Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FSpofon
steam szervereket költöztetnek mostanában, várhatók a kisebb leállások.

Arab money

robotnyk
pár perc kellett csak neki, és megjavult
kBagyula
én sem. :D de biztos úgy van.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Frank99
én ezt nem értem, sorry

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
most léptem ki 2 kört nyomtam.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Sziasztok, megvettem a Modern Warfaros kart, azt irták hogy gyors lovõ is van rajta de nem tudom beállitani , ha valaki tudna segiteni azt meg koszonném ,
robotnyk
nem
Antal99
valaki MOST tud játszani???

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

Antal99
plajlist számok érdekesek

FSpofon
ok

Arab money

Antal99
nekem nem megy,...regisztráljak...

kBagyula
mit?

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Antal99
EZT minden este eljátszák,csak addig én nem tudok játszani.

ozimak
Én meg akkor fogtam gyakorlatilag elõször mw2-ben snier fegyvert XD Dehogy veszem rossz néven sõõõt! Már jóval hamarabb sniper voltál,és lehet is rád számítani ;)
elitehun
Ja és ami számomra meglepetés volt (ne vedd rossz néven;) az volt hogy egyszer nyertél is ellenem pedig én akkoriban csak snipereztem<#vigyor0>
FSpofon
cs1.6

Arab money

Ha esetleg valaki átnéz a BF:BC2 topikba, mostanában ott is a csalóktól hangos minden. Szóval dedikált szerver ide vagy oda, a csalóknak tökmindegy.
bigapó
attól függ mirõl van szó. ha csak publicon akarsz játszani és nem versenyszerûen akkor mw2, ha akarsz normális warokat jászani akkor cod4. legalábbis a profi világ ezt állítja, Én csak ismétlem szavaikat. mindentõl függetlenül amióta megvan az mw2 nem nyúltam a cod4-hez...inkább áttértem a tf2-re :) mármint felváltva játszom a kettõt, de nem térek vissza a régi verzióhoz. nekem abban egy mod tetszett, az eltûnt, a többi nem bejövõs, így maradt az mw2, ami azért egész jó hiánypótló:)

The Matrix has you...

ozimak
Csak ezzel az IWnet-el szúrták el kicsit :S de végülis meg lehet szokni a laggot ami néha-néha van. A dedi szerverek hiánya miatt húzták le kicsit. Maga a játék szerintem jó lett.
csak azért mert olvastam ezt-azt hogy a multi részét elszúrták.

A játékot ismerem és a 2 az nekem is jobban tetszik
ozimak
Szerintem egyértelmû :) De biztosan akad olyan akinek valamiért jobban bejön a 4... szvsz ez nagyon el lett találva! MW2!
Csaó!

Melyiknek jobb a multija?

Modern warefare v. Modern warfare 2
Antal99
A külföldi sniperosokat rühellem!!

ozimak
Én is utálom(tam) õket :)) De rájöttem,hogy a legjobb ellenszer ha megtanulok én is interventionnel lõni ;) Azóta én is sniper vagyok a kimondottan olyan pályákon ;) Kell egy pár hét mire belejön az ember de meg lehet tanulni. Elite kollégával is gyakoroltam annak idején :)
Antal99
úgy rühellem a snipereseket!!!<#gun>

ozimak
Jaja csak qrva nehéz :S :) Meg amit Bigapó is mondott a LAG! Na hát az itt a késeknél totál közrejátszik :S Egyre többször van olyan,hogy átkéselem a gyereket aztán õ lekésel engem úgy hogy a visszajátszásban látszik hogy mellém késel :)Meg a dobokéssel is ugyanez...
elitehun
Anno ezért álltam rá én is a dobókésre. Jó buli :)
ozimak
Ha igazán színesebbé élvezetesebbé akarod tenni a játékot,akkor javaslom a "csak dobokés" használatát ;) Én most ezt csinálom hellyel-közzel,igaz nem mindíg sikerül olyan jól de viszont sokkal jobb érzés úgy ölni,valamint ha szépen sikerül messzirõl akkor még meg is dícsérnek néha :) Ami valljuk be elég ritka ebben a játékban :)
ILLNeo
a marathon perket kihagytad <#wink><#hehe><#vigyor>

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

ok akkor este, du 18-körül

mini Chernobyl...

jah vagy ez a megoldás...

mini Chernobyl...

helló.már visszavittem a játékot mert nemvolt jó a kód de majd csütörtökön(jövõ csütörtökön)hozzák az újat.de attól független küldhetsz mindent :D
FSpofon
vidd vissza a boltba

Arab money

Sega kozako!

