24218
Modern Warfare 2
  • SpeedXHUN
    köszönöm a válaszokat,így szerintem nem veszem meg:S

battlefieldel játszom ott account van mint a cs ben,ott is van cheater de a pb egyből bannolja és vehet új játékot,azt hittem itt is igy megy.
  • killerkocka
    Zsidózásért meg elnézést, ha valakit sértene.
  • killerkocka
    Csoki, dehogyis :) Mostanság néha csak fél-1 óra idő jut játékra, mikor mennyi időm van, de egyedül nem játszom soha, csak ha haverok is fennt vannak, amúgy már 37 nap, de nem most kezdtem :D
    Dlc-nél meg már úgyis jó lenne, ha 1-et megvettél, lenne kedvezményed a többire, de neeeem, zsidó fattyak ezek, igaz megvettem mind2-t, egyiket, mert hátha bejön, másikkal szülinapomra leptem meg magam :P
    Csalók még hagyján, ki lehet lépni, ha arról van szó. Viszont a tuberek zavarnak engem igazán, de néha jó szájhősködni, mikor tuberkedés nélkül lealázza őket az ember és öl vagy 3x annyit, mint az ő csapatuk egybevéve :D
  • bigapó
    van warez verzió és ahhoz multi, ezt az off/warez topikban fogod részletében megtudni, banner alatt megtalálod a linket. ha jól tudom ott is vannak cheaterek.

eredeti játéknál vannak csalók - egyébként melyik játékban nincsenek? -, de ha sok haverod lesz akivel tudsz menni csapatban akkor már annyira nem zavaró és be lehet őket is alázni. általában időszak függő, délután megnő a számuk, bár most nyári szünet miatt a sok kis gyökér többet játszik.
    mindent összevetve eddigi legjobb rész szerintem, nem nézve a war részét, mert a profik azt nagyon hiányolják belőle (mármint a jóféle verziót, mert szar az van:))
  • bigapó
    pontos infot nem tudok, talán 1-2 hónapon belül, de úgyis lesz hír, amíg meg nem veszem meg az első kettőt sem nem is érdekel:)
    igazából úgy lenne jó, ha folyamatosan csökkenne az előzőek ára.
  • bigapó
    így van, 5 DLC van beígérve, csak legyen aki meg is tartsa :)
  • böröczk
    35 teljes nap játékkal.. budira azé jársz vagy szoba levegőjén kívül mást is szívsz be? O.o
  • killerkocka
    Hmm, komolyan mintha rólam írnál . Naponta játszok az mw2-vel valamikor többet, valamikor kevesebbet, de minden nap megkapom a cheater jelzőt, van hogy adja egymás után több körben, van hogy mínuszos a statom, van hogy "középmezőny". De attól még az emberek szemében egy mocskos csaló maradok, mert valamelyest jobb vagyok az átlagnál. Mondjuk a tényleges cheaterek megfingatnak .
    Első kérdés: mikor rakják be a normal playlistbe a dlc2-t, hónapon belül úgyis berakják
    2.: van-e törtserver. Van rá, de ez nem warez topic. Cheater meg több van, mint hinnéd, viszont nem tuti, hogy összefutsz velük egyhamar.
    3. kérdés: 3.dlc. Nem tudom, hogy biztos-e, de mintha 5 dlc-t ígértek volna az év folyamán, de nem tuti
  • Antal99
    egy rosszabb játékosnak (én) mindenki cheater
    egy jobb meg maga a cheater

(18 day alatt ha ötöt láttam sokat mondok)

egyik játszmában 30 5-re nyer,mindenki cheatert ír

következőben gyenge középmezőny,...néma csend

most,hogy van ez?
  • Antal99
    lesz 3.DLC?
    mikor?
    lemaradtam róla?
  • Maxtreme
    Az mw2-ben kb 5x több a cheater mint a cod2ben és a 4ben együttvéve...
  • SpeedXHUN
    Példa alatt azt értem,hogy most én hiába veszem meg eredetibe a cod2-t,egy csomóan tudnak játszani crackelve és ezzel együtt a sok a cheat is.
  • SpeedXHUN
    Sziasztok!

Lenne egy kérdésem,ha nem gáz.
    Toltam cod2,cod4 ben voltak tört serverek--->rengeteg cheater.
    A modern warfare 2 vel nem toltam pc-n itt nincsenek tört serverek??
    Tehát itt megkell venni mindenkinek a játékot és akkor általában az ember megbecsüli a játékot meg fél hogy ne bannolják,szal kevés a cheater?
  • bigapó
    a 3. DLC után kb....
  • Antal99
    valaki tudja mikor teszik be a 2.DLC-t a "normálok" közé?
  • elitehun
    Az csak simán egy moddolt szeró volt. általában jó buli szokott lenni :D
  • bigapó
    sajnos igen, eredetivel is tudsz hackelt hoston játszani. vagyis forditva, az aki hackeli a cfg-jét az vagy leszarja, hogy mit kockáztat azért, mert kőgazdag és vesz mégegy játékot ha bannolnák steamről vagy pedig sik hülye :)
  • Gabe18
    Amúgy a Global Thermonuclear War,One Flag CTF,és VIP játékmódokkal mi lett?Egy darabig úgy volt majd a új DLC-k megnyitják ezeket is,de sehol semmi...
  • Frank99
    aha, hacked serverre?

