Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Stimulis pakk után itt a következõ adag újdonság: Resurgence Package!

Az új letölthetõ tartalom 5 új pályát fog tartalmazni, ebbõl valójában 4 vadiúj, egy pedig a negyedik rész egyik pályájának (Vacant) remake-je.
Az új pályák:

Carnival: Egy nagy, elhagyatott vidámpark, amely bármelyik játékmódhoz kiváló, köszönhetõen a pálya taktikailag elõnyös pontjainak és a kiváló fedezéket adó hullámvasútnak.

Fuel: Hatalmas olajfinomító a sivatag közepén, sok távolról is belátható tereppel. Talán lesz végre egy mesterlövészes pálya??

Trailer Park: Kisebbfajta labirintusnak tûnõ telep telis-tele mobil, konténer-lakóhelyekkel. Ezek között rengeteg fedezéket találhatunk, de ugyanakkor az ellenség is könnyen mögénk kerülhet. A demóban kiváló capture-the-flag pályának tûnt.

Strike: Csapatjátékra alkalmas hatalmas sivatagi városi pálya, rengeteg épülettel, ablakból belõhetõ utcákkal.

Vacant: Az elsõ Modern Warfare-bõl ismerõs pálya új külsõvel, de a régi elrendezéssel.

Az Xboxos (sajnos exclusive) megjelenés: júni 3, a másik két platformra (PS3, PC) szokás szerint késõbb...kb egy hónap szerintem, mert az elõzõ pakk esetében is ennyit kellett várnom 😊
Battlefield 1942 akart az lenni...a 43-at csak várom piszkosul! 😊
Az a legszörnyûbb az egészben, hogy valamit nagyon tudnak ezek az IW-es srácok. Talán a Diablo 2, Battlefield 1943 kombó óta nem volt olyan játék, amivel ennyit játszottam volna. Pedig amig be nem dob egy játékba, szívbõl gyûlölöm! Keresés-keresés-keresés-hopp egy party-Unable to connact to server - keresés-keresés-keresés-hopp egy party - Lobby is closed - keresés...

DE maga a játék része irtózatosan addiktív, és rohadt élvezetes! BC2-t is megvettem, egyszer ki is próbáltam, de nem akarom párhuzamosan tolni a kettõt, így megvárom, mig "meghal" az MW2.
mmovar
Továbbra is eladnám mw2met dlc-vel 8k. vagy elcserélhetõ bc2-re.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Hát, biztos hogy nagyon nagy játék lesz. De jön majd a Moha új része is, amire kiv vagyok. Bár sztem a COD-ot semmi nem überli, hiába szidják sokan az MW2-õt, hogy nincs dedi szerver, de sztem óriási játék. A single meg vmi hihetetlen...sztem.

Balck Ops interjú magyar felirattal.

Sok lényegi elem nincs benne,de a pc-s dedikált szerver kihangsúlyozása azt hiszem mindennél fontosabb.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

egyébként tényleg az lett volna a legegyszerubb... de lenyeg h megcsinaltak...

Én ugyan nem vagyok programozó,de annyira nehéz lett volna megoldani hogy a "Stimulus" részen belül legyen még egy lista újra a játékmódokkal,és akkor ki-ki onnan választ ami van neki?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

armageddon666
OK, túlgondoltam az egészet... az sok 😄 meg 😊 meg (Y) annyira szarkasztikusnak tûnt...

@

Ja, és utólagosan is bocs a káromkodásért, csak hát jó kedvem van😊

Figy, én azt írtam h megvettem, de ideges voltam mert nem lehetett stílust választani, csak amit random adott, és azért örülök ngyon, mert így hogy betették a sima mapok közé, nem vettem meg potyára.

FSpofon
A kommentje mindkét sorában leírta hogy megvette..

Arab money

armageddon666
Bekerültek, de ha nincs meg nem játszhatsz rajtuk. Ne csak a dolgok felét olvasd el. (Ha most tévedtem akkor egyrészt jó, másrészt duplán kurva anyjukat)

@

Nem mondjátok komolyan h bekerültek a DLC mapok minden stílusba?😄 hat ez kurva jó😊) volt ertelme megvenni a dlc-t. Pont ezen idegeskedtem hogy a fasznak vettem meg. Nem elég h tegnap lettem mûszaki informatikus, még ez mellé kapok egy ilyen jó hírt...😊 IW<#eljen><#eljen>

Nem szép dolog más bosszúságán, de ennek azért örülök😊

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

FSpofon
mindenkinek bekerült, csak aki nem vette meg azt kibassza a fõmenübe amikor dlc map jön 😊

Arab money

És vajon csak annak került be a playlist -be aki megvette a DLC, vagy megint jól járt aki kivárt?
Elnézést mindenkitõl az utóbbi idõk cinikus hangvételéért, alapjában egy optimista ember vagyok, csak ez a játék, a zero játékélmény és a befektetett pénzösszeg aránytalansága hozza ki belõlem.

