24218
Modern Warfare 2
-
köszönöm a válaszokat,így szerintem nem veszem meg:S
battlefieldel játszom ott account van mint a cs ben,ott is van cheater de a pb egyből bannolja és vehet új játékot,azt hittem itt is igy megy. -
killerkocka #20023 Zsidózásért meg elnézést, ha valakit sértene. -
killerkocka #20022 Csoki, dehogyis :) Mostanság néha csak fél-1 óra idő jut játékra, mikor mennyi időm van, de egyedül nem játszom soha, csak ha haverok is fennt vannak, amúgy már 37 nap, de nem most kezdtem :D
Dlc-nél meg már úgyis jó lenne, ha 1-et megvettél, lenne kedvezményed a többire, de neeeem, zsidó fattyak ezek, igaz megvettem mind2-t, egyiket, mert hátha bejön, másikkal szülinapomra leptem meg magam :P
Csalók még hagyján, ki lehet lépni, ha arról van szó. Viszont a tuberek zavarnak engem igazán, de néha jó szájhősködni, mikor tuberkedés nélkül lealázza őket az ember és öl vagy 3x annyit, mint az ő csapatuk egybevéve :D -
van warez verzió és ahhoz multi, ezt az off/warez topikban fogod részletében megtudni, banner alatt megtalálod a linket. ha jól tudom ott is vannak cheaterek.
eredeti játéknál vannak csalók - egyébként melyik játékban nincsenek? -, de ha sok haverod lesz akivel tudsz menni csapatban akkor már annyira nem zavaró és be lehet őket is alázni. általában időszak függő, délután megnő a számuk, bár most nyári szünet miatt a sok kis gyökér többet játszik.
mindent összevetve eddigi legjobb rész szerintem, nem nézve a war részét, mert a profik azt nagyon hiányolják belőle (mármint a jóféle verziót, mert szar az van:))
-
pontos infot nem tudok, talán 1-2 hónapon belül, de úgyis lesz hír, amíg meg nem veszem meg az első kettőt sem nem is érdekel:)
igazából úgy lenne jó, ha folyamatosan csökkenne az előzőek ára. -
így van, 5 DLC van beígérve, csak legyen aki meg is tartsa :) -
35 teljes nap játékkal.. budira azé jársz vagy szoba levegőjén kívül mást is szívsz be? O.o -
killerkocka #20017 Hmm, komolyan mintha rólam írnál
. Naponta játszok az mw2-vel valamikor többet, valamikor kevesebbet, de minden nap megkapom a cheater jelzőt, van hogy adja egymás után több körben, van hogy mínuszos a statom, van hogy "középmezőny". De attól még az emberek szemében egy mocskos csaló maradok, mert valamelyest jobb vagyok az átlagnál. Mondjuk a tényleges cheaterek megfingatnak
.
Első kérdés: mikor rakják be a normal playlistbe a dlc2-t, hónapon belül úgyis berakják
2.: van-e törtserver. Van rá, de ez nem warez topic. Cheater meg több van, mint hinnéd, viszont nem tuti, hogy összefutsz velük egyhamar.
3. kérdés: 3.dlc. Nem tudom, hogy biztos-e, de mintha 5 dlc-t ígértek volna az év folyamán, de nem tuti
-
egy rosszabb játékosnak (én) mindenki cheater
egy jobb meg maga a cheater
(18 day alatt ha ötöt láttam sokat mondok)
egyik játszmában 30 5-re nyer,mindenki cheatert ír
következőben gyenge középmezőny,...néma csend
most,hogy van ez?
-
lesz 3.DLC?
mikor?
lemaradtam róla? -
Az mw2-ben kb 5x több a cheater mint a cod2ben és a 4ben együttvéve... -
Példa alatt azt értem,hogy most én hiába veszem meg eredetibe a cod2-t,egy csomóan tudnak játszani crackelve és ezzel együtt a sok a cheat is. -
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem,ha nem gáz.
Toltam cod2,cod4 ben voltak tört serverek--->rengeteg cheater.
A modern warfare 2 vel nem toltam pc-n itt nincsenek tört serverek??
Tehát itt megkell venni mindenkinek a játékot és akkor általában az ember megbecsüli a játékot meg fél hogy ne bannolják,szal kevés a cheater?
-
a 3. DLC után kb.... -
valaki tudja mikor teszik be a 2.DLC-t a "normálok" közé?
