24218
Modern Warfare 2
-
darkbear #20064 Ezért ennyire agresszívan savazni nem kéne, hello.
Kérdés volt mint írtam, ha tetszik válaszoltok, (válaszoltatok) ha nem, nem.
A tetű csalókat én is utálom mint írtam, én nem csalok ezen a néven megtalálsz a CODban és majd jót lövünk.
Köszi a válaszokat,a leírtakat fenntartom, a fejleményeket leírom ha érdekel valakit.
üdv
-
Gabe18 #20063 Ez megint olyan eset hogy nesze,most döntsd el mi az igaz.
Mert valóban,lehet hogy ő már annyira tapasztalt játékos hogy azért lő oda hogy hátha van ott valaki,mert ott már sokszor találkozott emberrel,és most veled pont szerencséje volt.
Csak ilyenkor a régi részekben kimentél spectator-ba,és nézted pár percig mit csinál,sok minden kiderülhetett.Ja hogy itt olyan nincs...
Amúgy a WH pont ezért jó mert ilyenekkel simán leoltanak."Probából lőttem oda","halottam hogy mozog valaki mert 50 ezres 5.1 fülesem van",meg sokszor ellövik a UAV-ot mint menekülő utat,és volt hogy én is elkezdtem gondolkozni hogy "lehet tényleg volt UAV?bemodták csak nem figyeltem?" -
jaja, Sötétmedwe...
tudom, hogy jó arcok járnak ide, én is ide járok :-)))
a VAC nem tökéletes, SŐT KURVÁRA nem az, ez látszik is, főleg he reggel 8 és este 10 között játszol a sok kis pizsomás miatt.
De ha valakit bannol- pont a xarsága miatt- a VAC számára ismert program szekvenciákat- általa ismert cheateket-bannol, ha jól értem a történetet eddig.
én nem kívánok bántani senkit, a figura - ha van netje a barátodnak, ha játszik az MW2-vel akkor van- írjon a VAC-nak, hogy Ő nem csalt, nézzenek utána..... asszem lejjebb egy figura visszahozta a banned accountját, lehet neki is sikerül.....
sokan játszunk itt november óta, és nemigazán bannoltak bennünket.....
van ilyen itt Zemberek, akit csak úgy bannoltak itt, az SG MW2 funnok közül? -
Gabe18 #20061 A VAC nem jó.De nem azért mert a normál embereket tiltja ki,hanem mert a csalók nagy részét sem.
Persze ettől még elképzelhető hogy valami malőr az egész,de igen nehéz lesz bizonyítani... -
darkbear #20060 Először is Frank írtam egy párszor már, bár nem állandóan, de folyamatosan figyelem a fórumot mert jó arcok járnak ide, veled együtt.
Másodszor kérdés volt, amire válaszoltok ha tudtok, ingyenes a reg tudom, de nem engem tiltottak ki, ő nem ismerte eddig ezt a fórumot ezért írtam én.
Harmadszor minden csaló kapja be, ennek ellenére én még mindig nyomom a COD-ot
Negyedszer ha olyan jó a VAC mért van annyi csaló majom
Köszi a válaszokat, ír a srác meglátjuk mi lesz, oszt annyi -
+1
múltkor úgy szedett ki a gyerkőc, hogy házban voltam konkrétan ablak, ajtó, minden nélkül a közelben, ő meg kinn úgy 20-30 méterre. Kérdeztem vaddafakk, válasz: ő már pró, a kezdetektől tolja a játékot, és tudja, hogy mindig ott sunyul az ember.
Ahham, a 300 négyzetméteres házban véletlenül pont azt az egy pontot találja be ahol én vagyok, mert minden játékos akivel eddig találkozott, pontosan ott áll...
A vacos dologhoz: a VAC hobbiból nem találgat cheatet a gépen, és a cheatek sem az éjszaka folyamán sunyulnak fel a gépre... Elképzelhető ugyan, hogy valaki reportolta, de ahhoz valami nagyon durvát kellett volna csinálnia, mert a valve nem nagyon ad a reportokra... -
Gabe18 #20058 Éjjel megnéztem.Haverokkal jó lehet,egyedül gyenge.De hát eleve coop-nak készült ugye. -
Töltöm az Alien Swarmot, ott talán nem lesz csaló 1-2 hétig..... -
Gabe18 #20056 Skill... hát hogyne.
