Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
nem.
gömbgiliszta
szerintetek elképzelhetõ, hogy bizonyos idõ múlva ingyenessé teszik a dlc-ket? (mondjuk fél év múlva...)

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

Hát 500 év múlva biztos nem egérrel fogják a kurzort mozgatni a kijelzõn,az több mint valószínû.<#vigyor4>

De ahogy te írtad,ehhez új fejlesztésû játékok kellenek.Ahol már a mozgásérzékelésre fejlesztik az egészet.Mert egyelõre az van hogy normál játékokra akarják a mozgásérzékelést ráerõszakolni,ami hát enyhén szólva se tûnik jónak.
Nem kizárt hogy a konzolos verziókban már akár a idei CoD-ban is lesz valamilyen mozgásérzékeléses irányítás,hiszen akár a Ps3,akár a MS most nagyon fogja ezt nyomni.De azt nem hinném hogy bármilyen komolyabb konzolos klán majd azt az irányítást próbálná használni egy war-on.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

DarkSector
nemtuom mikor, ez nem az idõtõl függ, szerinted ezeket a külyüket az elmult pár évben találták fel?
dehogy csak közzé teszik.
vannak olyan technikák már, amiktõl az állunk leesik, csak éppen felhasználó nem juthat hozzá. jóval elõrébb vannak már ettõl. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
ez a mozgás érzékelõs szarság, szerintem tök felesleges, még kezdetleges állapotban van.
egyszerûen képtelenség vele ugy belõni, hogy azt a hihetetlen pontos irányitást kapd, amit egy kontroller, vagy bill+egér ad, itt a válaszidõre értem.

szerintem ez a következõ 10 éveben csak hobby szinten üzhetõ majd, ezzel egy komoly autoverseny játékban vagy fps-ben vagy platformban kivitelezhetetlen lezs hogy precizen irányitsd, és akár eredményeket érj el vele...

nekem még a kormányokkal is bajom volt, egy autos játékhoz, csak akkor fecsérelnék, egy 900fokos, többtizezres kormányt, ha az valóban szimulátor lenne, én játszottam 2x kormánnyal, akkora késések voltak, hogy ihaj. de lehet csak nekem tûnik úgy hogy a kormány mûködése valósághûbb a játék valós értékénél, és ezért nekem nem nagyon passzentolt össze a 2.

a végén a menüben a botorkálás nah az király lehet, a többi csak hab...(és nemtuom figyeltétek-e de hangérzékeny lesz valszeg, mert a végén volt egy poén, hogy a csaj mondta hogy vége, és nem mutatták a tv-t, de lehetett a fényeken látni hogy lekapcsolt a gép....😄)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ozimak
Én akkor is csak annyit mondok: Túl konzervatívak vagytok 😊 Ez a jövõ! 3D,holografika,mozgásérzékelés No persze ehhez tényleg teljesen új fejlesztésû játékok kellenek! De figyeljétek meg,nemsokára jönnek azok az idõk amikor 3D-ben jelennek meg a játékok,és elterjed a 3D-s monitor is! Majd késõbb ezek kombinációja,míg végül holografikusan nyomhatjuk a szobában(már akinél van annyi hely😊,úgy mintha tényleg ott lennél! De ez még odébb van... Valami újítás biztos lesz,mindíg van. Akkor már nem lesz ennyire fura.
Vannak játékok ahová nagyon nem illik mozgásérzékelés.Nemrég PS3-on játszottam az Uncharted nevû játékkal.Ugye a PS3 irányítóban is van egyfajta mozgásérzékelõ.Nem egy Wii,fõleg nem egy Xbox-os Natal (már ha igazak amit arról mondanak igy elõre) de nem is kellett volna vele olyan bonyolult dolgot csinálni.Annyi volt hogy a gránát dobás ívét lehetett meghatározni azzal hogy milyen szögben emeled az irányítót.Na azt a szenvedést... Amúgy a két analóg karral gyönyörüen és gyorsan lehet ilyen esetekben beállítani a távot,szöget,és dobni a karakterrel,ha normálisan az irányítóval kell.Na de ez... tragédia volt.Emeltem forgattam,közbe már lõttek öten,áááá nem kell ez.Komoly játékokhoz kontroller kell,meg pc-n egér-bill.Nagy ötlet a mozgásérzékelés,de arra külön kell játékot,játékstílust kitalálni.

