Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FSpofon
Disabled Steam Account

ha tényleg nem történt egyik se akkor fent contact supportra katt.

Arab money

Antal99
nyugati 576kbyte

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

robotnyk
hah, ezzel a nickkel volt valaki a MW2 betétben a Family Guyban :p
armageddon666
honnan vetted a játékot?

@

Antal99
ma reggel ez az üzenet fogadott

this steam account has been disabled

semmit nem követtem el

MIT TUDOK CSINÁLNI

SEGÍTSETEK LÉGYSZIVES

Warton
Megkérlek ne használj terméknevet. Köszönöm!<#vigyor5>

Frank99
a legszebb duma az volt (vitorláson sikerült õsszel látnom két süllõ közt a Balatonon :-))) , amikor az egyik rétinéger ezt mondta:

Hát megmondom a jõszintét Mónyika, a Béla valótlant hazudott!!

Erre a mónyika: Akkor igazat mondott?

a delikvens nem kevés gondolkozás után:
aztat nem tom'....

amúgy jót röhögtünk - és én dobtam fel a labdát- de ne vigyük túlzásba jó?
mert lehet KImoderálnak minket <#vigyor1>

bár lehet ez Józsiúr volt( a Józsi barát, de hasonló színvonal...)

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

kBagyula
<#eljen><#nyes><#taps>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

ozimak
<#idiota><#vigyor><#pias><#hehe>
DarkSector
amugy az Moúni-ka..😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Pedig az nagyszerû mûsor lett volna.

"Most Józsi következik,akinek Dezsõ felvette a ledobatott AC130-át,ezért már két hónapja nem áll vele szóba."

-Ááááá Mounika a nem úgy volt.Hát nem Ac 130 volt az,csak egy nyomorult kis Harrier.Amúgyis ez a Józsi... Há teccik tudni ez olyan hülye,hogy a múltkor is azért nem aktiválta az EMP-t,mert azt hitte a monitor is kikapcsol akkor...

-Na még te beszélsz...Nekem legalább van monitorom,nem ugy mint te,aki a szomszéd Béla bácsival forrasztottál vezetéket hogy a pc-t a fekete-fehér Junoszt tv-re kösd a tv kimenetrõl,azt most olyan neki a játék végig mint mikor más a Thermal távcsõbe néz...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

DarkSector
<#hehe>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

armageddon666
Best of válogatás <#vigyor4>

Maunikasóba' sztem még nem volt olyan aki próbálta ezt a csodát 😄

@

Frank99
még a mónikasóba' sem volt ennyi sípolás baxod....

Frank99
ezt 3 napja csinálja, fõleg a délutáni-esti órákban....

robotnyk
engem is kidobott már ma kétszer, egyszer épp egy jó killstreak közepén, sõt eleve úgy nyitott a steam, hogy 3-4 percig nem tudott csatlakozni.
Bocs nekem full eredeti mégis kibasz ezzel a "Steam connect failed" felirattal. Ma kezdte. Megjelenés óta mûködött. Ma azzal kezdte, hogy nem tudta a szinkronizálni a steam-et. Aztán szívás. Elõtte volt géppucolás Glary Utilities-szel
Már az éjjel is össze vissza dobálta szét a meccseket a lobby részen.5-6 próbálkozás is volt mire elindult egy.
Én általában egyedül játszok,de biztos "mókás" lehet ilyenkor ha többen akarnak együtt...

elitehun
Az activison átb*szott minket<#gonosz1>
armageddon666
érdekes, hogy egyszerre romlott el a város két végén a net, fõleg hogy egyik UPC, másik T-fos, NAT Type: Open mindkét oldal, kiestél; következõ tipp?

@

FSpofon
szar a neted

Arab money

armageddon666
Szar ez a fos. miért?
Failed to join Steam lobby.
Disconnected from Steam.
meg egyéb hibaüzenetek... nem lehet játszani. Küldön invitet havernak, nem küldi el a linket mellé. Nyom egy Join gamet, server is full...

mi a f***t b***tak el?? tegnap óta f*s ez a trágya, kezdem b*****meg megbánni azt a k***a pénzt amit kidobtam rá... g**ire legyen support vagy gyújtsa rá valaki a stúdiót a sok inkompetens g**ire aki összesz*rta ezt a... nem bonyolódom szóismétlésbe... nagyon felbaszott most.

