Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszönöm!
<#worship>#worship>
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
csak az hogy a steam néha pause-ál, nem feltétlen okozzza hekkertársaság, lehet peccsváltás, frissités....node mindegy
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
be lehet fejezni a piszkálódást.
a hackelt majomkodásos videók is unalmasak, elég szomorú, hogy ennyien kiszúrnak azokkal, akik a saját erejükbõl fejlõdnek, de lassan- ahogy az országot elnézem - azok az abnormálisak, aki a szabályokat betartják, és ezeken röhögnek a többiek....
szomorú, megérett az ország -és a világ is- egy jó nagy aszteroidára, komolyan.
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
3rd person valami
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun
Amúgy is inkább a szolgáltatók sebességén volt a hangsúly fõleg a játék szemszögébõl,nem akarunk saját távközlési szolgáltató céget alapítani vagy ilyesmi.
Szeretem az ilyen embereket akik csak és kizárólag ilyesmiért képesek beírni egy hozzászólást egy olyan fórumba ahol szinte még sosem jártak... (legalábbis én még nem láttam itt)
The Matrix has you...
Hát csak a teljesség igénye nélkül: WBK, EOS, ADS..... ha õk fent vannak, akkor..<#lama>#lama>
ilyennel én is próbálkozom néha, de sztem RPG helyett thumpert visszarakom, mert RPG valami hihetetlenül szarul repül 😄 de még ha konstans szarul menne, de néha FELKANYARODIK... néha leesik... néha meg tök egyenesen megy... AT4 faszább, csak azt lassan tölti újra meg alapból csak 1 rakéta van hozzá...
@
Tegnap éjfélkor nagyon jó volt, csak már bevérzett a szemem és inkább erõsen ráültem a hátamra.
Én el se kezdtem a prestige-eket. LvL 70 és ennyi.
Ma délelõtt a stimuluson voltak 500 kb.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Most 2/70-es szintu vagyok, es nem is megyek tovabb. A kerdesem az ha veletlenul bele futotk hackelt szeroba akkor maradok ezen a szinten vagy a prestige szintem is fel megy 10re?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ha lehet még több csaló van mint 4 hónapja.Ha 2-3 SD meccs lemegy tisztán már jó,aztán bejön "az ész" ledarál falon mindenen keresztül,meg se próbálja titkolni.Az IW persze még mindig nem jutott addig hogy egy Vote Kick nem ártana hogy ilyenkor ne nekem,meg a többi "normálisnak" kelljen kilépni.De hát minek,meg a Vote Kick opcióértért csak nem lehet pénzt elkérni...
Most ilyenek hogy mennyi GL-es van meg stb,azt már fel se veszem,elhatároztam hogy azzal nem is foglalkozom már.Ez ilyen aztán kész,tudomásul kell venni,ha nincs admin,nincs szerver,akkor úgyis olyan fegyverrel tombol amivel akar.
Ja meg én is beneveztem erre a DLC nevû lehúzásra.5 pálya 5000 (majdnem...).Mindenesetre az sokat elmond hogy bár Crash map már több mint két éves,és ugye az MW1-bõl hozták,mégis százszor jobb mint a 3 új pálya akármelyike...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
@
The Matrix has you...
The Matrix has you...
bármilyen játékban ha servert indítanál ez lenne
ennek ellenére a codokban már jó lagkompenzáció van hogy 100as ping alatt nem túl zavaró a dolog (annak aki nem cs-n meg cod1-2n nõtt fel 😛).
Arab money