Modern Warfare 2
  • Zomil
    én steam-et 2005-óta használok kb. és már elég sok játék van rajta, eszméletlenül jó néhány 7végi akció mikor ilyen 50%-75%-os leárazás van, elég jó vásárlást lehet néha csinálni :)
    meg amugy az egész rendszer nagyon jó használható, ha olyan helyre mész ahol jó net van pikk-pakk bármit le tudsz tölteni és már tolhatod is :)

mw2 témához: párszor leirtam, de akik gondolkodnak megvételben azoknak ujra leirom
    én cod1 óta játszok a cod szériával cod4-ig versenyszerüen, mára meguntam :)
    az mw2-ben viszont igazábol nagyon nem is hiányzik haverokkal eszméletlenül élvezetes pubolni, rengeteg fegyver achievment, embléma kis ikon, igazán szórakoztató nehéz megunni, meg sosem tudhato miért kapsz épp egy uj kis képecskét :DDD
    szoval aki nem versenyszerüen akarja tolni és tetszett neki a cod4 annak garantáltan tetszeni fog ez is

nem azt mondom, h tökéletes, mert az IWNET-en van még mit finomitani, de szvsz lehet látni az fényt az alagut végén, megjelenés óta tolom, csiterrel még 1db-al se találkoztam, és mint már irták rajtam kivül mások A KILLCAM-nak NE HIGGYETEK, sajnos a killcam örökölte az eddigi cod-ok betegségét sajnos még mindig bugzik szegény igy ebböl nem igazán lehet megitélni, h vki tényleg csal-e, ha igy gonodljátok álljatok át a másik oldalra haljatok meg és nézzétek spectatorban :D
    amugy nem tartom kizártnak, h késöbb lesznek dedikált szerverek is, és szvsz a steam tökéletes rendszer arra, h a warezosokat ki lehessen vele szürni, igy ugy gondolom a mostani helyzet csupán egy beetetés :)