Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
jah lehet szerencséd volt, örülj hogy öltél, nekem nemritkán 0-14 kb a statom, mikor többi csapattárs béna, és szarrá ölnek a swamp helyen, megszületek, és 2 sec múlva láátom hogy 4 irányból repkednek a golyók, és ha 1-re rá is akarnék célozni a másik 3 addigra megöl...nem feltétlen csalnak csak egyszerûen buzin van ballance-olva a játék.

vannak perkek meg fegyverek amiket szinte lehetetlenség más cuccokkal egyensúlyozni, hihetetlen egyik mecsben 5 predator kapott el egyetlen egy percen bellül...aszittem beszarok.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ezt igazából látni kellett volna.Papiron ez nem lehetetlen egyáltalán.Rangok alapján õ volt köztetek a legtapasztaltabb játékos,20-as "újoncon lehet egymaga csinált 10 frag-et.
Az is kérdés milyen Killstreak-et hozott be,ha összeszedett vagy ledobatott egy helit amivel õ lõ,máris pörögnek a pontok...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Feltudom köszi 😊

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

Maxtreme
Hát nem tudom. Rövid (kb 1 hetes) pályafutásom alatt én EDDIG máshogy tapasztaltam 😊

semmi kül...

erõs közepes gamer lõ ilyet..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

DarkSector
nekem minen napom igy megy cod6-ban. kis színt visznek néha a játékba a 87-2-es meg hasonló statokkla ellátott karakterek, de nagyából ez átlagos, amit itt látunk a képen.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Maxtreme
Tegnap délutáni meccs:

Kb 3-4 perc alatt vége lett a körnek. Biztos nem csalt.. (ráadásul én sem igazán remekeltem ebbe na menetben 😄)

ozimak
"a vga driver új kéne !" Azt is feltetted vagy segítsek? 😊
Majd feljöttök holnap privátra.aztán közösen valamelyik pályát kiválasztjuk és nyomatjuk.Olyan 1-2 óra fele.Mit szóltok?<#vigyor2>

TDU2: HUNPalika WOT : Stelelmaster67

Nem csak a nõvérem új laptopot kapott és ahoz lett közös internet kapcsolat.Azelõtt sose volt,csak miután megkapta.<#gonosz2>

Talán inkább "pályán"...
a legújabb DX driver a játék könyvtárából telepítve , amelett lévõ izé az a 2005-ös valami microsoftos kakit is , a vga driver új kéne !

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

ozimak
Szerintem a vga a ludas... vagy a driver vagy a directx! Elõször töltsd le a videókaridhoz a legújabb drivert majd tedd föl a játékban lévõ(vagy a neten legújabb) DirectX-et!(Default: C:\Program Files\Steam\steamapps\common\call of duty modern warfare 2\Redist)
elitehun
Július 6.-án jön a köv. DLC
bigapó
nah, hát akkor videokártya-driver frissités, directx frissités, ha nem mûködik továbbra sem akor játék újrarakás, ha igy sem, akkor operációs rendszer újrarakás. lehet még van más is, azt majd a többiek mondják.

The Matrix has you...

Ma nektek is lagolt minden páján?<#wow1>

Antal99
bassza meg soha sem csaltam

nekem bezzeg a faszfejek elvették az accountomat

bocs a trágárságért

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

Elmondom akkor mi van még1x... Játszok simán 1-2-3-4 körig , és egyszer csak JÁTÉK KÖZBEN (pl. védem C-t) ledob az asztalra , egy Error nevü ablak miatt , aminek a konkrét leírását nem látom , hisz maga a kis ablak a nagy feketeség MÖGÖTT van , amit a mw2 csinál mert kifagyott és a kis ablakot arréb se tudom vinni.. na akkor tanács ?

böröczk
de ha má umpnél tartunk, valaki meg vectorral tud jobban darálni.. mármint szó szerint embereket : D egyik barátomnak jobban begyön az umpnél pályától függõen

Kumiho #2179

böröczk
szerintem nem az

Kumiho #2179

bigapó
pedig ump is noob dolog a többiek szerint 😊

The Matrix has you...

böröczk
ump azért kissé más dolog, mint a g18, ahoz célozni is tudni kell, ne hasonlítsd a kettõt. van 3 pálya, ahol én is kizárólag ump + commando kombóval rohangálok..