Vannak itt olyan skill-ek,hogy a létező összes lan-os bajnokságot megnyerné az ember,ha csak a fele igaz lenne.
Tényleg már külön megbecsüli az ember ha egy normális csapatot összedob a IWNet nevű mókamester. -
mondom, hogy hülyegyerek.
így járjon az ÖSSZES!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
fölöslegesen irkál. VAC bant semmi okból nem szednek le.
egy mód volt ami valami opengl.dll-t is lecserélt. az nem csalás volt, de járt érte a ban.... steampowered fórumon írták.
egyébként lehet h egy hónappal előbb csalt és csak most kapta a bant :)
-
mér' nem a "barátod" ír ide?
mert a barátod te vagy?
ingyenes a reg az SG-n....
vicces gyerek vagy.
én meg a házigazda, úgy jöjjön a válasz! -
el ne hidd... egyáltalán nem jellemző :) -
én inkább a VAC-ban bíznék.....
olyan ritkán dolgozik, hogyha a VAC azt mondja, akkor 99 % igaz is....
ha meg véletlenül 1%-ban nem lenne igaza, akkor írkáljon, ahova kell....
olyan érdekes, hogy mindig idetalál valaki, aki soha nem írt ide, aztán amikor baj van, akkor igen....
mese habbal.
sztem.
az összes csíter kapja be.
miattuk nem fogok többet online csocsót venni.
ez tutkó.
amit az elmúlt 1 hónapban művelnek, az rémálom.
mondhat bárki bármit.....
ja, skill, tudom! -
darkbear #20050 Senki nem mondta, hogy nincs ott valami... sőt most is ott van mert azt írja ki cheat detected, mint írtam. Amúgy azért annyira már ne bízzunk a VAC-ban inkább a barátom szavában, mert nem csalt és senki nem nyúlt a gépéhez fizikailag. -
darkbear #20049 Köszi ez már valami, nagyon ki van akadva -
Maradjunk annyiban, hogy a VAC megbízhatóbb mint a 'ismerősöd' szava :)
a gépen lévő fájlokat és a memória tartalmát meglesve állapítja meg, hogy van-e ott valami az adatbázisukban lévő cheatek közül
lehet, hogy nem most, hanem 2 hete csalt, csak most kapta meg a bant. -
Volt rá példa,nem is olyan rég,csak nem tudom ki volt az
Hátha valaki jobban emlékszik majd rá! De azt tudom hogy fölvette a kapcsolatot a vac-al vagy nem is tudom kivel! Miután tisztázták a helyzetet visszakapta az accját! Fel a fejjel,nincs veszve!
-
darkbear #20046 Kösz a konstruktív hozzászólást...
Annyit kérdeztem, hallottatok olyat, hogy úgy tiltottak ki valakit, hogy nem csalt. Ennyit. Poénkodni én is tudok -
persze rendes ember
csak a kutyája átsétált a billentyűzeten amíg nyaralt és pont letöltött egy aimbotot ;) -
jellemző a rendes ember bannolják, a csiterek meg nyugodtan szopatják az embereket -
darkbear #20043 Sziasztok!
Az egyik ismerősömmel a következő történt. Hazajött a nyaralásból benyomta a steam-et majd indította az MW2 multit. Erre kiírta: cheat detected majd kivágta az MW2-ből. A steam kiírta a VAC letiltotta a fiókját.
Ismerem a srácot, biztos nem cheatelt. Szerintetek lehet hogy valaki, a játékból, esetleg kívülről telepített valamit, ami a VAC illegálisnak gondolt, vagy a VAC tévedhet, volt már ilyen?
Senkinek nem adta oda a gépét, nem nyomta a COD-ot már vagy két hete, és nem is ért olyan szinten hozzá, hogy telepítsen valamit, illetve merje kockáztatni az összespórolt játékát.
-
mivel a MW2 megjelenesekor is megmondtak hogy kulon jatek lesz MMOG!! mert ezert a multiert penzt kerni vicc is lenne:D amikor lenyegeben csak egy lobby szervert adnak es kesz:) -
nah lehet túllépni a fizetős multi témán
fourzerotwo
Modern Warfare 2 subscription plan rumors going around. For the record, nobody has to pay to play COD or MW2 multiplayer, nor will they.
