24218
Modern Warfare 2
-
lehet, hogy az vagy inkább a paintball utáni sebnyalogatás:) műbalhé van amúgy, de igazat mondtam akkor mikor azzal "fenyegetőztem", hogy nem veszek több játékot, ha igy szivatnak ezután is. egyszerűen tényleg nem éri meg pénzt költeni ezekre, mert csak 1-2 hétig érdekelnek és nem annyi ideig, mint mondjuk anno a Transport Tycoon Deluxe...istenem, azzal mennyi éjszakát átmolyoltam. De lehetne emlegetni a Settlers-t is, még az első részt, azt a kis, pár megás szotyit, és eskü sokkal élvezetesebb volt, mint akár a legutóbbi rész, pedig az már tényleg jól sikerült. de egyszerűen meguntam azt is hamar..nem igazán értem miért. mindenkinek van ilyen játéka, ez tuti és ebben is változik a világ, szerintem nem jó irányba és ezt is mindenki ugyanúgy érzi és látja, mégsem tudunk tenni ellene, nem hallgatnak meg minket, egészen addig mig totál bojkott nem lesz vagy egy nagy kavics... :D -
Én mostanában arra hajtok, de nem jött össze, bár naiv voltam és szar fegyverekkel próbáltam - najó néha ump-vel is-, de most FAL-t lenyomtam, többet elő sem veszem szerintem és kicsit TAR-21-es kiképzést tartok megint :9 az az igazi hozzám illő fegyver, tegnap majdnem össze is jött, csak eprsze megtalált egy wh-s fasz és megöltek AC130 előtt :( persze pont akkor mikor beadta, hogy megvan a killstreak... -
mi van, elvonási tünetek?
mijeza a balhé?
:-))) -
neee, még egy bekezdésbe se emlegess az Istennel ;) -
Tömjék be a szájukat mondjuk jó nagy ló...na nem fejezem be... :) -
Basszus. Mintha egy Tankcsapda szám lenne
-
Tényleg én még nem is robbantottam Nukeot. :) Ha összejön nagyritkán mindig elfelejtem hogy van, vagy épp nincs berakva. :P -
afrikában meg még ennél is több az éhes száj..azokkal mi lesz? ehh, felesleges erről tovább beszélni, inkább wh-sokat mutogassátok vagy új nuke-ozást vagy bármit mert csak eret vágok magamon :) -
Inkább gyerünk játszani. :) -
Túl sok a részvényes az Activisonnél. :) Éhesek, be kell tömni a szájukat. -
mocskosul tele van a kukim ezzel a pénzéhes világgal, itt már semmi sem számit csak a profit meg az extra-profit, mi meg kurvulunk elfele. de nembaj, majd jön egy kis kavics az űrből oszt baszhatjuk a Cod előfizetést...:D -
A konzol nem olyan, mint a PC. Az csak konzol, játékon és netezésen kívül másra nem jó egyenlőre. Ellenben előnye, hogy amit arra írnat tuti megy, mert mindegyik hardvere egyforma nagyjából.
A PC jobb, legalábbis szerintem, de kinek a pap, kinek meg a pap f**za.
Net meg lassan mindenhol lesz úgyhogy ebből a szempontból mindegy melyik. Lassan PC-n is fizetünk majd minden sz@rért úgyis. -
Mester
-
Azért nem kell sajnálni a Treyarchot... IWet is elmondja mindennek a "nép", pedig valszeg kurvára nem ilyenre akarták a játékot, csak ott büdös KoDICK geci...
---
konzol majdnem olyan már mint a PC? Akkor mi értelme váltani? :D Egyébként tényleg... a sok szar kiegészítővel, etc... lassan a konzoloknál is megjelenik a gépigény :)
Arról nem beszélve, hogy pl. X360nál fizeted egyrészt a netet, másrészt a Live-t ha akarsz multizni... és majd jön az új cod, akkor harmadik havidíjnak ott lesz a CoD-é :D És akkor sokkal olcsóbb mint a PC mi? :D -
Az, volt rá példa. :P Nem is játszottam aztán vele sokat. -
érdekes olvasni a helyenként "okos" néhol "bugyuta" hozzászólásokat :)
valamilyen szinten mindkét oldalnak igaza van. Tőlem is lehet előfizetéses ez a szar, de akkor ne szart kapjak már, hanem egy fost...remélem értitek, de inkább leirom: ha már fizetnék, akkor nem egy ilyen laggos szarért tenném meg.