Kumiho #2179

böröczk
<#eljen>
errõl beszéltem én is, de Apó szerintem valamit félre értett.
azt írtam épp, amit Te is, hogy ilyen gyökerekre csak gyökérséggel lehet visszavágni, és mivel g18 és egyéb illetlenségekhez nem kell rutin, még csak azt se mondom, hogy legyõznének a szintjükön vele : D
taktikál nájfra legyen taktikálnájf a válasz, és így tovább. Szerencsére nem minden játékban találkozni ilyen spawn-hely gyilkolászósokkal, de azért elõferdül, és oylankor vissza kell valahogy vágni, mert teljesen széttosszák a játékélményt. És igen, inkább minthoyg kilépjek, amikor végre mind a hatan bejutottunk egy játékba a csodálatos iw-nek hála. ja és igen, gusztustalan a spawn-hely öldöklés..

Kumiho #2179

bigapó
aha, kb ilyesmi😊 megszoksz vagy megszöksz. utálatos és gusztustalan dolog, de ha egyszer szar a laggom, akkor csakis g18-al vagy ump-vel tudok killstreak-et csinálni, nincs mese. engem most ez érdekel, kigyûjtöm az összes streak-et, aztán meg nuke-ozok, ha tudok😊
aztán talán kimaxolom a fegyókat is, hátha jobb lesz a felhozatal és lesz rá esély is.

The Matrix has you...

armageddon666
Mondjuk jah. Kb. amiatt sírnak az emberek, amik miatt a Modern Warfare 2 Modern Warfare 2... sokan gyakorlatilag CSt akarnak ironsighttal...

@

bigapó
akkor miért játszol mw2-õt, ha annyira zaavrnak ezek?

The Matrix has you...

Bigapó, vannak azért olyan játékosok, akik fairplayre mennének, nem épp menj olyan fegyverrel, ami ellen másnak nincs esélye, vagy épp marha idegesítõ, hogy össze vissza szaladgál valaki a runner classával és fél mérföldekrõl bekésel commandóval, gl-rõl ne is beszéljünk, megáll valahol, lövöldöz, rávált megint one man armyval pl, megint lövöldöz max más helyrõl, marha nagy tudás van ezekben, hogy esélytelenné teszed vele más játékát, éled, meghal, éled, meghal. Néha mikor felidegelnek, elõkapom a g18 akimbot, fura, de nem bírnak megölni, annyira túlzás. De látom a nagymenõk ezt nem értik meg, miért van baja sokaknak ezekkel.
bigapó
mindkettõ hsz-re ment, akkor igy már érted? minden undoritó ami ellened történik, ez a lényeg, értem én...

The Matrix has you...

böröczk
hogy ezt miért nekem válaszoltad, és mire fel, meg úgy semmit : D

Kumiho #2179

bigapó
mit nem értesz?

The Matrix has you...

böröczk
?

Kumiho #2179

bigapó
legközelebb felállunk sorba egymás után és hagyjuk, hogy lelõj mindenkit...

The Matrix has you...

DarkSector
épp most voltam bent, semmi érdekes nem történt, csak a szokásos lagg, a szokatlan 1-es szintû fickókkal, akik barettel meg egyébb fegyókkal nyomultak, és ahhoz képest hogy 500XP után 2-es szintre kellett volna lépniük, még a meccs végén is LV1-esek voltak...
de hálisten semmi disconnect, se host migration, meg error.
lehet szerencse.

böröczk
ja igen, és természetesen ninja, lájtvejt, taktikálnájf vagy akimbo komboval. tökre a játék része igen, és jól el is tudja toszni az egészet. ilyenkor kell betenni ugyanezt a kombot, és támadáskor nem rögtön a bombalerakásra menni, hanem ugyanúgy gyilkolászni a kezdõjükön, és akkor hátha rászólnak a társai a kis gennyládára, hogy ö-ö, nem kéne..

