Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jacek
mit tud pl angliaba? kivancsi lennek ra, legyszi probald mar ki, es valami csucs idopontban.

Maxtreme
Igazolom. Cégnél nálunk ugyanez van upc téren.
A másik meg hogy kalap szar a feltöltési sebességük

Más:
Én is megvettem a játékot pénteken. Hát basszus. Ez oylan mint a drog. nagyon rá lehet kattanni 😄
Az biztos hogy az eddigi legjobb és legélvezetesebb multis game amivel valaha dolgom volt.

bigapó
örülök, hogy mindenrõl beszéltek csak a játékról nem...tisztelet a kivételnek 😊
tegnap elég vegyes képet mutatott a játék,hol jobb,hol rosszabb formáját adva, de összességében azért lehetett jókat játszani. ha oroszok vannak akkor tényleg szar, valamiért mindig õk lesznek a hostok és akkor nekem játszhatatlan szinte.

The Matrix has you...

FSpofon
upc-nél szörnyû hogy ha összefossa magát a modem akármi miatt (heti többször kell mostanában kézi restart, sok pesti ismerõs panaszkodik), akkor addig nincs telefon se..
remélem nemkell a 104-et hívnia senkinek amikor épp ilyet csinálnak :\

========
ezt 3 perccel elõbb akartam elküldeni, ahogy a mehetre nyomtam timeout és mehettem áramtalanítani........

Arab money

Maxtreme
Nem feltétlenül. Ugyanis a tv koaxon jön ugyebár, a net és a telefon pedig utp kábelen.
Itt ennyivel is jobb a helyzet mint a upc-nél. (ha nincs valamiért tv, attól még van net és telefon..és fordítva. Mondjuk ez baromi ritka)

Maxtreme
Szintén zenész.
Mindenkinek csak ajánlom én is. (de csak a kábelest. a parabolás kalap kaki 😊 )

Caby
Hogy micsumi???? "DIGI nete utp-s,telefonvonalon jön! (ADSL)" <#wow3> OMG!
Most UTP-n vagy telefonvonalon jön a digi? Meg miazhogy ADSL? <#szomoru1>
A telefonhoz semmi köze. Optikai kábellel megy a központi elosztóig onnan pedig mezei UTP kábellel jön be a lakásba. Az, hogy "betárcsázni kell" az semmit nem jelent... Azzal csak a központi szerverre jelentkezel fel. Ez nem ADSL ergo telefonhoz semmi köze sõt! Tovább megyek a TV hez sincs és a non plus ultra, hogy modem sincs a lakásban. Úgyhogy kis fogalomzavarban vagy. Aludj rá egyet aztán sétálj egyet a házban és nézd meg mi merre hány méter esetleg keress rá gugliban az "optikai internet" kifejezésre, hogy megismerd a mûködési elvét.

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

ozimak
Attól függ milyen mert ugyebár a tányéros bárhol lehet 😊 Ha van kábeltv akkor necces,hogy van net is bár a DIGI nete utp-s,telefonvonalon jön! (ADSL) De szerintem ahol ki van építve az optikai kábel ott biztos van net is... Van azthiszem kábelnete is de az nem ilyen gyors most jut eszembe!
attiGT: Nekem még egyszer sem szakadt meg,de lehet,hogy csak éppen nem voltam gépnél... biztos itt is vannak hibák... mindenhol van! 😉
boomsly: Sokáig nálunk se volt csak egy megállóval lejjebb havernál,na akkortájt én is kapartam a lambériát a UPC miatt 😊 Reméljük sok helyen kiépítik még!
Mindjárt sírva fakadok!<#sir>

Én meg amatõrködöm a magam 2.5/512-vel. De csak ez elérhetõ nálunk és ez is 6200-ba kerül!!! Így TV-vel 8500 és a cég össze vissza számláz néha....

Azért tényleg furcsa, hogy ilyen késõ este sokkal jobb játszani. Nincsenek "érdekes" esetek. Lett is egy 36-11-es meccsem.
De amint ciril betûs alakok tûnnek fel vége a mókának!<#fejvakaras>
Firerock
ahol tV van ott internet is?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

attiGT
UPC nekem az elmult durván mondjuk fél évben 2x szakadt meg , egyszer éjfélkor, akkor inkabb hagytam es aludtam, de egyszer melo kozben, amikor elegge kellemetlenul ert. Diginel volt mar tapasztalatod ilyenben?

