Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A másik meg hogy kalap szar a feltöltési sebességük
Más:
Én is megvettem a játékot pénteken. Hát basszus. Ez oylan mint a drog. nagyon rá lehet kattanni 😄
Az biztos hogy az eddigi legjobb és legélvezetesebb multis game amivel valaha dolgom volt.
tegnap elég vegyes képet mutatott a játék,hol jobb,hol rosszabb formáját adva, de összességében azért lehetett jókat játszani. ha oroszok vannak akkor tényleg szar, valamiért mindig õk lesznek a hostok és akkor nekem játszhatatlan szinte.
The Matrix has you...
remélem nemkell a 104-et hívnia senkinek amikor épp ilyet csinálnak :\
========
ezt 3 perccel elõbb akartam elküldeni, ahogy a mehetre nyomtam timeout és mehettem áramtalanítani........
Arab money
Itt ennyivel is jobb a helyzet mint a upc-nél. (ha nincs valamiért tv, attól még van net és telefon..és fordítva. Mondjuk ez baromi ritka)
Mindenkinek csak ajánlom én is. (de csak a kábelest. a parabolás kalap kaki 😊 )
Most UTP-n vagy telefonvonalon jön a digi? Meg miazhogy ADSL? <#szomoru1>#szomoru1>
A telefonhoz semmi köze. Optikai kábellel megy a központi elosztóig onnan pedig mezei UTP kábellel jön be a lakásba. Az, hogy "betárcsázni kell" az semmit nem jelent... Azzal csak a központi szerverre jelentkezel fel. Ez nem ADSL ergo telefonhoz semmi köze sõt! Tovább megyek a TV hez sincs és a non plus ultra, hogy modem sincs a lakásban. Úgyhogy kis fogalomzavarban vagy. Aludj rá egyet aztán sétálj egyet a házban és nézd meg mi merre hány méter esetleg keress rá gugliban az "optikai internet" kifejezésre, hogy megismerd a mûködési elvét.
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
attiGT: Nekem még egyszer sem szakadt meg,de lehet,hogy csak éppen nem voltam gépnél... biztos itt is vannak hibák... mindenhol van! 😉
boomsly: Sokáig nálunk se volt csak egy megállóval lejjebb havernál,na akkortájt én is kapartam a lambériát a UPC miatt 😊 Reméljük sok helyen kiépítik még!
Én meg amatõrködöm a magam 2.5/512-vel. De csak ez elérhetõ nálunk és ez is 6200-ba kerül!!! Így TV-vel 8500 és a cég össze vissza számláz néha....
Azért tényleg furcsa, hogy ilyen késõ este sokkal jobb játszani. Nincsenek "érdekes" esetek. Lett is egy 36-11-es meccsem.
De amint ciril betûs alakok tûnnek fel vége a mókának!<#fejvakaras>#fejvakaras>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ilyen is van, láttam, sajnos..
a 2. kieget tutkó nem veszem meg, az elõzõt nekem és a gyereknek is megvettem, de fullban csalók vannal mindenhol, úgyhogy ezt nem...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
hogy is van ez? lemaradtam valamirõl?
van ilyen opció?
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
The Matrix has you...
Azért kérdezem, mert láttam már, hogy kirúgtak valakit és engem is rúgtak már ki. Írtátok, hogy az adminok kénye-kedvére vannak kitéve a játékosok dedin. Itt meg ha olyan hoston vagy, akkor elég egy 10 éves gyerek, hogy kirúgjon játék közben. HQ védésben egymás után rúgtak ki minket afgánon.
Ezeket a furcsa lagolásokat sem tudom minek betudni. Fut felém a srác, ráhúzok egy sorozatot és látom a nyomjelzõn, hogy megáll a levegõben és én is megmerevedek. Kioldalaz, lehasal és lelõ.<#confused>#confused>
Ami meg hardcore tdm-ben megy az vicc! Mindenki campe-el.
Ilyenkor én is szívesen használnék wallhacket...
köszi a segítségeket
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
zoltó csapot, akkor ezekszerint még sincs kijavitva? <#idiota>#idiota>
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
The Matrix has you...
Mibõl lehet látni, hogy valaki hackelt hoston nyomja?
The Matrix has you...
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
The Matrix has you...
(játékból is 2 helyrõl lehet)
segítsetek,ha tudtok
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Asrock 880GXH/USB3|AMD Phenom II X4 B55 3200mhz|Kingston DDR3 1600mhz 4GB|Sapphire HD 5770 Vapor-X 1024MB |Samsung 1TB 7200rpm|LCD Asus VW195D|Chicony Hipro 500W TDU nick: [HUN]Navarro
Nekem olyan problémám lenne, hogy Win7 alatt stabil 92 fps pályától függetlenül, winXP alatt pedig 30-86 fps. Ez miért van??
Asrock 880GXH/USB3|AMD Phenom II X4 B55 3200mhz|Kingston DDR3 1600mhz 4GB|Sapphire HD 5770 Vapor-X 1024MB |Samsung 1TB 7200rpm|LCD Asus VW195D|Chicony Hipro 500W TDU nick: [HUN]Navarro