24218
Modern Warfare 2
-
Nekem főleg az a bajom, hogy baromira nem arra koncentrálnak, hogy mi kellene a játékos társadalomnak, hanem csak az üzleti részét nézik. Ha megteremtik a feltételeket és működik, akkor fizetek - nyilván az ár is számít nagyon.
Sajnos a konzol az igazi aranybánya, afelé hajlanak nagyon. -
milyen 150dodo? max betolnak egy 15 dollaros havi dijat, de nem az MW2-re max uj jatekukra, azt emg eldontod emgveszed vagy nem..
Masik verzio mint a APB ami ugy nez ki hogy pontokat vehetsz amit orakra valthatsz at, de 400 pont az max unlimited ora 1 honapra ami 7 font... -
Nekem főleg az a bajom, hogy baromira nem arra koncentrálnak, hogy mi kellene a játékos társadalomnak, hanem csak az üzleti részét nézik. Ha megteremtik a feltételeket és működik, akkor fizetek - nyilván az ár is számít.
Sajnos a konzol az igazi aranybánya, afelé hajlanak nagyon. -
ne feledkezz meg az elfogadható árról, mert ha az amcsi pénztárcához szabják, mondjuk 100-150 dodó/3 hónap akkor ugyanúgy felejtős... -
Ha kevesebb lesz a (vagy nem lesz) csaló és élvezhető a következő játék akkor talán megéri. Ha nem akkor felejtős, de van elég kocka mindenfelé, még akár így is sikeres lehet. -
emiatt az ember miatt van még rasszizmus (ZSIDÓ) -
Remélem addigra majd jól megunom
a fiam WOW-ozik kb 3 éve tök ingyen
-
warez esélyes
én megvettem mind a 2 DLC-t,de hogy havonta fizessek az kizárt! -
az ám a pofátlanság... fizetsz a játékért, fizetsz a dlc-kért, és még játékkártyát is vegyél ahhoz, hogy multizz? BAHH.... -
nem tudom volt már ez?:
http://ipon.hu/?news=13177 -
mikor belépsz a játékba és inditod play game-el akkor tudsz invite-olni havert. amikor belép és irja a nevét alattad, akkor mindig egy csapatban lesztek. ha már bent vagytok egy játéklistában és vártok a kapcsolásra és ekkor kidobja, Ő pedig visszalép olyankor nem biztos, hogy egy csapatba rak. ezért érdemes - főleg több embernél - visszalépni és újra egymáshoz csatlakozni a lobbyban. -
ezt nem tudom mikor fotóztad, de ha játék után akkor csak sima bug. Mielőtt szétdobja vagy későn frissiti a lobbyt akkor csinál ilyet, ettől függetlenül lehettek wh-sak vagy másfajta csalók, de az 1-es szint nem ezért van. -
-
soha nem csaltam online.....
-
mostmar ne tagadd:))))))) -
mármint nem én :-)))))
hanem az 1.szintűek tegnap.....
meg ez egyik sperminator....
aztán amikor írok nekik, hogy cheat, azt írják vissza, hogy skill..... -
wyx #19928 tdm mindig egycsapat, mercenary tdm nemgarantált... olvasol descriptiont, és csodát látsz.... :D -
Ha a menübe hívod be és úgy mentek TDM ezni akk asszem igen...amúgy nem garantált a dolog..leglaábbis én úgy vettem észre -
ha meghívok egy cimbit, és sima TDM-et nyomunk, akkor mindig egy csapatba oszt be minket? -
??? -
aha
meg wallhack+aimbot.....
-
bocsi, akkor rosszul tudtam a nevét és valóban, nem összetévesztendő az aimbottal. -
Nem azért de az intermission alatt néhány embernek 1-es szintet mutat pedig valójában magasabb szintűek
-
teee teee te stathajhász :D -
ilyenekkel király játszani
-
toarpad #19919 NA engem ez már régen érdekel .. köszi :D -
Konzolon nem Auto-Aim hanem Aim-Assist van. És nem odaránt, hanem odahúzza a célkeresztet, és sniperek általában rühellik, mert szereti lehúzni a célról, egy másik célpont miatt... Meg amúgy is sokakat zavar. Szóval nem összehasonlítható az aimbottal :D (nem tapasztalat, csak utánakerestem anno mikor téma volt) -
konzolon is van csalás, valahogy megoldják. nem a glitch-ek amiket kijavítottak, hanem wh meg a többi finomság. amit írtunk korábban az auto-aim az nem csalás, de valaki azt mondta, hogy multiban elvileg nem is működik. -
nem látod, hogy a végén killcam-ben mit mutat? frankón megcsinálták, szó se róla, de ez nincs benne a játékban :)
persze ha megcsinálod és tényleg kijön a Nő, akkor visszavonom, csak én is lássam és nem videón :D -
1 - olvass kommenteket, ott eléggé fejtegetik
2 - próbáld ki -
ACE #19914 Miből gondolod hogy fake? Nekem nem tűnik annak... -
fake -
LOL
azmeg mi? bottal járkáló öregember nincs benne? :P -
Gabe18 #19911 Na éjjel röhögtem.
Sd,támadók vagyunk,lerakja valaki a bombát de az ellenfél kinyir mindenkit,maradnak még vagy hárman.Idő is van bőven.Ok,buktuk elkönyvelem.
Csak vagány csávó persze nekiáll alázni a bombánál.Kinyitja-becsukja,pörög forog vele,leteszi felveszi,stb... Idő van,produkálja magát,ő nap hőse biztos.10 mp alatt a számláló,felvenné újra gondolom végleg.Csak közbe arrébb léphetett egy kicsit,mert most már nem táskát veszi fel hanem az ott elterült emberek fegyverét.Cserélgeti ide-oda...Arrébb topog ugy se jó,mire felveszi már marad vagy 2 másodperc,bummm....
Nem röhögtek sokan...
-
-
Gabe18 #19909 Na ja,de ezen mit lehet élvezni én nem tudom...
Bár mint az emlékezetes cheat árusító oldalon olvashattuk,a csalás azért jó mert fejleszti a játéktudást.Akkor ez egy tömeges kiképzés volt... -
nem csalás ha mindenkinek ilyen :) -
Gabe18 #19907 Fantasztikus.És mennyi ész kellhet hozzá!
Meg ugye konzolon nincs csalás...
-
milyen activision mappa? -
ribery7 #19905 Hello, nektek az mw2 a steam mappában van vagy az activisionben? Mert nekem a staem mappában van a Programfilesben.