Modern Warfare 2
  • SötétBarom
    Már neharagudj te idióta, de ha tudnál olvasni, nem írnál ehhez hasonlókat: "Beuntad a Fallout 3-at? Helyes, úgy látszik, még érned kell hozzá mentálisan, és hát igen, ha már öt percen keresztül nincs alkalom meghúzni a virtuális ravaszt, akkor az már szar? :D Mindezzel csak az "ízlésedet" minősíted. Preferálod a faék egyszerűségű, mónikasó játékokat a komplexebb, értelmesebb, mondanivalóval és komolyabb történetekkel rendelkező alkotásokkal szemben. "

Te balfasz (már ne haragudj): néhány betűvel mögötte írtam le, hogy közelébe nem ér az első két résznek (ahol is mit ad isten bazdmeg többet kell olvasni mint játszani).

Az FC A LEGUNALMASABB scriptelt szar amit életemben láttam. Minden nyomorult ellenőrzőponton minden csicska táborban csont ugyanúgy respawnol mindenki, minden mészárlás után. Sztori 0, hangulat kb az első órában tetszett, csak aztán jött a feketeleves.

"És ki a faszt érdekel a Codmulti bazmeg. Lövitek egymást halomra, mint játszótéren a hülyegyerekek, rotálódnak a mapppok, esel kelsz, monoton szar, céltalan baromság az egész, kapod a hülye gyépé rangokat, jönnek a mappok egymás után, lövöldözöl, fúgecidejó, fél óra után garantált agyhalál. Ez a multikirályság? :D Hallod, életemben nem játszottam a WoW-al és nem is fogok, de az ehhez a csökött céltalan szar lövöldözéshez képest egy überintelligens időtöltés. :D "

Ez totál NC, te hülye vagy xD Legközelebb remélem megpróbálod meggyőzni a focitopikban az arcokat, hogy a labdát kergetni meg rugdalni céltalan ökörség. CSETT. Ledobtam a láncot O_O