Este legyél netközelben, akkor megosztok veled minden fontos tudnivalót, és mellékelek neked egy videó tutorialt is...hogy kell lépésrõl-lépésre felvenni a kapcsolatot a steam support-al!!!

mini Chernobyl...

helósztok.megvettem a Call of Duty MW 2-õt és az a baj hogy amikor a kódot aktiválni akarom aztírja hogy használatba van már a kód.akkor most ezmi???mitcsináljak???? légyszi gyorsan irjatok :S<#szomoru1><#szomoru1><#rinya><#rinya><#rinya>
ozimak
<#eljen>Komoly vállalkozás. 2012-re meg is lesz neki :)
bigapó
hmm, érdekes dolog. Kár, hogy nem nekem jutott az eszembe, tényleg kicsit szinesebb lett volna valamelyik prestige-t igy végigvinni, bár idõben jóval továbbtart :)
ezenfelül nagyon nagy az esélye annak, hogy vakitóval ölsz, tehát én még azt sem használnám:)
de a cold-blooded és sit-rep perket jól lehet vele fejleszteni, bár utóbbinál is van esély az ellenfél felrobbantására.

The Matrix has you...

kBagyula

nyuny01
<#eljen>

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

kBagyula
ott az aláírásomban a név, vegyél fel majd.

hellósztok.holnap megyek megvenni a játékot :) am majd valakit felvehetek havernak Steame-n??? és akkor nehogy egyedül nyomjam mint magyar :D:D majd légyszives írjátok le a neveteket és felveszlek titeket. ha kéne itt az msn-em: [email protected]
bigapó
Sziasztok.

Osztom a véleményeket, nem szabad komolyan venni a játékot :) pont ezért játék a neve, csak ugye néha bele tud lendülni az ember mikor jól és elkap a gépszij :)
mindenesetre ha felbasz akkor elõveszem a teamfortress 2-õt és inkább azzal humorkodom tovább, igy vegyitve már egész jó játék csalókkal együtt az mw2 is :D
szerintem amúgy csökkent a látványosan csalók száma is, nálam még mindig a laggolás vezeti a negativ élményt, más kifogásom nem nagyon van.
Pár napja rendre lecsalóztak, pedig rohadt szarul játszottam és nem emlékszem mákos lövésre sem, pedig az is van bõven a tarsolyomban, meg egy 5.1-es füles a fejemen ;)
no mindegy, szóval most már Én is meggondolom kétszer, hogy ki lehet igazi csaló, mert feleslegesen nem kiáltok farkast, csak megfájdul tõle a torkom.
jó játékot továbbra is :)

The Matrix has you...

ILLNeo
Ahogy mondod Roger, igazad van. Ott ülnek a egész nap gép elõtt ezek átlag kilenc éves kis idióták, de neked van életed, munkád, családod. Te csak szórakozni jársz fel. NE FOGLALKOZZ VELÜK! ... és a statod is jobb anélkül hogy észrevennéd.

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

kBagyula
mert komolyan veszed. menj a fejed után, ha épp nincs haver akivel lehet valamelyest taktikázni és ne a feladatra koncentrálj. csak lõdözz.

gömbgiliszta
" Este haza a melóból és egy kis feszkólevezetés képpen lövöldözök egy kicsit."

Nekem pont ez a bajom, hogy ahelyett, hogy levezetném a feszkót és megnyugodnék, néha pont inkább eszméletlenül felkúrom magam...

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

Thank's Mate <#worship>

mini Chernobyl...

kBagyula
<#taps><#taps><#taps>

Ha csalót látsz, inkább lépj ki, mert nem érdemes fel**** magad...hidd el nem éri meg!!! konklúzió: osztom a véleményed!!!

mini Chernobyl...

nyuny01
Néha néha belebotlok egy-egy csalóba,olyankor ki kell lépni és nincs gond!
Nem mondanám hogy több a csaló mint a dedikált szervereken,de ez az én szerény véleményem!
Az IW-nek az az elõnye is megvan,hogy ha téged csalónak néznek,nincs az hogy bannolgatnak kedvükre! ;)

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"