Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FSpofon
A konzolokon minden game ilyen lagos fos mióta a világ világ és xboxon még havidíjas is, mégse hallottam még perekrõl eddig. Egyszerûen ilyen a net, ennyit bír. A csalás meg egy más téma, azzal nyilván nem tudnak mit kezdeni, örülkünk hogy legalább idõnként kivágnak pár ezer embert. A játékra szintén vonatkozó steam elõfizetõi szerzõdésben meg teljes felmentésük van még arra is ha vírus kerülne a gépedre a serverekrõl, vagy szívrohamban meghalnál játék közben 😊...
Az meg egyenesen esélytelen hogy mo-ról meg lehetne támadni egy ilyen szerzõdést, ahol még nem nagyon szerepel az internet vagy informatika szó a törvényekben 😄

Arab money

bigapó
Igen, valóban nem mindegy mikor játszunk. Engem mostanában a jó idõszak kisért 😊

The Matrix has you...

Garou
Armageddon:

Ha az IW nem ingyenes, akkor ELVILEG TALÁN lehetne valamit ugrálni szerintem. De szép is lenne...

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

Garou
Hát nem tudom. Akkor lenne értelme bármiféle kezdeményezésnek a játékpiacon, ha a felhasználók elég nagy része össze tudna fogni.

De ilyen röfögõ anyázó visítozós tömeggel, mint amit hallasz pl folyton a meccs elõtt esélytelen. Megvesznek ezek minden sz*rt, és milliónyian vannak.

ozimak
Á tiszta hulla az iwnet mostanság... esténként legalábbis biztos! Remélem tényleg csinálnak valamit vele,mert folyamatosan kidobál hibaüzivel,vagy anélkül,állunk egyhelyben szindróma,elvesztjük a partnert baromság,stb.,stb... rakat szar most.
Frank99
attól függ, mikor játszol.
a gyereknek heti 3 alkalommal van megengedve, 2 hete itthon dolgozom, így suli után nyomhatja....

TELE van csalókkal ebéd után, pedig jobban játszik mint én, de igaza van, megnéztem, idõnként pofátlanul játszanak, az összes csalás megy -teleport a csapat háta mögé, no damage, maximum sérítés és hasonlók, a wallhack és aimbot szinte nincs is....

érdekes a lagg, és beragadás kérdése is, az elsõ 7-8 próbálkozásnál kidobott, aztán úgy 10-15 perc után - közeledve a bûvös pizsama fellövéshez- beáált, és egymás után adta a pályákat, és úgy 60% én voltam a host....

IGEN sokat jelent!

ma volt idõm (mingyá mék' vissza) este 8-ig találkoztam én is velük, de kevesebb, most 1 órát játszottam nagyon jót, este 10 után, semmi gyanúsat nem láttam, sõt többször voltam 1-2, mint lejjebb...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

bigapó
egy fecske nem csinál nyarat, de talán el kéne kezdeni végre valakinek megbolygatni a parazsat. a végén mindig mi szivunk, õk meg számolják a zsozsót, ez azért nem fair..és ez nem csak a játékiparban van igy. kivétel mindig van, de egyre keserûbb az a bizonyos...

The Matrix has you...

bigapó
a lassan 666 lejátszott órára alapozom 😉 hidd el, hogy arányaiban kevesebb a csaló mostanában, az a 6 még csak nem is számottevõ, ha mondjuk 10-bõl volt ennyi, de lehet, hogy többõl 😊 ráadásul engem rak be host-nak egy idõ után, ami jó, mert játszhatóbb és élvezhetõbb a játék is.

The Matrix has you...

armageddon666
Csak az elejét olvastam.
Ezért kell az ügyvéd, hogy átnyálazza a szerzõdést (gondolom elején amit leokézunk, abban benne kell, hogy legyen, hogy mi is az IW, meg ilyenek), meg hasonlókat.

IW nem ingyenes. Hogy használd meg kell venned a játékot... Ingyenes az a Steam pl.

Esélytelen az ügy, de egy próbát talán megér... És szerintem több user van akinek baja van vele, mint aki elégedett...

@

Garou
Simonl:

Webes cégnél dolgoztam, van némi rálátásom talán a dologra, hozzászólnék az ügyvédes ötletedhez:

A probléma, hogy semmit nem lehet rajtuk számon kérni. Szerintem sehol, semmilyen formában nem kötelezték magukat, hogy mondjuk 99% hatásfokkal fog mûködni az IW. Tehát te vettél egy játékot-az mûködik. A netes multi meg nem mindig. Ezer oka lehet ennek. Semmit nem lehet rajtuk leverni, mert pl az IW ingyenes. Ha zsetont kérnének érte, akkor is csak azt lehetne, amit õk ezért cserébe írásban vállalnak, olyan papír meg nincs. Nem tájékoztattak róla, hogy lehetnek bugok, ergo félrevezettek? Kapásból mutatnak 1000 usert, akinél megy, hinni meg a templomban kell, és különben is nálad van a hiba, kb ennyi lenne a vége.

Szerinem.

Jó neked, hogy tudsz játszani....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

FSpofon
igen kedd reggelig tart

Arab money

elitehun
Gyerekek létezik hogy Dupla XP van???
Az elmúlt 3 tdm-en mindenhol dupla xp-t kaptam
Grove4
Dettó.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

elitehun
valszeg nem sok értelme lenne ha beleépítenék mert akkor kb annyi lenne mintha filmet néznél
DarkSector
és a cod9-be beépitik hogy még valósághûbb legyen a játék, utána jön a röntgenszemüveg, és belekerül a WH....hamar menni fog ez, csak ki fog ezzekkel játszani, még most a falon átlövés is elég gáz, hiába hû a valós fizkához.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kBagyula

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Én spec szarok a következõ részre, amit megveszek az a MOH új része lesz!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

FSpofon
nem kell besértõdni, a következõ már nem ilyen lesz.

