24218
Modern Warfare 2
-
Sziasztok!
Pár hónapja olvasom a topikot, de nem nagyon találkoztam a "special ops"-al foglalkozó beírásokat.
Szóval érdekelne, hogy ti játszotok-e vele, vagy csak a multi részével?
Én egyébként nagyon nehéznek találom a játék ezen részét, az ötödik szintet még nem is tudtam feloldani, 2 csillag hiányzik még, és fogalmam sincs, hogy honnan szedem össze. Vannak pályák ahol örülök, hogy 1 csillagot szereztem (pl. a "snach & grab")
Ha ketten nyomunk egy pályát, akkor ugyan annyi ellenség jön mintha egyedül csapatná az ember?
-
ha valaki felvett a kedvencek közé az írjon már
és mi értelme van ennek(nem értem) -
én azt gondoltam a ma megvett új dlc miatt szarozik a playlist,
de akkor másnál is rossz
ok ez van -
igen, ment a csík. azért maradtam bent, mert már prestige 10 és lvl 70-es vagyok régóta, azt nem gondoltam, hogy a title és emblem meg az össze cuccot is megkapom, azt hittem csak level hack lesz. ráadásul öltem is, az nagyobb gond volt elvileg, bár a végén azt írta ki, hgoy másképpen mentette el ezt, de nem tudtam hogy értékeljem ezt az információt és mit kéne kitörölni vagy visszaállítani, hogy éppen csak az előbbi pálya mentése legyen meg, úgyhogy visszaraktam egy régebbit inkább. ez van, nem voltam elég figyelmes. -
killerkocka #19777 Színtén bugos a list, de ne foglalkozz vele, attól még játszanak rendes létszámmal. Majd bütykölnek rajta úgyis. -
nálam most épp 0 player online, másnál nincs ilyen gond? -
Mintha a Harrier most jobban csúszkálna mint eddig. -
Amikor berakott a játékba,akkor neked is egy csík ment a képernyőn és mutatta hány %?Mert nekem ilyen volt,gyorsan ki is léptem.Nekem szerencsére csak az összes Mastery title-t tudta "odaadni". -
na, most Én buktam 15 óra játékot és ráadásul pár - számomra - nehezen megszerezhető challenge-t is. mindegy, ezentúl én is mentek minden este.
egyébként mindent title-t és emblem-et, az összes challenge-et megkaptam, tele voltam, mint a déli busz. nekem a userdata köynvtárat kellett visszarakni, az oldotta meg, hogy a régi eredményeim visszajöjjenek. -
killerkocka #19772 Nem tom ki hogy van vele, de nekem kivételesen tetszik ez a barabones így, van 1-2 kemper még ígyis, de azért zöme nép rushol mint a disznó, ez meg tetszik
. Igaz ennyi erővel berakhattak volna akár egy promodot is, az szerintem jobban vonzaná a tömegeket. De ez a mod már csak a hackerek álltal elérhető, ha épp indítanak ilyen modot, csak hát fogja ki az ember
-
Gabe18 #19771 Ja mondjuk az más tészta... -
pc-n lehet, de ahol a fő dlc vásárló tömeg van, xboxon, ott még a cod5 is az 5 legtöbbet játszott game között van, mw2 se fog egyhamar eltűnni. -
Gabe18 #19769 Hát szerintem ha az új rész kijön,és lesz akármilyen szerver,ennek úgy lesz vége mint a botnak...
-
Hát IW fórumon azt olvastam, hogy 5 dlc-t terveznek (tehát összvissz 25 új map). Ez a 2 dlc is igencsak kelendő lett, szal sztem nem hagyják még abba. Aztán persze idővel kiderül mi is a valódi tervük... -
Gabe18 #19767 Amúgy a Totalcod ehhez kapcsolódó hír hozzászólásaihoz írta valaki,hogy ez volt az utolsó DLC a játékhoz,úgyhogy innen valószínű se patch,se semmi support.
Lehet igaza is van,és innen az Activison és IW-től ez már úgy rohad meg ahogy van.Ami pénzt lehetett azt kisajtolták belőle,jöhet a következő... -
jee, Barebones... azzal sem fogok játszani.
