Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nézzétek meg...
csak hetek kihagyása után visszatalált ide....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Totalcod.hu:
"Ahhoz képest, hogy a Treyarch által készített Call of Duty 7: Black Ops csak november 9-én jelenik meg, máris több, mint 10.7 millió elõrendelt példánya van a játéknak.
Az XBOX-os, és PS3-as változat fent van a 10 legtöbbet elõrendelt játék listáján az Amazon.com-on, és a GameStop.com-on.
Mondjuk egy új játék durván 50 euro,akkor már most számíthatnak majd 600 millió bevételre.De majd sírnak a warez miatt,meg csinálnak biztos ahhoz is 15 eurós DLC-t 5 pályával...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
ezt a hülyeséget csak te hangoztatod állandóan és szidod a játékot,NEMÉRDEKEL SENKIT HOGY SZERINTED MILYEN SZAR JÁTÉK
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
ennyi.
warezban legalább lehet kickelni...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A fejlesztõk egy modern, kis csapatokban, összetett pályákon játszható játékot hoztak össze és valljuk be, sokan ezért is játszunk vele minden hibája ellenére.
Az hogy a terv találkozott a valósággal, már más kérdés.
Azt hiszem ez a game akkor adná a legtöbbet, ha kevesebbet adna.
Nem lenne akimbo, hb sensor, sprint stb..
A DLC-rõl pedig az a véleményem, hogy az igazi átverés ezzel jött.
Régi pályák új köntösben. Ez egy dedikált szerver rendszeren nem jelenhetett volna meg.
Az iw nem akarta kiengedni a kezébõl az irányítást. Most isszuk a levét.
Nem map pack kellene, hanem egy vadi új kiszolgáló és támogató háttérrendszer.
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
amint megláttak a lobbyban 3-4 ember ment ki azonnal, játszottam 4 kört :-)))
egy valaki írta be valaki, hogy vac admin epic fail :-)))
A VAC meg Steam meg Valve meg hasonlók azért vannak levédve, mert sokan visszaéltek ezzel. "Csá, Steamadmin vagyok! Add meg a neved és a jelszavad mert az jó lesz neked", így sok accot elloptak...
@
de remeljuk tévedek <#vigyor2>#vigyor2>
Arab money
Arab money
Csirkemell nélkül nincs élet!
én eddig végig követte ezt a vicces fejezetet a játékok történelmében, és döbbenet hogy volt pofájuk ien szart belerakni.
és még mindig azon vagyok kiakadva mikor eszembe jut a legelsõ cikk amit olvastam hogy:
"nem lesznek ded szerverek, hanem helyette az iw-net, mert sok játékos panaszkodott hogy csalnak a szervereken."
ez iszonyat durva hogy kb a launch után 2 nappal már hekkelték a játékot.
énis nemrég egy szerveren volnam végtelen gránátvetõvel, meg minden végtelen volt...ez egy vicc.
Véleményem szerint csak kamuzott aki ezzel volt bent, de elgondolkodtat, hogy nem-e ilyen néven kellene nyomni, hogy a sok kis vérpistike egy kicsit szüneteltesse magát 😊
Csirkemell nélkül nincs élet!
Tudom már írtak itt errõl (olvastam azt a kommentet is ahol az illetõ be akarja perelni az Activisiont mondjuk nem is csodálom) de az történt most velem hogy elsõ prestige 25-ös szintjén jártam mikor is csatlakoztam egy ground warba. Kicsit furcsa volt mert elkezdõdött a meccs és Domination-t írt ki és számlálta a killeket mintha TDM lenne. Ekkora még nem gondoltam semmit, de amikor lelõttem egy embert azonnal 70-es lettem... Kivagyok nagyon már ettõl a dologtól az egész egy rakás szar. A Steam 20 percig nem tud jól mûkõdni (kidob állandóan, nem szinkronizál, nem tudom rendesen invelni a barátaim joining game session vagy mi). Visszacsinálni nem lehet a Prestige-t mi? Átléptem a következõ prestigbe, de én nem akartam volna így lépni nah mind1 szóval az egész egy fos és az Activision nálam feketelistára került.
csak azért kellet volna, mert haver csak a jelszora emlékezettt, és irt hogy nézzem meg a barát listámon mi a flehasználoneve....de moondomneki buzi steam-en nem lehet megnézni....
azt szerencsére a sogora segített neki...
Elitehun tegnap bejelöltelek a steam-en de semmi. Ma meg már nem talál!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10