ez az nem?

a sok kis köcsög, mit keres itt????
  • aflamin
    ok, mire leirtam steam megjavult :P sry
  • aflamin
    hi!
    nektek megy a steam? elöbb a kör végén disconnect blabla és azóta KO. juhé! igen, majd fizetek akkor ha nem dobál szét a lobby és nem kell 10 percig baszakodni mire találok egy lagg és csitmentes host-ot.
    jam, végre összehoztam egy nuke-ot afghan-on demolution-ba ak-val. Kicsit camp szaga volt de örültem =)igy 16nap játékidö után.
    és még 1: amikor én vagyok a host és kilépek mert laggolnak a többiek akkor egyböl kirak mindenkit a játék, nincs az, hogy host migration
    ez mitől lehet?
  • F E R I
    "na, az előbb beléptem valahova, kiírta, hogy Terminator Invasion, nem volt fegyverem stb. azonnal léptem...."

Olyankor meg kell nyomni 1-től 5-ig vmelyik bill.-t és bejön vmi fegyver kombó. Néha egész jó kis társaságot ki lehet fogni, de van amikor 4-5 Spectator+god módban, na olyankor én is lépek...
  • Frank99
    haha 20.000 ????
    bakker!
  • Jacek
    Igy is lehet fogalmazni:D
  • Frank99
    na, az előbb beléptem valahova, kiírta, hogy Terminator Invasion, nem volt fegyverem stb. azonnal léptem....

ez megen' valami hacked?????

mit keresnek a hacked serverek az eredetin amúgy?
    az Alteriw-az egy dolog, de ez?

mesélje már el valaki.... komolyan!
  • kBagyula #19999
    Akkor én űbertámogató vagyok az alapjátékkal meg a két dlc-vel.
  • Jacek
    az elmenne:)
  • bigapó
    jaja, én max 2000-et adnék a 2 DLC-ért, 1e darabja :) azaz 200 péz egy pálya :D úgy mán jó :)
  • Jacek
    nade 5 palya 4e forintert:D vicc, a 10 map majdnem a jatek ara:)
  • bigapó
    hát jah, kb. Én is tanulhatnék még, meg dolgozhatnék még ennél is többet, de valahogy ez a mókuskerék is elég ideget (emberit) öl ki belőlem, szóval inkább kussban elvagyok és pötyögök azzal ami van:)
    egyébként a 2-es DLC állitólag jó lett, de nekem sem ér meg ennyit, hogy kipróbáljam, majd ha akciózzák talán :)
  • Jacek
    igy van, de az sem IW ami az activisionnal van:)
  • bigapó
    az már nem IW :) ugyan alaptagok, meghatározó emberek alapitották az új céget, de már nem IW-ként fognak működni. szerintem azzal, hogy új embereket is felvesznek még jobban is járhatnak, hiszen új ötletek általában jól jönnek, aztán, hogy az "anyacég" mennyire ül a nyakukra majd eldönti, hogy milyen új és jó dolgok születnek ebből. Én érdeklődve várom a Space-COD-ot :DDD
  • Jacek
    :) amig szar van vereb is:) es ne menjunk kulfoldre, itt magyarorszagon ebben a forumban, emberek 4 forintot adnak 5 palyaert!!! 2x is???? na ez a szomoru!! utanna meg megy a sirak hogy a buzik verszemet kapnak???

Mindenki gondolkodjon el! siman megvehetnem en is , de nem vagyok hajlando ennyit adni erte a 10 map kb 500 forintot er ennyi:)
  • elitehun
    Jellemző. megint EMP előtt 1 kill-el öltek meg. de azért így is sikerült egy 27-1-es statot összehozni :D
  • FSpofon
    biztos vmi space gamet csinálnak majd amit nem hagyott az activision
  • nyuny01 #19989
    Van még IW,csak más néven alapítottak új csapatot!Aztán hogy mi lesz belőlük,majd kiderül!
  • Gabe18
    Olyanom nincs,de éjjel kivégeztem az 5. prestige-t,úgyhogy csináltam egy kis statisztikát az eddigi teljesítményemről (ha el van számolva akkor bocs...) :

Statisztika
  • FSpofon
    steamen szinte hetente lehet leértékelve 5-10 euróért jó kis játékokat venni
    nem kell mindennel azonnal játszani :)
  • bigapó
    igazából ha nem lennének ilyen kurva drágák akkor vennék sokkal többet és nem érdekelne, hogy csak 1 hónapig játszok vele.
  • elitehun
    Nem kell olyan messzire menni. Én pl csak az activision-től nem veszek játékot ^^