Am azokat a Ricocheteket kiszedhetnék. Csak foglalják a helyet.
És eltűnt a Stimulus pályaválasztó. Gondolom bekerült a rendesek közé. Gecijólesz mikor bekúr valami szar DLCs pályát miután végre sikerül valahova csatlakozni, aztán engem meg kikúr mert nincs meg. Activision törölje ki a seggét a bevétellel. -
Gabe18 #19765 Hát a verziószám a 1.2.208-ra változott,ki tudja ebbe mi fért bele nekik...
Amúgy jól látom hogy majd mindenféle játékmód van killstreak nélkül csak SD nem?Gratulálok aki kitalálta... -
Hellsing47 #19764 barack-od durva :o -
remélem, hogy nem. kapjunk már patch-et is. -
ajjajjjaj új mappok kellenének de még mindig nem vagyok hajlandó kiadni rájuk pénzt=/ pedig legalább a COD4 es mappok kellenének:D -
oks:D azért mondtam h nem biztos:D nem nagyon követtem az újjításokat sose:D -
az utolsó vagy már valamelyik korábbi patch óta nem számolja a meccs közben belépett win vagy lose pontot. nekem legalábbis ez a tapasztalatom, mert az utóbbi időkben S&D-t tápoltam és egy csomószor meccs közben rakott be és ha nyertünk nem adta hozzá, gondolom lose-t sem, azt nem néztem :) -
A mostani frissítéssel csak az új játékmódok jöttek? -
Soha nem használom én sem mert mire megkapom addigra már jól belejövök az UMP-be meg az ACR-be :) másodlagosnak meg ott a glock vagy a pp2000... -
sajna valszeg nem ő tehet róla....ma kb 20 olyan körbe dobott be ahol kb 10 sec volt a mappból és vesztésre állt a csapat...meg volt olyan is h beléptem és bumm vége.....ráadásul ha kilépsz mappból azt is lose nak veszi asszem...de nem biztos!!!! -
köszi, hogy beirtad a nevét annak a szarnak, olyan régen használtam, hogy teljesen kiment a fejemből a neve :) -
Ez lenne a poén :) két 2. vh. csávó 2. vh.-s fegyóval,közöttük meg egy 1887 akimbo-s :D Ezzel kicsit kifigurázzák a fegyót... gondolom ez volna a cél :) -
killerkocka #19754 Magam sem értem a win loss arányt, pedig mindent megteszek a siker érdekében :( Mondjuk úgy, hogy kissé sok csalóval hoz össze a sors és gyakran. Volt ez rosszabb is, most már kezd apadozni hála a jó égnek. -
mondjuk nekem ez alapból 2 vh-s inkább... -
shotgun akimbo? -
na végre egy nálam nagyobb kocka :D
látom Ti is azt csináljátok HQ-n, hogy ha megvan a stabil előny akkor áttértek TDM-re :)
hogy lett ilyen rossz a win/loss arányod? -
MW2-s póló... hmmm... valami furcsa a képen... 
-
am tényleg csinálhatnánk egy közös SG mecset vmikor:D -
Bocsbocs:P csak össze viszsa vannak ott aképek néha zatán mondom így biztos:D^.^:D
19733:szép szép:D:P nekem ezek a stattok olyanok h tized annyi játék időm nincs mint neked:P -
de jó, hogy xfire-re raktad fel:) igy elég lett volna ha csak az egyiket linkeled, a többi ott van mellette :) -
állitsd át a pingmérő műszert és akkor biztosan fogod tudni, hogy ki a host. nekem most 30-asával növekszik és 6 csik van, igy mindig egyből azonnal tudom, hogy ki a ludas ha nagyon szar laggos játék van. -
ribery7 #19745 Helló,
nektek nem írja hogy a steam túlterhelt... próbálja újra pár perc múlva
-
köszi kép+barak
én ettől még távol vsgyok
bár a death már majdnem megvan
-
köszi a képeket -
Ha kijön, magától települ. Nem kell semmit csinálnod.