Szép napot mindenkinek, volt már melegebb telünk is....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Alien
Na ezt is jó tudni, köszi 😊

Egyébként nem tudom észrevettétek-e, de a Stimulus pályák bekerültek a normál playlistbe is.

FSpofon
ha felugrasz 70re gyorsan a meccs vége elõtt task managerbõl ki kell lõni a steam.exe-t, aztán az mw2-t, törölni a players mappát, aztán a steam letölti a régi profilod köv indításkor

Arab money

Alien
Azonnal 70-es lettem, nem is lõttem. Betöltõképernyõnél még semmi furcsaság nem volt, de amint beléptem egy töltõcsík ment a képernyõn. Kiléptem hamar, de ennyi idõ is elég volt neki ahhoz, hogy pár challenge fullos legyen, illetve kaptam jópár title/embleme-t. Ha hagyom, hogy végigfusson a csík, valószínûleg teljsen meg lett volna minden. De szerencsére csináltam mentést, igaz csak az alap 70-es végétõl volt, úgyhogy ma kezdhettem újra a prestige-t.

Alien
Nekem sikerült. Userdata és Players könyvtárakat másoltam vissza , közben ment a steam és el is indítottam rögtön a játékot amint végeztem a másolással, és vissza tett alap 70-esre. Azóta elkezdtem újra a prestige-t, remélem nem futok bele mostmár lvl hack-be.

Alien
Köszi 😊

DarkSector
nem szerintem fogja magát és pikk pakk felmegy 70-re, probáld meg a patch-et, ez is így megy szerintem van egy bizonyos pont, lehet az elsõ ölés után azonnal átvált level 10/70-re, ez nem egy lassu folyamat, csak valahogy megoldották hogy távolról felnyomják a statodat. vagyis éppen akik fentvannak.
ez azért elég durva, én gondolom, de ez csak 1 lehetséges ok hogy a bann végett csinálják ezt.
Vagyis azért mert ugye ha peccseled a rangodat, akkor elvileg a steam letilthatja az accodat, de viszont igy ha másokat "megfertõznek" a steam tehetetlen lesz, mert nem fogja tudni kiszûrni hogy te direct peccselté vagy csak áldozat vagy, vagyis végeredményben magukat védik ezzel.

én nekem ez az elsõ meglátásom, más értelmét nem látom max akkor lenne kibaszás jellege, ha pont hogy lenullázna, de nem.

a legközelebbi akcióban már automata aimokat meg wh-kat fognak küldözbetni szervereken, meg virusokat, szép kis jövõkép.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

HOgan van ez a 70-es cucc? Nem lehet játékközben észrevenni, hogy túl sok pontot ad, és még vége elõtt kilépni? Akkor elvileg nem számolja, nem? Ctra-Alt-Del sem segít és task kill?

steam, origin: ACE_hun

Barrett 50 Cal
Mondjuk mindig ground war-ba tolom.Lehet ezért futok össze egy nap átlagban 1-2 csaló f*al.

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

Fuuu én most nagyon kivagyok.... megint beléptem egy olyan serverre ahol instant 70-es lettem, 3 oldallal ezelõtt linkelt egy kolléga, hogy kell visszaállítani megcsináltam és nem sikerült... lehet nem értek eléggé angolul de nem sikerült.

DarkSector
13 az azért sok, még a mai helyzetet nézve is...akkor télleg peches voltá.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ááá, bakker! Amennyire sok hibája van ennek a játéknak, annyira függõ vagyok. Ma HMV-ben vettem is egy MW2 posztert. Kicsit úgyis fel kell dobni a szobámat! 😊
Barrett 50 Cal
Hát sajnos igen😞Most már szinte mindennapos,h belefutok aimbotosokba.Volt amikor egy nap 13 aimbotter-el találkoztam.Szégyen az egész
<#szomoru1>

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

DarkSector
tuom mert automata a rendszer, de mindegy ahhogy olvasom, mert a modokat is hiába válogatod meg a domnationban ugyanannyi a csit, mint tdm-ben ffa-ban, vagy akár ground war-ban.
és van egy olyan érzésem mintha az új dlc-kben és annak módjaiban sürübben történnének fura dolgok, de ez csak megérzés nem biztos hogy így van.

de már énis ovatossan nyomom eredetit, mert félek hogy elmegy a 3/42-es rangom, bár ha elveszne se dõlnék kardba.

