Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arab money
this steam account has been disabled
semmit nem követtem el
MIT TUDOK CSINÁLNI
SEGÍTSETEK LÉGYSZIVES
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
Hát megmondom a jõszintét Mónyika, a Béla valótlant hazudott!!
Erre a mónyika: Akkor igazat mondott?
a delikvens nem kevés gondolkozás után:
aztat nem tom'....
amúgy jót röhögtünk - és én dobtam fel a labdát- de ne vigyük túlzásba jó?
mert lehet KImoderálnak minket <#vigyor1>#vigyor1>
bár lehet ez Józsiúr volt( a Józsi barát, de hasonló színvonal...)
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"Most Józsi következik,akinek Dezsõ felvette a ledobatott AC130-át,ezért már két hónapja nem áll vele szóba."
-Ááááá Mounika a nem úgy volt.Hát nem Ac 130 volt az,csak egy nyomorult kis Harrier.Amúgyis ez a Józsi... Há teccik tudni ez olyan hülye,hogy a múltkor is azért nem aktiválta az EMP-t,mert azt hitte a monitor is kikapcsol akkor...
-Na még te beszélsz...Nekem legalább van monitorom,nem ugy mint te,aki a szomszéd Béla bácsival forrasztottál vezetéket hogy a pc-t a fekete-fehér Junoszt tv-re kösd a tv kimenetrõl,azt most olyan neki a játék végig mint mikor más a Thermal távcsõbe néz...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Maunikasóba' sztem még nem volt olyan aki próbálta ezt a csodát 😄
@
Én általában egyedül játszok,de biztos "mókás" lehet ilyenkor ha többen akarnak együtt...
@
Failed to join Steam lobby.
Disconnected from Steam.
meg egyéb hibaüzenetek... nem lehet játszani. Küldön invitet havernak, nem küldi el a linket mellé. Nyom egy Join gamet, server is full...
mi a f***t b***tak el?? tegnap óta f*s ez a trágya, kezdem b*****meg megbánni azt a k***a pénzt amit kidobtam rá... g**ire legyen support vagy gyújtsa rá valaki a stúdiót a sok inkompetens g**ire aki összesz*rta ezt a... nem bonyolódom szóismétlésbe... nagyon felbaszott most.
@
Meg ugye a kivágott okoskák közül ha egy-kettõ feldob a Steam-en mert õt nem hagytad érvényesülni,bármennyire is nem foglalkozik az egésszel az IW banda,benne van az esélye...
elsõre meggyõzõek a számok, a jitter-en látszódik, hogy tartja is a pinget és ez jó.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
2 hete nem nagyon játszottam, csalókkal hogy áll a game? steames srácok megoldották már?
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Ez van.
Letölteni én sem töltöm le. Marad minden ugyan úgy.
@
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
oda lesz minden még az ak-m is???
segítsen aki tud
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
Akinek néha napján lenne kedved spec opsozni, az nyugodtan felvehet. 😊 steam accom: rhaennor
Ma reggel egy orosz statja: 85-30. Akkor esett le a tantusz, amikor a HQ tetején spwanoltam.<#taps>#taps><#wilting>#wilting>