DarkSector
jól, bár nem szerzett volna sok adatot, mert én fontos jelszokat csak akkor irok be ha én lépek magam az adott hivatalos oldalra, max esetleg egy kamu steam-profilomat irtam volna be, amiért nem kár, csak az ingyenes portal ment volna el, de a kamu profilombol van vagy 3-4...😄

Ráadásul ienkor figyelemmel van az ember azonnal észrevehetõ, hogy az oldal csak hasonlit az eredetihez, de közel sem ugy néz ki, plána nem a Login észe.

ozimak
Pontosan így ahogy mondod! Ez a lényege! Ahogy mozogsz a szobában a monitor/tv elõtt úgy mozogsz a játékban is! Az mw2 csak vicc volt természetesen. Miért kell mindent ilyen halálkomolyan venni? 😊 októberben jön ez majd csak ki és xboxra csak! Mindenesetre én örülnék ha így is lehetne. Erre optimalizálni kell a játékokat! De pl. ha focit lehet (pedig ott aztán van futás/mozgás) és valószínûleg lesz is,akkor ezeket az fps-eket is simán! Csak túl konzervatív a társaság 😊
elitehun
de már paintballoztam de viszont mw2-t igy szar lenne játszani. elõször is nem lehetsz akármilyen pozicióban mert ugye nem ismeri a játék legfeljebb kiadnának egy dlc-t ahol már ismeri az összes poziciót. Másodszor hogy futnál?? helyben futással? és a sprint? gyorsabb helyben futás? ja és talán a legfontosabb hogy paintballban "igazi" fegyver van a kezedben.
ozimak
Akkor ti még nem paintball-oztatok vagy airsoft-oztatok 😊 Szerintem sokkal másabb lenne,a mozgás szabadsága miatt. Bármilyen testhelyzetbe,bármilyen fedezékbe máshogy és gyorsabban szerintem ott tényleg mindenki olyan lenne mint élõben! Bár ezt inkább sztem 3rd person módban lehet majd,azthiszem a halo legújabb része támogatni fogja.
bujcsik555
fps játék kizárólag a monitor elé görnyedve,, fülessel a fejeden, az egeret szorítva és a billentyûzetet tapkodva az igazi

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

elitehun
Sztem nem<#beka2>
ozimak
Tudom,hogy kicsit off de azért jó lenne így MW2-zni 😊
Katt ide
Frank99
sztem kártyáról BÁRMIKOR leemelik a pénzt....
vettem a gyereknek nemrég egy kisebb játékot a Reflexivetõl, pont hétvégén...

pár perc múlva megjött a kulcs...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Antal99
segítsetek
hétvégén nem lehet a DLC-t megvenni?
csak banki nyitvatartási idõben mûködik a dolog?

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

FSpofon
jópáran ebbõl élnek már magyarországon is, cs-s fórumok tele vannak a hasonló friends beszélgetésekkel minden nap

Arab money

The Protector
Jól veszem észre h pont valaki be akart vele szopatni?Micsoda egy hányinger ember.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

attiGT
mármint videokat kommentárral, ha nem lett volna egyértelmû

attiGT
ha már itt tartunk akkor szeretném felhozni ezt a témát. ismeritek ezt ?
felmerült bennem, hogy lehetne ilyet csinálni magyarul is, én vevõ lennék rá 😊

DarkSector
szép!

Prince23
amúgy ez alapján megcsináltam, de még rosszabb lett, az elején is csinálta.

Prince23
WeGame

Végére a hang kissé elcsúszott,de amúgy jó.Mivel vetted fel?

Prince23
nézzétek el nekem a félidõnél elbaltázott Predator lehetõséget. Ilyen sose történt velem még 😊

CTF gameplayem. 3-0-ról hoztuk fela pub teammel.

FSpofon
jelenteni itt lehet ha firefox/chrome még nem írná ki: http://www.google.com/safebrowsing/report_phish/
commentbe hogy melyik oldalnak adja ki magát.

xfiren meg [email protected] címre kell leírni mi történt

Arab money

DarkSector
xfire.
betallozod, és scrollock+e majd fps pipáld kiés az értéket oda húzod ahová akarod...

