24218
Modern Warfare 2
-
JEAH!!! Ezt a retkes parasztoknak!!!! 

"A dedikált szerverek hiánya sokaknál kiverte a biztosítékot, s mint az a kommentekben olvashattuk, páran már vissza is mondtátok az előrendelést erre hivatkozva" -
60 euróért. az kérem szépen rablás :)
inkább 9e jó magyar forint, amihez még dobozt is kapok -
ugyanaz mint a 4nek szinte, mondtam de sokan ezen paráztak fél évig
-
Steamen nov 12-én már elérhető lesz. -
osztan win7en faszán fog futni? vagy majd faszoskodik a game? -
Nagyon baráti gépigény, de a 16 giga hely WTF?! A Project Origin 11 gigáját sem értettem, baszki GTA IV foglal 16 gigát... Na mind1, ez legyen a legkevesebb. -
A jelenlévő konzol generációhoz igazítják a játékok erőforrás igényét. Teljesen reális. -
Ez totál ugyanaz mint a Call of Duty: World at War gépigénye!
Biztos hogy nem FAKE-hír ez? -
Ez a gépigény volt a 4-hez is nem?
Mintha a WAW hoz már kraftosabb gép kellett volna...
na erre rákeresek -
Sztem ebből következik, hogy nem lesz nagy az ajánlott sem. -
Gépigény -
De, sajnos szörnyű a helyzet. Kisebb falvakban gyakorlatilag lehetetlen normális nethez jutni, mert nagyon hamar túltelítődik, és b*sznak fejleszteni a hálózatot. Pedig egy 2 megás net sztem szinte alap lenne, és ma már árban is elérhető minden háztartásban. -
tituka #1894
-
tibi206 #1893 azért mert mégis 10.-én jelenik meg -
ezek mi a faszért nem írják már át a megjelenést?
http://www.576.hu/index.php?mod=product&product=36472 -
Na jó, ez durva volt.
Csak simán hülye, tiszteletlen vagy. De ez van... -
you < shit
ennyi. -
haxoror #1889 Jó lesz ez ...ha lesz ELÉG magyar szerver (ha lesz egyáltalán magyar iw szerver)
@Snexi:
sajnos de, itthon elég szörnyű a helyzet :/ -
Remélem így lesz. Hidd el én nagyon akarom. Csak eddig elég szőrnyű a helyzet, és az sem segít, hogy nem kapunk semmi infót. -
igen, elsőre én is erre gondoltam, de aztán egy interjúban mondta az egyik, hogy lesznek bérelhető iw szerverek, másikból pedig az jött le, hogy ugyan te indítod a lobbyt, de nem te leszel a szerver, hanem egy központi iw szerverre csatlakoznak be a többiek. -
nem biztos hogy a magyar viszonyokhoz kell mérni a sávszélt,bár szerintem itthon sem olyan szörnyű a helyzet -
Mivel senki sem akar a megvétel után csalódni azon, hogy milyen szar a játék, így megy a brainstorming.
Azt tudjuk, hogy nem lesznek dedik. Azt is hogy a játékos a gépéből csinálja a szervert, saját sávszéllel => P2P => LAGG
És mivel nincs egyéb infók, mert le se szarnak minket, ez jött ki. -

és ráadásul sc-ben is ugyanez a véleményem, és ugyanezeket írtam.
még meg se jelent szerencsétlen sc2 de már baszogatják miért is lesz szar:)
itt meg kb ugyanaz, hogy basszák meg az anyjukat a fejlesztők, mert milyen kurva drága lesz a cod. erre olcsóbb lett mint a 4:)
pocok az nem unalamas, hogy megy a sírás alagg miatt, de még meg se jelent? ki tudja milyen lesz a multi? volt már arról is szó, hogy lehet majd tőlük bérelni szervereket. vagy központi szerverek lesznek ingyen.
