Modern Warfare 2
-
annyira unalmas már ez a sírás
nem mellesleg a multi még lehet jó, sőt, akinek tetszett a 4, annak ez is tetszeni fog, már ami a játékmenetet illeti.
már leírtam: 100%-ig ugyanaz zajlik, mint amikor a Blizzard bejelentette, hogy nem lesz LAN az Sc2-ben, vagy hogy trilógia lesz (*). egyből elkezdődött a fikázás. tudják ezek mit csinálnak.
tudom, most jön az, hogy csak a pénzre mennek. miért, mi a faszra menjenek? a különbség egy IW, Blizz, (van még, pfff kb. 3-4 másik ilyen csapat, azt' kész) meg a többi hányadék játékfejlesztő között, hogy ez a két csapat akkor is hihetetlen minőséget tesz le az asztalra, ha a fejlesztőik feldugják az egyik kezüket a seggükbe. a saját elvárásaik, minőség-ellenőrzésük keményebb, mint bármelyik játékosé. efelől remélem senkinek nincsenek kétségei
szóval kurvára abba lehet hagyni a sírást, örülni kell, hogy a mai tucatszemetek között jönnek ilyen MINŐSÉGI játékok is. ha meg nem tetszik, ne vedd meg. jaaaaaaa, hogy akkor nem lehet majd multizni. kurva anyját az IW-nek, tényleg -.-
a másik a BF:BC2-vel való összehasonlítás. szerintem felesleges. valahogy nem ugyanaz a kettő. értelemszerűen én még csak codokat próbáltam, de videók alapján a a BC2 is tetszik. majd meglátjuk milyen lesz. mondom, nagyon tetszetősnek hat. szóval lehet ám szeretni mindkettőt, bazmeg!
/az viszont, hogy a fejlesztői hirtelen eljátsszák a PC-sek megmentőit, és verik a mellüket, hogy lesz dedicated szerver, hát, nem kicsit szánalmas^^/
*: vagy azt, hogy be kell jelentkezni b.netre single-höz is, de a bejelentés után egyből elmondták, hogy lehet offline profilt is létrehozni, amihez NEM kell net. persze itt sg-n is elkezdte osztani az észt valami alulinfomált félkegyelmű, hogy single-özni is csak net mellett lehet, a többi birka meg követte, és együtt fikázták tovább a Blizzt