Nekem 30/20-as van másfél éve,tökéletes.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ozimak
Fullos bizony 😉 Ez így amit látsz cakli pakli 4500.- jó magyar forint havonta 😊 A hülyének is megéri,hát még nekem 😊 Ha azt vesszük,hogy a UPC meg a többi kevesebbet ad duplaennyiért és leszûri a torrentet... DIGI-nél nincs "fájlmegosztószûrõ" torrenten is ennyi a sebességem 😊 Nem hiába vagyok "X-treme feltöltõ" 😄 Ajánlom mindenkinek,csak sajnos kevés helyen elérhetõ 😞 Pedig a tv is a fullos 2900.- a telefonnak meg nincs is alapdíja,csak amit beszélsz <#eljen> Szerintem teljesen korrekt! Összesen kb. 8000-et fizetünk az egész szolgáltatásért(TV+NET+TEL) Sokan mondják,hogy nem olyan szép a tv képe de én nem vettem észre semmi ilyesmit... szóval tényleg fullos,és az egyetlen szûrõmentes net az országban 😉 Szóval ha tényleg lesz privát akkor tényleg szívesen leszek host! 😄
FSpofon
4500Ft

Arab money

attiGT
ja es ez mennyibe faj havonta?

attiGT
valoban ilyen fullos a digi? mennyire megbizhato es stabil?

ozimak

Ezzel most akkor hová férek be? 😊
Elõbb voltam egy SD-ben,már 6-2 volt az egyik csapatnak... Inkább gyorsan kiléptem.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Frank99
teleport.
ilyen is van, láttam, sajnos..
a 2. kieget tutkó nem veszem meg, az elõzõt nekem és a gyereknek is megvettem, de fullban csalók vannal mindenhol, úgyhogy ezt nem...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Ha a spawn point-okkal mahinálnak az milyen hack?
elitehun
Viszont a GL-ekl is érthetõ az ölés . csak az az idegesitõ ha valaki CSAK azzal nyomja
Szepi, consol hack-nek hívják, alap esetben jó lenne értelmes embernél, legalábbis voltam hoston, ahol ezzel ment a muksó, megmondta a játék elején, hogy no gl or kick, be is váltotta, ha ölt vele az illetõ, ha nem és használta, ment a kick neki. Sd-n volt ez még régebben 12 körrel, xp növelés, meg miegymás nélkül. Viszont igen jó játék volt így nooboskodás nélkül, kimondott ded serveres utánérzés. Nekünk meg csak az iw jutott, õt meg már csak-csak lebannolták ez miatt, kár érte.
Warton
Én meg egy légi folyósó alatt lakom, képzelheted...<#nyes>

Azt hiszem abba kéne hagynom a játékot egy kis idõre. Ma mentem kocsival a bankba, felnéztem az égre, és pont láttam egy kisrepülõt, de olyan látvány volt, mint a játékban az UAV. Már azon gondolkodtam, hogy leszedem! 😄
newszepiking
"Itt meg ha olyan hoston vagy, akkor elég egy 10 éves gyerek, hogy kirúgjon játék közben. "
hogy is van ez? lemaradtam valamirõl?
van ilyen opció?

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

bigapó
nem azt mondtam, hogy nem sebez, hanem azt, hogy nem halsz meg tõle. de próbálkozzatok, hátha sikerül és akkor lehet megint szidni az IW-t...

The Matrix has you...

Nemtudom volt-már de ha nem akk nézzétek 😄 http://tv.gamestar.hu/video/modern-warfare-2-no-russian

Ezeket még értem is, de mivel a legtöbbször hardcore-ban játszom az épp szerzett pontokat nem írja ki....

Azért kérdezem, mert láttam már, hogy kirúgtak valakit és engem is rúgtak már ki. Írtátok, hogy az adminok kénye-kedvére vannak kitéve a játékosok dedin. Itt meg ha olyan hoston vagy, akkor elég egy 10 éves gyerek, hogy kirúgjon játék közben. HQ védésben egymás után rúgtak ki minket afgánon.