és black opsban se lesz -
Pont ez az, hogy a fejlesztők nagyon is nincsenek eleresztve... A kiadók megbéklyózzák őket... Nem a fejlesztők a gonoszok, nem ők szedik be a rengeteg profitot, nem szándékosan csinálnak fél munkát, szar munkát... MW2-nél is Infinity Ward van szidva, mert az ő nevük van az IWNetben... ők csinálták, eléggé szar lett, gondolom nem így gondolták... Csak gondolom nem volt lehetőségük jobbra csinálni, nem telt rá a költségvetésből... Lehet nem is akartak ilyen rendszert, csak ez is ki volt osztva nekik... -
NHLFAN #20039 én is most vettem meg.eredeti bontatlant árulják a vaterán 5500 és 6000 ft-ért -
Erről nem a fejlesztők tehetnek,hanem sajnos a kiadó!Ők azok akiket csak a pénz érdekli!Ezért rúgtak ki embereket és ezért hagyta ott az IW az Activision-t,mert meg volt kötve a kezük és nem készíthettek saját játékot!Az igaz hogy a Modern Warfare már nem az IW kezében van,de bízzunk benne hogy ők is,és mi is jobban járunk ezzel a lépésükkel! -
Mostmár én is csak megjelenés után pár hónappal fogok venni akármien játékot...sajnos manapság nagyon elvannak eresztve a fejlesztők és hibát hibára halmozva adnak ki játékot...ez nem megengedhető akkor se...érdekes amikor nem volt teli minden cég még pénzel akk azon volt a hansúly hogy jó és élvezhető játékot adjanak ki mert csak akkor lesz a következőre is pénz és az embereket is ki kell fizetni..most miről szól? legyen valami jöjjön be a sok pénz aztán szétosztjuk majd pereljük az összes pénzt vissza hizzám és rúgjunk ki mindekit aki vissza akar vágni...megengedhetetlen :S -
Gabe18 #20036 Hát én az kettőt megvettem,de többet én se ha még lesz.Igy is drága mulatság volt ez már,többet nekem se ér az biztos.Akkor már inkább legközelebb veszek valami más játékot. -
busman1 #20035 És az 5 dlc kétszer annyiba kerül, mint maga a játék. Ez aztán a nagy üzlet. Na, énrám egyet sem sóznak rám. De codot sem veszek többet eredetiben, ha nincs hozzá dedikált szerver, az tuti. -
busman1 #20034 Menj CoD 2-ben olyan szerverre, ahol be van kapcsolva a kulcs ellenörzés. -
Gabe18 #20033 Xboxon végképp elfogadhatatlannak tűnik ez.Hát ott már eleve fizetni kell a multiért,mert csak Gold tagsággal játszhatsz online.Ha erre még rádobnak "játékonként" újabb díjat,azt nem hiszem hogy benyelnék a népek. -
jtages xboxon nem nagy ügy összedobni egy ilyen menüt -
A fizetős MW2 mozgásban -
PB annyira banolja egyből mint VAC :) -
Gabe18 #20029 Itt ugy megy hogy játszotok.Aim-os gyerek bejön,elkezd ész nélkül ledarálni mindenkit.Csak a hülye nem látja hogy csal.Kirúgni nem lehet.Ha szólsz neki 1.nem válaszol,2.kiröhög,3.elküld a k....a anyádba hogy mekkora noob vagy.Egyetlen lehetőséged hogy TE lépsz ki az adott játékból.
Wh-sok ugyanez,csak ott sokkal nehezebb rábizonyítani,ha nem teljesen hülyén csinálja.Végeredmény ugyanez,tenni nem tudsz semmit,te lépsz ki a végén... -
Aki csak gl-t használ -
vessetek veszett mókusok elé, de nem tudom: mi a tök az a tuber? -
nekem ennyi lét fájdalom 5 mapé kiadni, inkább várok még, hátha lesz pakkban valami akcijó. hát aztán ha nem, akkor megvárom, amíg adócsalócsicska leszek, oszt beruházok rájuk. : D -
Engem a tuberek meg a camperek max annyiban zavarnak ha killstreak közben ölnek meg. A campereket aztán könnyű kinyírni főleg ha folyton ott kempelnek. A tuberek meg legtöbbször vagy mellélőnek vagy vmi.