Modern Warfare 2
-
Skyline #8592 Pres 1 lvl 46on vok,velem is előfordul ilyen,van amikor nem fexik 1-2 pálya/nincs jó formában az ember...
Ma viszont kifejezetten noob nap van. 4 meccset nyomtam SD-ben. Az első az afgán pályán,egyedül maradtam mint védő volt még 4 ellenfél,vártam barlangban hova teszik a bombát...Na 1 perc alatt sehova,és kör végén nagyba irogatja nekik a 2 társuk hogy noobok,camperek stb:D
Második meccs másik helyen....Egytől egyig heartbreakeresek,lerakják a bombát,de nem menne megpróbálni hatástalanítani...A pálya másik felén a két hülye kereste az ellenfelet....
Ezután jött a régi codokból ismert csipás mezős pálya...Kifut mind a mezőre csipával...Lerakja az ellen a bombát,egyedül megyek rájuk meghalok...Nézem mit csinál a többi 5 csapattárs...Nézelődtek a mezőn a csipával tovább,1nek jutott eszébe hogy defuse kellene,az is kb 5 métert tudott menni hátbalőtték..:D
Végül felhőkarcoló...Indulok védőben,átrohanok alul ellenfél mögé...4-en a kezdőn az irodábol kuksoltak kifele sorba lelőttem őket a többinek fel sem tünt hogy hullanak a mellette állók...A maradék két ellenfél pedig középen a helikopter mellett kuksolt,leszedték a csapattársak...
Komolyan egy vicc ez a nap...:D
HJa a nagy "csipás" régicodos pályán kapásból 2 arc a csapatomból lvl hackel figyelt...Nagytudásuak:D +1-szer amikor leírtottam a campereket egyből valamelyik megjegyezte hogy jó a hackem és takarodjak...:D