Modern Warfare 2
  • csuszi
    1. nekem is azonos a véleményem, miszerint kellene dedicated server.
    2. de amíg felmegyek mircre wart keresni, ha info alapján látom hogy magyar az ellen, 10ből 9szer nincs eredeti, addig szerintem az itt acsarkodók 90%a inkább kussoljon, mert miattuk nincs dedicated server.
    3. és nem csak ezért, hanem mert én azért rinyálok, mert nem tudok warozni majd rendesen saját serveren, nem tudok pub servert csinálni, pedig a totallal már lebeszéltem, addig az ide írók jelentős része azért sír, mertt a kibaszott wareznak annyi.
    4. és éppen ezért egyik szemem sír, a másik nevet, mert legalább a kurva warezesek beszopják, és azt fognátok, hogy így a csalók száma is jelentősen lecsökken, kulturáltabb lesz a játék, nem lesz hőbörgés mert kibasszák a faszt a picsába, nem kurvaanyád csuszi néven fog játszani az idióta faszkalap, ha le merem lőni, stb stb...
    ha a wart megoldják, és nem host-olással, hogy egyikünk neten függ a dolog, akkor 10 pontot az activisionnak...
    de gyanítom nem fogják, úgyhogy basszák meg, de legfőképpen a sok gyökér, akik nem veszik meg a játékot, és még nekik áll feljebb, ha a kiadók erre így reagálnak.