Alien
Ha csal valaki önmagában elítélendõ, de jó nagy barom, hogy még fizet is érte, ráadásul ennyit... No comment.

sztem kamu..

de remélem az utolsó forintjait húzzák le a kis csírákról..

csináljunk még ilyen lehúzós csítárulós oldalakat 😊

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Gollo
Azthiszem nincs. Mert akárhogy csinálod a cfg-be a steam vissza állitja.. szóval.. szerintem.. xfire.. 😊

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

Prince23
Mindjárt jövök egy saját feltöltésû CTF gameplay videóval 😊

Gollo
Ezzel már énis találkoztam szintén Xfire-n. Ugyanezt irta ki a firefox.. és a gyerek minden áron rá akart beszélni hogy a Régi IE -vel jólessz éscsak bekell lépnem és máris megkapom az összes steam játékot ingyen.. mondom aha persze<#mf2>
ui.: bemutatás nem neked 😄

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

redmonk
sziasztok

van módja, hogy fraps meg minden nélkül kiirassam az fps értéket?

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

Kösz!

Amúgy hihetetlen, hogy így árulják... sok csaló,szemét, köcsög mintha ez legális és természtetes lenne. Nem térek magamhoz...
Frank99
elküldtem a VAC-nak!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Zseniális oldal.

"Engedi, hogy a hack segítsen neked a célzásban, és javítsa és növelje játékod eredményeit, minõségét."

Ja,a minõség az fantasztikus lesz.

"AIMBOT VERZIÓ - A BRUTÁLIS KIVÉGZÉS NETOVÁBBJA!!"

Brutális lehet.Aki használja azt is brutálisan kivégezném.Bár az aim-ot használók 99%-a olyan hülye eleve hogy kár az ilyet elpusztítani.

Sziasztok!

Ezt már láttátok:

http://codehook.hu/?q=node/2

Mekkora szakszöveg... baze
ja, nem tudom ki írta h álnéven kell játszani 😊

úgy takarodnak a lvl 70 ek lefele mint a szél 😊)

egy csaló sem volt az elmúét 4 mapon 😊

ne kell minden debilt felvenni steamen..

bigapó
köszi az értesítést. figyelni kell, sok a galád ember...

The Matrix has you...

DarkSector
uh gondoltam itt valaki intézkedik, mert nem tudom mifán terem ezeknél a feljelentéseknél....:S
de szerintem nem én vagyok az elsõ, mert az oldal irja is hogy jelentették már a webhostnak vagy nemtuom...csak gondoltam tudjatok rola, aki meg tud intézkedhet.

DarkSector
jah néha lusta vaok az ékezetet használni...értékelem a poént...nem haragszom meg. 😄

kBagyula
Ejj. Remélem felnyomtad az Xfire adminoknál.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Grove4
Helyesírásról meg nem tanultatok.
😊

(Poén volt csak.)

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

DarkSector
nah ezt jo lenne tudni
steam örülne neki!!!
ezért amugy börtönbe is meghetne a gyerek, a törvény szerint. mi is tanultunk ien dolgokról...
ez nagyon geci dolognak tartom.

ha steam eljárást kezdeményez, lenyomozzák és rá fog baszni a rendõrség csak oda nem jut el ahová nem akar.

armageddon666
hogy lehet jelenteni oldalakat hogy ilyenné tegyék õket? mert van sok belõlük...

@

DarkSector
A KÉP TÖRÖLHETÖ HA ÚGY ÉRZITEK, HOGY FELESLEGES.....

bocs ezért a képért, de fontosnak tartom hogy legalább 1x lássátok.
Steam accountokra hajtanak adathalászok, bocs a nagy képért, de igy tán olvashatóbb.

bigapó
jah, jó a hír, csak itt is 2 régi map és 3 új lesz, mint ahogy a Stimulusnál, de ez elég régi dolog már. Azért kösz, hogy beírtad 😊

The Matrix has you...

Myrddraal
Hát aki nem játszott cod4-el annak új 😛

Strike az mióta új map? 😛