-
Az csak simán egy moddolt szeró volt. általában jó buli szokott lenni :D -
sajnos igen, eredetivel is tudsz hackelt hoston játszani. vagyis forditva, az aki hackeli a cfg-jét az vagy leszarja, hogy mit kockáztat azért, mert kőgazdag és vesz mégegy játékot ha bannolnák steamről vagy pedig sik hülye :) -
Gabe18 #20007 Amúgy a Global Thermonuclear War,One Flag CTF,és VIP játékmódokkal mi lett?Egy darabig úgy volt majd a új DLC-k megnyitják ezeket is,de sehol semmi... -
aha, hacked serverre?
ez az nem?
a sok kis köcsög, mit keres itt???? -
aflamin #20005 ok, mire leirtam steam megjavult :P sry -
aflamin #20004 hi!
nektek megy a steam? elöbb a kör végén disconnect blabla és azóta KO. juhé! igen, majd fizetek akkor ha nem dobál szét a lobby és nem kell 10 percig baszakodni mire találok egy lagg és csitmentes host-ot.
jam, végre összehoztam egy nuke-ot afghan-on demolution-ba ak-val. Kicsit camp szaga volt de örültem =)igy 16nap játékidö után.
és még 1: amikor én vagyok a host és kilépek mert laggolnak a többiek akkor egyböl kirak mindenkit a játék, nincs az, hogy host migration
ez mitől lehet? -
"na, az előbb beléptem valahova, kiírta, hogy Terminator Invasion, nem volt fegyverem stb. azonnal léptem...."
Olyankor meg kell nyomni 1-től 5-ig vmelyik bill.-t és bejön vmi fegyver kombó. Néha egész jó kis társaságot ki lehet fogni, de van amikor 4-5 Spectator+god módban, na olyankor én is lépek... -
haha 20.000 ????
bakker! -
Igy is lehet fogalmazni:D -
na, az előbb beléptem valahova, kiírta, hogy Terminator Invasion, nem volt fegyverem stb. azonnal léptem....
ez megen' valami hacked?????
mit keresnek a hacked serverek az eredetin amúgy?
az Alteriw-az egy dolog, de ez?
mesélje már el valaki.... komolyan!
-
Akkor én űbertámogató vagyok az alapjátékkal meg a két dlc-vel.
-
az elmenne:) -
jaja, én max 2000-et adnék a 2 DLC-ért, 1e darabja :) azaz 200 péz egy pálya :D úgy mán jó :) -
nade 5 palya 4e forintert:D vicc, a 10 map majdnem a jatek ara:) -
hát jah, kb. Én is tanulhatnék még, meg dolgozhatnék még ennél is többet, de valahogy ez a mókuskerék is elég ideget (emberit) öl ki belőlem, szóval inkább kussban elvagyok és pötyögök azzal ami van:)
egyébként a 2-es DLC állitólag jó lett, de nekem sem ér meg ennyit, hogy kipróbáljam, majd ha akciózzák talán :) -
igy van, de az sem IW ami az activisionnal van:)
-
az már nem IW :) ugyan alaptagok, meghatározó emberek alapitották az új céget, de már nem IW-ként fognak működni. szerintem azzal, hogy új embereket is felvesznek még jobban is járhatnak, hiszen új ötletek általában jól jönnek, aztán, hogy az "anyacég" mennyire ül a nyakukra majd eldönti, hogy milyen új és jó dolgok születnek ebből. Én érdeklődve várom a Space-COD-ot :DDD -
:) amig szar van vereb is:) es ne menjunk kulfoldre, itt magyarorszagon ebben a forumban, emberek 4 forintot adnak 5 palyaert!!! 2x is???? na ez a szomoru!! utanna meg megy a sirak hogy a buzik verszemet kapnak???
Mindenki gondolkodjon el! siman megvehetnem en is , de nem vagyok hajlando ennyit adni erte a 10 map kb 500 forintot er ennyi:) -
Jellemző. megint EMP előtt 1 kill-el öltek meg. de azért így is sikerült egy 27-1-es statot összehozni :D -
biztos vmi space gamet csinálnak majd amit nem hagyott az activision -
Van még IW,csak más néven alapítottak új csapatot!Aztán hogy mi lesz belőlük,majd kiderül! -
Gabe18 #19988 Olyanom nincs,de éjjel kivégeztem az 5. prestige-t,úgyhogy csináltam egy kis statisztikát az eddigi teljesítményemről (ha el van számolva akkor bocs...) :
Statisztika -
steamen szinte hetente lehet leértékelve 5-10 euróért jó kis játékokat venni
nem kell mindennel azonnal játszani :) -
igazából ha nem lennének ilyen kurva drágák akkor vennék sokkal többet és nem érdekelne, hogy csak 1 hónapig játszok vele. -
Nem kell olyan messzire menni. Én pl csak az activision-től nem veszek játékot ^^