Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ozimak
Nekem épp most volt steam client update... gondolom ezért volt a szarakodás.
Frank99
maradjunk is abban, hogy "NA mindegy"
köszönöm!
<#worship>

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

DarkSector
egyetértek ezzel amit irsz, tökéletessen.
csak az hogy a steam néha pause-ál, nem feltétlen okozzza hekkertársaság, lehet peccsváltás, frissités....node mindegy

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ozimak
Okés,csak megkértek,hogy ne magyart hanem külföldit pingeljek.
Frank99
hack

Frank99
és te?

be lehet fejezni a piszkálódást.

a hackelt majomkodásos videók is unalmasak, elég szomorú, hogy ennyien kiszúrnak azokkal, akik a saját erejükbõl fejlõdnek, de lassan- ahogy az országot elnézem - azok az abnormálisak, aki a szabályokat betartják, és ezeken röhögnek a többiek....

szomorú, megérett az ország -és a világ is- egy jó nagy aszteroidára, komolyan.

Frank99
unalmas a netek tárgyalása, vegyetek vissza...

Gollo
Szerintem hackelt volt a Host... Nagy ugrás + Sima TDM-be külsõ nézet..

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

DarkSector
szia elmész? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Grove4
Mutattad már egyszer. Legalább valami jó videó lenne, és nem hackelt gameplay.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Firerock
van erre külön játékmód
3rd person valami

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Diktator74
Nekem mûködik a steam! Frissítette magát ujraindult és megy4

Diktator74
Valaki tudja,hogy lehet külsõ nézetre kapcsolni?Vagy csak valami bugg volt az egész? Külsõ nézetes multiplayer

Firerock
köszönjük,szia

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

DarkSector
nem a steam a szar, hanem akik nem tartják karban.

robotnyk
érdemes a community activity chartot megnézni -.-
Mi van ezzel a szemét steammel? Nem lehet játszani.

ozimak
Itt mindíg ilyen nagyot lehet ugrani?😊
Diktator74
Mûködik rendesen a steam ,csak játék lép ki néha mintha nem is lett volna elindítva!

bandi007
ez a steam egy nagy rakás xar jelenleg 😞

&#8206;\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/

kBagyula
nálam is szarakodik a steam. 😞

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Diktator74
DarkSector
nekem volt nem1x mikor csak ures kép volt a steam kliensben, de monnyuk ettõl még ment a multi.

DarkSector
az a legdurvább...😄

robotnyk
döglõdik.
Sziasztok nektek sem megy a steam?

AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun

Diktator74
Szasztok! Játszottatok már külsõ nézetben a multival?? Elég fura!

ozimak

ozimak
Öreg én nem mondtam,hogy annyira vágom de köszönöm az útbaigazítást majd ha ilyesféle infóra lesz szükségem hozzád fordulok! Annyit tudok,hogy nekünk egyetlenegy utp kábelen jön be a telefon és az internet,majd egy koaxon a tv! Nem állítottam olyasmit,hogy én tutira tudom <#nezze> ezért nem hiszem,hogy utána kellene néznem bárhol,és meg kéne ismernem a mûködési elvét,mivel nem ezzel dolgozom <#nemtudom>
Amúgy is inkább a szolgáltatók sebességén volt a hangsúly fõleg a játék szemszögébõl,nem akarunk saját távközlési szolgáltató céget alapítani vagy ilyesmi.
Szeretem az ilyen embereket akik csak és kizárólag ilyesmiért képesek beírni egy hozzászólást egy olyan fórumba ahol szinte még sosem jártak... (legalábbis én még nem láttam itt)
bigapó
hát eléggé gány néha, olyan dolgoktól halok én is, hogy csak lesek. nekem a thumper eléggé lassú ahogy így oldalra billenve lõ vagy mit csinál.

The Matrix has you...

Most sikerült játszanom egy órát.
Hát csak a teljesség igénye nélkül: WBK, EOS, ADS..... ha õk fent vannak, akkor..<#lama>
armageddon666
"meg ha már idegesítõen sok a gl-huszár, akkor rendet vágok az RPG/GL/Danger Close triumvirátussal 😄"

ilyennel én is próbálkozom néha, de sztem RPG helyett thumpert visszarakom, mert RPG valami hihetetlenül szarul repül 😄 de még ha konstans szarul menne, de néha FELKANYARODIK... néha leesik... néha meg tök egyenesen megy... AT4 faszább, csak azt lassan tölti újra meg alapból csak 1 rakéta van hozzá...

@

Játssz késõ este, ha tudsz.
Tegnap éjfélkor nagyon jó volt, csak már bevérzett a szemem és inkább erõsen ráültem a hátamra.

Én el se kezdtem a prestige-eket. LvL 70 és ennyi.

