Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miután beirtam kipróbáltam, hogy felerõsitem a hangszórókat (mert amúgy fülessel játszom), hátha onnan felveszi a mikrofon és láss csodát mûködött, elég jó lett a hang. még emgnézem fraps-el is, aztán amelyik jobb, azzal felveszek pár bénázást és felnyomom youtube-ra 😄
The Matrix has you...
tegnap 15:02 | privát | galéria | válasz erre | #18844
6. percnél mi a szám címe? Rádióztam ingame közben, nem tudtam megnézni iTunesban a szám címét :S
eredeti:
http://www.youtube.com/watch?v=FQ2yXWi0ppw
R.E.M.-Losing My Religion
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
ez mondjuk nem is csoda, mert a miki oda van bedugva, de ha Én a belsõ hangot akarom felvenni, akkor most a mikit le kell tiltani vagy mi? egyszerre nem megy a kettõ?
The Matrix has you...
akkor vidd sokra olyan játékkal amiben 10ed annyi nyeremény nincs évente, meg a netes ligák a legnagyobb presztízsû események 😄. nah de a totál professzionális csak tehetséget igénylõ coddal lehet neked is olyan end movied amiben 2 embert lõsz fejbe háztetõrõl leesve füstön át, még kodiák is megirigyel majd, ez a lényeg%!.
Arab money
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
de nézd meg allul elõtte hogy az érintett programok listáján mi szerepel, mert azok nem fognak utána müködni, illetve a fájok törlödnek....azaz a táblárol leirja õket...bár ezekután visszaállithato ellenkezõ irányba is.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
merem remélni hogy a black ops kicsit sem lesz hasonlo ehhez a szarhoz plusz azt is nagyon merem remelni, hogy az e-sportban is kulon nyer egy helyet maganak, es lesznek ligak, lanok.
wegamenél ha egy teljes játékot felveszek legjobb minõségen is csak pár giga lenne frapsnél pár perc jóval több lenne mint pár giga <#schmoll2>#schmoll2>
nalam nem jelent meg ennek ellenére sem a recording fül alatt a Stereo mix de miután leszedtem a legfrissebb drivert windows 7-hez sikerült megcsinalni.(alaplapra integrált hangkártyám van)
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
ha rosszul csinálja az ember akkor a visszarakott mentésre ráfrissit neten keresztül...már rég kellett használnom nem tudom, de nem minden esetben mûkszik.
asszem ha bent vagy a kliensben akkor nem...vagy forditva nem tuom már....
(Ha 10 perc múlva nem írok, baj van 😄)
Arab money
<#levele>#levele>
Nevetséges a Steam/IW/Activison tudomis én ki, hogy ennyire leszarják a játékosokat.
részvétem..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
:@:@
21-1, majdnem megvolt hogy nincs halál, az utolsó 2 másodpercben lõttek le :'(
Aztán mondjuk csináltam olyat hogy predatorral doublekill az utolsó 1 másodpercben és így nyertünk 😄
Szal játszottam egy jót 😊
Ja meg felmegyek, meghalok, csávót látom falon át végignézi míg kifutok egy nyíltabb helyre és továbbra is falon át lesoroz... instant quit 😊 no rage...
Cheaterek ellen ezt kell tenni: ki kell lépni... ezzel tönkreteszi az ember a játékukat ha elegen csinálják... egyedül mi értelme csalni? 😛
@
egyébként úgy, hogy ha az van "rajtad" akkor kilövöd a UAV-ot, helit vagy bármit ami killstreak-el jön, de lehetõleg rakétával. asszem a golyóval lelõttet nem számolja, meg úgy sokáig is tart. régen volt olyan, hogy mikor csak füstölögve sédelgett a pálya felett a heli és úgy lõtted géppityuval akkor minden egyes találatot beszámolt a cold blodded-ba. most már nincs ilyen, mert patch-el javították.
The Matrix has you...
de nem biztos..
bocs a nagy betûkért.
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
The Matrix has you...
ki kell lõni task managerbõl amíg tart a meccs hogy ne tegye
Arab money
2, Az itt leírtakat szépen végrehajtod, elõtte gondosan beveszed amit felírtak ezekre a rohamokra, és ilyen esetekben csak visszamásolod a rangodat.
3, szívesen..
Valaki nemtudja véletlen h consolból hogy lehet LANban elindítani hardcore tactical-t? fontos lenne 😊 Köszi
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.