24218
Modern Warfare 2
  • NEOreg3
    18 éves kb

attól persze még nem szép dolog
  • Waczkor
    Ez esetben keress magadnak másik hobbit.
    Az hogy állandóan venni,az túlzás,de neked ez esetben nincs jogod felháborodni.

Azt ne mondd,hogy képtelen vagy 9-10000Ft-ot egy évben kispórolni.
    30-35 éves korodra ennyit nem tudsz letenni az asztalra,akkor had ne mi érezzük már magunkat szarul,mert te nagy vígan beírod,hogy eddig nem vettél meg semmit sem.
    Te adtad fel a labdát.
  • berlinboy6329
    Hojj,hogy rámugrott már a burzsujgeci nép..Nebasszátok már meg,nem midnnki olyan kurva gazdag,h tud magának állandóan játékot venni,amikor amit akar...

Ezzel a Private Matchcsel meg az a baj,h ha nem csinálsz,akkor nincs,ha megunod a játékot,de a többiek meg nem akarnak menni,akkor mit csináljanak(főleg,ha nincs jó netjuük,h a többieket is tudják fogadni jó pinggel)?
  • Cingar
    "you can start a Private Match (which is essentially like running your own private server) where you have complete control over the rules, who can join, boot players you don’t want, and essentially control the entire game or tweak it to your liking"

en ebből a részéből szűrtem le azt hogy meg lehet azert oldani a privát dolgokat is. ez olyasmi mint a combat armsban, hogy a rendszerükön belül létrehozol egy saját szobát és beallítasz minden paramétert. nem saját szerver de lényegében majdnem ugyan azokat be tudod allítani mint amugy.
  • Waczkor
    Szeretem az ilyen hozzászólásokat.
    Eddig nem vettél meg egyet sem,de most pont megvetted volna.
    Aha,biztos...
    Ha tudnád,hogy megy majd ez az új törttel,francokat vennéd meg.
  • Jaka923
    Milyen büszkén kijelentetted, hogy nincs egy eredeti játékod sem
  • berlinboy6329
    Én is megvettem volna....Első eredetim lett volna,lol..De igy..
  • Gabe18
    Hát ez várható,annak a nyereségnek egy részét amit a így nyernek a warez mentes multival,elvesztik azokon akik amúgy megvették volna,de így nem fogják.
  • berlinboy6329
    Hát,hogy a Warezolók miatt nincs Dedicated szerver,az lehet,de ezzel,h eezt meglépték(kivették a D.servert),egyre több helyen olvasom,h most már CSAKAZÉRTSE veszik meg,mer izé,meg huu,és inkább letöltik,h legalább akkor a Single Playert végigvigyék.
  • csuszi
    1. nekem is azonos a véleményem, miszerint kellene dedicated server.
    2. de amíg felmegyek mircre wart keresni, ha info alapján látom hogy magyar az ellen, 10ből 9szer nincs eredeti, addig szerintem az itt acsarkodók 90%a inkább kussoljon, mert miattuk nincs dedicated server.
    3. és nem csak ezért, hanem mert én azért rinyálok, mert nem tudok warozni majd rendesen saját serveren, nem tudok pub servert csinálni, pedig a totallal már lebeszéltem, addig az ide írók jelentős része azért sír, mertt a kibaszott wareznak annyi.
    4. és éppen ezért egyik szemem sír, a másik nevet, mert legalább a kurva warezesek beszopják, és azt fognátok, hogy így a csalók száma is jelentősen lecsökken, kulturáltabb lesz a játék, nem lesz hőbörgés mert kibasszák a faszt a picsába, nem kurvaanyád csuszi néven fog játszani az idióta faszkalap, ha le merem lőni, stb stb...
    ha a wart megoldják, és nem host-olással, hogy egyikünk neten függ a dolog, akkor 10 pontot az activisionnak...
    de gyanítom nem fogják, úgyhogy basszák meg, de legfőképpen a sok gyökér, akik nem veszik meg a játékot, és még nekik áll feljebb, ha a kiadók erre így reagálnak.
  • berlinboy6329
    Szóval azt akarod mondani,h a dedikált az nem használja a játékot,hanem külsőleg vhogy létrehoz egy szervert a játék elinditása nélkül,és most h ilyen nem lesz el kell inditani a játékot hozzá,h vmit kezdjünk a privátszeró-léterhozásokkal?(jóvan hülyénfogalmazok,na....)

Nem értek én ehhez,mondom amit neten olvasok:C No dedi szeró->no mods,C. maps | privátszerveres megkötések...
  • Kandurex
    Az a baj, hogy összekevered a dedicated server -t a játék alapúval. Nem egészen egy a működésük. A dedicated konzol alapon futtat, nem használva fel közvetlenül a játék motorját. Azaz az erőforrás igénye is minimális, és akár 10 - 20 különböző játék is futhat egy időben megfelelő sávszéllel egy szerveren.

A gond ott kezdődik, hogy hihetetlen nagy a játékos állomány és a mai szerver szobák egyszerűen képtelenek lennének kiszolgálni az embereket, vagyis nem fognak csak ezért külön szervereket vásárolni. Lesz egy pár normális szerver, de nagyon elenyésző. Meg hát ugye, ki fogja, éjjel - nappal szervernek használni az otthoni gépét?
  • berlinboy6329
    Mmint pc-re gondoltam a hosszabb szöveget...
  • berlinboy6329
    Hogy néz ki az a LAN konzolon?