Ma délelõtt a stimuluson voltak 500 kb.
nekem is csak az elsõ volt

bigapó
Én ezért vettem meg inkább 8e-ért a Blur-t😊 ha megunom a laggolást, akkor autókázok egy kicsit 😊

The Matrix has you...

bigapó
egyes vélemények szerint jól használható, gyorsabban vált át arra,mint a másodlagosra. Én nem próbáltam csak egyszer, nekem más kiegészítõ fontosabb/használhatóbb. Gl-t a fegyó maxolására használom, meg ha már idegesítõen sok a gl-huszár, akkor rendet vágok az RPG/GL/Danger Close triumvirátussal 😄

The Matrix has you...

bigapó
ha jól emlékszem eddig csak olyan volt,hogy 70-esre ugrott, de prestige-t nem váltotta.

The Matrix has you...

Daell Drow
En a megjelenes napja ota tolom, es még nem futottam bele hackelt szeroba.
Most 2/70-es szintu vagyok, es nem is megyek tovabb. A kerdesem az ha veletlenul bele futotk hackelt szeroba akkor maradok ezen a szinten vagy a prestige szintem is fel megy 10re?
elsõ kör ffa egybõl hacked host, mindenki ugrabugrál es persze lvl70 egybõl 😊

armageddon666
Mastery jelvény...

@

Az az én meglátásom szerint ne SD-n,hanem DM,TDM módokban lõje meg azt a akárhány kill-t ami kell.Neki is gyorsabb,meg az áldozatnak se olyan idegesítõ,mivel egybõl feléled.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

FSpofon
mert kell a shotgun addon bármire is..

Arab money

és ha azért használja vki a GL-t, hogy meg legyen egy bizonyos fegyvernek a "Challange"-e?

Akkor írok.Majd 4 hónap szünet után elkezdtem újra játszani vele.Sajnos látom a helyzet mit sem változott.Illetve mára eljutottunk oda hogy a 10 prestige-es emberekrõl nem lehet tudni hogy kipörgette 10x,vagy szimplán csal.
Ha lehet még több csaló van mint 4 hónapja.Ha 2-3 SD meccs lemegy tisztán már jó,aztán bejön "az ész" ledarál falon mindenen keresztül,meg se próbálja titkolni.Az IW persze még mindig nem jutott addig hogy egy Vote Kick nem ártana hogy ilyenkor ne nekem,meg a többi "normálisnak" kelljen kilépni.De hát minek,meg a Vote Kick opcióértért csak nem lehet pénzt elkérni...
Most ilyenek hogy mennyi GL-es van meg stb,azt már fel se veszem,elhatároztam hogy azzal nem is foglalkozom már.Ez ilyen aztán kész,tudomásul kell venni,ha nincs admin,nincs szerver,akkor úgyis olyan fegyverrel tombol amivel akar.
Ja meg én is beneveztem erre a DLC nevû lehúzásra.5 pálya 5000 (majdnem...).Mindenesetre az sokat elmond hogy bár Crash map már több mint két éves,és ugye az MW1-bõl hozták,mégis százszor jobb mint a 3 új pálya akármelyike...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

armageddon666
Na igen a lagkompenzáció. Tényleg nagyon jó... Legalábbis, ha jól láttam MW2ben ilyen közel 100as pinggel játszik az ember... És így olyan a játék mint mondjuk CSben 30as ping mellett O.o úgy érzésre...

@

Jacek
nekem most volt az elso hacked szerom😊 186 ora played utan, ez a jopofa fajtabol valo volt😊 rendes xp volt semmi szintlepes meg ilyenek, csak low gravity volt😊 magyarul repkedes ment a hazak kozott😊

bigapó
sajnos igen, ennyire szörnyû😞 voltam egy olyan host-on is aki kiírta számokkal a pinget, a csíkos megoldáson túl. a saját táblázatommal megegyeztek az értékek, így már biztosra tudom, hogy mikor mennyivel hasítok. ezért szeretem, ha Én vagyok a host, mert a 90-120 és a fölötti pingek nem túl rózsás játékot vetítenek elém...

The Matrix has you...

bigapó
tényleg, most látom,hogy budapesti szervert pingeltél. hát az nekem sem rossz, de nézd meg oroszok felé és angolok felé is, meg lényegében az összes környezõ országot akikkel játszani szoktunk. dánok,németek, hollandok, franciák, szlovákok, lengyelek stb...

The Matrix has you...

FSpofon
ennyit bírnak az otthoni netek, na meg mindenféle országból összekerülve nagy távolság csak ront a helyzeten
bármilyen játékban ha servert indítanál ez lenne
ennek ellenére a codokban már jó lagkompenzáció van hogy 100as ping alatt nem túl zavaró a dolog (annak aki nem cs-n meg cod1-2n nõtt fel 😛).

Arab money

armageddon666
én leszedtem ezt az mw2 config toolt, és megcisnáltam hogy jobb legyen a pingbar, és elszörnyedtem... ennyire szarok a pingek? 😄D szánalmas... sejtettem, de akkoris... viszont elég sokszor én vagyok a host 😊

@