Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Grat nekem😊<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
MW2: Rick Deckard
Stimulus is megvan, de még ismerkedem az "új" pályákkal. Esténként vevõ vagyok egy jó kis közös hentre!
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Amúgy ha jól tudom van sg clan valamelyik játékban.
Steam név: RoyalAdam
64 bites windows 7 esetén volt valakinek olyan problémája, hogy a single ment rendesen, de a multi belépésnél lefagyott. Mi lehet a gond?
Köszi elõre is.
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Én is nagypapásan játszom.
Amúgy ma volt szerencsém Elite-Hun-->RAGE kollégához, ha ugyan õ volt az.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Ma valami borzalom az egész. Lagol, csúszik és produkál érdekes dolgokat.
Pölö hardcore rico. HQ-ban ha meglövöd a társad, akkor elméletileg a golyó visszapattan rád és sebez. Ma nincs így!<#nevetes2>#nevetes2>
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
én nem tudok folyamatosan ugyanazzal a csapattal tovább menni, mert lobby closed van minden meccs után...
Már másodszor dobja ki ezt az üzenetet
mi nagyon ritkán jövünk össze többen, általában max 4-en játszunk együtt, de a fix, az 2, egyedül meg már nincs is nagyon kedvem belépni : D
Kumiho #2179
felvettek steamen egy ffa mecs utan, megkérdezték akarok- e egy multigaming klanba belépni ( badcompany + cod6). beszelgetek a sraccal mondja kell meg ket ember elsõ körben.vannak sponzorok, felsorolt hármat abbol az egyik ingyen servert ad a másik 20% os hardvare kedvezmenyt a harmadik meg a klan elso 5 emberenek ingyen jatekot. kezdett gyanus lenni az ingyen jatek mert semmit sem adnak ingyen <#idiota>#idiota>
mondtam nincs bad company 2 blablabla a lenyeg hogy vegyem fel msnen az egyik sponzornak valami ugyintézõjét pont fent van. beszelek vele kerdezgetem mivel jar az egesz persze smemivel neki a feladata hogy kiossza azt a par jatekot amihez regisztralnak az emberek. Jó kezdett hihetõ lenni megadtam a nevem egy emailcimem ( abbol az 5bõl egyiket amit regisztraciokhoz hasznalok<#idiota>#idiota> meg a szuletesi datumomat.
aztan magyaraz egy programrol amit a steames programozok fejlesztettek, hogy beregisztraljak a jatekota profilba blablabla es hogy atkuldi a progrmaot es mondja mit csinaljak. kezdett erdekes lenni elfogadom a programot megnyitom nah mi volt a nyito ablak? hat persze ird be a steames id-t es jelszot meg pár megtévesztõ funkció kreditekrol emg sponzorokrol. Azutan megirtam nekik , hogy elkurjak mert abbol indulnak ki hogy minden ember annyira hulye mint õk es majd beirja egy full idegen embertol kapott full idegen programba a felhasznalojat es jelszavat. No mind1 semmi hasonlo baromsagnak be ne doljetek mert ugyis kamu de vannak kreativ emberek akik megprobaljak 😊 Jah es a sponzor neve Ferenc aki végig magázott <#hehe>#hehe>
FIGYELEM
irányár: 5ezer forint!
Érdeklõdni: Xfire: angyal2232
msn/e-mail: [email protected]
Lenne egy olyan problémám hogy nemtudok belépni a steam-be, ha és a jelszavat se tudom megváltoztatni, szerintem ellopták az acc-omat, hogy tudom visszaszerezni?
Köszi
Ez az emblem meg csak úgy tetszik😊
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Csirkemell nélkül nincs élet!
Higgyétek el, a wallhack és az aimbot a legtrébb, legátlátszóbb cucc.
Az increase és decrease típusú hack sokkal kifinomultabb.
A sebzés fokozása és "lefokozása" sokkal szebb. Fokozza a fegyó sebzését és a csaló életerejét.
Afgán pályán találkoztam vele elõször: a majom rohan felfelé a dombon és hárman lövünk rá. Én biztos eltaláltam az M16-sal vagy 5x és gondolom a mellettem álló két társaimnak is sikerült. Õ pedig vígan felrohant és MP5-el mindannyiunkat leszedett.
<#wilting>#wilting>
A NoRecoil-on már nem csodálkozom csak itt valami más a neve...
Amúgy tényleg este 10 után sokkal jobb játszani. Gondolom a tízéveseknek már lövik a pizsit olyankor.
Arab money
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Ha valaki ajándékba szeretné nekem megvenni a Stimuls DLC -t, tehát nem az én gépemrõl történne a vásárlás, annak szintén le kell töltenie a a Steam -et vagy van egy weboldal ahonnan kezdeményezheti a vásárlást?
Köszi
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."