Modern Warfare 2
  • csuszi
    kb annyi közöd van a multihoz mint nekem a far cry-hoz és amiket soroltál. de én nem megyek azokba atopicocba dumálni, hogy ez mekkora egy fos.
    sd ről hallottál már? versenymodokról? warról?
    "Lövitek egymást halomra, mint játszótéren a hülyegyerekek, rotálódnak a mapppok, esel kelsz, monoton szar, céltalan baromság az egész, kapod a hülye gyépé rangokat, jönnek a mappok egymás után, lövöldözöl, fúgecidejó, fél óra után garantált agyhalál"

ha ez lenne a multija...de közelében nem jársz.
    max public tdm. egy war előtt felmegyek kicsit "belőni magam" néha!!!, amúgy ez nálam a multi 1%-a. és minden értelmesebb embernek. garantálom neked, hogy a multiját lehet olyan okosan játszani mint egy sakkmeccset, ahol minden másodpercben nagyon gyorsan kell döntened merre védekezz, zárd a szöget, milyen taktikát kövess. tölts le egyszer egy demot cb-ről, és igen elcsodálkozol. de persze nem fogsz, csak flémet generálsz olyan valamiről, amihez nem értesz.

1. mindenki elmondhatja a véleményét kulturáltan. MÁSOKAT NEM BELETIPORVA A FÖLDBE. te idejöttél, másokat inzultáltál, és más ízlését sértegetted. nem szép dolog.
    2. ha már valamiről véleményt mondunk, illik ismerni az adott dolgot.
    3. te is tudod, én is tudom, hogy csak a flém miatt hánytad be ide amit akartál. tudom én jól, hogy ha már az életben nem mehetünk oda egy társasághoz hogy fene az anyátok, akkor tegyük meg ezt egy topicban, menjünk be, kössünk bele a tárgyba, dumáljunk be mindenkinek, ez adja.