24218
Modern Warfare 2
  • KM
    Nem kellene ezt a szutyok rendszert ennyire védeni, ez a multi nulla. Az említett hibák léteznek. A single részével nincs is semmi baj.
  • keepernext
    Én mindig nyugodt vagyok....
    Ha meg nem jó 2 hónapig megveszem.
    De ugyis feltörik:)
  • Munszu
    Érdekes*dörzsöli a fejét*, pl.: haverom se bírt belépni.(15 percel ezelőtt)
    Mind1, már nem is érdekel, ő holnap megveszi, aztán én is :).
  • Skyline
    Nincs semmi érdekes.
    Warezesek tiltása elött csak tdm: kb 1200 ember. Warezesek megjöttek: 17000 ember TDM-ben (többi mód is ugyanilyen drasztikus különbségekkel...)

Bogzon lewarezolják akiket a single érdekel a multisok jelentős része megveszi,sokkal kevésbé számottevő a warez-->sokkal nagyobb a bevévetl...Ennyi.
  • Unreal1942
    MAjd kivágnak. Idő kérdése csak. Nem lesz nyugtotok sosem az biztos.
    Egyébként a warez nem zavar, de gyakrabban csalnak és az már nagyon bosszantó.
  • Skyline
    A játékban 85 fps a korlát...
    Konfig fájlban pedig átírható mind,nem kell console.
    Sokáig meg nem fogsz multizni:)
  • Unreal1942
    Érdekes amit mondasz. Az én ismerőseim 10-9 en flashelt boxal rendelkeznek. Átlagolva a felvetéseddel ez 50-50% A 360 piaci részesedének sikere a warezben rejlik. Én is PS3 at vettem volna ha nincs egy gazdaságosabb megoldás. Igaz multizni nem is multizom. Eredetivel se tenném. Nonszensz, hogy a live is havi 1k...

Ellenben PC-n több eredeti játékom van. Ismerőseim is rendelkeznek több eredetivel amit meg vettek a multi miatt.

Abban egyet értünk, hogy az MW2 jól sikerült. A fikázók nagy részének nem sok fogalma van róla, hogy mit is hord össze.
  • Munszu
    Na mostmár legalább a wrz-sek nem tudnak játszani X).
    "FIGYELEM! A JÁTÉKHOZ ÉRKEZNI FOG EGY PATCH,ÉS EGY STEAM FRISSÍTÉS,AMI KISZŰRI A HACKEREKET,ÉS GLOBAL BANNT FOG NEKIK OSZTANI. TEHÁT HA LESZEDITEK A HACKET,ÉS JÁTSZOTOK VELE,ODAVAN AZ EREDETI JÁTÉK,VAGY HA TÖRT JÁTÉKOD VAN,AKKOR A STEAM ACC.-OD. :D"
    Buhahahahahaa :).
    Remélem így is marad :)
  • berlinboy6329
    Ezzel szart se érek..A pinget se tom beállitani rendesen számokra,mert mindig rinyál a játék,h beleirtam a konzolba...
  • DarkSector
    Ha valakit érdekel, privátban kérdezzen!

van a játékban 60fps korlát.

ha szeretné valaki kitólni ezt a korlátot, akkor a konzolba írjátok be a cod4-ből ismert 2 parancsot, ezek müködnek itt is!!!

fps korlát beállitása (a 125 helyére azt irsz, amit akarsz 999-ig.)
    konzolba:
    com_maxfps 125

fps kiiratása:
    konzolba
    cg_drawfps 1

kikapcsolás
    cg_drawfps 0
  • Gabe18
    Hm,érdekes.Bár szerintem olyan mindegy hogy igy rajta van már alapban,vagy majd 2-3 hónap múlva kell letölteni pár száz megát annak aki meg akarja venni.Lényeg hogy akkor lesz aktív amikor ők akarják. (kivéve persze a warezos-hacker népeknek akik ezek szerint már most is próbálkozhatnak vele)
  • koschwarz
    érdekel valakit ez?
  • laca133
    Hülye voltam nem olvastam el amit írtál...
  • laca133
    A steamet zavarja tapasztalatból mondom...
  • ajem kisa
    Ma délelött nemlőttünk együtt ffa-ban?
  • koschwarz
    offtopik:

