Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
De ahogy te írtad,ehhez új fejlesztésû játékok kellenek.Ahol már a mozgásérzékelésre fejlesztik az egészet.Mert egyelõre az van hogy normál játékokra akarják a mozgásérzékelést ráerõszakolni,ami hát enyhén szólva se tûnik jónak.
Nem kizárt hogy a konzolos verziókban már akár a idei CoD-ban is lesz valamilyen mozgásérzékeléses irányítás,hiszen akár a Ps3,akár a MS most nagyon fogja ezt nyomni.De azt nem hinném hogy bármilyen komolyabb konzolos klán majd azt az irányítást próbálná használni egy war-on.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
dehogy csak közzé teszik.
vannak olyan technikák már, amiktõl az állunk leesik, csak éppen felhasználó nem juthat hozzá. jóval elõrébb vannak már ettõl. 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
egyszerûen képtelenség vele ugy belõni, hogy azt a hihetetlen pontos irányitást kapd, amit egy kontroller, vagy bill+egér ad, itt a válaszidõre értem.
szerintem ez a következõ 10 éveben csak hobby szinten üzhetõ majd, ezzel egy komoly autoverseny játékban vagy fps-ben vagy platformban kivitelezhetetlen lezs hogy precizen irányitsd, és akár eredményeket érj el vele...
nekem még a kormányokkal is bajom volt, egy autos játékhoz, csak akkor fecsérelnék, egy 900fokos, többtizezres kormányt, ha az valóban szimulátor lenne, én játszottam 2x kormánnyal, akkora késések voltak, hogy ihaj. de lehet csak nekem tûnik úgy hogy a kormány mûködése valósághûbb a játék valós értékénél, és ezért nekem nem nagyon passzentolt össze a 2.
a végén a menüben a botorkálás nah az király lehet, a többi csak hab...(és nemtuom figyeltétek-e de hangérzékeny lesz valszeg, mert a végén volt egy poén, hogy a csaj mondta hogy vége, és nem mutatták a tv-t, de lehetett a fényeken látni hogy lekapcsolt a gép....😄)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ráadásul ienkor figyelemmel van az ember azonnal észrevehetõ, hogy az oldal csak hasonlit az eredetihez, de közel sem ugy néz ki, plána nem a Login észe.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Katt ide
vettem a gyereknek nemrég egy kisebb játékot a Reflexivetõl, pont hétvégén...
pár perc múlva megjött a kulcs...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
hétvégén nem lehet a DLC-t megvenni?
csak banki nyitvatartási idõben mûködik a dolog?
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
Arab money
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
felmerült bennem, hogy lehetne ilyet csinálni magyarul is, én vevõ lennék rá 😊
CTF gameplayem. 3-0-ról hoztuk fela pub teammel.
commentbe hogy melyik oldalnak adja ki magát.
xfiren meg [email protected] címre kell leírni mi történt
Arab money
betallozod, és scrollock+e majd fps pipáld kiés az értéket oda húzod ahová akarod...
de remélem az utolsó forintjait húzzák le a kis csírákról..
csináljunk még ilyen lehúzós csítárulós oldalakat 😊
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
ui.: bemutatás nem neked 😄
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
van módja, hogy fraps meg minden nélkül kiirassam az fps értéket?
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
Amúgy hihetetlen, hogy így árulják... sok csaló,szemét, köcsög mintha ez legális és természtetes lenne. Nem térek magamhoz...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
"Engedi, hogy a hack segítsen neked a célzásban, és javítsa és növelje játékod eredményeit, minõségét."
Ja,a minõség az fantasztikus lesz.
"AIMBOT VERZIÓ - A BRUTÁLIS KIVÉGZÉS NETOVÁBBJA!!"
Brutális lehet.Aki használja azt is brutálisan kivégezném.Bár az aim-ot használók 99%-a olyan hülye eleve hogy kár az ilyet elpusztítani.
Ezt már láttátok:
http://codehook.hu/?q=node/2
Mekkora szakszöveg... baze
úgy takarodnak a lvl 70 ek lefele mint a szél 😊)
egy csaló sem volt az elmúét 4 mapon 😊
de szerintem nem én vagyok az elsõ, mert az oldal irja is hogy jelentették már a webhostnak vagy nemtuom...csak gondoltam tudjatok rola, aki meg tud intézkedhet.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
😊
(Poén volt csak.)
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
steam örülne neki!!!
ezért amugy börtönbe is meghetne a gyerek, a törvény szerint. mi is tanultunk ien dolgokról...
ez nagyon geci dolognak tartom.
ha steam eljárást kezdeményez, lenyomozzák és rá fog baszni a rendõrség csak oda nem jut el ahová nem akar.
bocs ezért a képért, de fontosnak tartom hogy legalább 1x lássátok.
Steam accountokra hajtanak adathalászok, bocs a nagy képért, de igy tán olvashatóbb.

The Matrix has you...