Ezeket a furcsa lagolásokat sem tudom minek betudni. Fut felém a srác, ráhúzok egy sorozatot és látom a nyomjelzõn, hogy megáll a levegõben és én is megmerevedek. Kioldalaz, lehasal és lelõ.<#confused>

Ami meg hardcore tdm-ben megy az vicc! Mindenki campe-el.
Ilyenkor én is szívesen használnék wallhacket...
Antal99
4072 forint

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

armageddon666
Tegnap azért jól megsebzett egy tûzoltócsap...

@

Antal99
Mert megérdemlem

Antal99
megvettem a dlc-t
köszi a segítségeket

V43 1105
Hát nem tudom, nekem tegnap úgyrobbant fel autó hogy szétlöttem a t
zoltó csapot, akkor ezekszerint még sincs kijavitva? <#idiota>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

bigapó
általában kiír az elején egy üdvözlõ-szöveget, hogy Te most egy mod-ban vagy más dologban vagy. A másik, hogy ha gyanúsan sok az xp a gyilokokból - bár ugye ilyenkor már lehet késõn veszed észre -, vagy ha nagyokat ugrálnak az emberek, végtelen GL, szóval bármi ami nem megszokott😊

The Matrix has you...

Skacok!

Mibõl lehet látni, hogy valaki hackelt hoston nyomja?

bigapó
van ott egy maci (Teddy-bear) és az robban fel, legalábbis az látszik, bár elõször úgy tûnt, hogy kivülrõl van robbanás. de ezek xbox-os felvételek, náluk lehet nem javitottak ki egy-két dolgot. pl a tûzoltócsap az már nem öl PC-s verzióban, ha melletted/alattad robban fel.

The Matrix has you...

elitehun
Sztem arra gondolt hogy mért robban fel ha ugrál 😄
kBagyula
Azt én sem. 😄 "Blow up - doll".

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Grove4
a 14 est nem értem 😊

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

elitehun
Jah ezt már láttam de nem lehet megunni 😄
kBagyula

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

bigapó
ha jó megfigyelú lennél akkor láthatnád, hogy mindegyik verzió a steam-re dob át...

The Matrix has you...

Antal99
A DLC-T mindegy hogy játékbol vagy steam-nél rendelem meg
(játékból is 2 helyrõl lehet)

segítsetek,ha tudtok

Frank99
meg fogom csinálni, igazad van!

Hát jó csak tegnap elõtt raktam újra😄

Asrock 880GXH/USB3|AMD Phenom II X4 B55 3200mhz|Kingston DDR3 1600mhz 4GB|Sapphire HD 5770 Vapor-X 1024MB |Samsung 1TB 7200rpm|LCD Asus VW195D|Chicony Hipro 500W TDU nick: [HUN]Navarro

elitehun
Nem tom mért van de akkor játssz win 7-en
Sziasztok!

Nekem olyan problémám lenne, hogy Win7 alatt stabil 92 fps pályától függetlenül, winXP alatt pedig 30-86 fps. Ez miért van??

Asrock 880GXH/USB3|AMD Phenom II X4 B55 3200mhz|Kingston DDR3 1600mhz 4GB|Sapphire HD 5770 Vapor-X 1024MB |Samsung 1TB 7200rpm|LCD Asus VW195D|Chicony Hipro 500W TDU nick: [HUN]Navarro

ozimak
Hát az tényleg érdekes 😊 Azt hittem azért mondod mert nem olyan jó a géped 😊 Nekem core 2 duo 3gHz és 3gb ram 5770-es grafkari és semmi akadás... sõt szinte meg sem érzi a gép <#nemtudom> Mondjuk állítólag az E8400-as prociszériát nagyon eltalálták... (ezek szerint én is 😊
elitehun
Sztem ki lehetne tenni a banner alá azt hogy hogy kell visszaállítani a szintünket
Frank99
Miért nem mentitek ki játék után azt a két könyvtárat, amit korábban már párszor leírtunk?

Akkor ha ilyen történik, visszamásolod.
Nem igaz, hogy 1 perc másolásra nincs idõ....
<#ejnye1>