@

Hát ha a VAC megfog vele akkor igen,mert az nem fogja azt nézni hogy "jóra akartad használni".
Meg ugye a kivágott okoskák közül ha egy-kettõ feldob a Steam-en mert õt nem hagytad érvényesülni,bármennyire is nem foglalkozik az egésszel az IW banda,benne van az esélye...

Hülye kérdés, de ha pl felraknék egy consol hacket, hogy kiszórjam a nyomoronc only gl-eseket,aimosokat, stb, sanszos, hogy bannt kapnék érte? Legtöbbször úgyis én vagyok a host, szóval meglenne a lehetõségem a kickre. Élvezhetetlen sokszor a játék így miattuk, legszívesebben alaplapi bannt osztogatnék nekik, de ugye nem lehet 😞
ozimak
Nagyon szívesen! 😊
Frank99
no problemo, de eddig tartott....

bigapó
köszönöm a képeket. holnap megkukkantom ezeket én is és összehasonlitom. nem rakok be képet Frank, ne aggódj😊
elsõre meggyõzõek a számok, a jitter-en látszódik, hogy tartja is a pinget és ez jó.

The Matrix has you...

bigapó
csak neked unalmas, engem érdekelt, hogy más szolgáltató adott pillanatban és helyen mennyivel is rukkol ki.

The Matrix has you...

bigapó
ez a kép a hátterem néha😊 nekem elég ennyi belõle, nem rakom ki még a hûtõre is 😄

The Matrix has you...

Mióta megjelent a játék nem tudják megoldani,nem hogy most 2 hét alatt.Ez már ilyen lesz amíg lesz...

bujcsik555
csao

2 hete nem nagyon játszottam, csalókkal hogy áll a game? steames srácok megoldották már?

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

armageddon666
a vatera az watermark a képen vagy a mágnesen is rajta van?

@

még jó hogy lehet kapni ilyesmit...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

vice
Köszönöm az infót.
Ez van.
Letölteni én sem töltöm le. Marad minden ugyan úgy.
hehe, végre tudtam játszani egy jó domination-t, úgy hogy szinte egy darab gl-es majom se volt és végre megtaláltam a magamnak való fegyvert és lehoztam egy 42/14-et csapatom legjobbja lettem, csak kár hogy bénák voltak a csapattársaim és egyszerûen képtelenek voltak bázist foglalni (128:200), helikopterrel is hiába tisztogattam, de persze egybõl megkaptam én is a gay cheater kifejezést.

armageddon666
Steam fórumon VAC topicban írják, hogy cheatert ne reportolj, helyette ha találsz valami cheateket terjesztõ oldalt, akkor küldd el azt, esetleg magát a csalást (de ahhoz le kell szedni, azt meg én személy szerint nem kísérelném meg)

@

armageddon666
igazából nem. de közel.

@

És utána téged bannolnak hogy "rohadt cheater"... <#hehe>

Antal99
KÖSZÖNöm

armageddon666
nincs, nem foglalkoznak vele. Keress csalást, küldd el azt...

@

a title k meg emblem ek megmaradnak, minden más ez elejérõl indul

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

FSpofon
ez a lényege

Arab money

Antal99
semmit sem tarthatok meg a cuccaimból,ha prestige szintet lépek?

oda lesz minden még az ak-m is???

segítsen aki tud

haloo,
Akinek néha napján lenne kedved spec opsozni, az nyugodtan felvehet. 😊 steam accom: rhaennor

FSpofon
bejelentett karbantartás volt

Arab money

Hello, a tegnapi nap folyamán nektek is volt játék közben steam connction failedes probléma mert nekem és a haveroknak igen.
Buta kérdés tudom, de van értelme jelenteni a csalókat?

Ma reggel egy orosz statja: 85-30. Akkor esett le a tantusz, amikor a HQ tetején spwanoltam.<#taps><#wilting>