szétlövik a seggét.
Van abban logika, hogy olyan ember nyeri az ffa-t aki nem képes néhány fejest vagy killt összeeszedni normális jatekmenetben es ezért boostolnia kelljen?<#buck>#buck>
természetesen hackelt volt ez is.
The Matrix has you...
ha midenki ügyesen megvette, kapunk dedi szervert..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Fatboyz4ever!
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
vagy valami ilyesmi lesz 😊
@
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
kivettem a szemeimet, megtörölgettem és visszatettem a helyére. Most már tisztán látok 😊
Majestic01-nek lett volna címezve a dolog, de hogy ezt kétszer benéztem... ehh <#nemtudom>#nemtudom>
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
package nuke
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
ha te ennek örülsz, és szerinted ettõl jó egy bemutató, szerintem az beteg.
egyébként meg elitehun-nak van igaza ^^
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune