Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigapó
Én a wegame-et használom, a fraps nagyon fogja gépet (ami érdekes, mert 4 magos és 4GB-os).

Miután beirtam kipróbáltam, hogy felerõsitem a hangszórókat (mert amúgy fülessel játszom), hátha onnan felveszi a mikrofon és láss csodát mûködött, elég jó lett a hang. még emgnézem fraps-el is, aztán amelyik jobb, azzal felveszek pár bénázást és felnyomom youtube-ra 😄

The Matrix has you...

ozimak
Nálam is felveszi a játékhangot is meg a miki-bõl érkezõ hangot is,de asszem ezt csak 2.8-tól tudja a fraps!
Antal99
Prince23
tegnap 15:02 | privát | galéria | válasz erre | #18844
6. percnél mi a szám címe? Rádióztam ingame közben, nem tudtam megnézni iTunesban a szám címét :S

eredeti:

http://www.youtube.com/watch?v=FQ2yXWi0ppw

R.E.M.-Losing My Religion

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

Jacek
Elvileg komplett kene folvegye😊 tehat a normal hang meg a miki is, de nem mindgig mukpdik, legalabbis nalam😊 most pl jo😊

bigapó
hmm, ez érdekes, nálam minden jól volt beállítva és erre a mikrofonról vette fel a hangot😊 azt hallottam, ahogy pötyögök a billen 😄

ez mondjuk nem is csoda, mert a miki oda van bedugva, de ha Én a belsõ hangot akarom felvenni, akkor most a mikit le kell tiltani vagy mi? egyszerre nem megy a kettõ?

The Matrix has you...

bigapó
a zene jó választás volt 😊 grat, jó videó.

The Matrix has you...

ozimak
Ja és köszönöm a meghívásokat de van amikor nem vagyok a gépnél vagy nem tudok menni <#worship> Mégegyszer köszi!
ozimak
Te melyik eighteenwheelsofsteelvagytrucksimulator játékhoz csinálsz ilyen jó kamionokat? 😊 qrva jól néz ki! grat!
ozimak
Én mindíg fraps-al veszek föl videót.Most összesen a régiekkel együtt (2009.12.25.-e óta) 90 db match winning killcam-om van lementve,fraps-al. Ez 39 gb! De mint ahogy azt elõzõleg mondták full HD-ben teljes 1680x1050-es felbontásban! De ha a hely miatt fáj valakinek a feje akkor ott a VirtualDub... Azzal simán át lehet konvertálni DivX-be! Csak az arányok miatt: egy 4 perces videó fraps-al felvéve: kb. 7-8 gb Miután átkonvertálod VirtualDub-al: kb. 300 Mb És a felbontás marad,max a textúra minõség romlik kicsit,de az nem gáz. Viszont ha csinálsz helyet akkor lementesz egy párat majd amikor vége akkor konvert. utána youtube vagy más videomegsztó aztán törlés 😊 Éééés újra 😊
FSpofon
jaj te szegény, csak nem téged is visszafogott a csapatod, mint annyi nagy tehetséget itthon? :]
akkor vidd sokra olyan játékkal amiben 10ed annyi nyeremény nincs évente, meg a netes ligák a legnagyobb presztízsû események 😄. nah de a totál professzionális csak tehetséget igénylõ coddal lehet neked is olyan end movied amiben 2 embert lõsz fejbe háztetõrõl leesve füstön át, még kodiák is megirigyel majd, ez a lényeg%!.

Arab money

attiGT
6 évig játszottam versenyszinten CSt. ahogy az ido telt-mult, egyre tobb hasonlosagot veltem felfedezni a magyar cs scene es a magyar foci kozott. egyikbe sem erdemes tobb idot fektetni, mert magyarorszagon nem viheted sokra ezekbol.

DarkSector
és tudsz asztalt is rögziteni a 3.0 ota, vagyis AERO-t

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
mehet felõlem...😄
de nézd meg allul elõtte hogy az érintett programok listáján mi szerepel, mert azok nem fognak utána müködni, illetve a fájok törlödnek....azaz a táblárol leirja õket...bár ezekután visszaállithato ellenkezõ irányba is.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

FSpofon
esportra van tökéletes fps 10 éve (cs), minek akarsz szarabbal játszani?

Arab money

attiGT
látod-látod.

merem remélni hogy a black ops kicsit sem lesz hasonlo ehhez a szarhoz plusz azt is nagyon merem remelni, hogy az e-sportban is kulon nyer egy helyet maganak, es lesznek ligak, lanok.

Jacek
mert a fraps vesztesegmentes cumot csinal....lenyegeben screenshotokat csak annyit masodpercenkent amit a geped bir😊

nalam a fraps általában az fpsemet veri kenderbe meg a szabad tárhelyemet <#vigyor3>
wegamenél ha egy teljes játékot felveszek legjobb minõségen is csak pár giga lenne frapsnél pár perc jóval több lenne mint pár giga <#schmoll2>

nem tudom milyen oprendszered van, de googleba ha rákeresel akkor általában a "right click and "Show Disabled Devices" " megoldást írják de gondolom ezt mar próbáltad ha érted mire gondolok <#crazya>
nalam nem jelent meg ennek ellenére sem a recording fül alatt a Stereo mix de miután leszedtem a legfrissebb drivert windows 7-hez sikerült megcsinalni.(alaplapra integrált hangkártyám van)

Grove4
Nem jött össze😞 De lehet nem is tényleges vissszaállítási pont volt,mert csak egy program települt vissza.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Prince23
Fraps felvétellel. Wegamet, sztem kenterbe verte😄 Tudja a full hd-t 😮

Grove4
Na megpróbáljuk, van egy tegnapi idõpont a listában, akkor mehet?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

DarkSector
ez jó ötlet meg megis oldaná valszeg, csakhogy ez nem ien egyszerû sajna, 1 dolog hogy elveszhet sok változás a gépén amit azota csinált, a másik hogy a steam kényes, nem mindegy mien állapotban van a kliens mikor visszarakod a mentést.
ha rosszul csinálja az ember akkor a visszarakott mentésre ráfrissit neten keresztül...már rég kellett használnom nem tudom, de nem minden esetben mûkszik.
asszem ha bent vagy a kliensben akkor nem...vagy forditva nem tuom már....

