Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vannak perkek meg fegyverek amiket szinte lehetetlenség más cuccokkal egyensúlyozni, hihetetlen egyik mecsben 5 predator kapott el egyetlen egy percen bellül...aszittem beszarok.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Az is kérdés milyen Killstreak-et hozott be,ha összeszedett vagy ledobatott egy helit amivel õ lõ,máris pörögnek a pontok...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
erõs közepes gamer lõ ilyet..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Kb 3-4 perc alatt vége lett a körnek. Biztos nem csalt.. (ráadásul én sem igazán remekeltem ebbe na menetben 😄)
TDU2: HUNPalika WOT : Stelelmaster67
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
The Matrix has you...
nekem bezzeg a faszfejek elvették az accountomat
bocs a trágárságért
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
Kumiho #2179
Kumiho #2179
errõl beszéltem én is, de Apó szerintem valamit félre értett.
azt írtam épp, amit Te is, hogy ilyen gyökerekre csak gyökérséggel lehet visszavágni, és mivel g18 és egyéb illetlenségekhez nem kell rutin, még csak azt se mondom, hogy legyõznének a szintjükön vele : D
taktikál nájfra legyen taktikálnájf a válasz, és így tovább. Szerencsére nem minden játékban találkozni ilyen spawn-hely gyilkolászósokkal, de azért elõferdül, és oylankor vissza kell valahogy vágni, mert teljesen széttosszák a játékélményt. És igen, inkább minthoyg kilépjek, amikor végre mind a hatan bejutottunk egy játékba a csodálatos iw-nek hála. ja és igen, gusztustalan a spawn-hely öldöklés..
Kumiho #2179
aztán talán kimaxolom a fegyókat is, hátha jobb lesz a felhozatal és lesz rá esély is.
The Matrix has you...
@
The Matrix has you...
The Matrix has you...
de hálisten semmi disconnect, se host migration, meg error.
lehet szerencse.
Kumiho #2179
Kumiho #2179
mondtam már hogy basszam meg pár kill után... de hát ez van Interventionöm mellett, mert hát meg kell védenem magam közelközéptávon
@
jól indul a reggel, mindent benézek 😄
lefáradtam egy másik topik hsz irása közben, asszem mára ennyi voltam 😄
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...