Barrett 50 Cal
Nem én akartam felmenni,csak berakott egy ilyen szarra:S
Már nem elõször fordult elõ sajnos:S

DarkSector
jah bukod, de erre inkább nem mondok semmit. 😊

Igen csak az baj hogy win7 alatt azok a pályák 92 fps-el mentek😊

Asrock 880GXH/USB3|AMD Phenom II X4 B55 3200mhz|Kingston DDR3 1600mhz 4GB|Sapphire HD 5770 Vapor-X 1024MB |Samsung 1TB 7200rpm|LCD Asus VW195D|Chicony Hipro 500W TDU nick: [HUN]Navarro

Barrett 50 Cal
Hello!
Ha hackelt szeróra mek fel és 70es leszek,akk a régi mentés bemásolása helyett nincs vmi más megoldás<#kerdes>Mert akk amit addig megszereztem azt már buktam is😞

elitehun
Azért mert csak olyan embereket jelölök vissza akivel játszottam már vagy imserem
oks, köszi

FSpofon
a játék menüjében másnak is csak annyi van. vga driver beeállításanál nézz körül.

Arab money

tehár akkor csak nekem van 4x-es max AA?

ha rá lehet erõltetni többet, hogyan?

köszi

FSpofon
videokártya driverben ráerõltetheted.

Arab money

Szevasztok!
Az létezik, hogy csak 4x-es élsimítás a maximum a játékban? (legújabb videókari driver van fent Win7 alatt)
Csak mert ha van nagyobb élsimítás érték, csak nekem nem jelenik meg, lehet felteszem Vista alá is.
Köszi elõre is

Csá!
Elitehun te miért nem jelölsz vissza a Steam-en?

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Jacek
az egy tok jo dolog😊 2x probaltam eddig mindektszer kek kepernyot dobott win7 64-biten, rohej😄😄😄

FSpofon
steamben properties alatt verify integrity

Arab money

Alien
Na velem is megtörtént, belefutottam egy level hack-es hostba. Gondoltam nyomok egy kis free for all-t, pálya: rust. Belépek, ment vmi töltõ csík (olyan mint amikor letesszük a bombát) csak kiírt vmit h X% complete és töltötte. Sejtettem, hogy ez nem jelent vmit jót, úgyhogy kiléptem de már késõ volt. 70es lettem pedig nem is lõttem le senkit. Csomó title-t és embleme-t adott, fegyveres challange-ek majdnem mind fullosak lettek, szerintem ha hagyom a csíkot végigfutni akkor minden 100%os lesz. Persze ígyis sok olyan lett amit nekem kellett volna szerezni 😞 Prestige 1 32-es voltam. Elmentettem amikor alap 70-es voltam, lehet, hogy azt vissza fogom tenni, vagy kezdek innen egy prestige-t csak az a baj, hogy akkor azok a title-ök is megmaradnak amiket nem én szereztem 😞 És még vmi módosítást észrevettem: az eset után kiírja a ping értékeket számmal is. Eddig csak a csíkok voltak és nekem az elég bõven... Azt nem tudjátok hogy lehet visszaállítani? Mert egyelõre nem teszem vissza a mentésem, de új prestige-t se akarok kezdeni megint mindent elölrõl. Bár ha ezt a pinges dolgot is átírta, ki tudja, hogy még miket változtatott...

Egyszerû a válasz, nem minden pálya tartalmaz annyi texturát, mint a másik. Vannak gépigényesebb mapok a többinél.
Sziasztok!

Lenne egy olyan kérdésem hogy Windows Xp alatt a multiplayer egyes pályáin kevés az fps. De a legtöbb pályán 86 fps. Ez miért van?

Asrock 880GXH/USB3|AMD Phenom II X4 B55 3200mhz|Kingston DDR3 1600mhz 4GB|Sapphire HD 5770 Vapor-X 1024MB |Samsung 1TB 7200rpm|LCD Asus VW195D|Chicony Hipro 500W TDU nick: [HUN]Navarro

kBagyula
Afghan és a Quarry pályákon.
Afgániában a roncs repülõ farkánál lévõ meredélyrõl, de fuss neki elõtte, a Quarry mapon, pedig a magas pirosas ház tetejérõl, ahol a csipák kempelnek. Ott az egyik oldalon hágcsó van felfelé, a másik oldalon nincs.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

elitehun
Hát elég gáz lenne ha IP alapján azonosítana mivel a steam-nek az a lényege hogy akárhonnan játszhatsz mivel akármelyik gépen lehet vele játszani ha belép a felhasználói fiókodba
Megvan. 😊 Csak haverjaim is azt mondták akiknek megvan ,hogy az IP cím alapján azonosítja be az embert.
elitehun
De ha meglenne a játék ezt valszeg tudnád