az érem másik oldala, hogy olyan szép nézni amint barom módjára beálltok - bocsánat, beállunk - a sorba és hagyjuk, hogy lefejezzenek (képletesen). méghogy ha nem tetszik nem kell játszani vele..hát lassan elérik, hogy ez legyen, csak kérdem ÉN akkor kivel fognak megvetetni a jövőben bármit is??? mert hogy innentől kezdve én sem veszek meg semmit hanem letöltöm és szarok a fejükre, ahogy most ők is a mienkre az is biztos bazdmeg.... -
Gabe18 #19968 Egy élmény lehet mikor a fegyveredért a saját csapattársad agyonlő...
-
Tulajdonképp a BF2142-vel kapcsolatban volt egy ilyen, sőt a BFBC2-vel is. Igaz csak annak, aki elővételben megvette korábban a játékot, vagy a másik esetben a Deluxe változatot.
Fegyvereket kapott a vevő limitált példányban. Későbbiekben nem lehetett hozzájutni a BF2142 esetében többé soha. Szabályosan öltek érte a játékosok, még TKztak is, annyira ritka változat volt. -
Gabe18 #19966 Ezt mondjuk simán el tudnám képzelni hogy az extra fegyvereket meg cuccokat fizetőssé tennék.
Akkor az lenne a kérdés hogy teljesen ellehetetlenítenék az alap játékost,vagy maradna némi esély úgy is. -
ezért "nincs" iw :) -
Konzolhoz is van rendes billentyűzet és egér is. Haverom azzal tolja, már majdnem hasonlít a PC-hez az a gép. Azzal is netezik. Elgondolkodtam a váltáson egyébként, persze majd idővel, sajna a munkámhoz kell a PC. -
Gabe18 #19963 Valóban,ha nem tetszik nem játszol vele.
Csak gusztustalan ez a hozzáállás már,hogy dollár százmilliókat nyernek igy is,de ez sem elég,most kitalálják majd a havidíjat.És a folytatás?Mért állnának meg?Mért ne lehetne a lőszerért is fizettetni a játékossal?Játszik és lődöz itt össze-vissza a kis k.csög... Na ne már.20 tár 1 dollár?De bármeddig lehet ezt vinni.
IW nincs?Mért?Akik kiváltak alapitottak valami mást,de akik az Activision-nél az már nem IW néven fut? -
fps-t konzolon, gamepaddal tolni még mindig nagy hülyeségnek tartom... Éljen az aimassist, mert konzolék a paddal nem képesek a finomcélzásra... :/
no offense. -
bizonyos helyeken a folyamatos kegyetlen ellenőrzésnek hála jópár ember kapott vacbant, mert vérpistike hisztit kapott hogy őt lelőtte egy nála jobb, és már futott valve anyuhoz, hogy ő ő őő ő engem lelőtt és hogy képzeli és azonnal kitiltani és fúúú meg vúúú meg azonnal meg hiszti... Attól tartok, hogy ez az MW2 esetében is beütne, valakit lelő egy skillesebb ember, és szalad hisztizni. Nyilván nem rátok gondolok, hanem a sok hülyére, akik tényleg vérszemet kapnak az ilyen miatt...
Amúgy meg micropaymentbe mit akarnak rakni, akimbós fegyókat? :D vagy talán csilivili új tereprucit? :D
A havidíj meg nonszensz az mw2 még mindig borsos ára mellett...
szerk: csak a helyesség érdekében: a VAC mostmár nagyjából automata, én a kezdeti időkre gondoltam, amikor a valve adminok rakták rá az emberekre a banánt. -
már biztos többen dolgoznak az iw-nél mint előtte
majd ha bejelentik az mw3-t jövő tavasszal beszélnek is róla hogy milyen remek az új team, mennyi friss ötletet hoztak stb ;) -
A wow is ilyen, alap havidíj mellett még vehetsz világító lovat jópár euróért. Pénzéhes gecik -
azt vedd figyelembe hogy a pénz 90%-a konzolokról jön ahol eddig is mindenki elégedett volt a játékkal a noobtubeon meg pár hasonló design erroron kívül, ők fogják a plusz pénzek nagyját is fizetni
pc-sek meg majd megint beleírják a bajukat egy fórumba mint az iwnetnél amit lehet jól ignorálni -
Nem erted? mert haborogsz hogy fizetos a WoW vagy barmelyik mmo? ha nem tetszik akkor nem jatszik vele az ember!
