Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az új letölthetõ tartalom 5 új pályát fog tartalmazni, ebbõl valójában 4 vadiúj, egy pedig a negyedik rész egyik pályájának (Vacant) remake-je.
Az új pályák:
Carnival: Egy nagy, elhagyatott vidámpark, amely bármelyik játékmódhoz kiváló, köszönhetõen a pálya taktikailag elõnyös pontjainak és a kiváló fedezéket adó hullámvasútnak.
Fuel: Hatalmas olajfinomító a sivatag közepén, sok távolról is belátható tereppel. Talán lesz végre egy mesterlövészes pálya??
Trailer Park: Kisebbfajta labirintusnak tûnõ telep telis-tele mobil, konténer-lakóhelyekkel. Ezek között rengeteg fedezéket találhatunk, de ugyanakkor az ellenség is könnyen mögénk kerülhet. A demóban kiváló capture-the-flag pályának tûnt.
Strike: Csapatjátékra alkalmas hatalmas sivatagi városi pálya, rengeteg épülettel, ablakból belõhetõ utcákkal.
Vacant: Az elsõ Modern Warfare-bõl ismerõs pálya új külsõvel, de a régi elrendezéssel.
Az Xboxos (sajnos exclusive) megjelenés: júni 3, a másik két platformra (PS3, PC) szokás szerint késõbb...kb egy hónap szerintem, mert az elõzõ pakk esetében is ennyit kellett várnom 😊
DE maga a játék része irtózatosan addiktív, és rohadt élvezetes! BC2-t is megvettem, egyszer ki is próbáltam, de nem akarom párhuzamosan tolni a kettõt, így megvárom, mig "meghal" az MW2.
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
Sok lényegi elem nincs benne,de a pc-s dedikált szerver kihangsúlyozása azt hiszem mindennél fontosabb.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
@
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Arab money
Elnézést mindenkitõl az utóbbi idõk cinikus hangvételéért, alapjában egy optimista ember vagyok, csak ez a játék, a zero játékélmény és a befektetett pénzösszeg aránytalansága hozza ki belõlem.
Szép napot mindenkinek, volt már melegebb telünk is....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Egyébként nem tudom észrevettétek-e, de a Stimulus pályák bekerültek a normál playlistbe is.
Arab money
ez azért elég durva, én gondolom, de ez csak 1 lehetséges ok hogy a bann végett csinálják ezt.
Vagyis azért mert ugye ha peccseled a rangodat, akkor elvileg a steam letilthatja az accodat, de viszont igy ha másokat "megfertõznek" a steam tehetetlen lesz, mert nem fogja tudni kiszûrni hogy te direct peccselté vagy csak áldozat vagy, vagyis végeredményben magukat védik ezzel.
én nekem ez az elsõ meglátásom, más értelmét nem látom max akkor lenne kibaszás jellege, ha pont hogy lenullázna, de nem.
a legközelebbi akcióban már automata aimokat meg wh-kat fognak küldözbetni szervereken, meg virusokat, szép kis jövõkép.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
steam, origin: ACE_hun
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
<#szomoru1>#szomoru1>
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
és van egy olyan érzésem mintha az új dlc-kben és annak módjaiban sürübben történnének fura dolgok, de ez csak megérzés nem biztos hogy így van.
de már énis ovatossan nyomom eredetit, mert félek hogy elmegy a 3/42-es rangom, bár ha elveszne se dõlnék kardba.
Már nem elõször fordult elõ sajnos:S
Asrock 880GXH/USB3|AMD Phenom II X4 B55 3200mhz|Kingston DDR3 1600mhz 4GB|Sapphire HD 5770 Vapor-X 1024MB |Samsung 1TB 7200rpm|LCD Asus VW195D|Chicony Hipro 500W TDU nick: [HUN]Navarro
Ha hackelt szeróra mek fel és 70es leszek,akk a régi mentés bemásolása helyett nincs vmi más megoldás<#kerdes>#kerdes>Mert akk amit addig megszereztem azt már buktam is😞
ha rá lehet erõltetni többet, hogyan?
köszi
Az létezik, hogy csak 4x-es élsimítás a maximum a játékban? (legújabb videókari driver van fent Win7 alatt)
Csak mert ha van nagyobb élsimítás érték, csak nekem nem jelenik meg, lehet felteszem Vista alá is.
Köszi elõre is
Elitehun te miért nem jelölsz vissza a Steam-en?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Lenne egy olyan kérdésem hogy Windows Xp alatt a multiplayer egyes pályáin kevés az fps. De a legtöbb pályán 86 fps. Ez miért van?
Asrock 880GXH/USB3|AMD Phenom II X4 B55 3200mhz|Kingston DDR3 1600mhz 4GB|Sapphire HD 5770 Vapor-X 1024MB |Samsung 1TB 7200rpm|LCD Asus VW195D|Chicony Hipro 500W TDU nick: [HUN]Navarro
Afgániában a roncs repülõ farkánál lévõ meredélyrõl, de fuss neki elõtte, a Quarry mapon, pedig a magas pirosas ház tetejérõl, ahol a csipák kempelnek. Ott az egyik oldalon hágcsó van felfelé, a másik oldalon nincs.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul