Modern Warfare 2
-
szánalmas amit egyébként itt csináltok (akár warezes user akár nem)
a játékról kéne beszélgetni, segítő hozzászólásokat írni stb. nem pedig 20x-ra is megbeszélni hogy a warez így a warez úgy.
aki idejön a topikba olvasni, mindent tud már, csak a játékról nem kap képet, de azt hogy ki kinek az anyját szapulja azt már egy kézikönyvben le lehetne írni.
ideje lenne elgondolkodni, hogy ha valaki valamilyen sértő hozzászólást ír, akkor azt vagy moderálja a fórum admin, vagy pedig ne is hederítsetek rá. de ti általában felveszitek a kesztyűt és okosítotok a vérpistiknek meg a hülye pekmeneknek. nem kell, írjon nyugodtan, mondjon amit akar. NEM KELL REFLEKTÁLNI RÁ!!!
nem nagy kunszt
---------------------------------------------
egyébként én játszom az MW2-vel, és a következő ami zavar (sok játékkal játszottam már stb...van összehasonlítási alapom )
1. irdatlan nagy hiba ez a hostolási dolog, hogy a user hostolja a gamet
2. másik probléma, hogy nem tudsz filterezni semmilyen pályára, szintre stb..
egyébként meg inkább hasonlítanám én is egy arcade fps-hez, de lényeg a lényeg tényleg élvezetes és pörgös játékot hoztak ki, függetlenül a hibáktól amiket fesoroltam, de ezeket mind lehet még orvosolni és szerintem fogják is, nem alapvető szerkezeti hibák vannak a játékban , szóval még ne temessék azok akik a fentebb említett hibák miatt nem vennék meg