De ha igazan ehes lenne akkor elofizetes + micropaymentes rendszert csinalnak:D:D tehat elofizetes havonta es meg a plusz tartalmakert is fizess:D
Olyan hogy IW mar nincs:) -
igy van:) HBO:) -
Gabe18 #19955 Abban az egy esetben lehetne ennek valami értelme,ha olyan szintű is lenne a szolgáltatás amit ad érte.
Gyors,lagmentes szerverek,és folyamatos "kegyetlen" ellenőrzés hogy a csalók percenként repkedjenek kifelé.
Na most ezzel az IWNet nevű komédiával csak pont ez a két dolog bukott meg totálisan.A 80-100 pinges hostokkal,meg azzal hogy annyi csaló van mint az eddigi részekben együtt (némi költői túlzással élve).
Úgyhogy ezt nem hinném hogy lehetne várni tőlük. -
Gabe18 #19954 És akkor?
Azért ez már vicc.Ráadásul milyen okosan akarják bevezetni.Majd ez a nyomorult Treyarch megint megszívja mint az 5-el,jók lesznek ilyen kísérleti patkánynak,legfeljebb elmondják őket minden szemétnek,egy év alatt lecseng,és a következő évben az IW meg a saját részét a már "jól bejáratott" fizetős modellbe csak belerakja. -
Ellenben ha úgy nézed, hogy Internet a KábelTV, és MW2 pedig az HBO... akkor lehet kezdeni elfelejteni a multit vagy havonta belenyúlni a zsebbe :)
Egyébként nem az MW2t akarják pénzessé tenni... Lehet, hogy a "megváltó" Black Ops lesz fizetős :P de legvalószínűbben kidobnak valami CoDOnlinet... -
De külön a TV csatornákért nem ^^
Itt olyan mintha az internet lenne a kábel TV és az mw2 meg az RTL :) -
rendes kabel TV-ert nem kell fizetni? -
enyémet ezek szerint nem olvastad :) nem mindegy mikor hivod meg a havert! még find game előtt kell, hogy egy csapatba rakjon, ha már keresi a lehetséges játékokat és bedob egy csoportba, akkor már nem garantált az, hogy egy csapatba kerültök. lobby előtti csatizásnál már nem is engedi választani a mercenary tdm-et, pont azért, mert azt nem erre találták ki, ott véletlenszerű a játékostárs-választás. -
Gabe18 #19949 Fizetős lesz mert sokat játszol.Hát dögöljön meg sz összes pénzéhes rohadék...
Majd ha veszek egy tv-t akkor ha sokat nézem meg kell venni újra?100 óránként fizess?Ha a billentyűzetet sokat nyomkodom azért nem kell fizetni a készítőnek?Mondjuk százezer leütéseként egy kis extra díj?
Mit akarnak ezek még?Több mint 20 millióan vették meg a játékukat,ha full áron nézem az több mint 1 milliárd dollár lenne.Nyilván nem mindenki full áron vette,de akkor is 500 milliónál biztos több.Egy játékért.Plusz az első DLC szintén 18 millió eladott körül volt már.
És akkor még most azt nézik hogy lehet újabb bőrt lenyúzni az emberekről? -
nem azért linkeltem,hogy összeget írjatok.
EZ FELESLEGES -
Képzeld olvasok :D és máskor behívtam havert és nem az én csapatomba tette úgyhogy...:D kisokos:Dna mind1 nem lényeg:D azért írtam oda h én úgy vettem észre:D de ez van :D -
jah:) -
"milyen 150dodo?"
I'm human. Elírtam. :)