kemény, én csak 1000-et (a megjelenés napja óta)
    kb. 7 hónap kihagyás után feltettem újra, tegnap játszottam, hát...visszafejlődtem :)
  • rexsimus
    Csak 1, de attól még tudjátok tolni ketten. Simán lehet több gépen is fent a játék, steamet ez nem zavarja, csak egyszerre nem tudjátok tolni :D
  • darki81
    NA, megyek az 576-ba a játékér :P:P:P
  • darki81
    szerintem lehet többet is csinállni, de egyszerre csak egyikőtök tudmajd játszani neten, mert kifog vmi ilyesmit irni hogy ez a cd kulcs használatban van!
  • Shiver
    csak 1
  • pongi10
    Hali! Gondolkodom a játék megvételén de lenne egy kérdésem.Ha megveszem akkor hány accountot adnak hozzá? Úgy értem hogy meg tudjuk venni közösen a haverommal hogy mindketten tudjunk játszani? Azért kérdezem mert az ET:QW-ban így volt ott 3 accountot csinálhattál egy kulccsal. Előre is köszi
  • Shiver
  • RatBaG #7498
    abban a cfg-ben én se találtam ilyen sorokat. ha bemásolom a végére, akkor vajon működne rendesen?
  • darki81
    ez nem ilyen prestige modos vagy milyen? hogy ha megvan a legnagyob rangod, átválthatod egy uj fajta rangra, amit megintcsak végigkell vinni, nem?
  • MURopi
    azért engem meg nyugtat az a tudat, hogy meg vettem és nem level hackolok :D 52es leszek nemsoká és még "csak" 2500 kill asszem :D és már eléggé közel vagyok a 2. maxolt fegyóhoz... 1. volt a vector most az umpot tolom :)
  • Jabar
    ok köszönöm
  • darki81
    szerintem az eredeti a cd kulcsra menti a rangot, de a mentéseket sztem áttod másolni, de ha elölről kezded, megéri :)
  • Shiver
    ez jó kérdés: de szerintem nem

mivel accountot csináltál és az alatt játszottál szerintem nem tudod átvinni másik accountba
  • Jabar
    egy buta kérdésem lenne:
    tört verzióval játszottam de elméletileg holnap megjön az eredeti, a játékos profilomat azt át tudom menteni vagy lvl1-ről kell kezdenem megint?

Köszi előre is a választ
  • darki81
    igen, a csalókban teljesen igazadvan, azok akik elrontják más és a saját játékukat, értelme nincs ugy játszani !!!! amugymeg ha valakinek nemtelik ilyen játékra, az creckeljen hackeljen nyugontan :)
  • Shiver
    még 1 röpke szösszenet, semmi baj hogy vannak warezosok, mindig is lesznek, nem érdekel, ilyen az élet, ilyen a világ, ilyen az emberi természet.

engem sokkal jobban zavarna ha valaki csalna (azért csak -na mert még szerencsére nem futottam bele ilyenekbe mw2-ben)
    viszont őket tűzzel vassal kéne írtani
  • Shiver
    szánalmas amit egyébként itt csináltok (akár warezes user akár nem)

a játékról kéne beszélgetni, segítő hozzászólásokat írni stb. nem pedig 20x-ra is megbeszélni hogy a warez így a warez úgy.

aki idejön a topikba olvasni, mindent tud már, csak a játékról nem kap képet, de azt hogy ki kinek az anyját szapulja azt már egy kézikönyvben le lehetne írni.

ideje lenne elgondolkodni, hogy ha valaki valamilyen sértő hozzászólást ír, akkor azt vagy moderálja a fórum admin, vagy pedig ne is hederítsetek rá. de ti általában felveszitek a kesztyűt és okosítotok a vérpistiknek meg a hülye pekmeneknek. nem kell, írjon nyugodtan, mondjon amit akar. NEM KELL REFLEKTÁLNI RÁ!!!
    nem nagy kunszt
    ---------------------------------------------
    egyébként én játszom az MW2-vel, és a következő ami zavar (sok játékkal játszottam már stb...van összehasonlítási alapom )

1. irdatlan nagy hiba ez a hostolási dolog, hogy a user hostolja a gamet
    2. másik probléma, hogy nem tudsz filterezni semmilyen pályára, szintre stb..

