Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
The Matrix has you...
A játékot ismerem és a 2 az nekem is jobban tetszik
Melyiknek jobb a multija?
Modern warefare v. Modern warfare 2
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
mini Chernobyl...
mini Chernobyl...
Este legyél netközelben, akkor megosztok veled minden fontos tudnivalót, és mellékelek neked egy videó tutorialt is...hogy kell lépésrõl-lépésre felvenni a kapcsolatot a steam support-al!!!
mini Chernobyl...
ezenfelül nagyon nagy az esélye annak, hogy vakitóval ölsz, tehát én még azt sem használnám:)
de a cold-blooded és sit-rep perket jól lehet vele fejleszteni, bár utóbbinál is van esély az ellenfél felrobbantására.
The Matrix has you...
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Osztom a véleményeket, nem szabad komolyan venni a játékot :) pont ezért játék a neve, csak ugye néha bele tud lendülni az ember mikor jól és elkap a gépszij :)
mindenesetre ha felbasz akkor elõveszem a teamfortress 2-õt és inkább azzal humorkodom tovább, igy vegyitve már egész jó játék csalókkal együtt az mw2 is :D
szerintem amúgy csökkent a látványosan csalók száma is, nálam még mindig a laggolás vezeti a negativ élményt, más kifogásom nem nagyon van.
Pár napja rendre lecsalóztak, pedig rohadt szarul játszottam és nem emlékszem mákos lövésre sem, pedig az is van bõven a tarsolyomban, meg egy 5.1-es füles a fejemen ;)
no mindegy, szóval most már Én is meggondolom kétszer, hogy ki lehet igazi csaló, mert feleslegesen nem kiáltok farkast, csak megfájdul tõle a torkom.
jó játékot továbbra is :)
The Matrix has you...
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Nekem pont ez a bajom, hogy ahelyett, hogy levezetném a feszkót és megnyugodnék, néha pont inkább eszméletlenül felkúrom magam...
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
mini Chernobyl...
mini Chernobyl...
Nem mondanám hogy több a csaló mint a dedikált szervereken,de ez az én szerény véleményem!
Az IW-nek az az elõnye is megvan,hogy ha téged csalónak néznek,nincs az hogy bannolgatnak kedvükre! ;)
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"