24218
Modern Warfare 2
  • zooleeh
    nekem mar a steam fol lett telepitva a jatek elott ,a jatekot utana raktam fel ,es a steam konyvtarba telepul fel !
  • akyyy
    Egyébként mi az a Mercenary Team Deathmatch?
  • rigaman
    Hello skacok!! Segítséget szeretnék!! Most jött meg a game de steamról akar telepíteni. Emlékszem itt már leírtátok, hogy csináljuk dvd-ről telepítést de nem találom. Lehet az izgalom miatt vagy csak simán átfutok rajta. Ha nem nagy kérés légyszíves mondják el, hogy kell.
    Köszönöm!!
  • Ragnar360
    special ops pro, star 69 completed 2 days ago :P
  • akyyy
    hát lehet ha személyesen veszed át, viszont ha házhozszállítással kéred, akkor igen.
    nekem semilyen visszaigazoló linket, sms-t nem küldtek, csak felhív a futár hogy 5 perc és itt van.
  • koschwarz
    úgy látszik csak ezek a játékboltok voltak ilyen bénák, hogy keveset rendeltek.
  • koschwarz
    egy csomót lehet még kapni minden platformra pl. a duna plázai saturnban is.
  • Szega87
    én meg bementem a győri Saturnba és ott vettem, árban is ugyanott volt, mint az 576 vagy a CD galaxis 9990 FT
  • Puhos
    Miért is?

Én ott rendeltem, telefonon keresztül. A csávó felírt minden adatot, név, telefonszám, e-mail cím. Pár perc múlva a megadott e-mail címre jött egy mail, amiben visszaigazolták a megrendelésemet. Majd amikor megjelent a játék nov.10. kaptam egy sms-t, hogy megjött a játék mehetek érte.
    Szerinted mivel vertek át?
    Megmondom, engem semmivel. Korrekt kiszolgálás!!!
    Ja ez Szegeden volt!
  • TOMSILENT
  • koschwarz
    ott nekem is iszonyatosan szaggatott. az első konzolosjáték, ami kifogott a gépemen 2007 ősze óta.
  • tommygear
    nem is azért mert nehéz lenne, csak kérdem :D
  • Freeeee
    FAMAS-t,az egész francia hadseregben használnak,aminek az idegenlégió is a része.
  • Freeeee
    Én is ACR-re szavazok,a pontossága miatt.
  • FLATRONW
    Nem tudjátok, hogy annak mi lehet az oka, ha a játék leesik 45 fps környékére akkor olyan fucsa akadozós lessz a mozgás. Ez olyan érzés mintha 30 fps alatt lennék. Ez leginkább a Second Sun című pályán mutatkozik meg, akkor amikor zuhannak le a helikopterek. Ilyen akadozásra a COD 4-ben is felfigyeltem. A gépem konfigja a következő:
    4 GB memória, Intel Core 2 Quad Q9550 processzor, Asus GTX275 grafikus kártya.
  • DarkSector
    Ez igen érdekes dolog!!!!

haverokkal használtuk, DE ha valaki megcsinálta monnyuk LVL 8-ra, aakkor a 2. csak 8-ról tud indulni!!!!
    vagyis a mentések lehet players mappán van, de steam szinkronizálni tudta a mentéseimet...:D
  • Gabe18
    Csak rangodhoz méltóan kiemelkedtél a mezőnyből...
  • Skyline
    Na kb ilyen nap volt ez.....

• Yube
    Megadtam. Na akkor remélem holnap megkapom az sms-t:)
  • akyyy
    576 egy kaka, ne rendeljetek onnan. átbasznak mint labdát a palánkon
  • sztoncsi
    Ha a telszámodat megadtad, elvileg küldenek egy SMS-t!
    Nekem így volt az előrendelésnél... (be mentem érte személyesen)
  • Yube
    Ugye ez nem komoly kérdés?:D Tudom,hogy be kell menjek a boltba érte,de csak szolniuk kéne mikor menjek be nem gondolod?:D Meg mielőtt megrendeltem megkérdeztem van-e nekik készleten és nem volt. Ezért is rendeltem neten. ennyi.
  • Zomil
    "Mondjuk én bolti átvételt kértem itt pécsen. Ez nem tom mit befolyásol ,remélem a szállítási időt nem. "

