24218
Modern Warfare 2
  • morphologu
    aha, meghalt a steam
  • razzor two
    Hmm!! Most nem tudja a játékot szinkronizálni az STEAM..így nem tudok játszani..Nálatok is ez van??
  • DarkSector
    hy...szerintetek ezt még lehet ettől jobban überelni? LEGO Call of Duty
  • Warton
    Gondoltam egyértelmű a képből, de... intervention.
  • toarpad
    mivel ?
  • Warton
    Én meg az 1000 fejesre hajtok, már 750 megvan. És amikor az meglesz abba is hagyom a játékot az biztos.
  • FSpofon
    kell a reklám ha már a fixtvs dagi nem emlegeti őket :D
  • elitehun
    Amúgy az a HWSW ugyan az mint ez? :)
  • elitehun
    Most én is épp arra az emblemre hajtok :)
  • Warton
    He?
  • kBagyula #19854

:P
  • ozimak

• Warton
    Nehezen.
    500 buksi az aranyosért, 1000 frag a simáért.
  • ProEvoFan
    ez az
  • ProEvoFan
    a fegyver emblémákat h lehet megszerezni?
    értem ezalatt pl a UMP.45 Master II, emblémát és a hozzá hasonlót
    URL=http://www.totalcod.hu/hirek/2009-12-20_modern_warfare_2_-_az_emblemak]itt[/URL]a lap alján található emblémákról beszélek
  • ribery7
    Az mitől van hogyha megnyomom az alt ctrl deletet akkor hibajelentést küld az mw2 ? Eredeti a Game.
  • elitehun
    Nemá 4 egymás után? XD

Amúgy Hutch-nak ebben a videójában látszik hogy vagy ki van kapcsolva az aim vagy nem céloz rá annyira mivel több lövést is elvétett
  • elitehun
    Én szívesen tolnám ellene PC-n de csak akkor ha nem kontrollert használna

Viccet félre téve tényleg játszanék ellene
  • elitehun
    Persze és én csak érdekességként linkeltem be de azért látszik hogy nem béna a csávó ^^
  • elitehun
    Látom megelőztél. Épp írni akartam a szám címét de gondoltam előtte még elolvasom amit kihagytam ^^
  • armageddon666
    Főleg, hogy tök másképp működik :)
  • bigapó
    ja, Te szerintem most az aim-ről beszéltél ami PC-n csalásnak minősül. náluk még nem az, mert ott mindenkinek van lehetősége használni, de mondom nem ugyanaz a kettő.
  • FSpofon
    l2drag nub
  • Gabe18
    Van pc-n is,többször láttam már.
    Nem is azt mondom,közel álló embert ki lehet igy lőni,ugye azzal hogy a célzás gombot egy pillanatra benyomja beszűkíti a golyó szórásának területét,igy el lehet találni jól egy aránylag közel lévő embert.
    Csak mikor olyan messze lévő embert kilő igy kettőt hármat gyors egymás után hogy az még automata fegyverrel is teljesítmény,az már kissé érdekes...
  • bigapó
    gratula :) a tizedik után kapsz egy szép emblemet
  • toarpad
    Bocs a sok hsz-ért , de még annyit szeretnék mondani hogy meglett életem ELSŐ NUKE-ja. Bailouton , ACR+Screvenger perk segítségével szépen lekempeltem a Dominationt aztán meglett :D
  • toarpad
    Ha megtennéd , megköszönném...
  • bigapó
    ja van egy ilyen beállitás. persze nem kötelező használni meg hát most nem úgy kell elképzelni, hgoy méterekről rárántja. ezt csak olvastam mondjuk, nem játszottam konzolon még mw2-őt, de ha gondolod megkérdezem, ismerek olyat személyesen is aki konzolon játszik vele.
  • bigapó
    ja meg nem kötözködés miatt irtam, de ezekből nem tudod megállapitani, hogy ki mennyire jó. szép, meg ügyesen összerakott válogatás, ennyi. tetszenek az ilyenek, főleg ilyen ütős zenével, de ennyi:)
  • toarpad
    Xboxon van auto aim ? :D wtf|omgfg|lol
  • toarpad
    OFFban , de már megvan :D akit érdekel belinkelem : [URL=http://www.youtube.com/watch?v=YcHfp9ZOne8]Valami Slipknot , sose hallgattam ilyet , de megtetszett ^^[/URL]
  • bigapó
    Na, az emlitett példa:) Hutch jó játékos, de Xbox-on nyomja, látszik is a videón a kar miatti merev irányitás. ettől függetlenül iszonyat miket megcsinál, mákos is, de persze nagyon ügyes:) nem szeretnék ellene játszani pc-n :) bár itt is elég káposztafejű van aki simán szétlövi a seggem.
    jó taktikai tanácsai vannak, régen sokat tanultam a sráctól, kár, hogy nem mindent tartottam meg:)
  • toarpad
    OFFban , de kérdés hogy az elején nem tudja-e vki a nevét annak a zenében , amiben valami " I'm a man"-t énekelnek a refrénben ? :D
  • bigapó
    azok valószinűleg Xbox vagy ps videók voltak, ott az auto-aim miatt tűnik úgy, hogy berántja, meg csak egy pillanatra. azért itt is volt pár érdkees, igazából gyakorlás kérdése. engme az sokkal jobban zavar, hgoy a játék annyira imba, hgoy ugyanolyan szituáció nincs, egyszer belehal egy lövésbe, máskor meg nem, pedig a körülmények ugyanolyanok...ez mind a ping miatt van, egyszerűen nem adja be ...
  • elitehun
    Neked semmi nem jó? :D
    Hátha ez jobban megfelel az ízlésednek ^^
  • Gabe18
    Viszont ezek legalább hihető lövések,nem mint amikor 40-50 méterre lévő embert úgy lő ki hogy a távcsőbe bele se néz hanem csak "berántja" egy pillanatra a szeme elé és már lő is.És nem egyszer-egyszer hanem szinte folyamatosan...
  • bigapó
    a több, mint 70 ezres killből nekem sem lenne nehéz összeválogatni egy ilyet..már ha én is felvettem volna ;)
  • elitehun
    Ezt a videót a CoDwikiáról szedtem. Egész jól tolja interventionnel ^^
  • elitehun
    :D
    Bolt-action
  • armageddon666
    Hmmm ez érdekes, más rémlett O.o
    Egyébként szintén tapasztalatból mondtam, hogy tök ugyanolyan... mondjuk általában chestre célzok, szóval valszeg ezért nem tűnt fel... meg stopping powerrel.

Egyébként ha megvan Mastery meg a nemtom hány kill veteránból Barrettel, akkor váltok vissza interventionre... <3 bolt-action