Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frank99
hiszen a warez topic egyik legtöbbet hozzászóló tagja Darksector....
nézzétek meg...

csak hetek kihagyása után visszatalált ide....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

A következõ rész is biztos bukás lesz már...

Totalcod.hu:
"Ahhoz képest, hogy a Treyarch által készített Call of Duty 7: Black Ops csak november 9-én jelenik meg, máris több, mint 10.7 millió elõrendelt példánya van a játéknak.

Az XBOX-os, és PS3-as változat fent van a 10 legtöbbet elõrendelt játék listáján az Amazon.com-on, és a GameStop.com-on.

Mondjuk egy új játék durván 50 euro,akkor már most számíthatnak majd 600 millió bevételre.De majd sírnak a warez miatt,meg csinálnak biztos ahhoz is 15 eurós DLC-t 5 pályával...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

robotnyk
a játéknak némi killstreak balance kéne, meg punkbuster, ennyi. dedikált szerverek kiskirálykodó adminjai nem hiányoznak szvsz. na jó, az is gáz, hogy open nattal is 10bõl 4szer nem lehet csatlakozni. de hát egyszerû dolgokat sincs értelme már várni a széthulló IWtõl, fõleg hogy évente jönnek az új részek, változás nem lesz.
Firerock
ha meg warez kell akkor töltsd le a warezt és játsz azzal

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
dehogy kellenének,jól van ez így ahogy van,a kolléga által említett dolgok nem kellenének és király lenne
ezt a hülyeséget csak te hangoztatod állandóan és szidod a játékot,NEMÉRDEKEL SENKIT HOGY SZERINTED MILYEN SZAR JÁTÉK

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

DarkSector
egyszoval dedikált szerverek kellenének, ahol modik vannak, meg szabályok, mit enged mit nem...
ennyi.
warezban legalább lehet kickelni...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Had írjam már le ahányszor akarom! ez a játék 10 ft-ot nem ér nem hogy 10 ezret!

Azért úgy érzem néha jogtalanul bántjuk a játék alapkoncepcióját.
A fejlesztõk egy modern, kis csapatokban, összetett pályákon játszható játékot hoztak össze és valljuk be, sokan ezért is játszunk vele minden hibája ellenére.
Az hogy a terv találkozott a valósággal, már más kérdés.

Azt hiszem ez a game akkor adná a legtöbbet, ha kevesebbet adna.
Nem lenne akimbo, hb sensor, sprint stb..

A DLC-rõl pedig az a véleményem, hogy az igazi átverés ezzel jött.
Régi pályák új köntösben. Ez egy dedikált szerver rendszeren nem jelenhetett volna meg.
Az iw nem akarta kiengedni a kezébõl az irányítást. Most isszuk a levét.
Nem map pack kellene, hanem egy vadi új kiszolgáló és támogató háttérrendszer.
elitehun
Igen már leírtad sõt már azt is megmondták hogy hogy lehet visszaállítani a szintedet meg mindent
gagax
én manapság már csa 3rd person t játszok 😄 ott nincs cheater .. legalábbis eddig nem találtoztam velük...és még élvezhetõ is 😄 am csak most néztem h eltünt az 1v1 külsõ nézetes?😮😄

Hát nekem mára elegem van a játékból! Rámentem ma egy hacker szeróra 70-es lettem minden embléma jelvény beadva és a fegyverek is fullosak kell ennél több? 😞 De mondom nem baj játszom megy jót így estére! Ground War-on kapásból 3 cheater ellenfélnél gondolom haverok lehettek rögtön ezután átmentem free for all-ra ahol midnenki super sebességel sprintelt meg 10 métereket ugrott! Szóval mára engem kikészített a játék!

mmovar
én is eladom (már rég árulom) 8k-ért DLC-vel ha valakinek kölli vagy tudtok vevõt pls privátban írjatok thx!

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

armageddon666
Mondatvégi írásjel! 😊

@

kBagyula
1001-nél adja meg. 😉

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Helló mindenki, nemrég meglett az 1000 killem chopperral is, viszont nem kaptam meg a forgó halálfejes emblemet, pedig ezért gürcöltem, aki megszerezte tisztességesen, vagy tudja mi is kell ehhez, mert én úgy tudom, ill tudtam elég a cobra commander IV is, azaz 1k kill a madárkával. Pls help, ha már 10. prestiges vagyok, kell egy igazi cheater emblem is, had nézzenek már tényleg csalónak xd holott sose tenném
Grove4
Steam is szarakodik, nagyon jó.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Gollo
ez igy megfélemlítõbb <#idiota>

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

F E R I
a smiley szted miért is volt ott? 😛

Csirkemell nélkül nincs élet!

armageddon666
Valve Anti-Cheat Anticheat admin <#idiota><#eljen>

@

F E R I
hmm ez az anticheat szócska külön jó bele 😊

DarkSector
ez se rosz:

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Gollo
Eggyetlen egy lvl70-es 10es prestiges sincs.. mindenki szépen meghúzta magát.. senki nem káromkodott hmm.. igyfogok játszani 😄

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

F E R I
Még a végén lehet majd játszani 😄

Frank99
Pontokkal a vac között lehet :-)

amint megláttak a lobbyban 3-4 ember ment ki azonnal, játszottam 4 kört :-)))

egy valaki írta be valaki, hogy vac admin epic fail :-)))

armageddon666
Olyan nem létezik, hogy VAC Admin. Valszeg valami trükkel írta be.
A VAC meg Steam meg Valve meg hasonlók azért vannak levédve, mert sokan visszaéltek ezzel. "Csá, Steamadmin vagyok! Add meg a neved és a jelszavad mert az jó lesz neked", így sok accot elloptak...