Kumiho #2179

böröczk
néhány õsgyökér azt csinálja igen, hogy demo védekezésnél átrohangál az ellen kezdõjére és gyilkolászik. undorító.

Kumiho #2179

bigapó
igy van, de legalább foglalkozunk az üggyel. tippeket adunk 😊

The Matrix has you...

ozimak
De én nem vitatkozom mert semmi értelme segíteni mi is csak akkor tudunk ha tudjuk pontosan mit is ír ki. De ha az asztalra dobja ki akkor valami gáz van ott,mert olyat azért nekem még nem csinált sosem. Akkor játékhiba(konfig,ilyesmi) van,nem IWnet hiba.(szerintem)
ozimak
Csak annyit írt,hogy kidob error ablakkal... azt nem írta,hogy az asztalra... én azt hittem csak kidobja a szeróról a menübe,amit Bigapó is írt.
armageddon666
Steady Aimmel messzire is tud ölni O.o

mondtam már hogy basszam meg pár kill után... de hát ez van Interventionöm mellett, mert hát meg kell védenem magam közelközéptávon

@

bigapó
azt nem irta be konkrétan, hogy játszik, az igaz, csak gondoltam. de ha még ideirkál a gonjda miatt, akkor lehet tényleg csak új accountot regelt, az meg édeskevés 😄
jól indul a reggel, mindent benézek 😄
lefáradtam egy másik topik hsz irása közben, asszem mára ennyi voltam 😄

The Matrix has you...

elitehun
De hogy játszik? mert a serialt elvileg nem használhatja többször. mondjuk van különbség ellopott és bannolt accaount között
bigapó
aha, valami olyasmit irt, tényleg, de tök jó, hogy nem lehet érteni mit ir vagy csak én nem értem?

The Matrix has you...

bigapó
az a vicces az egészben, hgoy ha jól emlékszem simán csinált egy új account-ot és már játszik is azóta. szóval ezért sem érdemes küldözgetni, de hát mindenki azt csinál amit akar.

The Matrix has you...

elitehun
De Õ azt írta hogy magából a játékból dobja ki az asztalra
ozimak
Szerintem a szokásos hibaüzit dobja ki neki is,unable to connct host,host migration failed,server connection timed out stb... van annyi,hogy szerintem simán belefér az övé is 😊 Nekünk mostanában is sokat csinálja. 2-3 parti után szinte mindíg van egy ilyen.
elitehun
Pedig ha ellopják az accaountodat akkor muszáj leszel hogy vissza is kapd 😊
bigapó
nincsenek ip-cimek ebben a játékban. Host-ok vannak, nézz utánna a fogalomnak, de itt nincs server..még, de valószinûleg nem is lesz.

The Matrix has you...

bigapó
hát nem tudom, hiába support, egy cd kulcsot még nekik sem scannelnék be...

The Matrix has you...

bigapó
a bedobott hibaüzenetek nagy százalékban nem a Te géped miatt van. akkor játszani sem tudnál, mármint elinditani a játékot. ezek hálózati gondok, szakadás stb, ami ugyan közvetve a Te hibád, hiszen a szolgáltató is ludas lehet, de mivel itt többnyire külföldre megy a jel és vissza, igy már nem csak õk lehetnek hibásak. elég tág a kör, de amig vissza tudsz lépni addig nincs gond, ha már huzamosabb ideig nem enged vissza, na akkor lesz. szóval ha magából a játékból nem dob ki, csak a fõmenüig, akkor nem Te vagy a hibás, nem nálad van gond.

The Matrix has you...

elitehun
Kiderül hogy nálad van a hiba <#vigyor2>