rengeteg pozitív dolgot látok eddig az új fejleményekben, és 2 rossz dolgot (lagg, war), amit lehet orvosolnak. de biztos nem temetem a játékot, pláne nem úgy, ahogy sok gyökér warezos teszi.
bemegyek lopni egy banánt a zöldségeshez, aztán másnap visszaviszem, hogy kurva anyád te tróger, milyen hamar megrohadt ez a geci banán, és még rossz ízű is...
sőt, megfejelve azzal, hogy hamarabb rinyálnék, mint beleharaptam volna a banánba:) 2. sőt, rendszeresen loptam volna tőle, és eddig minden gyümölcs oké lett volna:)
analfabéták kíméljék magukat (pl Muropi), úgyse fogják fel...:):) -
Neoncsoves #1883 BF:BC2 hajazni fog eléggé a CoDra. Szóval meglesz a konkurencia, és szerintem sokan inkább BC2-t veszik majd meg mint az MW2-t. -
csak azért sajnélom hogy nem lesznek dedikált szerverek mert pc-n emiatt bukás lesz
én megfogom venni,public játékos vagyok
viszont a bc2-t 100x jobban várom mint ezt :D -
annyira unalmas már ez az ellen-sírás
Lehet bármennyire jó is a játékmenet, ha LAGolni fog, dobhatod ki.
Minőségi játék lehet a kisbaba konzolosoknak, de pc-re nem, mert nagyon fog így bukni.
BF:BC2 való összehasonlítás meg nem felesleges, mert nagyon jó játék lesz az is. Hasonló stílus+járművek.
Igen, ők jól csinálják, hogy jönnek a szöveggel, hogy lesz dedi szerver. Mert ők tudják, hogy mit jelent az ha van. Elég jó húzás, hogy nyilatkozták, hogy náluk már pedig lesz. -
Gabe18 #1880 Egyszerű,úgy gondolják a warezosokból többet tudnak így vételre kényszeríteni,mint amit vesztenek az elégedetlenkedő vásárlókkal,akik a multi változtatások miatt nem veszik meg.
Sose változtattak volna ha nincs rajta legalább 1 dollár nyereség előre bekalkulálva... -
jah szólna ha felfognák, hogy százezrektől esnek majd el!!!
nem dollárban, hanem vásárlókban számolva!!!!
a warezosoktól igye ugyse szedik be a lovét, ami ELMÉLETI VESZTESÉG!
és ezzel ők csak rosszabb bevételre számíthatnak, ehhez nem kell nagy tudás , hogy meértse az ember, csak tudnám , hogy akkor az a lényeg nekik, hogy warez multi ne legyen, és ez megér nekik, párszázezer játékos elvesztését????????????????????
vagy én nem tudok valamit, amit ők igen? -
Gabe18 #1878 " hm, mondjuk ez nem is hülyeség, egyik lemez single, másik spec-ops + multi"
A HALO ODST már igy volt Xbox-on megoldva most nem rég. -
több hónapja az a trend, hogy inkább odaírnak egy 1.5-szer akkora számot, mint a tényleges helyigény, mert egyszerűbb ezt megtenni, minthogy válaszolni a levelekre, telefonhívásokra a supportnak, mert average joe-nak nem megy fel a gépére a játék.
persze nem kizárt, hogy tényleg ez lesz a helyzet, viszont akkor boxon cserélgetni kell a lemezeket, vagy mi? :D hm, mondjuk ez nem is hülyeség, egyik lemez single, másik spec-ops + multi -
Gabe18 #1876 16 giga hely?Az összes eddigi CoD benne lesz vagy mi? -
annyira unalmas már ez a sírás
nem mellesleg a multi még lehet jó, sőt, akinek tetszett a 4, annak ez is tetszeni fog, már ami a játékmenetet illeti.
már leírtam: 100%-ig ugyanaz zajlik, mint amikor a Blizzard bejelentette, hogy nem lesz LAN az Sc2-ben, vagy hogy trilógia lesz (*). egyből elkezdődött a fikázás. tudják ezek mit csinálnak.