Arab money

Ja, és részemrõl az utolsó COD volt amit megvettem eredetiben.

Nálam szintén, pedig a nap más szakaiban is próbáltam játszani....
Egy helyben ugrálás, semmi csatlakozás.....

Ahogy olvastam, nemzetközileg is kivan a fa..uk a játékosoknak....
Néhány arc, kínjában a spawnról gl -zett, gondolom gyakoroltak😊

Ha nem csinálnak valamit szerintem elég nagy gebasz lesz.....

kBagyula
Nálam is ez volt a helyzet. 😞

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Csá!
Ma 16:45 kor kezdte el játszani. Mindjárt úgy indult, hogy nem tudtunk megmozdulni, ezután benyomott a Rust nevû pályára kétszer egymás után, kicsit unalmas volt. Aztán a game végén kidobott, majd két hibaüzenet "Our level fastfile different from the server! Abortin connected" és a másik "There is a playlist update available. The playlist update will now be downloaded". Ez még nem volt elég háromszor dobott ki, mert nem tudott a kib@szott szerverhez csatlakozni. Ezek után jött egy Skidrow pálya, majd utána már semmi nem indult el, ha elindult akkor meg ugráltunk helybe. A tököm tele van ezzel a szarral, ezért kell venni eredeti játékot!!!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Komolyan mondom tört verzióval fogok játszani úgy is megy már az is és tartalmazza a DLC-t!

Hasonlóan jártam én is. Több játékmodot is próbáltam, az eredmény ugyanaz volt.

\"to punish and enslave...\"

Valami nagyon nincs rendben egymás után 5 szerverre is ahova betett nem lehetett megmozdulni! Felbaszta az agyam rendesen nem is játszom egy darabig ezzel a szarral!

Engem is minden meccs után ki basz a lobby-ból ami nagyon idegesítõ! Rohadt szarul van az egész megcsinálva!

kBagyula
Keress egy újabb vga drivert, és directx9c-t, majd rakd fel õket.

szijasztok valaki tudna segiteni?
az a probléme hogy amikor cpt.price al kell osonni a havas pályán mindig megfagy és kidob direct3ddevice9 present failed driver internal error hiba üzenettel
mi lehet a baj ? és hogy tudom megoldani? O.o
nem oylan ré gmég teljessen jó volt
elöre is köszi ^^
elitehun
velem ma a "nem tudunk elmozdulni a helyrõl" jelenség kereken 6-szor esett meg
Alien
Én 100 órányit játszottam eddig (70-es vagyok , nem kezdtem Prestige-t egyelõre) és egyszer sem találkoztam hackelt hosttal. Lekopogom de csalókkal se volt dolgom olyan sokszor, mint itt páran írták már. Viszont sajnos az utóbbi 2-3 napban valami nagyon nem okés, mert szinte minden menet után kidob a fõmenübe / sokszor nem tud csatlakozni ill ma elég sokszor voltam olyan pályákon ahol a "nem tudunk elmozdulni a helyrõl" jelenség volt.

elitehun
Szted ezt valaki is tudja?
Én pl 215 órát játszottam a játékkal és még nem futottam bele ilyen szeróba. de ha 70 leszel legfeljebb elkezdesz egy prestiget
Danyi95
Mi az esély arra hogy egy tört szeróra mennyek fel? Ahol egy öléssel 70 leszek?

Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30

Megdöglött.
Béke poraira<#violent><#ticking>
elitehun
Megöltem*
elitehun
Ahhoz hogy van amikor senki nem tud megmozdulni semmi köze a csalóknak.
Amúgy ja ma én is találkoztam egy wh-sal. És az egészben a poén hogy Õ noob-ozott le engem mert meglötem interventionnal -.-
Sikerült.

Ezt a csökkenést mire alapozod?
Ma reggel csak 6 csalóval volt dolgom. Ráadásul az új menõ dolog a mozdulatlan harc. Igazi állóháború. Senki sem tud megmozdulni.

Miért van az, hogy ha oroszokkal játszik az ember mindig történnek furcsaságok?
Utóbbi már nem kérdés, csak az elõbbi.

Ja meg az "Állam, tartomány vagy megye" ott melyiket válasszam ki?

Srácok, DLC vásárlásnál, mit jelent az h számlázási cím?

Jaka923
A játék melyik mappájában vannak a Spec Ops mentések?

nálam általában az a host akinek a legjobb a statja és csak neki jutott a zöld csíkokból a többiek max sárgát vagy pirosat kaptak.

elitehun
Minden multiban a legalacsonyabb pingû a host
gömbgiliszta
lehet, hogy hülye kérdés, de én nem tudom, hogy honnan lehet tudni játék közben, hogy ki a host?

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

Akkor megérti, hogy õ miatta nem lehet játszani, és kilép.
De valaki annyira Superbrutalvirtualkiller, hogy nem fogja fel.
elitehun
Persze azért vannak sikertelen próbálkozások.
De azt nem értem hogy mi van akkor ha felfogja hogy Õ a host?
mmovar
üdv skacok!

Van valakinek kedve warozni? baráti war-ra gondoltam. 4v4 5v5 vagy 3v3.. SD ha nem gond akkor CB rules only

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

elitehun
Ja én tudok.