@

sziasztok. Lenne egy kis problémám idáig simán játszottam a cod6-al de most meg elindítom a játékot és fekete képernyõ jön be. nem történik semmi. Feladatkezelõvel bezárom és ilyen hibát ír ki a játék: dbplaylist_ waitxfilestage: read error !g_load.outstandingread. Újratelepítettem de hiába ugyanezt csinálja:S. Valaki segítsen ha tud elõre is köszönöm.
DarkSector
oks.

Frank99
kérem a csúnya beszédet visszafogni.

jah én is ilyen fejet vágok ha valakinek a szemébe kell kamuzni <#idiota>
de remeljuk tévedek <#vigyor2>

FSpofon
A 2. mappack után soha többet semmilyen frissítést ne várj a cod6-hoz, a maradék fejlesztõk közül is lelépnek majd a cégtõl jó páran, aki meg marad azok már a következõ játékra fognak koncentrálni.

Arab money

elitehun
Akkor amikor kijön a cod 7 tényleg lesznek ded szerverek?? mármint cod 6-ban?
FSpofon
ozimak
Akkor necces,hogy levédték...
ozimak
Minden meccsen lesz egy "VAC Admin" mi? 😄 Ez lesz az új divat 😊
F E R I
Lehet az igazi admin volt, mert akárhogy próbálom beírni magamnak, hogy pl. "VAC ADMIN, vagy vac admin, esetleg VAC Admin" minden esetben csak csillagokat ír be a steam, lehet tényleg levédették maguknak vagy én már nem tudom mit higgyek... Minden esetre amég nem lesznek dedikált szerverek én cod-ot semmilyen formában nem fogok eredetiben megvenni többé...

Solid Snake
DarkSector
de köcsög vagy eladod másnak hogy ö szivjon vele....😄

Most már kivan a faszom! Tök ideg vagyok! Mondom játszok egy ground wart erre elsõ szerver amire betesz valami szar hacker szeró mert 70-es lettem és minden jelvényt és emblémát megkaptam! Ez egyszerûen hihetetlen! Nem igaz hogy lehet ennyire szar ez a játék? Részemrõl ennyi a játékot el fogom adni vagy kihajítom a kukába! Sziasztok!

Solid Snake
Megvan a nyerõ ötlet csináljunk egy VAC Admin-teamet <#hehe>
DarkSector
jah ha már 2 VAC Admin van bent, az télleg nem lesz utána feltünõ....😄

DarkSector
ugyvan.

én eddig végig követte ezt a vicces fejezetet a játékok történelmében, és döbbenet hogy volt pofájuk ien szart belerakni.
és még mindig azon vagyok kiakadva mikor eszembe jut a legelsõ cikk amit olvastam hogy:
"nem lesznek ded szerverek, hanem helyette az iw-net, mert sok játékos panaszkodott hogy csalnak a szervereken."

ez iszonyat durva hogy kb a launch után 2 nappal már hekkelték a játékot.
énis nemrég egy szerveren volnam végtelen gránátvetõvel, meg minden végtelen volt...ez egy vicc.

armageddon666
Ezt a VAC Adminos trükköt lehet hogy kipróbálom 😄DDD

@

F E R I
Ma egyik ground warban szinte csak koponyás 70-es emberkék gyûltek össze, sajna már én is az vagyok - hála a hackelt hostok mennyiségileg vörös hadsereget idézõ mivoltának - , de ma volt bent egy "VAC admin" -os nevû figura és senki sem mert cheatelni. Elején beírta, hogy senki se merjen cheatelni és mintha privát meccsen éreztem volna magam ground warban, ami mostanában ritkább, mint a fehér Zorro... azaz se egy wh gyanús, se egy aimboter, nem voltak gyanúsan mezõny fölött játszók, amit persze saját tapasztalataim is alátámasztanak, hogy ahol van min. 4-5 koponyás 70-es ember, azok közül vmelyik tuti csaló...

Véleményem szerint csak kamuzott aki ezzel volt bent, de elgondolkodtat, hogy nem-e ilyen néven kellene nyomni, hogy a sok kis vérpistike egy kicsit szüneteltesse magát 😊

elitehun
Tulajdonképpen amiket leirtál (kidob, nem lehet invelni stb) az nem a Steam hibája hanem a fos iwnet hibája
csá akar valiko coopozni ? itt a nickem ha igen : kutyacsont

Köszönöm szépen, de igazán megoldhatták volna hogy ne nekem kelljen kb átírni a programot...

Szevasztok!
Tudom már írtak itt errõl (olvastam azt a kommentet is ahol az illetõ be akarja perelni az Activisiont mondjuk nem is csodálom) de az történt most velem hogy elsõ prestige 25-ös szintjén jártam mikor is csatlakoztam egy ground warba. Kicsit furcsa volt mert elkezdõdött a meccs és Domination-t írt ki és számlálta a killeket mintha TDM lenne. Ekkora még nem gondoltam semmit, de amikor lelõttem egy embert azonnal 70-es lettem... Kivagyok nagyon már ettõl a dologtól az egész egy rakás szar. A Steam 20 percig nem tud jól mûkõdni (kidob állandóan, nem szinkronizál, nem tudom rendesen invelni a barátaim joining game session vagy mi). Visszacsinálni nem lehet a Prestige-t mi? Átléptem a következõ prestigbe, de én nem akartam volna így lépni nah mind1 szóval az egész egy fos és az Activision nálam feketelistára került.

DarkSector
thx a választ.

csak azért kellet volna, mert haver csak a jelszora emlékezettt, és irt hogy nézzem meg a barát listámon mi a flehasználoneve....de moondomneki buzi steam-en nem lehet megnézni....
azt szerencsére a sogora segített neki...

Csá!
Elitehun tegnap bejelöltelek a steam-en de semmi. Ma meg már nem talál!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10