Én nem tudom elképzelni...Összekapcsolunk mondjuk 10 gépet,vkinek kell nyomni start new servert..És ha nyom start new servert az azt jelenti,hogy csinálhat szerót,ahova a többiek becsatlakoznak....Tehát akkor mindig kell legyen start new server,és már csak szerverfájlok kellenének..És kész van minden...És modokat is hadd pakoljak már rá akkor.Tehát most elm. ott vagyunk ahonnan elindultunk.
  • Kandurex
    Miért ne lenne LAN support? Az közel nem egyenlő a szerverekkel. Sőt, ha jobban tetszik minden konzolos játék csak "LAN" support -al jön. *Persze nem lokális, hanem IP alap.
  • kakaoskalacs
    Shack: By the way, have you changed the way multiplayer games function on the PC at all?

Robert Bowling: PC will be the same as it always was.

Shack: LAN support as well?

Robert Bowling: LAN support, yes.
  • berlinboy6329
    Nem mer ki van irva h Modern Warfare 2 FOR PC.
  • kakaoskalacs
    Jut eszembe amikor a multi-s részröl beszélt azt veletlen nem CSAK a KONZOLOS verziokra értette az IW-s fazon ?
  • Falcon87
    De "bízzunk a Führer ösztöneiben... eddig is megoldott minden problémát. Karácsonyra otthon leszünk" :D
  • Falcon87
    kár :(
  • Gabe18
    Hát ez már kaotikus...

A #1673-as linken ezt mondják: "Azonban úgy tűnik, hogy imáink meghallgatásra találtak, mivel Robert Bowling egy Twitteren tett hozzászólásában elég reménykeltő mondatokat írt. Méghozzá azt, hogy a tanácsokat nem fogják figyelmen kívül hagyni, illetve, hogy mozgósít mindenkit az IW-ben, hogy tegyenek valamit az ügy érdekében."

A #1680-on meg hogy nem,mert mennyire jó lesz ez így ahogy mondják...
  • berlinboy6329
    Ottan visszább linkeltem milyen lesz a cucc részletesen(angol)..Megy is az anyázás,már 600 komment van..EGyikben volt ez:

http://www.shacknews.com/featuredarticle.x?id=1200

Vége az érdekes,ott még azt mondta,h a Pc multi nem fog változni és lesz LAN..Asd....
  • berlinboy6329
    Szerintem meg gagyi..Hogy lesz itt zombi mod,meg jump mod?Meg ha azt mondja h lesz privát szeró,akkor mi a seggemért nem pakolhatok ráfel az ÉN,SAJÁT privát szerómra olyan modot amilyet akarok?Meg milyen már,h auto matchmaking..pfff...Meg IW.net..ki a seggemnek van kedve 200as pinggel játszani?M.o-t meg leszarják,itt ugyse lesz szeró,h a ping kisebb legyen...MEg ha privát cucc van,a hostolós klánnak a ping miatt nagyobb esélye van Waron..
  • Kandurex
    Nem, rosszul értelmezed. Nincs lehetőség szerverekre. Max. úgy, hogy fogod és beállítod a saját géped otthon.
  • Cingar
    az olvasottak alapján sztem ugyan ezt meg tudod majd tenni annyi külömbséggel hogy ezen az uj rendszeren belul keresel rá arra a szobára ahol a haverok vagy ismerosok vannak. sztem le lehet majd a szobát jelszavazni így nem tud majd belépni az akinek nem kéne a szukseges adatokat meg meg tudjatok osztani egy privat forumon (szobaszám, jelszo stb). kicsit macerasabb elismerem de egy ido elteltével fel se fog tunni :)
  • HappyHunter
    Egyik szemem sír a másik meg szomorú. Én mondjuk mindig is ki akartam próbálni ezt a matchmaking szisztémát, de amikor belegondolok hogy milyen jó volt pénteken pontban 6 órakor felmennni a kedvenc szerveremre, és meglátni az ismerős neveket, a "szokásos" bandát.. hát nemtudom.
    (márcsak 20 nap ^^)
  • Prince23
    Ez van, ezt kapjátok. ennyi
  • Gabe18
    Hát én már inkább azt mondom hogy késsen ha ezért kell,de utána 1-2 évig megint van egy jó játék,mint most kiadják így időben...
  • berlinboy6329
    No Dedicated Servers

Ilyen lesz ez a szar...
  • extra sensory
    Számológépen nem indul.
  • Snexi
    csak ne hoyg késsen emiatt
  • Bokafix2
    Most már csak a gépigény izgat.
  • Gabe18
    Ez az!A nép szava!
  • tituka
    mégis halgatnak ránk?
  • Gabe18
    Igaz.
    De ilyen alapon azt is mondhatná,konzolon eladok belőle 15 milliót,nem szórakozok a pc verzió baxtatásával,lehet hogy a fele lewarezolja,de legalább a másik fele aki megveszi elégedett.
    Mert így kap majd pc egy csomót aki ugyanúgy lewarezolja,aztán a single részével egyszer elvan,meg egy másik réteget aki megveszi így is,de azoknak a jó része is majd szívja a fogát rendesen.
  • Kandurex
    Még, ha egy millió is lenne...volt e valaha a büdös életben az internetes petíciónak bármilyen kihatása is, bármilyen "A" kategóriás játékra? A válasz: "Nem volt."
  • SötétBarom
    100 ezer. LoL. 15 millió konzolos eladáshoz képest tényleg sok. Galaktikus ívben fossák telibe :DDDDDD
  • RNadal1203
    ja, az zsír :) nembírom maxon futtatni??!!! nesírj nekünnk konzolverzió van xD
  • Lacee86
    Lehet, én csak a GTA IV-eset ismertem eddig, az viszont nem rossz.
  • Waczkor
    Ez már mindennel le lett lőve és még le lesz párszor:)