24218
Modern Warfare 2
  • berlinboy6329
    Azt mpondják a 20%át mutatták meg eddig a játéknak,éds 2 hét mulva is jönn vmi uj,amit eddig még nem láttunk.
  • SpeedXHUN
    Már rengetek videót látni a játékról,így már annyira nem várom,hogy láttam az egészet:D
    az MW1 nél ott csak kedvcsináló volt sokkal izgibb volt várni.
  • SötétBarom
    Megjelenik ez a szar téged megint pofánlőlek (legalábbis megpróbálom) :DDDD
  • SötétBarom
    Arra figyelj, hogy ignoráld a topikot is, hülyegyerek :>
  • Lacee86
    És ha én nem a taktikát keresem, hanem pihenésképp fél órára felmegyek lövöldözni egyet, az baj?
  • Gabe18
    Hát igen,óriási különbség van CoD-nál a multi játékmódok között.
    DM,TDM az legtöbbször agyatlan hent,tényleg csak lőgyakorlatnak jó.HQ-ban már normális szerveren fel lehet fedezni némi taktikai elemeket.SD-ben meg már egy kifejezetten izgalmas,taktikus játékmenetet is létrejöhet.
    Mondjuk amit most mutogatnak nagyon ez a zászlós téma szerintem nagyjából ugyanaz lesz mint Sabotage volt.Az meg nem volt valami nagy siker tudtommal.
  • tommygear
  • milk4
    A MW2 is szar lesz,egyedül a CoD volt a jó,CoD2-től MW2-ig az egész egy nagy szar.
    Köszönöm,viszlát mindenkinek!
  • csuszi
    kb annyi közöd van a multihoz mint nekem a far cry-hoz és amiket soroltál. de én nem megyek azokba atopicocba dumálni, hogy ez mekkora egy fos.
    sd ről hallottál már? versenymodokról? warról?
    "Lövitek egymást halomra, mint játszótéren a hülyegyerekek, rotálódnak a mapppok, esel kelsz, monoton szar, céltalan baromság az egész, kapod a hülye gyépé rangokat, jönnek a mappok egymás után, lövöldözöl, fúgecidejó, fél óra után garantált agyhalál"

ha ez lenne a multija...de közelében nem jársz.
    max public tdm. egy war előtt felmegyek kicsit "belőni magam" néha!!!, amúgy ez nálam a multi 1%-a. és minden értelmesebb embernek. garantálom neked, hogy a multiját lehet olyan okosan játszani mint egy sakkmeccset, ahol minden másodpercben nagyon gyorsan kell döntened merre védekezz, zárd a szöget, milyen taktikát kövess. tölts le egyszer egy demot cb-ről, és igen elcsodálkozol. de persze nem fogsz, csak flémet generálsz olyan valamiről, amihez nem értesz.

1. mindenki elmondhatja a véleményét kulturáltan. MÁSOKAT NEM BELETIPORVA A FÖLDBE. te idejöttél, másokat inzultáltál, és más ízlését sértegetted. nem szép dolog.
    2. ha már valamiről véleményt mondunk, illik ismerni az adott dolgot.
    3. te is tudod, én is tudom, hogy csak a flém miatt hánytad be ide amit akartál. tudom én jól, hogy ha már az életben nem mehetünk oda egy társasághoz hogy fene az anyátok, akkor tegyük meg ezt egy topicban, menjünk be, kössünk bele a tárgyba, dumáljunk be mindenkinek, ez adja.
  • padavanHUN
    Ignorállak inkább te nyomorék...
  • elitehun
    Ne káromkodj az nem menő
  • werkfilm
    spoiler bazdmeg
  • berlinboy6329
    Passzátok meg azt hittem vmi hír van erre az "évtized játéka" meg az "agyonszkriptelt csőjáték" kifejezésekből egy kikúrt nagy flém lett..:( Grat nektek,egyedül a 10 perc Favela érte meg,h benéztem.
  • nonicks
    évtized játéka! nincs!
    egyszerűen lehetetlen ilyet mondani...
    2000-től és 2005-ig a játékok még teljesen "egyediek" próbáltak lenni...
    manapság meg...valakinek van egy jó ötlete 5-6 másik cég lemásolja és ennyi..
    Mint a legtöbb játéknak a Call of duty 6-nak is meg van a saját célközönsége...(pl:ha valaki utál minden sportot soha a büdös életbe nem veszed rá hogy FIFÁ-zon..)
  • Jaka923
    Hmmm, milyen felkapott lett hírtelen ez a topik
  • Kandurex
    FC2 tényleg unalmas volt,..fél órát, ha játszottam vele.
  • NEOreg3
    jó, ezt a logikát követve az évtized játéka a word of warcraft, mert ennyi profitot és ennyi beleölt játékidőt egyetlen játék sem tud produkálni
  • ewuk
    Ne haragudj, de az fc2-őt tényleg ne említsük már egy lapon ezzel. Autókázok 50 percet kiírtok egy rakás embert kész, esetleg fel kell robbantani egy konvojt no nem baj, ha nem megy elsőre, mert végtelen ciklusban köröznek, elég a kör középpontjába állni és várni. A másik ki számít panelprolinak? Mert én panelben élek, de nem nézek mónikát, sőt van, hogy megnézek értelmes filmeket is, már amikor tv-zem. Akkor én most panelburzsuá vagyok?
  • SötétBarom
    Ilyen értelmesen nem lett volna erőm leírni, kösz :D
  • SötétBarom
    Már neharagudj te idióta, de ha tudnál olvasni, nem írnál ehhez hasonlókat: "Beuntad a Fallout 3-at? Helyes, úgy látszik, még érned kell hozzá mentálisan, és hát igen, ha már öt percen keresztül nincs alkalom meghúzni a virtuális ravaszt, akkor az már szar? :D Mindezzel csak az "ízlésedet" minősíted. Preferálod a faék egyszerűségű, mónikasó játékokat a komplexebb, értelmesebb, mondanivalóval és komolyabb történetekkel rendelkező alkotásokkal szemben. "

Te balfasz (már ne haragudj): néhány betűvel mögötte írtam le, hogy közelébe nem ér az első két résznek (ahol is mit ad isten bazdmeg többet kell olvasni mint játszani).

Az FC A LEGUNALMASABB scriptelt szar amit életemben láttam. Minden nyomorult ellenőrzőponton minden csicska táborban csont ugyanúgy respawnol mindenki, minden mészárlás után. Sztori 0, hangulat kb az első órában tetszett, csak aztán jött a feketeleves.

"És ki a faszt érdekel a Codmulti bazmeg. Lövitek egymást halomra, mint játszótéren a hülyegyerekek, rotálódnak a mapppok, esel kelsz, monoton szar, céltalan baromság az egész, kapod a hülye gyépé rangokat, jönnek a mappok egymás után, lövöldözöl, fúgecidejó, fél óra után garantált agyhalál. Ez a multikirályság? :D Hallod, életemben nem játszottam a WoW-al és nem is fogok, de az ehhez a csökött céltalan szar lövöldözéshez képest egy überintelligens időtöltés. :D "

Ez totál NC, te hülye vagy xD Legközelebb remélem megpróbálod meggyőzni a focitopikban az arcokat, hogy a labdát kergetni meg rugdalni céltalan ökörség. CSETT. Ledobtam a láncot O_O
  • zzeN
    Minden idők, hee... kurva nagy túlzás.
  • Prince23
    Év játéka eddig nálam a Batman Arkham Asylum, most letojom, hogy mennyit hozott a kasszáknál bőregér, de az MW 2 alázni fog ebben az évben pénzügyileg, sőt, ahogy werkfilm is írta, az utóbbi 10 év alatti időszakra értve is a szitut. Ez a dolgok rendje, a COD az mindig is multiplayer játék, sőt még rendelkezik hangulatos kampánnyal is. S a MW2 is ilyen elsz.
    A második rész már nem 3-4 órás végigjátszás lesz, hanem 7-8 hours.
    Minden idők, eddigi ->(na ez a szó fontos) legjobb FPS-e lesz. :D
  • elitehun
    Mint mondtam te mondtad itt a topikban. És hogy lenne évtized játéka?
    Ha nem tűnt volna fel a számítógépipar fejlődik a leggyorsabban. Hogy értsd: Ha megkérdezünk 20 évvel ezelőtt egy szakembert hogy mennyi idő múlva lesz olyan technológia ami most van az biztos azt mondja hogy 50 év múlva.
  • elitehun
    A végén még egyetértés lesz a topikban :D
  • werkfilm
    nem én mondtam, ezt annak csinálja az activision, olvass el bármilyen interjút, nem tagadják
    nem véletlenül lett elhalasztva jövő év elejére vagy 10 játék ez elől, nem mernek kiállni
    és mivel az évtized végetér, már mindegy is hogy mit művelnek majd, mert az a modern warfaré lesz, ezt szintén nem mondom, hanem tény. ott fognak állni a halmokban a pénzkötegek, ahogy más után nem. ott fognak játszani a liveon és psnn annyian, amennyien mással nem. ennél egyszerűen nem lehet jobb, akár törvénybe is írhatnánk.
  • Lacee86
    Erről van szó. Na, ÉV játéka, olyan már van, de inkább ÉV FPS JÁTÉKA-ra javítanám. Amúgy én is várom a játékot, főleg h végre lesz megint havas pálya. :)
  • Totti5
    A COD az egyik legjobb multiplatform fps, milliók vannak érte megőrülve mert kiváló játék, ami ha nem lenne scriptes akkor nem nyujtaná azt amit és akkor meg az lenne a baj, akinek nem tetszik a játékmenet az Battlefildezzen, abban biztosan 10szer jobb a single mint a CODban és máris le van a gond. Az bizos hogy esélyes az év játékára és a téli időszak egyik sikervárományosa.
  • elitehun
    Senkinél nincs ilyen ezt csak werkfilm mondta
  • elitehun
    Hagyjad 14 alatti...
  • Lacee86
    "számomra nevetséges ez az évtizedjátékozás eme gyöngyszem esetében" De nálam abszolút nincs olyan, h évtized játéka, do you agree így is?
  • padavanHUN
    Ja, azokból a könyvekből tök jól meg lehet tanulni a New World Order alapvetéseit. :)
  • padavanHUN
    Baszki, tökéletes egyetértésben leledzünk. Ki hitte volna... :O

Lacee: Dehogy hurroglak, nekem nem lesz kevesebb azé' mert te nem kedvelted meg az FC2-t. És örülök, hogy nem csak számomra nevetséges ez az évtizedjátékozás eme gyöngyszem esetében. Igazából nálam ez verte ki a biztit.
  • werkfilm
    ha még érettségi előtt vagy akkor nézegesd a könyveket mert nem fognak szépen nézni ha azt a pár világháborút is összekevered ami eddig volt
  • elitehun
    Ez mondjuk igaz de én nem törődöm vele :D Egyébként az amcsik csak azért léptek be a II. világháborúba mert rájöttek hogy profitálhatnak rajta. Azokat a hajókat amiket a németek elsüllyesztettek direkt küldték oda és amúgy is régi roncsok voltak már. És ezért be tudtak lépni a háborúba. Mert az amcsik rájöttek hogy az a tökéletes diktatúra amit az emberek demokráciának hisznek. De mivel én szórakozni akarok nem is figyelek ezekre játék közben :D
  • Lacee86
    Hát az "évtized játéka" megnevezésen én is csak mosolyogni tudok. Nem azért, mert Cod, hanem eleve nekem ez értelmezhetetlen. Egy évtized különbséggel készült PC játékokat nem lehet, és sztem senki ne is akarja 1 kalap alá venni! (Hogy a műfajok közti hasonlítgatást már ne is említsem.)

Mellesleg csak annyi, h az általad istenített FC2 sztem egy dögunalom. Lehet hurrogni...
  • padavanHUN
    Mellé.
  • tommygear
    jóvanmá vince annamária
  • padavanHUN
    Na, pont azért, mert állítólag troll vagyok, inkább hagyjuk ezt is. Mosolyogjatok tovább egymásra és az évtizedjátékára. :D
  • padavanHUN
    Ez lenne az: Amcsikon kívül mindenki gonoszaljasterorrista, egész országok azok, fel kell szabadítani a közel-keletet meg az egész világot ahol nincs mekdonáldsz és rájuk tukmálni a felszínes szar kultúránkat mert mi vagyunk a faszagyerekek, mi vagyunk az igazság oldalán, aki nem velünk, az terrorista szemét, mindenkit meg kell ölni, legyilkolni, letámadni, elfoglalni, kiosztani a saját igazságunkat, ami egyébként a világ legveszedelmesebb aljassága. Kb. ez a cod lényege, címszavakban.

ProGame: Óhajod tiszteletben tartva, nem fejtem ki, amit ki akarnék, erőt veszek magamon. Amúgy abban igazad van, hogy egy játékot önmagában kéne tudni elfogadni, erre én képes is vagyok, csak hát ami nagyon primitív, az nagyon primitív és szerintem a cod az.
  • Lacee86
    És ha vkinek az ilyen játék jön be, akkor mi van, hm? Mi van ha nem kérek az új szabad mittoménmilyen játékmenetből? Akkor már egy hülye fasz vagyok?! Mellesleg nem mondom, h a Cod4 single része olyan nagy durranás, helyenként elég unalmasak a helyszínek, de ettől még nem rossz. De a multija annál ütősebb, nézd csak meg mennyien veszik meg és játszanak vele a mai napig!
    Ha neked nem tetszik, belépsz a topikba 1x (!!), KULTÚRÁLTAN elmondod a véleményed, és lelépsz a brébe, nem osztod itt az észt mindenkinek -> ennek így kéne működnie.