tudom, most jön az, hogy csak a pénzre mennek. miért, mi a faszra menjenek? a különbség egy IW, Blizz, (van még, pfff kb. 3-4 másik ilyen csapat, azt' kész) meg a többi hányadék játékfejlesztő között, hogy ez a két csapat akkor is hihetetlen minőséget tesz le az asztalra, ha a fejlesztőik feldugják az egyik kezüket a seggükbe. a saját elvárásaik, minőség-ellenőrzésük keményebb, mint bármelyik játékosé. efelől remélem senkinek nincsenek kétségei
szóval kurvára abba lehet hagyni a sírást, örülni kell, hogy a mai tucatszemetek között jönnek ilyen MINŐSÉGI játékok is. ha meg nem tetszik, ne vedd meg. jaaaaaaa, hogy akkor nem lehet majd multizni. kurva anyját az IW-nek, tényleg -.-
a másik a BF:BC2-vel való összehasonlítás. szerintem felesleges. valahogy nem ugyanaz a kettő. értelemszerűen én még csak codokat próbáltam, de videók alapján a a BC2 is tetszik. majd meglátjuk milyen lesz. mondom, nagyon tetszetősnek hat. szóval lehet ám szeretni mindkettőt, bazmeg!
/az viszont, hogy a fejlesztői hirtelen eljátsszák a PC-sek megmentőit, és verik a mellüket, hogy lesz dedicated szerver, hát, nem kicsit szánalmas^^/
*: vagy azt, hogy be kell jelentkezni b.netre single-höz is, de a bejelentés után egyből elmondták, hogy lehet offline profilt is létrehozni, amihez NEM kell net. persze itt sg-n is elkezdte osztani az észt valami alulinfomált félkegyelmű, hogy single-özni is csak net mellett lehet, a többi birka meg követte, és együtt fikázták tovább a Blizzt -
System requirements:
* Processor: AMD 64 3200+ or Intel Pentium 4 3.0Ghz or better
* Memory: 16 GB free hard drive space / 512 MB RAM (XP) / 1 GB RAM (Vista)
* Video Card: Shader 3.0 or better 256 MB nVidia Geforce 6600GT / ATI Radeon 1600XT or better
Milyen aranyosak, hogy a net sávszélt nem raktál bele :P
-
Ne erőlködj, az óvoda az óvoda. Aztán mi van akkor, ha 50 kommentet irtál be? Ez az életláma csak hármat, de azok mindegyike trollkodás volt, sztem ez magáért beszél. -
Az biztosan jó lesz, főleg mert Washington romjain (is) harcolunk majd (:D), de a single az olyan hogy 2-3-4-szer végignyomod, aztán annyi.
Multiban van a potenciál. -
Az egész az extra profitról szól. Közel nem a játékosok érdekeiről. -
Gabe18 #1870 Most már csak azt nem magyarázták meg miért lesz jó hogy nincsenek modok,meg custom map.
Bár a pályákra tudok egy verziót:
"Azért nem lesz pályakészités mert az nem jó.A sok kezdő játékos összezavarodik a sosem látott pályákon.Na meg,nem lesz ám itt lelkes emberkék által hetente csinált 50 új pálya,mert minek az.Majd mi csinálunk nektek,mint konzolon is a 4-hez.Fél évente hármat-négyet...,elég az.És most már a fantasztikus új rendszernek hála,nem ám ingyen kapjátok,végre a pc játékosokról is lehet nyúzni még egy bőrt a 4 új pályáért.És ez jó,nem?!" -
addigra coopot is kiszedik mert hamachin warezveszélyesnek titulálják, utána a singlet szedik ki....
-
lessz harmadik jatekmod is: Spec-ops rengeteg palyaval, sok sok jatek oraval. alig varom hogy toljuk a haveral. -
ezexerint