Grove4
Az nekem is megvolt, a halálfejet adta,ha jól emlékszem, meg még egy Title-t is.

Grove4
Nem kockázatos? Nem nagyon értek mélyebben ezekhez a dolgokhoz, de megnézem.

(Ha 10 perc múlva nem írok, baj van 😄)

DarkSector
én ma felmentem kicsit gyors, és sniperrel löttem 2 fejest 1 golyóval, de tök véletlen, és adott egy faxa kis emblém-át, nah ezt le is metem gyorsan...😄

FSpofon
csinál a windows idõnként mentéseket ha ezt-azt telepítesz, próbáld ki a visszaállítást

Arab money

DarkSector
jah az is, de nem néztem ki irt elõször rondát, ha tévedtem és elnéztem akkor sorry.

Grove4
Zsír. Innentõl kezdve nem, vagy csak nagyon ritkán fogok játszani, ugyanis a prestige 1 kimaxolása után a challangeek, title-ök, emblemek jelentették a motivációt,kihívást számomra.

<#levele>

Nevetséges a Steam/IW/Activison tudomis én ki, hogy ennyire leszarják a játékosokat.

úgy tudom hanincsenek kimentve a mappák nem lehet visszaállítani..

részvétem..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

V43 1105
Eredeti Fraps kell hozzá :-)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Grove4
Én nem csináltam backup mentést, beszoptam?

Grove4
Na bazmeg, én is beléptem egy hackelt szeróra, 80%-tól végigfutott valamilyen csík, nem érkeztem kilépni, és megkaptam minden challanget, emblemet, title-t.

:@:@

armageddon666
pffff de felkúrtam magam 😄

21-1, majdnem megvolt hogy nincs halál, az utolsó 2 másodpercben lõttek le :'(

Aztán mondjuk csináltam olyat hogy predatorral doublekill az utolsó 1 másodpercben és így nyertünk 😄

Szal játszottam egy jót 😊

Ja meg felmegyek, meghalok, csávót látom falon át végignézi míg kifutok egy nyíltabb helyre és továbbra is falon át lesoroz... instant quit 😊 no rage...

Cheaterek ellen ezt kell tenni: ki kell lépni... ezzel tönkreteszi az ember a játékukat ha elegen csinálják... egyedül mi értelme csalni? 😛

@

bigapó
olvasd el😊

egyébként úgy, hogy ha az van "rajtad" akkor kilövöd a UAV-ot, helit vagy bármit ami killstreak-el jön, de lehetõleg rakétával. asszem a golyóval lelõttet nem számolja, meg úgy sokáig is tart. régen volt olyan, hogy mikor csak füstölögve sédelgett a pálya felett a heli és úgy lõtted géppityuval akkor minden egyes találatot beszámolt a cold blodded-ba. most már nincs ilyen, mert patch-el javították.

The Matrix has you...

úúúúúúasszem közel kell engedni az ellent magadhoz mielõtt megölöd...

de nem biztos..

Grove4

Antal99
HOGY LEHET A COLD BLOODEDET UPGRÉDELNI?

bocs a nagy betûkért.

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

bigapó
engem meg az érdeklen, hogy neked hogy van hang rajta? wegame-el nekem nem sikerült az istennek sem felvenni a hangot, pedig a végén már megvolt minden beállítás, felismerte a hangeszközt, de akkor sem vette fel.

The Matrix has you...

DarkSector
igaza van azért mert eredetije van akkor ne vicceljenek vele hogy menjen és vegye meg a boltban, mert kicsit ez bunkó dolog azért.

FSpofon
ha szépen kilépegetsz akkor elmenti a statokat a netes servereire
ki kell lõni task managerbõl amíg tart a meccs hogy ne tegye

Arab money

1, szépen beszélj mert megsértõdök és nem segítek

2, Az itt leírtakat szépen végrehajtod, elõtte gondosan beveszed amit felírtak ezekre a rohamokra, és ilyen esetekben csak visszamásolod a rangodat.

3, szívesen..

Nekem eredeti, és ugyanúgy felrak hackelt szerverre. Egybõl fel is ugrottam 70-es szintre...
megoldás: Vedd meg boltból. ott nem lesz ilyen 😊

Prince23
Frapsszal hogy lehet felvenni egy 10 perces ingame videót? mert nekem 3 részletbe (part) csinálta meg :S

attiGT
Megint bazdmeg fellepek egy jatekba, es 70es vagyok egybol... faszom, egybol kileptem a jatekbol, kileptem a steambol, kitoroltem a stat fileokat meg azt a mappat amit kell, es ugyanugy szar az egesz... most megint buktam a regi statom?

Sziasztok!
Valaki nemtudja véletlen h consolból hogy lehet LANban elindítani hardcore tactical-t? fontos lenne 😊 Köszi

Eddy Cabrera vs Thomas Gold "Losing My Religion"

Prince23
6. percnél mi a szám címe? Rádióztam ingame közben, nem tudtam megnézni iTunesban a szám címét :S

ozimak
De lehet még akkor se <#beka3>
Olcsóbb lehet,de ingyen szerintem csak akkor ha már kint lesz az új rész és ezzel már a kutya se játszik.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.