ugye tudod, ha bolti átvételt kértél akkor az szószerint bolti átvételt jelent? :D
    menj be a boltba és vedd át :DDDDDD
  • Yube
    Már nagyon akaródzik multizni,azért ez a türelmetlenség:D
  • Yube
    Kössz a válaszokat. E-mail visszajelzés volt,ilyen automatice. Csak azt írták,hogy felhívnak csomag feladása előtt. Azért ne mtelefonáltam,mert nem voltam gépközelbe este nyolcig,és nem tudtam a számot:D Ez az én lámaságom. Mondjuk én bolti átvételt kértem itt pécsen. Ez nem tom mit befolyásol ,remélem a szállítási időt nem.
  • Frank99
    illik válaszolni, a GLS előtte fel is hív, ha nem talál.. meg amúgy ált. van email visszajelzés.
  • Frank99
    én ált TDM-ben játszom, mindenki elöl van, jó ideig megyek utánuk, én nézem a térképet, sztem jönnek hátulról...visszemegyek, hátha más is gondol arra, de nem. én ott vagyok egyedül, és igaz első lövés én vok, de aztán leaving dead....
  • kigyi
    Kedden viszi a GLS....
  • Frank99
    faxért nem telefonálsz, uram bocsá' anyázol a telefonban???
  • Skyline
    Pres 1 lvl 46on vok,velem is előfordul ilyen,van amikor nem fexik 1-2 pálya/nincs jó formában az ember...
    Ma viszont kifejezetten noob nap van. 4 meccset nyomtam SD-ben. Az első az afgán pályán,egyedül maradtam mint védő volt még 4 ellenfél,vártam barlangban hova teszik a bombát...Na 1 perc alatt sehova,és kör végén nagyba irogatja nekik a 2 társuk hogy noobok,camperek stb:D
    Második meccs másik helyen....Egytől egyig heartbreakeresek,lerakják a bombát,de nem menne megpróbálni hatástalanítani...A pálya másik felén a két hülye kereste az ellenfelet....
    Ezután jött a régi codokból ismert csipás mezős pálya...Kifut mind a mezőre csipával...Lerakja az ellen a bombát,egyedül megyek rájuk meghalok...Nézem mit csinál a többi 5 csapattárs...Nézelődtek a mezőn a csipával tovább,1nek jutott eszébe hogy defuse kellene,az is kb 5 métert tudott menni hátbalőtték..:D
    Végül felhőkarcoló...Indulok védőben,átrohanok alul ellenfél mögé...4-en a kezdőn az irodábol kuksoltak kifele sorba lelőttem őket a többinek fel sem tünt hogy hullanak a mellette állók...A maradék két ellenfél pedig középen a helikopter mellett kuksolt,leszedték a csapattársak...
    Komolyan egy vicc ez a nap...:D
    HJa a nagy "csipás" régicodos pályán kapásból 2 arc a csapatomból lvl hackel figyelt...Nagytudásuak:D +1-szer amikor leírtottam a campereket egyből valamelyik megjegyezte hogy jó a hackem és takarodjak...:D
  • tamasmi87
    hali!nem tudja valaki véletlen,hogy amikor a 2 katonámat kell kísérgetnem a tengeralatjáróhóz akkor mit kell csinálni?Mert jönnek,majd az egyik leáll védekező állásba,a másik követ,majd az is leáll,és énhiába megyek fel a védendő épület tetejére már nincs több ellenség, de zek nem követnek küldetést meg nem adja megvalaki?
  • Yube
    Az 576 még mindig nem keresett meg,pedig már szombaton feladtam a rendelést. Küldtem e-mail-t ,no válasz. Most ilyenkor mi van?Aki onnan rendelt netről,mennyi idő alatt jött meg?
  • Lunatic83
    nekem már csak az AK elérhetetlen fegyver, de szerintem messze a legjobb fegyver az ACr, a csoportjában....
  • elitehun
    Franc
    #8587:LOL
  • sztoncsi
  • V43 1105
    lvl 48
  • elitehun
    Jut eszembe ACR-t hányas szinten kapok?
  • elitehun
    Lehet a Famas pontosabb
    Off
    A Famas-t leginkább az idegenlégióban használják és a katonák Kürt-nek is nevezik alakja miatt.
    ON
  • spytime9
    Sírjatok!! :DDDD Itt a karácsony!
  • madmanic
    nna meg ha csipát veszek a kezembe ugye az sem segít az élre...

többet ölök clay jel mint csipával ugyanazon a mapon..