egyébként meg inkább hasonlítanám én is egy arcade fps-hez, de lényeg a lényeg tényleg élvezetes és pörgös játékot hoztak ki, függetlenül a hibáktól amiket fesoroltam, de ezeket mind lehet még orvosolni és szerintem fogják is, nem alapvető szerkezeti hibák vannak a játékban , szóval még ne temessék azok akik a fentebb említett hibák miatt nem vennék meg
  • darki81
    az almának alma a jele.
  • Zomil
    épp ezaz, h nem lettek megszólitva, Skyline-nak ez a hsz-e már arra irányult miután a pistikék "véletlenül" ebbe topikba kezdtek irogatni, h ők márpedig biztos nem veszik meg ezt a szart, de tök jó warezzal multizni...
  • Bartn73
    " összes élősködő féreg" az ilyen és ehhez hasonló kedves szövegek miatt éred el hogy a warez totyikbol átfognak jönni és aztmondják bibibííí mi nemvettükmeg mégis multizunk hahaaa Miért nem tudod csendbe elviselni hogy van warez multi? Remélem tese gondoltad hogy nem törik fel pár nap után? képzeld a cod4et is lewarezoltam kipróbáltam tetszett megvettem Énis úgyvoltam amig ezt kinem próbáltam hogy biztos szar elbaszták stb de rájöttem hogy dehogyis elég jó (Amugy ha te nemszóllítod meg a warez közösséget hiddel nemjönnek átt) A végén megemlittem van tört multi még mindig...
  • Zomil
    én steam-et 2005-óta használok kb. és már elég sok játék van rajta, eszméletlenül jó néhány 7végi akció mikor ilyen 50%-75%-os leárazás van, elég jó vásárlást lehet néha csinálni :)
    meg amugy az egész rendszer nagyon jó használható, ha olyan helyre mész ahol jó net van pikk-pakk bármit le tudsz tölteni és már tolhatod is :)

mw2 témához: párszor leirtam, de akik gondolkodnak megvételben azoknak ujra leirom
    én cod1 óta játszok a cod szériával cod4-ig versenyszerüen, mára meguntam :)
    az mw2-ben viszont igazábol nagyon nem is hiányzik haverokkal eszméletlenül élvezetes pubolni, rengeteg fegyver achievment, embléma kis ikon, igazán szórakoztató nehéz megunni, meg sosem tudhato miért kapsz épp egy uj kis képecskét :DDD
    szoval aki nem versenyszerüen akarja tolni és tetszett neki a cod4 annak garantáltan tetszeni fog ez is

nem azt mondom, h tökéletes, mert az IWNET-en van még mit finomitani, de szvsz lehet látni az fényt az alagut végén, megjelenés óta tolom, csiterrel még 1db-al se találkoztam, és mint már irták rajtam kivül mások A KILLCAM-nak NE HIGGYETEK, sajnos a killcam örökölte az eddigi cod-ok betegségét sajnos még mindig bugzik szegény igy ebböl nem igazán lehet megitélni, h vki tényleg csal-e, ha igy gonodljátok álljatok át a másik oldalra haljatok meg és nézzétek spectatorban :D
    amugy nem tartom kizártnak, h késöbb lesznek dedikált szerverek is, és szvsz a steam tökéletes rendszer arra, h a warezosokat ki lehessen vele szürni, igy ugy gondolom a mostani helyzet csupán egy beetetés :)
  • modellmaker
    a szar pálya elég szubjektív dolog.
  • Skyline
    Na pár eszes hsz-re válasz..:)

Xbox360 warez,meg hogy konzolra kényszerítik az embert....:
    -Nevetséges warez szövegelés, x360on a warez és az eredetit vásárló közönség között sokkal magasabb százalékban vannak akik eredetiben veszik a játékot, a warezosok elhanyagolhatók (főleg a live multi miatt), így felesleges azzal vagdalózni hogy konzolon is van warez...A pc warezhez képest nevetségesen alacsony..Míg konzolon 10 emberből 9 eredetit vesz addig pc-n 10ből 9 warezol... Épp ezért nem a készítő kényszerít a konzolra,hanem a warez miatt szarik a készítő a pc-re, ne csodálkozzunk ha nem fejlesztenek/olyan hírek jönnek hogy pc-n is fizetős multi...

Minden téren visszalépés ennek a játéknak a multija:
    - Mondja ezt az ide irogató (csak arányszinten írom) 100 emberből 3,akik közül 2 még csak nem is játszott vele...:D Arról nem beszélve hogy olyan dolgokat irogatnak ami nem igaz (hatalmas lag,nehéz játszani,szar pályák,stbstb)

Warez leblokkolva netről ujra: Biztos jön majd megint crack,addig az összes élősködő féreg megint itt meg a warez topicban fog kuncsorogni cdkulcsokért,meg jönnek a kérdések hogy müxik-e már törttel...Szokjátok meg úgysem veszik meg a játékot, azt ha valami szar pc-n egyszerübb a konzolokra fogni.:)
  • vzajcev
    Sztem. ez kell neked : 2 profil :)
  • darki81
    legjobb game, eddig a bf2-vel is vagy 1600 órát nyomattam :D nade térjünk vissza az mw2-re :D